Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
addikt
Érkezett egy nagy (6 hónapos) banhullám "botozás" címszóval. Tud valaki erről valamit? Mármint az okról.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
addikt
válasz nonsen5e #62001 üzenetére
Három opciót olvastam.
Valami chates addon.
Alt boostolás Ruby Sanctumban. (beengedett kis szinten)
Pick pocket automatizálás valahol.Ha van olyan akit bannoltak innen, az tudna valamit megerősíteni, cáfolni? Idegesít, hogy nem tudom, miért bannoltak jópár embert klánból is.
Lehet túl sok volt az előfizető?De kék szerint az eddigi legnagyobb banhullám, és senkinek, semmi körülmények között nem fogják visszacsinálni az accot, és nem is mondanak több indokot.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz lakisoft #62003 üzenetére
Nyilván így van első kihágásnás esetén,de ha volt már valami probléma korábban(például akár négereztél generalon stb, illetve ha már korábban elkaptak) akkor 6 hónapos bant kapsz.
Amúgy nem neked,korábbira:
-ha nem bannolnak,mocskos pénzéhes Blizzard inkább hagyja a csalókat,csak fizessenek
-ha bannolnak,nem kell nekik az előfizető?! - ironizálás
Szerinted mit kéne tenniük?EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz DrGonzo22 #62005 üzenetére
Ez tetszik!
Amúgy még visszatérve,ez a 6 hónapos ban nagyon okos ám.
Nem rakják ki véglegesen az elkövetőt,később visszatérhet fizetni,ugyanakkor nem is lesz akkora kedve szimplán új fiókot csinálni(ha nem pénzért csinálta) hiszen ott lesz a régi minden karival stb.
A normálisabbja ért is a szóból,hiszen a 6 hónap alatt ami kimarad jövedelem pl garrisonokból azt sosem tudná összebotolnikb.EA: It's in the crate!
-
nonsen5e
addikt
válasz BoneDragon #62013 üzenetére
Kimutatható botolásnak számítana, ha szó szerint beb*szok egy robotot a számítógép elé? Pl. beállítom a LEGO Mindstorms robotot beprogramozom, hogy nyomja meg 2 másodpercenként a bal klikket.D4: hunPH, nonsense#2596
-
-
frostitualt
tag
válasz warcat #62006 üzenetére
hát őőő... szerinted a main accountjával botol bárki is? 1. orosz proxival csinálsz egy reg-et a bnet-re megveszed a bchest-et két kifli áráért, csinálsz egy guild-et a botos account-al beinvelsz sok embert közte a egyik main account-os karakteredet. ráereszted a hb-t berakod valami instába ami sok trash-t ad és a gold-ot nyomja a guildbankba a bot, a main acc-al meg szeded ki szépen. Ha bannolják a bot-ot 2-3 hét után akkor goto 1.
-
nonsen5e
addikt
válasz frostitualt #62017 üzenetére
Nem ötleteket vártam, a szoftvert magát ismerem, wowra sose használtam se ezt, se mást. Csak eljátszottam a gondolattal, hogy a szoftveres botolás, vagy robotos roBOTolás.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz lakisoft #62016 üzenetére
Nem fog - inkább nem lesz semmi benn, és az a kevés is drágábban. Két-három nap, és látszani fog szerintem...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
frostitualt
tag
válasz DrGonzo22 #61996 üzenetére
"Például az én matektanáraim tuti, hogy nem farmoltak ki semmit (mert nem wowoztak), azonban nem hinném, hogy különösebb nehézséget okozott volna nekik kiszámolni azt, hogy 6 év alatt mekkora a valószínűsége annak,"
hát tudod ha okoskodni akarsz nem árt ha okos vagy a hh az egy event nem lehet 6 évig farmolni csak évente x napig.. és ugye az még mindig nem esett le hogy ha valami 1% körül droppol akkor igencsak kicsi az esélye annak hogy két emberenek EGY IDŐBEN esik... a valószínűség számitásra van addon rarity a neve ha jól emlékszem, a wowhead-es statisztika alapján számol.. és kb annyit is ér..
-
bobace
addikt
Az ismert botprogramokat szokták szűrni.
Ha írsz egy sajátot (ismerős évek óta azzal nyomja), senkinek nem fog feltűnni (amíg nem reportolnak páran, mert olyan helyen csinálod)Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Madwe
nagyúr
válasz frostitualt #62022 üzenetére
neked meg az nem esett le, hogy 7-10 millió emberből 2 ember az nem jelent semmilyen patternt... Az égvilágon semmit, bármi megeshet ott, semmilyen következtetést nem tudsz lehozni belőle! 0.000029%os valószínűség felett minden könnyen valószínű 7millióval számolva (10 millióval 0.00002%), alatta már tényelg érdekes ritkaságszámba menő a dolog, de attól még legit random. S vedd hozzá h többször próbálkoznak az emberek, ami szintén növeli a %os valószínűséget...
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Az ilyen összeesküvés-elméletes embereknek én szívesen ajánlanám az ismeretterjesztő sorozatokat,pl a Through the wormhole vagy az új Cosmos-ban is foglalkoztak ezzel a témával,röviden:
mindenben mintát keresünk,mert az evolúció folyamán ez a mutáció,ami erre ingerel minket,komoly előnyt biztosított.Csak hogy már a "közelmúltból" hozzak példát: az összes ókori civilizáció mintákat fedezett fel az éjszakai égbolton ->csillagképek. Pedig a csillagok helyzete teljesen véletlenszerű és ahogyan haladunk tovább a Tejút középpontja körül keringve,folyamatosan változik a helyzetük az éjszakai égboltunkon,pár ezer év alatt szétesnek.Mégis belelátunk dolgokat ebbe,majd hoppá, összekötjük azzal, hogy ha a Birodalmi Szakáll csillagkép pont északon áll,áradni fog a Nílus.
Próbáld ezt elfogadni,hogy folyamatosan működik bennünk ez a folyamat,és akkor a tudatos éned felül tudja bírálni a zöldségeket amiket kitalálsz
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
DrGonzo22
őstag
Hagyjad, halvány fogalma nincs a valószínűségről, kiszámolni pedig végképp nem tud semmit, még a legegyszerűbb feladatokat sem. Levezetve kiszámolom neki a dupla HH drop valószínűségét 6 évre vetítve (1,2%), de továbbra is olyan dolgokat ír, amiért náluk simán megbuktatták volna gimnáziumban (volt egy idős matektanárunk, az nem szarozott, egy ilyen beszólás, hogy a HH mount dobásának valószínűségét nem lehet kiszámolni, mert évente csak 14 napig tart az event, és abban a félévben 2-esnél jobb jegyre nem is számíthattál, ha megfeszültél, akkor sem). Egyébként meg én vagyok egy barom, hogy leálltam vitatkozni egy olyan kvalitású emberrel, aki nem tudja kiszámolni, hogy mekkora a valószínűsége annak, hogy 2 kockával 2 hatost dob... az ilyen fajta dob két hatost, és azt hiszi varázslat történt... boldogok a lelki szegények...
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz DrGonzo22 #62026 üzenetére
Nade nem elég h 2 kockával dobhat e 2 hatost, hanem 6 év alatt, de csak mindig decemberben 1 hétig, na azt lehetetlen kiszámolni 6 évre vetítve! ha kidobja, akkor pedig biztos a csillagok tehetnek róla, vagy a gyíkemberek! és különben is végtelenül kicsi a valószínűsége ezért biztos nem is random hanem scriptelt valami dönti el, blizz nyilván egy egyszerű rng helyett egy ultrabonyolult többtényezős scriptet fejleszt le sok változóval, mert miért ne, nekik is egyszerre esett, ez tény! no de szerintem is engedjük el, higgyen mindenki abban amiben akar
-
tPedro_
őstag
Nem ertetek hozza. En regebben csak 1 karakterrel farmoltam a mountokat, nem esett egyik sem. Aztan elkezdtem harommal es egy csomo mar kiesett. Ez a titka, 3 karival kell farmolni. De ne adjatok tovabb, mert a Blizzard nerfelni fogja.
-
ígyvanferi
addikt
Teljesen biztos vagyok benne, hogy scriptel a blizz (vagy csak rossz csillagzat - ld.: Birodalmi Szakáll csillagkép - alatt születtem), mert az nem lehet, hogy véletlenül nyitottam a Hearthstone-ban olyan kevés legendary kártyát, amikor másoknak folyamatosan azt sikerül. Tuti, hogy humbug van a dologban. És akkor biztos itt is.
Majd azért ha kiderítitek, milyen időpontban fog esni a HH mount, szóljatok, befizetek egy hónapra és kiszedem. -
lakisoft
veterán
A kérdésem hogy mi alapján osztanak 72 órát és mi alapján 6 hónapot? Végleges bant nem osztanak?
Más: Ashranba szokott-e valaki rendszeresen járni?
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
Fl3x
aktív tag
-
Fl3x
aktív tag
válasz lakisoft #62036 üzenetére
Jó neked Az elején eventeztem sokat, mert az altjaimnak capeltem a CP-t, akkor minden eventet a H nyert és napokat votlam bent kb, de 1-2 hónap elteltével megfordult a dolog és az alli vette át az uralmat, aztán megúntam h bemegyek és farmolnak minket. De nem meglepő, vmelyik oldal mindig dominál, akkor most a horda, de szerverfüggő is, ahogy nekem itt mondta vki, bár ebben nem értek egyet, de ez lényegtelen.
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Fl3x
aktív tag
válasz lakisoft #62038 üzenetére
Próbálkoztam vele, de rengetegszer volt olyan, hogy beinveltek és a térképen ott voltak, de amúgy nem, a placc full ürs volt. Próbálkoztam, hogy kilogolok, kirepülök Ashranból és ws-ből, aztán vissza, de nem segített. De ez még 6.1 előtt volt, azóta gondolom változtattak, csak már elment tőle a kedvem, hogy újra megnézzem.
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Xantor
tag
Hogy tudnak néhányan combat-ból kijönni PVP közben?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
Xantor
tag
válasz lakisoft #62042 üzenetére
Nem, úgy értem, hogy War Games-en kívül, pl. farm közben ha valakivel PVP-be szállok, akkor valahogy eltűnik egy pillanatra, ki jön combatból, aztán mount-tal elmegy. Nem egy fair dolog, talán még jelentésre is érdemesnek találom.
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
Viktor77
titán
Aranyszabály, elöször legyél raidbe invelve, aztán lovagolj be. Persze kidob, mert nincs hely, de mikor kitölt, akkor már a leader szerverére történik. Ezután mehetsz majd be, ha behív.
Amúgy igen eléggé allis terület lett, akkor van bukó, mikor hirtelen a semmiből feltünik 1-2 ruszki raid, semmi perc alatt meghalunk. Olyankor raidend, másikra becsatlakozás.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
-
törölt tag
válasz Xantor #62046 üzenetére
Priest, Hunter, Night Elf (racial), Rugo, Mage ezek mind kepesek az eltunesre es igy kikerulnek a combat-bol, majd mount es kesz is.
(Monk, Druid szinten kepes elkerulni a harcot ha nagyon akarjak de ez most nem ide tartozik, ja Paladin-ok meg ugye bubi+hs mesterek de azt is macrozzak nehogy tul sok gomb legyen mar xD).
World PvP mar eleve halott es akik meg neha kimozdulnak Garrison-bol azokat meg kell becsulni es nem bantani oket mert nagyon kevesen vannakAmi nekem inkabb zavaro volt, hogy allandoan Warlock/Shamy szintezes kozben mindig combat bug-ban voltam es percekig nem jott le.
A masik amit a mai napig nem javitottak azaz Evade fele borzalom.
Apropo, a repulest nem hozzak vissza de a Garrison melle betesznek egy hajos dolgot 6.2-tol , nanemar -
slayer006
addikt
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Xantor #62046 üzenetére
Ezzel is ki lehet jönni combat-ból Draenoron:
Treessassin's Guise[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- VMware
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest