Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenki!
Gyorsan a közepébe vágok: hogy vagy hol lehet minél gyorsabban összeszedni kb. 80G-t 39-esen? Egyelőre kilátástalannak tűnik a dolog, a tanulásra többnyire elment a pénz. Viszont közel a szintlépés, jó lenne, ha rögtön lenne mountom.
MOD: BE pap vagyok, ha ez számít valamit...
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Tailor+enchanter vagyok, 157-es és 162-es skillel jelenleg. Akkor nekiállok ezekkel kereskedni.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Wolverine #11123 üzenetére
Tettem belőlük bőven AH-ba, reméljük, mire délután belépek, meglesz a pénz.
(#11115) Ptech: meglesem majd őket. Épp nemrég jártunk Uldamanban, de aztán nem volt időm körülnézni a környéken.
Ha van köztetek shadowpriest, megnézném szívesen a talentjeit. Pontosabban arra lennék kíváncsi, mi az, ami esetleg fölösleges lehet shadow oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz nierthen #11125 üzenetére
Köszi. Egyelőre annyi a különbség, hogy a Spirit Tap is 5/5 nálam. Gondolom 70-en nincs már rá szükség, de még jól jön, úgy vélem.
Ami feltünt, hogy a szép nagy 70-es papoknál a spiritnek nincs nagy szerepe. Nálam viszont ugyanannyi a spirit és az intellect, nagyjából. Persze ez azon is múlhat, hogy a cuccok olyanok, hogy adják a spiritet is. Később nem lesz szükségem sok spiritre?
-
-
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenki!
Érdemes lehet kiváltani az Insignia of the Horde trinkettet úgy, hogy most kezdtem BG-zni? És úgy egyáltalán a PVP-t, úh még csak arra való honor gyűlt össze. Egyébként 54-es vagyok. Csak látom, hogy sok embernek megvan, igen hasznos kis cuccnak tűnik.
-
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenki!
Mi történik olyankor, ha nincs elég pénz a számlán a következő levonásra? Megpróbálja majd később, másnap, következő héten levonni? Elvileg reggel 7:26-kor kellett volna, az Account Management szerint, de egyelőre be tudok lépni a játékba. Szóval mikor próbálkozik újra a levonással, ha nincs első körben elég zseton rá?
-
ígyvanferi
addikt
válasz Wolverine #13373 üzenetére
LW patchnél mondjuk erre gondoltál: Nethercleft Leg Armor? A Spellthreadeket megtaláltam.
-
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenki!
Melyik az az oldal, amelyik pontozza a geart és az alapján állít föl egy guilden belül rangsort? Lehet, hogy nem csak guilden belül tud rangsorolni, már nem emlékszem pontosan.
És még egy kérdés: van valami makrokról szóló leírás, ami alapján tudnék egy-két egyszerűt összerakni? Nem akarok nagyon hülyéket kérdezni, inkább először megpróbálnék rájönni az alapokra.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz ígyvanferi #14982 üzenetére
Oké, megint előbb írtam, mintsem gondolkodtam volna. Szóval a makrós dologra ott a wowwiki, bár még csak most kezdtem bele az tanulmányozásába. Ha mégis lenne valami másik, esetleg magyar oldal, ki vele.
Az első kérdés még mindig fennáll.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz Wolverine #15277 üzenetére
És milyen jó meglepetés. Az első kérdés meg is van válaszolva.
Akkor várok türelmesen. Csak jobb szerettem ott olvasni az alapinfókat, mint az európai oldalon.
Esetleg, ha meglenne még az oldalfrissítés előttről a történelem, el tudnád küldeni? Vagy valaki. Az utolsó két nagy fejezetet még nem olvastam el. -
ígyvanferi
addikt
Milyen talenteket érdemes warrirorral kirakni az elején? Úgy értem, szintezéshez, mondjuk úgy 50-60-ig. Csak gyorsan fel szeretném húzni, nem tervezek instázást, se BG-ket addig.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Cathfaern #15296 üzenetére
"Nem kell aggódni, ha kihagysz egy napot, másnap is válaszolhatsz az előző napi kérdésre, így viszont nem játszol az extra loot-ért a Gamecard-ért."
Ebből nekem úgy tűnik, hogy a kérdés oldalra kerülésétől számított idő dönt.
Köszönöm a warriror talentet! Szóval fury, dual-wielddel, jól hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Ezeket az oldalkocsis motorokat () hol lehet majd vajon használni? Vicces lenne, ha 'mount'-ként szolgálnának és még utast is vihetnénk.
-
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenkinek!
Az Account Managementben a Card Number a bankkártyán lévő 16 jegyű szám? Valami most nem stimmel nálam. Egy darabig frozen volt az accom, most szeretném újra fizetni, erre szerinte nem stimmel az a szám, ami a kártyán van. Ez egyébként egy Cibes internetkártya. Szóval mit is kéne a Card Numberhez írnom?
-
ígyvanferi
addikt
válasz ígyvanferi #15514 üzenetére
Összefoglalva: a Card Number a bankkártyán lévő 16 számjegy?
-
ígyvanferi
addikt
Az mitől lehet, hogy egy adott fight alatt (konkrétan a The Ring of Blood questsorozat alatt) folyamatosan figyelmeztető üzeneteket kapok, a képernyő pedig úgy bepirosodik, mintha egy FPS-ben lövést kaptam volna. És még vibrál is, ráadásul hangjelzés is kíséri. Vagy kép alapján könnyebb mondani rá valamit? Máskor még nem tapasztaltam ilyet és igen zavaró volt, főleg a folyton felugró addonos figyelmeztetés miatt.
-
ígyvanferi
addikt
válasz FefeeX #15603 üzenetére
Így már kezd összeállni a kép. Nem is tudom, miért nem gondoltam arra, hogy régi a verzió. Az Oment le is cseréltem gyorsan, remélem ezzel megoldódott.
Ha volna valakinek szabad 10 perce, leírnám neki, milyen addonokat 'használok'. Esetleg ha valami felesleges, kivenném, aminél van jobb, lecserélném. De ezt már inkább privátban.
Mod.: akkor hibaüzi.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
No, kössz mindenkinek a segítséget (még Ribinek is ), úgy tűnik, egyelőre minden probléma elhárítva.
-
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenki!
Végre megvan az első 70-es karakterem: [megörökítve] a pillanat. Nem siettem el a dolgot, de a fő, hogy meglett.
Mit javasoltok, melyik instence-ekből kezdjem el a gearem fejlesztését?
A Frozen Shadoweave set milyen szinten van ezekhez képest? Gondolom érdemes lenne minél előbb megvarrni.[ Szerkesztve ]
-
-
ígyvanferi
addikt
válasz Viktor77 #16030 üzenetére
General chaten is linkelték páran. Holnap játszom pár BG-t, hátha kapok én is.
Más: szíven ütött, amikor szembesültem azzal, hogy a shadowclothnak majd' 4 nap a cooldownja. Pedig ma meg tudtam volna varrni a vállast. De legalább egyből kettő lett a shadowclothból, amit gyártottam.
-
ígyvanferi
addikt
-
ígyvanferi
addikt
Mennyi időt kell kocsmában/fővárosban időzni, hogy felmenjen 150%-ra az XP bónusz?
-
ígyvanferi
addikt
-
ígyvanferi
addikt
válasz Darth_Revan #17107 üzenetére
Én passzolom, majd megkérdezem valamelyik sokat látott cimborámat.
-
ígyvanferi
addikt
A WoTLK Collectors Edition kiadása vajon amolyan Battlechest-szerű lesz, vagy mindenféle haszontalan aprósággal lesz telepakolva?
-
ígyvanferi
addikt
válasz LucifeI2 #17361 üzenetére
Köszi szépen! Ez valahol a kettő között van. Még talán meg is éri az árát. Szerencsére van kis időm gondolkodni rajta.
Ja, és tanultam ebből egy új kifejezést: Coffee table book. Hogy mik vannak...
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
A WotLK-hez is jár majd egy hónap ingyen játék? Vagy azt csak az alapjátékhoz adja a Blizz?
-
ígyvanferi
addikt
Csak, hogy megtörjem a csendet...
Mage-et még mindig frost ágon érdemesebb szintezni? Azt kezdeném következőnek, de a változásokat nem nagyon követtem (pár hete nem is játszom), hátha nagyot változott a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- nJoy Code 2000 (UPLI-LI200CO-AZ01B)
- Intel DZ77BH-55K + Intel Core I7 2600K + I.o Shield félkonfiguráció eladó /Garancia/
- Lonpoo LP-42X Aktív Hangfal BT
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest