Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wolverine
félisten
válasz func93 #38001 üzenetére
A nagyobb látótér megoldható, ha kizoomolsz, más megoldás nincs; a belső proccokat az alap UI is mutatja, de vannak a célra informatívabb megoldások is, az is igaz (mint pl. a Power Auras).
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Wolverine #38002 üzenetére
Szerintem nagyobb látótér alatt arra gondol, hogy az alap UI-n elég nagyok az ikonok és a grafika miatt sok helyet is foglalnak. Ezen módosítani és átrendezni a Dominos vagy Bartender addonokkal lehet (én előbbit ajánlom).
Proccokra és egyéb dolgok figyelésére én a TellMeWhen-t használok, nem "önműködő" addon, de elég egyszerű beállítani (már, mert korábbi verziók kicsit nyögvenyelősek voltak), viszont bármit be tudsz rá configolni (Power Aurasnál szerintem messze egyszerűbben használható).[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok,
vennék WoW TCG kártyákat, bármi érdekelhet, privátban keress. Ha Neked lenne szükséged loot kártyákra, akkor is keress meg, mert elég sok van a hazai kártyásoknál kihasználatlanul.
Üdv.
-
Beri
addikt
Üdv mindenkinek!
Van valami tuti megoldás az akadások megszüntetésére? Mindegy, milyen grafikai beállításokkal játszom, a játék ugyanúgy röcög. Vannak jó pillanatai, amikor vajsimán fut, miközben körülöttem ötvenen ütik egymást AV-n, de van, amikor a pusztában is akad. Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy lassú lenne a vinyóm alatta. Megpróbáltam átrakni mind a háromra, de ugyanaz a végeredmény. SSD kell a wow alá, egyébként játszhatatlan? Ezt nem bírom elhinni...
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz Darth_Revan #38009 üzenetére
Nincs VGA probléma. Nem melegszik, legújabb driver van fönn, nincs más játék, amiben ilyen történne.
A játékot a blizzardos downloader izével szedtem le, nem fárasztottam magam lemezekkel. Semmilyen addon nincs fenn, csak a csupasz játék.eladó Aromamizer RDTA V1
-
Viktor77
titán
Néha nálam is meg-meg röccen, pl. mikor SW-ben repülök és az elülső bank elé érek, ahol akár 100-an is vannak, de ott hallani is, hogy tölt pár pillantot a vinyó. De amúgy nem, a legnagyobb csaták is folyékonyak.
És valóban, sokkal folyamatosabb egy DX11-es kártyával, DX11 beállítással, pedig most full Ultra-n játszok, élsimítással.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Cathfaern
nagyúr
HDD probléma akkor lehet, ha látványosan akkor röccen be, amikor valami "új" dolog jelenik meg a képernyőn. Pl. mész a terepen, és mikor egy új mob kerül a látóteredbe, akkor beröccen. Vagy ha olyan spellt tolsz el amit még utolsó indítás óta nem használtál, stb.
Ha folyamatosan akadozik, akkor VGA lesz valamilyen formában.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Cathfaern
nagyúr
-
Beri
addikt
válasz Cathfaern #38015 üzenetére
Alapból a wintől külön HDD-n van a wow (de volt már mindegyiken, ahogy írtam is már). Defrag pedig batchelve fut éjszakánként.
Szerintem csak túl nagyok az elvárásaim. A WOTLK után hogy is várhattam el, hogy a következő kieggel is hibátlanul fusson a játék...[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Egy olyan addonra lenne szükségem ami jelez Criteknél,és vezet egy statisztikát is mellette róluk stb....Igazából én a Crit.Alertet ismertem,de lehet én voltam figyelmetlen,de nem találtam belőle frisset.Ha van hasonló,jó lenne ha ajánlanátok.Köszönöm
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Wolverine
félisten
-
GoTReX
őstag
Viktor,Wolv. Thx. Nagyon jó kis program Már csak a hangot kell megoldanom,mert még nem nagyon mentem bele az optionsba.Még túl is teljesít az addon,mert nagyon részletesen taglalja
-
ZozzHUN
addikt
Lődd ki VSync-et és lásd meg úgy, komoly akadásokat okozhat az is, ha a gép próbálj a képet szinkronizálni. De nem tuti persze, ez csak egy tipp (Én mindig vsync off-al játszom mindent, néha vannak csúnya csíkok is persze, de legalább nem akad a játék. Legutóbb csak egy FPS játéknál volt úgy, talán Black Ops-al hogy vsync nélkül játszhatatlan volt az egér miatt.)
-
GoTReX
őstag
Tudtok olyan oldalt ajánlani ahol konkrétan leírják a stratokat Instákhoz/Raidekhez.Lehet én vagyok még nagyon kezdő,de nyomom ezerrel a HC-kat,és néha elég szép wipe sül ki belőle.Persze nem guildel,ezért benne van az is hogy szemrebbenés nélkül kilép a healer a final boss-nál,vagy veszekedéssel megy az idő a tank és a healer között...Viszont van hogy énsem tudom mitől halok meg,és még nem mindenhol látom át ,mire mit kell lépni.Előre is köszönöm a segítségeket!
-
addikt
-
Wolverine
félisten
válasz GoTReX #38023 üzenetére
In-game megoldás lehet pl. a RobBossMods.
szerk: Beri, milyen programok futnak a háttérben, illetve milyen addonokat használsz?
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Baloghjanos
tag
sziasztok egy megbizhato valakit keresek aki felhuzná a karim 67 től 85
arathor serveren sajnos nincs időm hogy napokat itt üljek a gép előt
igy inkább megfizetném ha esetleg van valaki aki vállalná és idejébe is belefér az irjon rám privátot 5 ezer forintot szánék rá vagy veszek neki egy 60 napos gamecardot
csak megbizhato emberek irjanak ilyen 1 napos reggel létci ne kőszi előre is
"Hogy én mit akarok? A világot, fiacskám, a világot!"
-
Wolverine
félisten
válasz Baloghjanos #38031 üzenetére
Ez illegális és a Blizzard simán bannolhat miatta.
-
Khelben
nagyúr
válasz Baloghjanos #38031 üzenetére
67-ről 85-re nem két nap felhúzni, ennyiért szerintem senki nem vállalja.
Másik dolog: ha nem húzol fel egy karaktert 0-85-re, nem fogsz soha jól játszani vele. Nekem is volt haverom, aki vett 80as karaktert tört szerveren, életében nem játszott még azzal a kaszttal, soha nem is tanulta meg rendesen. Ráadásul most az új fejlődési rendszerben elég jól végig vagy vezetve a dolgon, ahogy húzod a karaktert, meg is tanulsz játszani vele. -
XanD3R
senior tag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Khelben #38034 üzenetére
Ezzel mondjuk vitatkoznék, a jelenlegi fejlődés pont hogy minimálisan sem támogatja azt, hogy megtanuld használni a karaktered akár 5 fős, akár raid környezetben (amennyiben nem teszed be a lábad instába, de ugyebár az nem kötelező). Értelemszerűen a küldizés tankolásra meg healelésre eddig se tudott felkészíteni, max dps-elésre. A questek, a mobok meg már úgy vannak belőve, hogy akkor is le tudd ölni, ha csak wandozol egy warriorral. Arról nem is beszélve, hogy félrevezető is lehet, pl dotok használata. Mivel hamar halnak a mobok, egy spriest simán érezheti úgy, hogy felesleges felpakolni a dotokat, hisz alig sebeznek... instance-ban meg ugyebár nem kicsit más a helyzet.
Ami számít, hogy magát a wowot, a mechanizmusokat ismered-e. Ha ez meg van, akkor a további karaktereket mindegy, hogy te húzod-e fel, vagy veszed, használni megtanulni úgyis max. szinten fogod. Félreértés ne essék, ezzel nem támogatni akarom a karakter vételt, mert illegális, csak annak a téveszmét szeretném eloszlatni, hogy az, hogy felhúzod a karaktert, bármit is segít abban, hogy megtanulj vele játszani...
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Baloghjanos
tag
válasz Khelben #38034 üzenetére
nem a fejlődéssel van itt a gond 5 éve wowozom 2 gyerek mellet meg a melóm nem engedi most kezdtem el újra eredetezni 3 napot nem aludtam így nekem ez nem fér bele
85 től engem a öcsizés meg ilyenek nem érdekelnek elmegyek instázni egy kis pvp és kész nem azzal van a gond hogy nem szeretek karaktert húzni de azé kosz az építő kritikát
-
Baloghjanos
tag
válasz Wolverine #38032 üzenetére
ha hivatalosan a blizzard felhuz 2200 ratingra persze pénzél meg spamolnak hogy 10 k gold 20 euro és hiába jelentem nem banolják
akkor szerintem ez nem olyan nagy bün
kinába ez elterjedt dolog hogy havonta felbérelnek egy kockát aki foglalkozik a karakterjükel
amig ők dolgoznak.
és erre vannak hivatalos oldalak is néz utána. de hidd el ha lenne időm én lennék a legboldogabb ember ha én huzhatnám a karimat
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
Wolverine
félisten
válasz Baloghjanos #38038 üzenetére
1. A Blizzard nem húz fel semmilyen ratingre. Aki ilyesmit hirdet, az át akar verni - jelentsd.
2. A goldspam is illegális, jelenteni kell.
3. Az ezzel foglalkozó oldalak szolgálatatása még mindig nem legális, és végleges bant kockáztatsz vele. Persze te tudod."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Ribi
nagyúr
válasz Baloghjanos #38038 üzenetére
Mint Wolvi is írta, az mind spam, de nem a blizz írja, hanem kinai farmerek. Lopott/trial karik random generált nevű playereivel spammelnek majd azonnal lépnek is ki és generálják az újabb karit más névvel. Így jelenteni se nagyon van értelme. Sajnos.
Blizz nem ad semmit pénzért, esetleg petet. Se nem fog levelet küldeni, se nem zaklat játékon belül. Bármi ilyen van az MIND átverés. -
Cathfaern
nagyúr
Hoppá, nézem patch notesot, efelett valahogy mindenki átsiklott, legalábbis sehol sem olvastam róla:
"Recruit-A-Friend now awards bonus experience and free level grants to level 80, up from level 60."Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
ígyvanferi
addikt
Van valami használható add-on, ami csilingel, zenél, bármilyen módon jelez akár tálcán van a játék, akár épp az az aktív ablak? Letöltöttem egy Dungeon Finder Bang nevezetűt, de épp a 3. behívásomat szalasztom el miatta, mert ez nem csinál az ég világon semmit.
-
Ribi
nagyúr
válasz ígyvanferi #38045 üzenetére
Menj ki a varosbol, szallj le oda ahol nem jar senki es tekerd fel a hangerot.
Amikor behív úgyis ad ki hangot. -
Viktor77
titán
válasz ígyvanferi #38045 üzenetére
Hanggal játszol? Mert az ilyen addonoknál engedélyezve kell lennie a hangnak, de levehetsz minden hangerőt 0-ra.
Próbáld ki ezt is.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest