- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
Egy kis motiváció:
-
Sztbeni
őstag
A Thermo Drine, a Super Fat Burner vagy a Brutal Blade a jobb zsírégető?
-
Sztbeni
őstag
StillMass WPC 80 elfogyott, újabb adag megrendelve. Rendeltem hozzá egy karamellás ízesítőt is 800 forintért. Kíváncsi leszek rá.
-
Sztbeni
őstag
Ti egy shakert mennyi ideig szoktatok használni? Mert az enyém már több, mint egy éves, és mostanra zavaróan büdös lett, minden tisztítás ellenére is.
-
Sztbeni
őstag
válasz
God Vazzeg #40378 üzenetére
ja, szedek Scitec D3-at is most. 2 rugóért megvan egész télre.
-
Sztbeni
őstag
válasz
God Vazzeg #40371 üzenetére
korábban sajnáltam a pénzt rá, de mióta szedem sokkal gyorsabban regenerálódok. Arról nem is beszélve, hogy korábban gyakorlatilag egész télen folyt az orrom, minden bajom volt. Mostanában nagyon ritkán, akkor is napok alatt elmúlik. Pedig elég fertőzött helyen vagyok egész nap (iskolában, ahol negyvenen ülünk egy meleg teremben, és mindenkinek folyik az orra, köhög). Nem szabad a vitaminon spórolni. Egy Scitec Mega Daily One és mellé egy 1000mg-os C-vitamin nem nagy kiadás.
-
Sztbeni
őstag
válasz
Sztbeni #40349 üzenetére
Elolvastam háromszor is a cikket, és nem találok szavakat. Megdönthetetlen bizonyíték? Mi? Kiszámolták, hogy bevételkiesés nekik, ha a szar gyógyszereiket nem szedik, hanem helyette vitamint szednek az emberek? És ezek orvosok. Jobb lett volna ha ezeket az anyjuk falhoz vágja egy hetes korukban
-
Sztbeni
őstag
válasz
BÁ Nutrition #40318 üzenetére
fú vazzeg, de rühellem ezt a nőt
-
Sztbeni
őstag
Megérkezett a SillMass WPC80. Adtak hozzá négy mintát, ez korrekt. A csomagolása megfelelő, nem is muszály kiönteni vödörbe (de én kiöntöttem). Viszonylag jól oldódik, de habzik. Azonban a hab egy 1-2 perc alatt eltűnik. Íze natúr, iható. Nem is értem minek sírnak sokan a natúr íz miatt, szerintem iható. Összességében ez az egyik legjobb ár-érték arányú fehérje, ajánlom mindenkinek
-
Sztbeni
őstag
StillMass WPC 80 megrendelve
-
Sztbeni
őstag
válasz
wertigo1984 #38478 üzenetére
jó dolog a marhafehérje? Jobb mint a tejsavó?
-
Sztbeni
őstag
válasz
Coccolino_O #38470 üzenetére
többféle választ is találtam,azért kérdeztem
-
Sztbeni
őstag
válasz
Coccolino_O #38453 üzenetére
Ez miért hülye kérdés? Vagy talán te egy különleges faj vagy, akinek nincs szüksége D-vitaminra?
-
Sztbeni
őstag
A Scitec D3-ból egy nap hányat kell bevenni?
-
Sztbeni
őstag
Ez jó
-
Sztbeni
őstag
Imádom amikor fáj mindenen az edzéstől, az idióta tesitanár meg még ott is megszopat...
-
Sztbeni
őstag
valakinek van tapasztalata a BioTech Protein Expressről?
-
Sztbeni
őstag
válasz
Coccolino_O #38012 üzenetére
most nem pont erre a videóra gondoltam,hanem átalában
-
Sztbeni
őstag
Sziasztok!
Az ízesítetlen tejsavófehérjének mennyire van szar íze? Mert gondoltam, hogy rendelnék a Stillmastól ízesítetlent, mert olcsóbb. Azonban pár ismerősöm azt állítja, hogy az ízesítetlen ihatatlanul szar. Nem vagyok finnyás, de azért érdekelne, hogy tényleg olyan szar-e
. Mihez hasonlítható az íze?
-
Sztbeni
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Scitec Mega Daily One vitamint. Az lenne a kérésem, hogy a két kapszulát (ennyit írnak) hogyan érdemes bevenni? Egyszerre, vagy az egyiket reggel, a másikat ebédhez? Vagy teljesen mindegy?
-
Sztbeni
őstag
Glutamint érdemes fogyasztani? Konkrétan a Scitec G-Bombra gondolok
-
Sztbeni
őstag
Burtal NOVA-t se iszok többet este fele. Nem bírtam tőle elaludni. És nem először fordult elő.
-
Sztbeni
őstag
Ez a BioTech Morning Protein egész jó cucc. Reggelre kávé vagy energiaital helyett.
-
Sztbeni
őstag
A teszkóban le vannak árazva a táplálékkiegészítők, érdemes benézni. Én például vettem egy 750 grammos Star-Tec fehérjét 3800ft-ért. Fogalmam sincs, hogy milyen, de rossz nem lehet, mert 78%-os 100%-ig whey protein.
-
Sztbeni
őstag
Stillmass 100% BEEF PROTEIN-ról mi a vélemény? Mert a 97.7%-os fehérjetartalom nagyon durván hangzik. Mivel másabb a tejsavófehérjétől a marhafehérje?
-
Sztbeni
őstag
Na ez ma kemény edzés volt
. Jár is érte a dupla adag Brutal Muscle On
.
-
Sztbeni
őstag
Ez a marhafehérjés Brutal Muscle On milyen? Mitől jó a marhafehérje? Megéri a plusz árat a simához képest?
-
Sztbeni
őstag
Ezt a BRUTAL NOVA nevű cuccot próbálta még valaki? Mert ma kipróbáltam és szerintem jó. Nem azt mondom, hogy szétszedtem tőle mindent, de tényleg keményebben ment az edzés. Viszont az íze valami borzalom
.
-
Sztbeni
őstag
A Full Force termékek milyenek? Mert Whey Protein Force egész jó árban van.
-
Sztbeni
őstag
a legtöbb fehérjeturmixra az van irva, hogy elkészítés után 5 percen belül fogyasszuk el. Ha nem iszom meg rögtön, hanem a shakerrel együtt berakom a hűtőbe és pár óra múlva iszom meg, akkor még jó lesz?
-
Sztbeni
őstag
a scitec joint x-ről mi a vélemény? Egy éve kiugrott a vállam, már nem fáj, csak néha kicsit érzem. Meg időnként kattan a térdem. Ezekre jó lenne? Mert ha igen ,akkor ennyit nekem megér
-
Sztbeni
őstag
na ezt nem hiszem el
. Egyik osztálytársam (aki azt állítja, hogy gyúr, de nem látszik rajta) elkezdi, hogy a protein koksz, és veszélyes. Mondom neki, hogy én használok, erre meg azt mondja rám,hogy kokszos
. Komolyan, nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak
-
Sztbeni
őstag
A Scitec 100% Whey Protein és a 100% Whey Protein Professional közt mi a különbség? Mivel jobb a Professional?
-
Sztbeni
őstag
vettem a tescoban ebből a Strenght Protein 80-ból, 750g volt 2500ft leárazva. Leirás alapján 70%-os fehérje, amiből 80 tejsavófehérje a maradék meg kalcium-kazeinát. Megérte szerintetek?
-
Sztbeni
őstag
a Myprotein milyen minőségűnek számít? Mert elég jó áron van, főleg hogy 80% fölötti a fehérjetartalma
-
Sztbeni
őstag
válasz
Coccolino_O #6357 üzenetére
miért, olyan sok érte az 5000? Mert a shop.builder.hu-n szinte minden biotech/scitec fehérje ennyibe kerül, ha nem többe
-
Sztbeni
őstag
múltkor vettem ezt a tescoban kapható, strength nutrition által gyártott biotech protein 80-at, vaníliás ízben. Ízre szerintem remek, egyetlen baj, hogy nehezebben oldódik, többet kell rázni. A hab is gyorsan lemegy. 5000ft volt 900gramm,ez korrekt, de most már 7000, ami sok
-
Sztbeni
őstag
elfogyott az egy csomag Brutal muscle on fehérjém
. Jó volt hatásra, de ilyen áfonyásat többet nem veszek, mert kicsit megundorodtam tőle a végére. Most a tescoban kapható Biotech Protein 80at fogom használni. Utána meg még nem tudom. Lehet kipróbálom a stillmasst, vagy a scitecet.
-
Sztbeni
őstag
aminosavat érdemes szedni fehérje mellé? Milyen pozitív hatásai vannak?
-
Sztbeni
őstag
A Strength nutrition fehérjékről mi a véleményetek? Mert a TESCO-ban 2500 Ft 750gramm. Ez nekem nagyon olcsónak tűnik, mert a Strength által gyártott, de Biotech márka alatt árult Protein 80 az 6500 Ft. Miben más a kettő?
-
Sztbeni
őstag
Ma nagyon keményet gyúrtam. Több, mint két órán keresztül, súlyzó, ketlebell, fekvőtámasz, felülés. Kezd végre látszani is
. Jó ez a Brutal Muscle On fehérje.
Amúgy EZ milyen vádlinak számít? Jó, közepes, rossz? Annyit hozzátennék, hogy soha az életben nem gyúrtam vádlira, csak bicikli és foci.
-
Sztbeni
őstag
A Brutal Muscle On fehérjéről mi a véleményetek? És a Biotech Protein 80-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest