- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
-
penene
őstag
Mennyi atomfizikus van itt. Es akkor meg azt mondjak,hogy buta gyúrós.
-
shteer
titán
válasz stranger28 #34594 üzenetére
Ha akarnak se tudnak mert nincs
En meg a te jatekodat rontom
szerintem jónak tűnik..
-
Ijk
nagyúr
válasz SchumiBácsi #34582 üzenetére
Hős vagy.
Most belegondoltam hogy még hobbigyúrós diétában nyomtam napi 100g szénhidrátot, te meg csak cukorból majdnem ennek a dupláját viszed be./人◕ ‿‿ ◕人\
-
szasanyi
félisten
-
Tulku
veterán
Egy kis elmélkedés a mr O-ról...
Szerintem fél hét tökéletes formában volt (talán a háta lehetne definiáltabb), hiába vastagabb kai, így soha nem fogja megverni; az a bizonyos esztétikum erősen fél hét malmára hajtja a vizet.
Cutler...árnyéka önmagának. Az arányok eltorzultak (nem csak a szakadt bicepsz miatt), én a hatodik helyet is sokallom, szerintem az utolsó versenye volt.
Wolf nagyon jó volt, megérdemelten lett harmadik, Warren csalódást keltett, nem sikerült definiált külsőt mutatnia...valamit nagyon elrontott.
Big Ramy-nak érnie kell, itt és most bebozonyosdott, hogy nem minden a 135 kilós versenysúly, mélyebb definíció és izom érettség kell az első hat hely valamelyikéhez...persze én őt is jobbnak láttam, mint Cutler-t.Nemes küzdelem volt...
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #34445 üzenetére
-
őstag
-
őstag
Értem, akkor a következő lépés 70g cukor fokozatos kivonása a körből. Ezzel, lemegy 110g környékére.
Aztán majd később még valahonnan valahogy Mondjuk a Teát ha kiütöm még, akkor már "csak" 60g lehet az összes cukor. A tejtől nem szívesen válnék meg egyelőre. Év végéig elég a készletA vízzel nincs probléma remélhetőleg. Jelenleg ez a főforrás. A csapvíz néha fura dolgokat művel...
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Shadowbull
addikt
válasz SchumiBácsi #34570 üzenetére
ööö, mit szolnal tiszta vizhez?
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Jim-Y
veterán
válasz Dicker #34574 üzenetére
Amúgy az utolsó sorokkal nagyon egyetértek, amit magamon észrevettem, hogy az ilyen áttéréseknél mindig csak az eleje "nehéz". Mármint emikor leálltam a cukorral, akkor néha még hiányoltam egy kis ezt, meg azt, és így több mint egy év távlatából már nemhogy nem hiányolom hanem simán nem esne jól 1-1 süti, pedig régen mennyit meg tudtam enni belőle (nem voltam sose dagadt amúgy). Ugyanez a kenyérrel, olyan családban nőttem fel, ahol az étel=kenyét. Kenyér reggelire, kenyér az ebéd mellé, kenyér délután, kenyér estére. Letettem a kenyeret, meg mindenféle péksütit sem eszem, ez alól egy kivétel van, havonta 1-2x veszek egy croissant. A cukros üdítőkkel detto, egy éve nem iszok, csak 3 havonta egy 3 decis kólát. Miért? mert ha ezekkel leáll az ember, akkor utána NEM fogja kívánni őket, egész egyszerűen ott leszel, hogy ihatnál ha akarnál, de minek? Nincs semmi benne ami vonzana. Én általában olyankor eszek ilyet, amikor már nagyon ideje lenne félrekajálni
-
hrvp
aktív tag
http://www.youtube.com/watch?v=Pwhh8tSwzDI
Greg Plitt és Arnold szerelemgyereke "i like to pump up before i go to the gym to give people the illusion that i'm already muscular"
-
Koczó93
őstag
válasz SchumiBácsi #34568 üzenetére
-
God Vazzeg
veterán
170g cukor naponta az kegyetlen sok, szerintem én 10g-ot se fogyasztok, gyak. semmibe se rakok..
-
Dicker
őstag
170 g napi cukorral is lehetsz ugyanúgy cukorbeteg, vagy más hasonlóan szuperképességű, amihez vezet a túlzott fogyasztása... Még az is sokszorosa az egészségesnek.
Igyál vizet, a teába se kell cukrot tenni, és van cukormentes üdítő, bár az sem sokkal jobb... Én is utáltam fiatalabb koromban a vizet, de amióta van szűrt, és lúgos víz azóta mást meg se bírok inni. Utóbbinak az "íze" is jó! Ami miatt már csak fél literes poharaim vannak...
Csak egyszer kell letenni... Utána következő héten már nem kéri a szervezeted, és megfelelő mennyiséget is meg tudsz inni. Mert jelenleg függő vagy, akármilyen hülyén is hangzik... -
Ijk
nagyúr
-
őstag
válasz Coccolino_O #34569 üzenetére
Nem tudom mennyi lehet 1literben. Talán 50g... egy kis google-zás után ennyit sikerült kideríteni.
Még 170g-al is fele a cukorbevitel, mint néhány éve. Persze tudok elvenni a cukorból, más arányban kikeverni a kakaót, vagy ha belemegy a fehérjepor lehet külön cukor se kell, ezt nem tudom.IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Coccolino_O
őstag
válasz SchumiBácsi #34568 üzenetére
A tejben levő tejcukrot is hozzászámoltad?
A legjobb, ha teljesen minimalizálod a cukorbevitelt.
-
őstag
válasz Coccolino_O #34560 üzenetére
Miért halálos?
Akkor halok meg ha nem iszom
A kólát váltottam ki vele vagy 3éve, a cél a cukormennyiség csökkentése volt. Annak idején napi 2-2.5liter kóla, meg tea napközben, nasik, bőven 300g feletti cukor volt naponta. Csak a kólában volt 280g.Jelenleg a kakaóval, "mindössze" 70g cukor jön, tea bázison is legfeljebb 50g jön. 120g környéke, mégse 300feletti A folyadék-összetételem perpill így alakul: 1liter tej, 1,5liter szénsavmentes, tea max. 1liter, 1liter egyéb.
-
S e t h
nagyúr
válasz headhunter #34565 üzenetére
Iróniát vágod?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
P-SZ-S
aktív tag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem hogy egy fekvepaddal és kézi súlyzókkal tudnék-e teljes értékű mell-váll-kar + hát edzéstervet összeállítani? Csak hobbi szinten csinálom heti 3x, de inkább itthonra beszereznék pár dolgot, mert a terem messze van, drága, és alig használom a negyedét.
-
Tipo16V
aktív tag
mr o-rol. kai vegre masodik lett, kijart mar neki jolenne ha jovore meglenne az elso hely. cutler viszont meglepetest okozott bar varhato volt, ki van mar egve
casanova: en maradnek a rajnai reka formanal az a best, vagy aki mar izmosabb es bejon az larissa reis.
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Coccolino_O
őstag
válasz SchumiBácsi #34554 üzenetére
Ne igyál tejet, halálos.
-
Dani82
senior tag
válasz baluka26 #34558 üzenetére
ma február óta kb max 2-3 csalónappal és 2 kimaradt edzéssel 8 hónap alatt megkezdtem egy egy hetes szarokbele pihenést. ma még szétedzettem magam, szét is kúrtam a könyököm /vállam de már hajduszoboszlon áztatom magam a gyógyvízbe este pedig 3 tányér rántotthúst, sültkrumpli, sütike... ez lesz 4 napig. Első órában majdnem összeverekedtünk valami kövérfasz úszómesterrel aki kicsit többet gondolt magáról, de lesz ez még jobb is
-
Casanova*
veterán
nyami
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
őstag
Augusztus végéig úgy csináltam, most szeptembertől csinálom emígy.
Nem vagyok különösen fáradt másnap, de az adott izomcsoport lázas marad, de mivel csak egy csoportot edzek egy nap jelenleg ez nem para. Ma szétküldtem a mellemet, de holnap bicepszezésnél ez nem lesz gond, meg hasazásnál se. Tricepsz meg kedden jön, utána meg a pihi. Jelenleg 3-3nap megy edzés-pihi.
Persze adódhat egy jól fárasztós munkanap, ilyenkor egy napot csúszik ez edzés, de az alapértelmezett a 3-3.Mellékesen kevesebb ideget nyelek be, amikor egy egy edzés kimarad. Nyáron volt hogy kimaradt 1-1 nap a héten és rögtön lett 2nap edzés/5nap pihenő . Így ha ki is marad 1-2nap, akkor is lesz 4edzés egy héten, ugyanúgy 3nap pihenővel .
Az igazi móka akkor várható ha végre lesz egy haladósabb étrend, mert a mostani hol passzol ez edzéshez, hol kevésbé. Ehhez kapcsolódóan egy idevágó kérdés. Fehérjeturmixszal rá lehet segíteni egy hússzegényebb napra? Naponta 1liter 2.8% tejet iszok, mi van akkor ha ebbe bele keverem a szükséges adagot a rosszabb napokon és azt iszogatom egész nap/este gépezéskor? Edzéseket délután/kora este nyomom.
Válasz előköszi!
-
Jim-Y
veterán
válasz SchumiBácsi #34548 üzenetére
Nem sok az a 4 egymás után nap? El se tudom képezlni, hogy az milyen lehet, ugyanis én 1-1 edzés után eléggé trottyon vagyok, és kell legalább 1 nap, hogy kipihenjem. Persze, van nekem is olyan, hogy egymásutáni két nap megyek, nem arról van szó Miért így tervezted el, és nem úgy, hogy pl 1 edzős nap, 1 pihenő nap, 1 edzős nap, ... ?
-
Shadowbull
addikt
válasz God Vazzeg #34542 üzenetére
nem tudtam egy ideig eldonteni, hogy ez tetszik-e vagy nem aztan ugy dontottem hogy nem
ez viszont jo
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
God Vazzeg
veterán
válasz stranger28 #34547 üzenetére
Neked semmi se jó
(Xarjá sünt ) -
kolosanyi
veterán
válasz stranger28 #34547 üzenetére
Dettó ugyanez a véleményem.
-
őstag
Engem érdekel az ilyesmi
Nálam is úgy adja a mell, hogy utána 2nap biztosan lázas lesz.
Ugyanez a helyzet a bicepsszel és a tricepszel is. 1ébként így "lábatlanul" 3napos edzésem van.
A bicepsz és tricepsz is különösen lázas 1-2napig.A lábat ha lesz értékelhető információ erre, kialakítok neki egy 4edik edzésnapot, és asszem egy darabig 4egymásutánnapos edzésem lesz, 3egymásutánnapos pihenővel.
-
stranger28
addikt
Valami borzasztó, szembeköpik a műfajt. Még a Slayer elment, mert az mindenhogy jó, de a többi...
-
Kidus
őstag
-
Casanova*
veterán
ez jó mix zene. le is töltöttem.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
baluka26
nagyúr
Ha két hét halatt nem lesz jobb, akkor elnézek apám térdspeckós haverjához.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
God Vazzeg
veterán
válasz baluka26 #34541 üzenetére
Értem. Te tudod, meg a dokid
Ezt meg deniro kollégának küldöm, hogy közeledjünk kicsit zene téren
-
baluka26
nagyúr
válasz God Vazzeg #34540 üzenetére
Óvatosan tudok csak gyulladáscsökkentőzni most, mert pánikra még szednem kell SSRI-t, és nem akarok belső vérzésben megdegleni
Ezért most nem akart dokim semmi újat adni, a Xiloxtól eddig nem volt bajom, az is NSAID, azoknak a hatásmehanizmusa hasonló.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz God Vazzeg #34538 üzenetére
Elfogadható indok.
Szedem egy hete a gyulladáscsökkentőt, kenem napi kétszer, annyit érzek, hogy most már pihenés közben is fáj.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz God Vazzeg #34536 üzenetére
Ez olyan, mint a Jack Sparrow?!
Miért nem Vega amúgy? Ő jobban ki volt pattintva
-
baluka26
nagyúr
válasz God Vazzeg #34534 üzenetére
Shepard bácsi sokkal barátságosabb volt, amikor még kaszásokat üldözött, és nem gyúrt
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #34529 üzenetére
Természetesen
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #34524 üzenetére
13g sugárral számolsz?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Sotho
őstag
A csontnál kicsit akad de ez a módszer bevált!
-
őstag
Jóféle lábnyújtás
-
Ijk
nagyúr
Csak az a kérdés milyen irányból szúrsz. Mondjuk az ilyen fájdalmas módszereket nem vállalom. Jó nekem a pontatlan is, aztán majd felfelé kerekítek.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Kleroo
veterán
Nagyon fura.
Bár akkor gondolom Te is úgy nyomod, hogy inkább kisebb súllyal dolgozol,de tökéletesen koncentráltan,adott izomcsoportra izoláltan,szabályosan. A többiek meg hadd menőzzenek az ormótlan súlyokkal lendületből, 2-3 plusz izom bekapcsolódásával.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
BTW, hogy guggolsz?
A 80kg harmatkevés a korábbi képedet nézve.
Én szintén elég alacsony súllyal csinálom(70kg), de maximális "távval", tehát közel addig megyek le, amíg a genetika,illetve a stabilitás engedi(mondjuk max 10-15 centire van a combom a sarkamtól.
Ehhez képest nem tudom hogyan lehetne gyilkosabban csinálni...márpedig te ezt valahogy megteszed, mert ropi lábam van a tiédhez képest.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
baluka26
nagyúr
válasz Stirbi #34513 üzenetére
Xilox két hétig+Dolobene helyileg két hétig első körben.
Ez a kettő eddig minden gyulladást megoldott. Régen még Cataflam is megoldotta, de azóta diklofenákkal nem vagyok jó barátságban valamiért[ Szerkesztve ]
-
-
Ijk
nagyúr
-
Unsign
tag
Gyenge, megnyult,esetleg hianyzo terdszalagokra kifejezetten ajanlott a combizom erositese, hogy a terheles egy reszet atvegye. Labnyujto tenyleg jo.
-
Koczó93
őstag
Szerintetek hány évig lehet naturálba fejlődni, jó kajálással, normális edzéssel? Nem mintha a vége fele járnék, csupán kíváncsi vagyok
-
Steve(AMD)
tag
A TOP 6:
1. Phil Heath
2. Kai Greene
3. Dennis Wolf
4. Shawn Rhoden
5. Dexter Jackson
6. Jay Cutler[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
No Heath újra nyert, Kai màsodik, Wolf harmadik...
Heath volt a legélesebb, Kai a legvastagabb.
Wolf szerintem élete formàjàt hozta, Cutler csak hatodik lett, de számomra a legnagyobb meglepetés Warren kilencedik helyre. ..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Air Jordan PSG Legacy 312 low trainers 45
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Mous 18 literes hátizsák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)