- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Igen, valszeg kövi Blizzconon bejelentik a Classic+-t. Van rá igény, nem is kicsi. Kis eszük lenne, felvennék pl. a Turtle "fejlesztőit". Nagyon jó dolgokat valósítottak meg.
Sajnos (most igen rendesen utánaolvastam) a mostani classic és SoD nagyon toxic.
Így nem tudom mi lesz. WoW-oznék de nincs hol. -
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Skacok, mivel a Turtle-t lelövik 1 hónap múlva, mik most a lehetőségek?
Van olyan szerver (eredeti), ahol csak vanilla van (TBC sem)?
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Persze, hogy no offense. Vélemények, különbözőek.

Amúgy röhögni fogsz, de én is ezt csinálom, csak más okból.

Csúnyát fogok írni, most Taurin játszom, ott ugye most WoD van (ez a Legion prepatch).
Transmogot farmolok minden héten régi raidekből, hogy nézzek ki valahogy.
De ennyi a játékból nekem bőven elég, arra a kis időre amim van. -
Viktor77
titán
Jól van, kezdődik!

-
Viktor77
titán
Nem játszol ingyen. Az időddel fizetsz.
4 karaktert írtál és pár órát. A pár legyen 2 (de szerintem több), 4x2, 8 óra. Heti 8 óra, az 32 óra havonta.
Melóhelyeden mennyit keresel ennyi idő alatt (nem zsebtúrkálás, ne írd le, magadban számold ki)?
Egy havi gametime, ha jól látom, most 13 euró, 5200Ft.
Szerintem ennél jobban keresel.
A Blizzardnak dolgozol, nagyon szar órabérért.
Csináltam én is, évekig.
De szerintem a játék ott veszti értelmét, mikor farmolsz, hogy a következő hónapban is farmolhass. -
Viktor77
titán
Jól látom, 2027-ben jön Xboxra?
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Nem 20 napos trial, hanem 20-as szintig ingyenes. Addig játszol amíg akarsz, persze megkötésekkel.
De most vedd meg, ha jól emlékszem még akciós, ahogy írod.
Ha csak előfizetsz, akkor minden contentet megkapsz Dragonflightig bezárólag. És játszhatsz bármelyik Classic-kal is.
Ha a legújabb kieggel is játszanál, azt meg kell venned.
Itt a táblázatban látszik mihez mi jár. -
Viktor77
titán
Lehet, hogy ez volt, csak görgettem FB-on, de mire visszatekertem újratöltötte az oldalt.
-
Viktor77
titán
Most láttam egy képet, tényleg bekerült a shopba a ZG-s tigris 250 dollárért?
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Twitch drop 22-étől:

-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Nekem jó, csak decemberben akarok előfizetni.

Remélem DF-es karikkal is lehet majd haladni. Nekem elég a Judgement set, más nem kell, de ezt nem bírom kihagyni. -
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Újra leírom, mindegy.
Mindegy, hogy hordás vagy allis vagy, mindegy melyik szerveren vagy, bármelyik guildbe beléphetsz.
Többet nem tehetek, ha nem akarod megérteni. -
Viktor77
titán
Nem követed az eseményeket?
Cross realm és cross faction guildek vannak már. Hordás, allis, szerver mindegy. -
Viktor77
titán
De amúgy már minek?
-
Viktor77
titán
Van, odafigyelnek, ekkora guildnél (valszeg a legnagyobb magyar) kell is. És mégsem gyűjőguild.
-
Viktor77
titán
Én is ott játszottam (amíg)(BC közepe vagyok velük), hihetetlen jó társaság, tetszeni fog.

-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Van.
Én holy paladinnal baromira élveztem, erős voltam és dps-elhettem.
Guildtárssal végigcsináltuk a "végtelent", az is jó volt, a végére nagyon erősek voltunk.
-
Viktor77
titán
FB-ról:
"Sziasztok.
Láttam egy pár darab posztot arról hogy még is mikor fog indulni az Early Acces, + a hivatalos launch is, szeretnék nektek ebben segíteni, íme:
Magyarországon az Early Acces augusztus 23.-án 00:00kor indul, tehát ahogy augusztus 22.-én 23:59kor, az óra átvált augusztus 23. 00:00-ra onnantól tud mindenki játszani akinek van EPIC EDITION.
Akik pedig hivatalos launchkor tudnak csak játszani azoknak pedig, augusztus 27. 00:00 , azaz amikor augusztus 26.-án 23:59-,ről, átvált az óra augusztus 27. 00:00-ra, onnantól él a TWW.
Remélem segítettem, és nem nincs semmi idő eltolódás , ez a CEST zónára vonatkozik amiben Magyarország is van." -
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Bocsánat, hogy beleszólok, de MMO-t (mondjuk csak a WoW-val van tapasztalatom), a legnagyobb hiba egyedül játszani.
Nagyon sokat hozzátesz egy jó társaság az élményhez, alkalmazkodás ide vagy oda, nyílván ez erről szól, és nehéz megtalálni azt a közösséget, akikhez illessz és illenek hozzád.
De pl. a raidek után hajnali 2-3-ig beszélgetések questelgetés közben is nagyon sokat hozzátesznek a hangulathoz. -
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Kicsit kilógok, mert tavaly év eleje óta nem játszom.
2005 óta játszottam, az első adag játékból nem jutott, a másodikból sikerült vennem (ez asszem 2005 április-május lehetett).
Haverom mutatta meg, akkor még törtszerveren, ahol kb. 5 percenként kidobott a játék. Sosem felejtem el, mikor kijöttem human kezdőről, ott a hatalmas erdő, nem látod a végét és ő azt mondja, arra mész amerre akarsz. Akkor döntöttem el, hogy játszani akarok.
Közel 18 évig toltam elég keményen (volt amikor család, barátnő, munka rovására), asszem csak olyan 1.5 év maradt ki (MoP közepe és WoD eleje, bánom is, mert ugye a legjobb palaset a challenge-es MoP-os set). Ebből BC közepe óta egy guildben (a most említett Anachronox (persze sok névváltás volt azóta, de a GM ugyanaz volt mindig (neki nagyon hálás vagyok, szép emlékeket adott/valósítottunk meg együtt)).
Voltak jobb kiegek, rosszabbak, de mivel a társaság mindig király volt, így az együttjátszás öröme burkolta a hiányosságokat.
DF-et még elkezdtem/becsatlakoztam, de valahogy nem fogott meg, plusz olyan munkahelyem lett ahol klassz barátokat ismertem meg és nem éreztem úgy, hogy hiányzik a játék.
Néha még visszamennék, de félek, hogy besszippant és örülök, hogy ellen tudok állni.
Sok idő volt (túl sok), hogy az ember rájöjjön, az IRL sokkal fontosabb, és a WoW-ot nagyon nehéz mértékletesen játszani, én nem vagyok rá képes.
De követem azóta is a fejleményeket, amennyire játék nélkül lehet őket érteni.Csatolok egy playlistet, nagyrészt guildes videók, sokon rajta is vagyok: [link]
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Mobilprocit írt, így szerintem laptopról beszélünk, ott gyengébb az 1660.
Amúgy én is a minél magasabb képfrissítés pártján vagyok, a WoW nem lesz sokkal szebb ha mindent feltolsz (nyílván nem teljesen a full 0 és a full 10-es között gondolom, hanem észszerűen).
Instában, raiden meg alap a minden 1-es. Persze azokon kivül amik feltétlenül kellenek, hogy pl. lásd mi van a lábad alatt. -
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Most írták, ingyenes a hétvégén.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Sokat nem várhatsz, DF elnéptelenedik ha kijön, akciózás meg odébb van, Blizz nem erről híres.
-
Viktor77
titán
Vágom, a WW-vel azért számoltunk mindketten, mert egyrészt mindjárt meg kell venned, másrészt benne van DF.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Vagy a játékod rossz régió, vagy a gametime amit vettél. EU kell ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Mini-ITX
- Napelem
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Analóg fényképezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest