Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31110) Dicker


Dicker
őstag

Sziasztok!

Nem is gondoltam volna, hogy itt is van, ilyen topik, de csak megtaláltam. :D
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki rendelt e már a profigym.hu-ról? Nincs ott semmi átverés? Mert ugye van náluk Con-Cret kreatin is, illetve Assault is olyan áron, ami olcsóbb, mint az amerikai kereskedésben. Illetve vettem tőlük tesztnek egy fentebb írt creatine-hcl összehasonlításként. De még nem volt időm leellenőrizni. A csomagolása kb. rendben van, a kanala volt egyedül más színű, de holnap majd letesztelem az állagot, és az ízt összevetve a bb.com-ról szerzettel. Elvileg ugye kapni se lehetne eu-n belül, de ez a legkevesebb, sőt inkább örülnék neki, és remélem nincs benne átverés. :)
Viszont hatása az volt eddig. Úgyhogy csak ajánlani tudom. Az erőt kegyetlenül megtolja, és 1-2 hónap használat után jön a növekedés is, felesleges vizesedés nélkül. :)

Assault-ot meg a héten próbáltam ki először. Nem vagyok egy érzékeny típus, és ahogy vártam egy 23 g-os adag nem is aratott nagy sikert. A hét közepén mentem a még elfogadható 46-ra. Talán úgy már valami hatása volt. Sajnos eddig egy hasonló típusú termékkel se volt szerencsém. Remélem egy idő után jobb lesz. Tudom van ennél feljebb, de nem akartam ugrálni az erősségi szintek között soha semmiben, de majd megyünk következőnek a ciril betűs termékekre. :))

Aki pedig cukormentes fehérjét keresett én is csak a Dymatize-t tudom ajánlani. Nincs egy nagy íze egyiknek se, de nem az a lényeg. Ha tömegnöveléshez kell, akkor az Elite Mass is jó választás lehet, mert a szénhidrátjai se rosszak, amiket tartalmaz a 12g bcaa mellett.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.