Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37045) Vikthor válasza Gombinyó (#37042) üzenetére


Vikthor
nagyúr

Szia!

Láttam már hasonlót, elképzelhető, hogy tudok segíteni. Nekem is hasonló a setupom csak más hardwerekkel. VGA-ból 1x DVI a monitoromba és a HDMI meg a Denonomba megy. Az AMD Catalys Control Centerben a következőket kell állítani. Desktop properties-nél legyen 60Hz-re állítva a freki, vagy ha van olyan perverziód, hogy a TV Motion Plus vagy "Barátok közt"-ösítő effektet belerakja, akkor tedd 50 Hz-re, hogy a TVből ez a funkció elérhető legyen. Lesz még egy olyan beállítás, hogy 0% legyen az overscan, ezzel eléred, hogy ne legyen fekete kereted a TV-n, továbbá van még olyan, hogy pixel/color format, ez legyen Full RGB, mert így sokkal szebbek a színek, ez a legalsó opció a listából. Arra is ügyelni kell, hogy a V-Sync legyen benyomva az XBMC-nél, továbbá a System-Settings-Video-Playback alatt legyen OFF-ba az adjust display refresh rate to match video. Természetesen DXVA legyen belőve. Ennek kell így működnie rendesen.

Üdv,
Vik

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.