Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Építő/felújító topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#85037) ecaddsell válasza varsam (#85034) üzenetére


ecaddsell
aktív tag

Hogy hosszútávon mi jobb azt jó eséllyel senki sem tudja megmondani, mert mire kiderül már rég nem forgalmazzák, sőt lehet már az alkatrészeket is nehéz beszerezni hozzá.
Ismerősi körben van Vaillant ő arra esküszik, nekünk Ariston van az is megy.

Nálunk mivel úgy volt tervezve, hogy a hőigényben nagy változások lesznek (első télen pl. nem volt szigetelés, később lehet több teret is ami most nincs használva igénybe veszünk) fontos volt a széles tartományban modulálás.
Viszont ha nem modulál akkor még mindig tud kapcsolgatni, ami minimálisan rontja a hatásfokot ill. korábbi elhasználódást okozhat (vagy nem, ezt se lehet biztosra tudni).

Szóval nem kell ezt túlagyalni, legyen megbízható szervize a közelben ami szükség esetén javítani is tud nem csak főbb egységeket cserélni (meg alapból nem árt, ha olcsón rendszeresen karban tudják tartani ill. tisztítani). Vsz. ha ezek megvannak annyira már nem lehet melléfogni.
Kopó/elhasználódó alkatrészek mindenütt vannak, ahogy elektrolit kondenzátorok is a tápegységekben amik hő hatására garantált adott időn belül tönkremennek...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Építő/felújító topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.