Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg105
senior tag
sziasztok!
szerintetek mennyire életképes most egy shámi? azt szeretnék kezdeni, de nem tudom mennyire viszik instába, mennyire jó arénában vagy premade bgken. tud valaki segíteni? meg hogy milyen talenten szintezzem
köszi sziasztok -
kovsol
titán
-
csana
senior tag
Létezik olyasmi, hogy ha sok szürke playert ölök, akkor bannolnak a szerórol? Egyik ismerős említette, és azóta nem merek revansot venni, ha a kisebb karit kigyúrja egy halálfejes..
-
anulu
félisten
válasz whitezo88 #23003 üzenetére
1 hitelt akarkit akarmilyen gearben ugytudom. akkor nem lattam, csak hallomasaim voltak. azt tudom, h hotfix napjan 3-ra letoltuk
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
-
-
anulu
félisten
válasz CactuS #23011 üzenetére
hat, kb. realm-en max annyi, h jon az adott illeto a main karijaval es ugy radul, hogy csak pislogsz es elgondolkodsz, h vajon jo napod volt-e
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
CactuS
Arcképgyáros
Nem volt ezzel sose gondom, Angry Wolfs, CHN, Wipe Club, ezeket nálunk mindig megölöm, függetlenül a karakter szintjétől. Aztán van, hogy beloggol a fél CHN 10 karakterrel, akkor egy kicsit várni kell, vagy haladni a város felé, esetleg fa mögül repülő mountra fel, aztán tipli. Nagyon gankelni még nem tudtak, mert legrosszabb esetben dolgozok egy fél órát, addig meg kiloggolok
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Wolverine
félisten
Na igen - mondjuk emlékszem, egyszer valami miatt STV-ben jártam, és pont belefutottam pár ganker hordásba Nesingwarynél - 63-as volt akkor Ydri... Fogócskáztam kicsit egy 65-ös warriorral meg egy 68-as lockkal, aztán szóltam egy ismerős épp végző Karazhan raidjének, hogy buli van (ez kb. BC kijövetele utáni első hónap végén volt)... Miután megjöttek, Grom'gol le lett tarolva
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz kovsol #23017 üzenetére
LotrO :
healer = Minstrel
tank = Guardian
ranged = Hunter, Lore-master
melee = Burglar, Champion
buffer(+melee) = Captain
hybrid = Warden, Rune-Keepertudom a lotro az kazsuál meg tök más stb stb ez csak 1 példa volt. és szórakoztató velük játszani, többükkel próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz whitezo88 #23016 üzenetére
Ezzel csak az lenne a gond amit kovsol mondott, hogy hamar megunná a nép mindenki druidot indítana mer ugye az a hybrid. Igaz mostanába nem igazán játszok max egy-két raid meg sellrun. Nagyon remélem, hogy ulduart jól megcsinálják mint pl sunwellt sajna nekem még mindég jobban tetszettek a bc-s insták mint a wotlk-osok. Ott legalább nehéz is volt nem jutottál el "egyből" a játék "végére" persze nem ilyen kungen félékre gondolok.
-
csana
senior tag
válasz kovsol #23020 üzenetére
Aki unszimpi és szürke, az megy a levesbe ezentúl .. Ráadásul a csajszim az aki nagyon szomjazik a bosszúra, őt bemorzsolták többször (Pettra BS-Hordás szintén). Ilyenkor inkább lépett farmolni, de ezentúl útba fogja ejteni a közös területek gócpontjait. Nekünk ők vannak a realmon:
Pettra-Mage
Drifta-Sámi
Nibler-Lock
Mivel még nem olyan régóta toljuk a wow-ot, nem igazán jönnek le ezek a "legyengítések", "erősítések" a kariknál, de azon elcsodálkoztam mikor a bnőmet (aki azért kicsit már függöny) betámadta egy 32-es rúgó (ő 35-ös volt azthiszemem), és 800-akat belevágott. -
Azazello-
senior tag
-
bobace
addikt
válasz CactuS #23013 üzenetére
Találkoznál a mi guildünkkel, igaz kevesen vagyunk, így nem fognak 10-en rádlogolni (mi is a neved és guilded? majd megkeresünk ). Mi minden hordásnak nekimegyünk, és általában semmi nem jelent gondot, főleg ha felhúzom magam, hogy leölnek mobozás közben, utána szarrá gankelem (PVP gear tatyóban ftw), még az életét is megunja.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
Persze, én azon szinteztem. Mondjuk lvl77-ig nem cseréletem le egy itemet sem talán. Szóval 'jó' gearrel meg sem lehetett halni (jó=fulls3, ergo crit immun és outdoor pvp álló).
Ha nem megy talentolj feralra, bár szerintem moonkinnel élmény szintezni.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
kovsol
titán
de jelenleg nem csak raidhealre alkalmas a sámán mint régen
végre nem csak egy spellt kell nyomni és targetelgetni igaz régen olyan harcok voltak főként sunwellbe ahol a chain heal nagyon jónak számított pl muru meg twineken nagyon imba volt most más anyira nem így van ezMay the Force be with you!
-
Jarlaxle
senior tag
[link] Remélem ez elég válasz a sámán életképességére vonatkozó kérdésre. Arénában jelenleg csak restó talenttel lehet komolyabb ratinget alkotni, PvE-re viszont mind3 spec kiváló. Szintezést meg mindenképpen cementen csináld leglaább lvl60ig, onnan már lehet kiszedni q itemekből értelmes elemental geart is ha inkább puffogtatnál, de cementtel gyorsabb levelezni.
-
Rizzo
aktív tag
válasz sasa311 #23032 üzenetére
Akkor mondom a tapasztalataimat:
Pala: meglátom stunol, és 3 sec alatt végem, egy barskint tudok elnyomni
DK: ugyanaz, mint a pala
Mage: csak instant spellekkel szétkap kb 3 sec alatt, egy moonfire-re futja kb
Hunter: a petje szétkap kb, mozdulni sem tudok
Warrior: Vele elszórakoztam, ha letudom rootolni akkor nem sok esélye marad
Töbi kasztal egyelőre nem volt szerencsém.
A lényeg, hogy egy cast-ot nincs időm elnyomni legtöbb esetben, egyszer én támadtam meg egy palát, akkor is meghaltam, de figyelmetlen volt, és a moonfire meg az IS dot megzabálta A combat logot nézve az első ütése 2000 melee swing és 2000 holy, a starfire 3 másodperces casttal nem sebez ennyit. Gyógyítani sem tudok magamon, ha kb 2 GCD alatt kivégeznek. Tudom, hogy nem vagyok skilles, de anno outlanden elég jól elszórakoztam a legtöbb kaszttal, de most nagyon gyorsan kivégeznekClear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
kovsol
titán
válasz arpi6k #23035 üzenetére
mire gondolsz ? kb az össze talent a single target healt erősítette ami jött be új, vagy az eartlivingre gondolsz ? most, hogy nincs coh spam papok részéről? ez is csak velünk kibaszés mert eddig raidet szépen elhealelgették a papok én meg nem csak chain heal spam
amig nem nyomták le a lesser heal procc százalékot az improved water shield talenten addig kb kise fogytam manából lesser healezéssel igaz akkor több crites cuccot vettem fel mint most de talentből is jön még egy raklap crit és ráadásól a +20% ES -s targetre gliff is segített ha tankot kellett healni és most is sokszor healelek azért tankot raid melett
és azt teljsen felhábórítónak tartom, hogy nem képesek berakni egy értelmes totemet restonak insta dropnak... remélem ulduarba nem így lesz ez
ha meg már imba healről beszélünk akkor a cheates palát ne hagyd ki... sose fogy ki manából és ez szalonna nagyon kész ...May the Force be with you!
-
szilchi
őstag
válasz Viktor77 #23028 üzenetére
Én tegnap rendeltem meg a weboldalukon.Még reklámozták a -10%-ot,ma kapom a visszaigazolást,hogy küldik a csomagot kedvezmény nélkül 8K-ért postával együtt
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bobace #23030 üzenetére
Majd összefutunk, bár droodok szeretnek elrepülni Mondjuk jelen állás szerint már nem biztos. Megint belefutottam abba, hogy nem találok olyan dolgot a játékban, ami érdekelne. Aréna rendszerből nem kérek, főleg a jelenlegi burst dmges formában, pve sem olyan hűde nehéz, mint anno bcről mesélték (tudom kezdő content,stb), és ha én már a horgászok egy játékban, akkor ott nagy a baj .
Lejár(t) az accountom és nem tudom, hogy valaha meg akarom e hosszabbitani.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
kovsol
titán
válasz CactuS #23042 üzenetére
én is csak azért hosszabítottam meg annó mert ingyen volt klántársam adott gc -t márc 16. ig van accom ha addig nem jön ulduar akkor addig nem fogom hosszabítani én se már amig nem lesz értelme
most elővettem megint a polcról a Battlefield 2 met és azzal lövök néha nap[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Bencus88
nagyúr
Talán ezért is utálok pvp-zni balance-ként.Sajnos sok esélyed nincsen ha adhatok egy tanácsot amikor meglátsz egy másik kasztot hotold fel magad és fuss Amúgy dk-val én úgy szoktam elbánni, hogy hotolom ezerrel magam meg tolom a pici healeket előhívom fákat kötözés és a dk halott.Pala igazából esélyed nincs és nem is lesz.Huntert szintúgy fákkal meg lehet ölni, de nehéz.
-
kovsol
titán
válasz SzlobiG #23045 üzenetére
druid: egy caster, egy tank/mili dps, heal ráadásól ugyan azt a rusnya kinézetet nézed vele t1 től t999 -ig akármilyen szép setben is vagy
sámánnak is három teljesen eltérő ága van, palával anyi a bibi a három ágból ugye 2 mili és egy healer mig a másik kettőnek ugye van caster lehetősége is
de a feral druida raiden akkor is tank marad mert direkt cicának nem igazán visznek
ha belegonolsz egyedül a sámán talán az ami mind a három talent fán bekerül egyszerre egy raidbe... nálunk boomkin druida szökőévben egyszer jön raidre, tank pala meg apszolut csak fun katergoria kis instába talentelnekigazából ami nem hibrid egyáltalán azok a pure dps castok mint pl a mage, rugó, warlock
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
szilchi
őstag
* Hunger for Blood (Assassination): Now increases damage 5% per stack, (up from 3%.)
* Mutilate damage will now do 20% increased damage against poisoned targets, down from 50%.
* Slice and Dice: This ability now increases melee attack speed by 40%, up from 30%.Tetszik,majd megnézem raidben mit hoznak ezek.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest