Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#162047) Grabovszki80 válasza #98221312 (#162044) üzenetére


Grabovszki80
csendes tag

DRC beállításra vonatkozott a kérdésem, hogy melyik az a lejátszó, amiben a DRC beállítás nem egy egyszerű ON - AUTO - OFF, hanem több szinten lehet beállítani az aktuális tartalomhoz és a hangzástól függően? KODI rendszerű a media player amit használok én végig olvastam minden félét, de nem találtam semmilyen ilyen jellegű beállítást.

Dynamic EQ se hiszem, hogy az én megoldásom lenne, az nem automatikusan szabályozza a dinamikát? Én olyat szeretnék amibe forrástól függően lehetne állítani a dinamika mértékét, mert van olyan mozi film amibe egyszerűen a párbeszéd hangereje nincs megfelelően bekeverve a többi hangszínhez főleg igaz ez a magyar szinkronra, míg az eredeti angol mondjuk százszor jobb. De mint mondtam ez több tényező. Engem csak a megoldás érdekelne, hogy ismer e itt bárki olyan lejátszót, amibe ez egyszerűen állítható több fokozattal.

Tudom, hogy erre fele a dinamika tartomány szűkítés szitok szó, mert egy mélynyomónál csak a kettő a jobb, de ezt valahogy fel nem foghatom, mert nekem az az egy is kiszakítja az ablakot a helyéről :D beállítástól és hangerőtől függően...

Szóval tudsz esetleg olyan playert amibe a DRC állítható sávosan? Én nem találtam ilyet... :(

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.