Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37029) Vikthor válasza Pepszi (#37026) üzenetére


Vikthor
nagyúr

nagyon ott van, de kell neki normálisabb hangfal, különben elvésznek az AL24 és társai. nekem legalábbis tökéletesen megfelel, ellenben a 2012UD-vel nemigazán vagyok megelégedve. Lehet eladom és lecserélem a DVD-2500BT-re és nemérdekel az SACD. Nagyon jó zenére/mozira egyaránt szerintem a 4xxx sorozat, ettől fejlebb csak a referencia van sokmillióért, amit nem nekem szántak jelenleg. Menüje jó és egyértelmű és jobb az Audyssey-je is mint egy középkategóriásnak véleményem szerint. 7.1 vagy ennél több hangsugárzó esetén meg tud még DSX-et is. Pure direct-et ajánlanak zenére, de én inkább a standard surround módban használom audyssey-vel a zenét, standard mód azt jelenti, hogy same as source, ergo ha 2.0 akkor csak a frontok mennek. Ezek a dolgok meg, hogy ki hogy hallgatja a zenét eléggé pap-papné effect. Összegezve ha sikerül 280-270-re levinni az árát, akkor tuti jó vétel, csalódni 100% nem fogsz benne, persze ha nem referenciáról váltasz... :D

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.