Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37051) F-ECT$ válasza H.O.D. (#37050) üzenetére


F-ECT$
titán

HC instákban azért nem misselsz, mert oda 8% is elég. Ha jól emlékszem, akkor a PTR-re másolt full 346-os cuccban is megvolt a 17%, cserébe a crit/mastery/haste-re kb 2-3% jutott :)

Dive ever, work never.

(#37052) Ribi válasza Arnold2 (#37049) üzenetére


Ribi
nagyúr

Lényegtelen milyen módon, de jó ha megvan a 17%.
Főleg akkor idegesítő amikor conflag misslel, mert akkor bukod a 3 gyors incit is.
De a 2-3 seces SF is xar ha missel.

[ Szerkesztve ]

(#37053) H.O.D. válasza F-ECT$ (#37051) üzenetére


H.O.D.
senior tag

Nálam most vicces a gear: van 9 lvl359-es BoE lila motyó, egy kék bot (325-ös, asszem), meg lvl84-es zöldek. Van még AH-ban bot, meg chest, ami 359-es, de spiritesek mindketten, ami annyira már nem jó. ZA meg ZG dob majd bár world epicet. úgy tudom, de még nem néztem, mik fognak esni konkrétan. Addig megint fel kell szívnom magam anyagilag, mert ezekre a cuccokra is elment közel 70k (ráadásul amint kijön a 4.1, lópikulát sem fognak éerni) :)

Ha összeáll a gear, akkor majd reforge-olok, hogy annyi, de csak annyi hit legyen, ami HC-ben kell. A raid sajnos már kimarad, mert a vaksiságom miatt túl sok galibát okozok :)

[ Szerkesztve ]

Where do you want to go today?

(#37054) Wolverine válasza H.O.D. (#37053) üzenetére


Wolverine
félisten

Nem néztem a repus cloth epiceket, de csak van közte használható :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#37055) H.O.D. válasza Wolverine (#37054) üzenetére


H.O.D.
senior tag

Kevés dolgot rühellek jobban, mint reput farmolni. Tudom, vannak tabardok, de ahhoz is legalább a friendlyr el kell érni, hogy a quartermaster szóba álljon velem :) Asszem, a Hyjal-féle galerivel elég jó a viszony, de semmi értelmes nincs náluk. Az ötlet egyébként nem rossz, lehet, körülnézek...

Where do you want to go today?

(#37056) LucifeI2


LucifeI2
őstag

Elképesztő, hogy milyen emberek vannak ebben a játékban.

Mivel tank vagyok és tudom, hogy a DPS-eknek sokat kell várni, ezért általában az insta végén újra szoktam jelenteni. Most az egyik DPS viszont nem akart jönni több instát, de a partyból nem lépett ki, hogy kibasszon a többi DPS-sel és ugye insta vége után nem is lehet kirúgni. Ennyire gyökér hogy lehet valaki? Hihetetlen. :((

(#37057) birno válasza LucifeI2 (#37056) üzenetére


birno
addikt

Errol jut eszembe, ha valaki olyan stilusban beszel, mondjuk egy partyban ahogy nem kellene akkor azt lehet jelenteni, kap erte valamit?

(#37058) Wolverine válasza birno (#37057) üzenetére


Wolverine
félisten

Igen, jelenthető az illető a nem megfelelő beszédstílusért - amennyiben az sérti a szabályokat (pl. sértő másokra nézve stb.). Ticketet kell írni a GM-nek, megjelölve, pontosan mikor történt az eset és melyik csatornán hangzott el a dolog, hogy egyszerűen előkereshessék a logból.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#37059) St3venson


St3venson
tag

Hali!

Nem rég kezdtem el játszani vele, és lenne egy kérdésem, 37-es ember/mage vagyok, és már elég szép területet bejártam, de vannak olyan helyek, ahol nem tudok átkelni, pl Darkshire-től keletre, ott elementálok vannak, és nekik nem látom a szintjüket sem, nem az a gond, hogy tul erősek nekem (vagy mégis??), hanem, hogy nem tudom őket eltalálni, ők meg simán megölnek. Ez mitől lehet, illetve mit lehet tenni ellene, hogy tovább tudjak menni, mert már nincs több küldetésem a bejárt térképen.

(#37060) Wolverine válasza St3venson (#37059) üzenetére


Wolverine
félisten

Darkshire-től keletre neked még semmi keresnivalód nincs. Ha nem találsz több küldetést, akkor valahol kihagytál egy útjelző questet, ami a további fejlődésed helyszínére irányított volna. Menj el Stormwindbe, az aukciós ház mellett van egy hirdető tábla, ami segít ebben. (ha mégsem: menj Western Plaguelandsre, Chillwind Campbe; vagy Dustwallow Marshba, Theramore-ba, esetleg Feralasba, Dreamers' Restbe - a te szinteden ez a 3 hely ad megfelelő küldetéseket)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#37061) DebilEvil válasza birno (#37057) üzenetére


DebilEvil
tag

Persze, tegnap egyik ismeros poenkodott egy altos raid-ben, jelentettek es kapott is 48 ora ban-t erte.

(#37062) birno válasza DebilEvil (#37061) üzenetére


birno
addikt

Helyes, legkozelebb akkor jelenteni fogom az ilyen embert.

(#37063) St3venson válasza Wolverine (#37060) üzenetére


St3venson
tag

Köszönöm.

(#37064) RexpecT válasza St3venson (#37059) üzenetére


RexpecT
addikt

Én most szoktam rá, hogy instákba járok, nekem így még a fejlődés is sokkal gyorsabb :K (és még egész jó cuccaim is vannak).

(#37065) Khelben válasza RexpecT (#37064) üzenetére


Khelben
nagyúr

Tegnap felszereltem a 18. szintű magemet 2 heirloommal (+15%xp) és elmentem egy random instába, azonnal lépett 2 szintet, pedig nem is tudtam befejezni.

(#37066) F-ECT$ válasza Wolverine (#37060) üzenetére


F-ECT$
titán

Thousand needles-ből hordásként merre érdemes menni? Megcsináltam az összes q-t ott (az achi után is volt még 1-2), de nem adott új irányt. Lvl47-es vagyok, lehet már epl felé kellene néznem? (Vagy epl is más szintű lett Cata után?)

Dive ever, work never.

(#37067) Onamish válasza F-ECT$ (#37066) üzenetére


Onamish
csendes tag

Tanaris van a legközelebb(pont alatta). Délkeleten van egy meredek feljáró, ott tudsz átmenni.

Imperare sibi maximum imperium est.

(#37068) F-ECT$ válasza H.O.D. (#37053) üzenetére


F-ECT$
titán

Miért öltözteted a karid? Azért hogy pve-zni tudjon? Ha igen -> goto HC. Hogy miért:
-346 esik
-a kapott jp-ből 346-ot tudsz venni
-ha megvan a tabardja az adott frakciónak, akkor "pillanatok alatt" meglesz velük a revered/exalted -> 346/359-et vehetsz

Nem is értem, ezt a 70k költést, ha nem tudod/akarod raidre használni a karidat. A 4.1 egyébként még nem értékteleníti el a 359-et, mert akkor csak 353-as cuccok jönnek, majd a 4.2 fogja.

Anyagi kérdés: milyen szakmáid vannak, mivel keresel pénzt?

Dive ever, work never.

(#37069) Wolverine válasza F-ECT$ (#37066) üzenetére


Wolverine
félisten

Ha Kalimdoron akarsz maradni, akkor Tanaris; ha Eastern Kingdoms érdekel, akkor Badlands. (utóbbi kezdőpontjához úgy a legegyszerűbb eljutni, ha elmész Light's Hope Chapelbe és felülsz a goblin rakétájára). EPL 40-45-ös zóna lett már, azt a helyet kinőtted.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#37070) F-ECT$ válasza Khelben (#37065) üzenetére


F-ECT$
titán

Heirloom nélkül is esélyes a szintlépés a kis instákban, emelett iszonyat könnyűek lettek. Lementem egybe tankolni a macimmal lvl38 körül, volt benn egy 40-es sámli. Látszott, hogy alt ő is, a healer szintén. Kb úgy nézett ki, hogy ő húzott, én meg próbáltam tauntolgatni, meg aggrót rakni abba, amit ütött, de egy idő után rájöttem, hogy a healer a sámlit is lazán életben tudja tartani...

A heirloomok annyira imbák, hogy tegnap TN-ben kaptam egy szintemnek megfelelő kék cuccot, volt rajta kb 15-15 stami és agi. Az azonos szintű heirloomon meg 23-18. Szóval nem csak az xp boost miatt imbák, hanem amúgy is kb egy lilának felelnek meg. A druidámon van 35%-nyi ilyen cucc + a fegyó, így a stealthből indított Ravage kb a mob hp-jának 80%-át le is veszi. Ja és még durability-je sincs, így fele annyiba se kerül a javítás.

Dive ever, work never.

(#37071) Khelben válasza F-ECT$ (#37070) üzenetére


Khelben
nagyúr

Azt én is észrevettem, hogy a tank és a helaer gyakorlatilag egyedül is elég lett volna, a dps-ek csak úgy ott voltak :)

(#37072) bubi92


bubi92
őstag

most akarok elkezdeni wowozni. valaki kioktathatna privátban, hogy milyen addonokat érdemes letölteni hozzá meg stb stb... amit így kezdéskor jó tudni.

(#37073) Khelben válasza bubi92 (#37072) üzenetére


Khelben
nagyúr

Olvass vissza egy kicsit, most volt szó róla.
Röviden: kezdésnek semmit, majd ha hiányozni kezd valamilyen funkció, akkor keress hozzá addont.

(#37074) F-ECT$


F-ECT$
titán

Na lassan itt a 4.1, elvileg 2 hét. PTR-en már a release verzió van.

Dive ever, work never.

(#37075) lumpen_stex válasza St3venson (#37059) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

hát ne menj arra... ha nyomsz egy "c"-t akkor ott a "hit chance" vagy ilyesminél meg tudod nézni milyen egységet van képes eltalálni egyáltaláni. 38-as mage-el azért illene megölni egy 40..43-as gyogyi mob-ot de ha koponya van a szint helyett akkor nem fogod eltalálni. emberek ellen max a hunter lehet necces ezen a szinten.

de ha nem akarsz "ölj meg 23 tarka kecsebakkot és szedj három szál tubarózsát" jellegű szarakodást, akkor nyomd be a dungeon finder-t vagy a battleground finder-t. egy-két dg/bg elég egy szintlépéshez +kék/epic cuccok esnek. a bg-n pedig honor-t és xp-t is kapsz a honor-ból 28-as szintttől tudsz kék és epic cuccokat venni. és honorból lehet a legkönnyebben heirloom cuccokhoz jutni, mert egyébként minimum 70-es szint kell, hogy justice point-ot kapj (ami egyébént elég vékonyan csorog) vagy magas guild reputation amit gyakolatilag vért pisálva tudsz csak elérni.

egyébként terepre max füvészkeni és bányászni jár az ember...

(#37076) Wolverine válasza lumpen_stex (#37075) üzenetére


Wolverine
félisten

Swamp of Sorrows a revamp után lvl52-54-es terület; nem csoda, hogy esélytelen volt az elementálok ellen lvl37-en.
szerk: nem mellesleg a questelés ugyanolyan legitim szintezés, mint az "ülök a fővárosban és a queue-ra várok" című dögunalom.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#37077) Cathfaern válasza Wolverine (#37076) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Megjegyzem szerintem sokkal izgalmasabb a questelés, mint ugyanazon insták 50x letolása... csak legfeljebb fárasztóbb kicsit.

(#37078) RexpecT válasza Cathfaern (#37077) üzenetére


RexpecT
addikt

Én most untan meg az instázást egy kicsit szóvak tolok vagy 2 szintet questekkel is. :K

(#37079) Wolverine válasza Cathfaern (#37077) üzenetére


Wolverine
félisten

/agree

Eddig minden karakterem questeléssel szinteztem, a többi módszertől hidegrázást kapok. (bár Ydrinél erősen bejátszott a virág+ásás kombó is lvl8 felé :) )

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#37080) Gyick válasza lumpen_stex (#37075) üzenetére


Gyick
őstag

Ez a bg-ből jövő xp 4.0.6 óa megszűnt ahogy nézem,mármint kapsz xp-t csak nagyon keveset.nem úgy mint régen hogy 1 győztes AV majdnem fél szint volt.

[ Szerkesztve ]

(#37081) F-ECT$ válasza Gyick (#37080) üzenetére


F-ECT$
titán

Ahogy fejlődsz, úgy kell egyre több xp a szintlépéshez. Lvl20 körül ha bementem egy új területre, akkor mire a questek felét megcsináltam már menni kellett tovább, mert szürkévé váltak a mobok. Ugyanez volt dungeonban is: lazán megvolt 1, néha 2 szintlépés is. Most lvl50 körül már kb végig lehet questelni egy adott területet, és a szintlépés sincs meg minden dungeonban.

Dive ever, work never.

(#37082) Onamish


Onamish
csendes tag

A lvl 80-as pvp itemek miért ilyen drágák? Szintezés közben jól gondolom, hogy képtelenség kivenni mindet? Mert mire meglennének 82-3 biztos lennék. A 60-as 70-es szinteken kivettem az egész szettet, mert nem nagy munka, és jobbak, mint bármilyen preraid gear, beleértve a 70-es hc-ket. (Most vagyok 78, és eddig összesen egy trinketet tudtam cserélni, mert amik dg-kben esnek, még a pvp itemek normál értékeitől is nagyon elmaradnak, ha még a gemeket, enchantokat is beleszámítom, akkor meg pláne. Egy 80-as kétkezes fegyó meg 2500 honor kb., ami több, mint a 70-es szett összesen. A normál bg-ben meg a napi első győzelemért kapok 75-80-at, utána 60 körül(kb. a felét meg elveszítjük, szóval 30-at minden második bg-ért). Wintergraspon nem tudom mennyit lehet nyerni, de 75-ön bejelentkeztem, és 85-ösök fogadtak. :(

[ Szerkesztve ]

Imperare sibi maximum imperium est.

(#37083) Gyick válasza F-ECT$ (#37081) üzenetére


Gyick
őstag

a 4.0 óta 3 karit húztam fel,nem egy karakter lvlingjén belül gondoltam hogy kevesebbett kap később mert az egyértelmű.Most már nem igen célszerű bg-n húzni mert nagyon lassú a questeléshez képest.

(#37084) goku_sama válasza Wolverine (#37076) üzenetére


goku_sama
tag

Jelentkezz be tankként instába, kb instant behív! :DD

(#37085) Arnold2 válasza goku_sama (#37084) üzenetére


Arnold2
őstag

Wolvi nem instázik! Az insta Wolvizik!

(#37086) Wolverine válasza goku_sama (#37084) üzenetére


Wolverine
félisten

BC óta nem csináltam ilyet, nem véletlenül.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#37087) F-ECT$ válasza Onamish (#37082) üzenetére


F-ECT$
titán

Gondolom majd a 80-as cuccok árát is lejjebb fogják vinni (mint ahogy tették a 60-as, 70-es cuccokkal), de ezt eddig elfelejtették megtenni.

Dive ever, work never.

(#37088) Onamish


Onamish
csendes tag

És megéri párat kivenni, vagy 80 fölött az itemek sokkal jobbak?

Imperare sibi maximum imperium est.

(#37089) F-ECT$ válasza Onamish (#37088) üzenetére


F-ECT$
titán

Lvl80 felett úgy megugrik a hp pool, hogy semmi értelme a 80-as cuccokat erőltetni. 83-on pl már 60k az alap, addigra én a T10-et is kukáztam.

Dive ever, work never.

(#37090) Wolverine válasza Onamish (#37088) üzenetére


Wolverine
félisten

Drasztikusan jobbak, ne szenvedj. Egyébként kezdő PvP-geart lvl85-ön vehetsz az AH-ból is, darabja párszáz gold maximum.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#37091) Khelben


Khelben
nagyúr

Ragnaros alliance oldalán tud valaki jó guildet? Nincs heti 8 napom wowozni, tehát nem hardcore raid guildet keresek :)

(#37092) Wolverine válasza Khelben (#37091) üzenetére


Wolverine
félisten

-> Recruit

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#37093) Healbacsi válasza Khelben (#37091) üzenetére


Healbacsi
őstag

Ha raidelni szeretnel, akkor egy kis attekinto:

[link]

(#37094) Khelben válasza Healbacsi (#37093) üzenetére


Khelben
nagyúr

Találtam egy semi-hardcore-t, ahol megtűrik a casual játékosokat is :)

(#37095) Nuwel


Nuwel
csendes tag

Sziasztok!

Jelentkeztem egy guildbe, ahol egybol 25 ös raidekre kellett menni. az első napon annyira akadtam, hogy a diavetítés mozifilmnek tünne. Vettem bele +2gramot (mostmár 4gram van) vettem egy 1gb os videokartyát ( ez nem a legszerencsésebb vétel volt, de nagy tuning a régihez képest). Második raid napon is akadtam, igaz nem annyira de igyis nevetséges dmg et tudtam kitolni). A procin nem változtattam még, IntelCoreDuo E4600 2.4ghz. lehet a proci ennyire régi, ódivatú cucc? mit tudnátok ajánlani amivel garantálható a 25 fps 25ös raideken?

[ Szerkesztve ]

(#37096) Wolverine válasza Nuwel (#37095) üzenetére


Wolverine
félisten

Tweakelj a grafikai beállításaidon, és akkor talán elég lehet.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#37097) lakisoft válasza Nuwel (#37095) üzenetére


lakisoft
veterán

Nálam a vinyó fogja az egész rendszert. Így a wow-ot is. Milyen vinyód van a gépben?

(#37098) Khelben válasza Nuwel (#37095) üzenetére


Khelben
nagyúr

Milyen videokártyát vettél? Mert attól még nem lesz gyors, hogy 1 giga ram van benne.

(#37099) SE_Fan válasza Nuwel (#37095) üzenetére


SE_Fan
tag

Out of Date addon is okozhat ilyen szintü laggot RAID-en, de még a nem OOD is. Kapcsolj ki mindent és ugy nézd meg hogy szaggatsz-e. A Leírt konfig alapján nem kéne hogy gondod legyen.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.