Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz MasterMark #83999 üzenetére
Engem inkább érdekelne 3 kép ugyanarról a fightról a 3 különböző addonnal és a 3 különböző számmal.
Mégis mekkora különbség lehet? -
Hunner
senior tag
válasz #81999360 #84001 üzenetére
Nálunk vannak recount, skada és details hívők is. Logot én gyűjtöm és pakolom fel. A Recount írtózatos hülyeségeket tud mérni, a Skada és a Details kb ugyanannyira pontatlan (1-2%)
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Cathfaern
nagyúr
válasz MasterMark #84002 üzenetére
Szvsz dps addonok két dologra jók: saját teljesítményed figyelni, illetve pugoláskor kiszűrni a nagyon tehetségteleneket. Előbbinél mindegy más mit mér, az a lényeg, hogy a saját méréseid konzisztensek legyenek (azt meg hozza minden addon), utóbbinál meg úgyse pár %-ot néz az ember, hanem hogy tank alatt van a dps-e (vagy dps alatt a healje ). Minden másra fel kell töltögetni valahova logot és azt elemezgetni, pontosan azért, hogy közös alap legyen.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Skyhunter
őstag
RAF-os kérdés. (sejtem, már unjátok :p). Haver nekikezdett a WoW-nak, egyelőre starter editionnel. Meg tudom hívni RAF-fal, vagy ezt még a Starter készítés előtt kellett volna? nem világos számomra...thx.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Tegnap elértem a lvl120-at, mit javasoltok, hogy gearelődjek tovább?
Elkezdtem már WQ-kat csinálni, illetve a War Campaign küldiket, és toltam egy Expedíció szigetet is, de a kieg újdonságairól nem sokat tudok, nem tudom mit lenne érdemes.[ Szerkesztve ]
-
gbela
senior tag
válasz -FreaK- #84007 üzenetére
En egy hete dingeltem, igaz alttal, de sokat nem szamit ilyen szempontbol. Tegnap lett meg a 350 ilvl.
Amiket en csinaltam:
- arathi bossok leolese. Van ra lfr, fel ora, 1-2 item biztos esik
- conquest kiutese, ha van turelem tobbszor is mert 3 item van "betarazva"
- warfront
- lfr uldir es/vagy heroic insta. En mondjuk instat nem toltam 1et sem.
- 340tol normal uldir
- World questek ha upgrade. De emissiary-t direkt nem csinaltam mert az scale-ezodik, megvartam mig megvan 330 azok nelkul mert akkor az mar 340et adott.Illetve trukkoztem is kicsit, hogy lfr-be tudjak menni mert nem volt meg ilvl-em. Vettem AH-ban magas ilvl cuccokat (trinket, fegyo, ami volt..), de nem vettem fel, csak h ilvlem emeljek a taskaban. Aztan mikor mar nem kellett az ilvlboost eladtam.
-
Skyhunter
őstag
válasz MasterMark #84006 üzenetére
Működik még hazánkban a RAF, vagy csak külföldi címmel/közüzemi számlával lehet(ne) kicselezni?
-
Joezyka
senior tag
válasz MasterMark #84012 üzenetére
óóó nem raktmam össze, sry.
Amúgy én is úgy kezdtem, hogy starterrel elmentem lvl 20-ig.
kaptam a recuitot, az email link alapján megvettem és kaptam is a plusz dolgokat.
pl barát idézése, bónusz xp-t, stb. most járt le az első hónap, nem tudom megkapta-e a plusz hónapot a haverom, ezt megkérdezem.Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
gbela
senior tag
válasz -FreaK- #84015 üzenetére
Conquest az a pvp. Mindenfele pvp-ert conquest pontot kapsz, aminek van egy heti cap-je, ha megvan kapsz itemet (elsore mindig 345os fegyot). Ugy van megcsinalva, hogy ha nem utod ki akkor is megmarad meg az elozo heti jutalom...azaz 3 hetig marad meg valojaban. Tehat most kiuthetsz 1 het alatt fegyot meg ket itemet is, utana mar csak heti egyet.
Warfront az egy scenario, raid szerű cucc, kethetente valt alli es horda kozott, egyszeri 370es item (+1 340es) a jutalma. Gugli persze mond rola tobbet. -
warcat
veterán
válasz Viktor77 #84018 üzenetére
Warfronthoz annyit tegyünk még hozzá, hogy amíg nincs meg az összes 340-es cucc,addig a még ki nem pottyantakat nagyobb eséllyel dobálja a rendszer,pár extra kör persze becsúszik, de eléggé garantált a full set az offspec fegyókkal együtt(hunternek pl polearm is survivalra)
EA: It's in the crate!
-
Mister_X
nagyúr
Kis javaslat: NE HASZNÁLJATOK Darkmoon Deck: Squallst... lehet nálam van a "bibi", de nyomorult 78k sebzést proccolt egy 6 perces bossfight alatt. És ez a rekordja... csak is addig szabad megtartani, amíg kell a "látszat item level" és szerzel akármilyen 340-es trinketet dungeonből vagy raidből, de classonként a BIS 330-as is jobb, mint ez a trágya.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
törölt tag
-
warcat
veterán
válasz Mister_X #84020 üzenetére
Hátsómat a földhöz verem örömömben,hogy nem raktak be trinketeket a warfrontra mert különben a darkmoon trinketek halottak lennének, az egyedüli igazán jó a fathoms és az önmagában nem fedezné a gyártást.
Ja és ez már a buffolt squalls, ennél gyengébben jött ki live-ra...EA: It's in the crate!
-
Mister_X
nagyúr
válasz #81999360 #84021 üzenetére
Rájöttem én is. Tulajdonképpen minden Darkmoon deck a lista alján van, de csak azért, mert bloodmallett 400-as ilvl alapján is kalkulál, akkor meg már bármi jobb De sokszor még egy 385-ös trinket se jobb physical DPS classoknak, mint a Fathoms deck.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
whitezo88
nagyúr
Meglett 110 magharral, de nem kaptam meg az armor setet, hol van? Természetesen sem boost, sem RaF sem change nem volt ami kizárja. Achi megvan, de nem kaptam semmit, setek közt sincs.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Valaki tesztelte már PTR-n, hogy mennyire jól működik már a több magos cpu használat?
-
k.kristof
őstag
válasz DjDanee87 #84028 üzenetére
Az Allied Race-ek Heritage Armorjához elég a 110-et elérni egy karakterrel az adott boost nélkül. A normál fajok Heritage Armorjához fog kelleni egy 120-as karakter és Exalted a saját frakciójával, ezért fogom hamarosan Magister's Terrace elé parkolni a blood elf hunterem.
-
szaszab
aktív tag
válasz k.kristof #84031 üzenetére
De jó is volt BC és WotLK repuzás szempontjából. Nem voltál (teljesen) bekorlátozva.
Majd, ha lesz lelki erőm, én is elkezdem húzni a Mag'har orc rogue-omat. Meg unlock-olni kellene a többi fajt is, főleg a trollt, még 8.1 előtt. De egyelőre most lettem 120 a lock-kal, ami kinőtte magát aktuális kedvenccé. Nagyon jó ez a demo, pedig mindenki csak szidja.
-
-
k.kristof
őstag
válasz MasterMark #84039 üzenetére
Azért, mert azt mondta a Blizzard Az Allied Race karakterek lvl 20-ról indulnak.
-
Csokishurka
őstag
Hogyha goldból veszek tokent amint beváltok a shopba elkölthető euróra, akkor abból tudok mást is venni a mountokon, peteken kívül? Mondjuk egy CoD: Black Ops 4-et is?
[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Csokishurka #84041 üzenetére
Igen, bármit ami a shopban van, beleértve "fizikai" dolgokat is (ruhák, plüss, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz MasterMark #84044 üzenetére
Farmolj goldot és vegyél belőle boostot
-
Plata
félisten
Most nálunk bronzebeard szerveren sokan járnak island expedíciót farmolni.
Állítólag 8.1 után lesz vendor akinél nagyon jó szetteket,fegyvereket meg új mountokat lehet majd venni.
Tudtok erről valami bővebbet?
Meg állítólag valami 100 dubloon lesz egy item?
Nem tudom mennyi a valóság tartalma,csak olvastam cseten.
De egész sokan rá kattantak. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest