Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Üdv! Csak egy statisztikai jellegű kérdés: egy-egy szerveren hányan játszanak? Illetve mennyi a max játékosszám? A népszerűbb, sok magyar játékossal "ellátott" szerverekre gondolok (bloodscalp-ról olvastam pl hogy sok a magyar, arathor, ragnaros is érdekelne).
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz s.s.j.goku #32890 üzenetére
A frost talentek között rögtön az első a Frostbite, 3 pontért 15% esélyt ad, hogy a frostbolt lefagyassza az ellent. 20. szinten valami ilyesmi jó lehet.
-
Khelben
nagyúr
válasz szilchi #32902 üzenetére
Én totál tanácstalan vagyok szakmákat illetően (human mage). Jó lenne pénzt keresni vele, jó lenne használható cuccokat gyártani, de a kettő együtt nem jön össze... Tailoringot meguntam, mert sokkal jobb cuccokat vettem az aukciósházban, mint amit gyártani tudtam volna. Enchanting oké, hogy permanens pluszokat ad, de az alchemy-s cuccok sokkal több pluszt adnak.
Szóval most ott tartok, hogy herbalism-alchemy, de ebben sem vagyok biztos. Adjatok tanácsot -
Khelben
nagyúr
Valaki le tudná írni nekem, hogy pontosan milyen buffok adódnak össze és milyenek nem? Jó lesz link is
-
Khelben
nagyúr
válasz SE_Fan #33180 üzenetére
Akkor lehet hogy félreérthető voltam, írok példát
A varázsló magára nyomja az arcane intellectet, ez ugye +60 int. Ha benyomok egy scroll of intellectet, akkor az kiüti az előbbit és csak a saját bónusza megy hozzá az int-hez. Ha viszont flask of... izét iszik, akkor megmarad az arcane intellect bónusz és hozzáadódik a flask bónusza is, összesen +90 int. Gondoltam hátha van vmi leírás róla, hogy mik adódnak össze meg mik ütik egymást (nem csak varinál) -
Khelben
nagyúr
Kezdőknek mit ajánlotok raid célpontnak? Van három 80as, egy 70es meg egy 45ös szintű csapattag, akik eddig csak pve-ztek.
-
Khelben
nagyúr
A napi questek hogy működnek? 24 óránként egyszer lehet megcsinálni vagy ha megcsinálom 23:55-kor, akkor 10 perc múlva megint megcsinálhatom?
-
Khelben
nagyúr
A mammoth mountoknak tudja valaki a méret sorrendjét? Illetve van náluk nagyobb ground mount?
-
Khelben
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
Ha a druida megtanulja a 300as riding-et, akkor a swift flight form is 310%-os lesz vagy az marad 280%?
-
Khelben
nagyúr
Üdv!
Mi történik olyankor, ha fordulónapon, mikor vonnák a köv. időszakra a pénzt a bankszámláról, nincs elegendő fedezet? Jár valami retorzióval vagy simán Frozen lesz az account és amikor legközelebb veszek game time-ot, akkor megújul? Most fizettem először bankkártyával és írta a weboldal, hogy elmentették a fizetési módot és automatikusan vonják majd a következő adagot, csakhogy én nem biztos hogy akkor is venni akarok game time-ot...
-
Khelben
nagyúr
Szétnéztem délelőtt a censusplus addonnal pár szerveren, Bloodscalpon 250-en voltak online, Ragnaroson 450-en. Nem kevés ez? Csak összehasonlításképp az egyik magyar tört szerveren 3000 feletti volt az épp online emberkék száma. Aukciósházban alig találtam növényeket... Viszont a Catalyst nagyon tetszik, elkezdtem egy új druidát, a kezdőküldetések is változtak annyit, hogy ne legyen unalmas.
-
Khelben
nagyúr
Szerintetek létezik, hogy a bloodscalpon ilyenkor csúcsidőben 400 játékos van fenn alliance oldalon? Ha igen, akkor mondanátok egy népesebb szervert? Ez szerintem iszonyat kevés.
-
Khelben
nagyúr
Azt jól érzékelem, hogy a kalimdori repüléshez kell a Cataclysm? A druidám végre elérte a 60as szintet, megtanultam a flight formot, de Kalimdorban nem tudok repülni (még csak a WotLK-ig vettem meg a kiegészítőket).
Nekem úgy tűnik, gyorsabb lett a szintezés, utoljára a 3.3-as patch-csel szinteztem, ráadásul 2x szorzós privát szerveren, de most 5 nap alatt értem el a 60-ast, ott meg hetekig tartott. -
Khelben
nagyúr
Szerintem szintezéshez akár mindkettőt is, mert xp-t kapsz érte, nem is keveset. Alacsony szinteken kb 10 növény leszedése helyettesít egy questet. 50-60ason meg 20. Tárgykészítős szakmát meg ráérsz akkor tanulni, ha már elérted a 85-öt, addig úgyse nagyon tudsz értékelhető (vagy eladható) cuccot gyártani.
Később meg úgyis lesz külön gyűjtögetős karaktered a fő mellé -
Khelben
nagyúr
válasz adamkaa777 #35158 üzenetére
Nekem is t van, nem vettem észre problémát. Sőt, mostanában a fél9-es vonalbontás is megszűnt.
-
Khelben
nagyúr
http://www.youtube.com/watch?v=62wj8eJ0FHw
Asszem mégis veszek Kinectet, de xbox nélkül -
Khelben
nagyúr
Továbbra sem tudok repülni Kalimdorban, van valami ötletetek? Kéne vennem mountot hozzá? Druida a karakter, flight form-ra azt írja, hogy itt nem használhatom.
-
Khelben
nagyúr
válasz s.s.j.goku #35351 üzenetére
Azokat a frost mage kombókat leírhatnád, érdekelne.
Én eddig csak instákban healeltem, azt is még a régi rendszerben. Ott kb annyi volt a lényeg, hogy az összes HoT legyen rajta a tankon, healing touch meg a többiekre, amikor véletlenül megütötték őket. Bossoknál néha el lehetett lőni a területre ható healt.
Az új rendszert még nem ismerem, pedig nekem is heal lesz majd a másik ág. Azt már láttam, hogy lifebloom csak 1 emberen lehet egyszerre. -
Khelben
nagyúr
válasz DrGonzo22 #35849 üzenetére
Amúgy nem tudom, ki mennyire vette észre, de nekem úgy tűnik, hogy a cataclysm óta sokkal jobban skálázható a játék. Én játszok néha notebookon, alaplapi gagyi videokártyával (hd4500) meg az asztali gépen rendes hardveren. Notebookon minden beállítás minimumon, asztalin minden maxon és a notebook gyorsabb, az asztali meg szebb lett a váltás után. Mintha a két végletet kijjebb tolták volna, a minimum grafika most minimálisabb, a maximum meg szebb, mint régebben volt.
-
Khelben
nagyúr
válasz DrGonzo22 #35852 üzenetére
Általában nálam is ablakban megy, ha a notebookon játszok
Ha összeülünk valahol a haverokkal, akkor nem cipelem magammal a nagy gépet meg a 24es monitort, inkább kibírom a minimum grafikát. Mellesleg a wowban pont az tetszik, hogy minimum grafikán is élvezhető, mert nem a látvány az elsődleges. -
Khelben
nagyúr
válasz dilipok #36619 üzenetére
Ha a társaság, akikkel együtt játszol, nem hajlandó fizetősre menni, akkor te se nagyon tudnál mit csinálni. Hó végén nekem is lejár a game cardom és egyelőre nem veszek újat, megyek vissza a törtre. Majd ha jön az új kieg, akkor megint játszok 1-2 hónapot, aztán addigra hátha változik a helyzet. Bár ha a következő kieg is olyan silány lesz, mint a cataclysm (a wotlkhoz képest), akkor lehet, hogy nézek valami más mmo-t.
-
Khelben
nagyúr
válasz dilipok #36622 üzenetére
Én nem mondom, hogy nincs pénzem, csak a társaság nem jött velem, akárhogy agitáltam őket, márpedig egy mmo-ban a társaság az elsődleges. Anélkül csak offline játékként játszottam a catával, az meg elég szegényes.
Én csak 1 tört szervert ismerek, azon az általad felsoroltak közül egyedül a bugok jelentenek problémát, de folyamatosan javítják a hibákat és nincs annyi, hogy a játékélményt tönkretegyék. Nyilván messze van az eredetitől, de egyáltalán nem játszhatatlan. Az aukciósház alapján többen vannak rajta, mint pl a bloodscalpon.
Ami a fő bajom, hogy a cata legnagyobb része arról szól, hogy mindennek jobbak lettek a specei, minden karakternek megnő a hp-ja... és ennyi. Jó, van pár új insta, guild leveling, de semmilyen olyan újítás nincs benne, amire azt mondanám, hogy ez igen, emiatt érdemes játszani vele még azután is, hogy a questek elfogytak. Tol Barad meg egyenesen vicc, wintergrasp más grafikával, nulla lényegi változással.
Csak egy példa: gates of andaron. Micropaymentes játék, tehát akinek van pénze, az ér el benne eredményt, szóval egy kalap sz..r, mint mmo, de van benne pár olyan dolog, ami érdekes. Ott pl wintergrasp helyett hetente mehetsz a guildeddel(!) kastélyért és ha elfoglalod, 1 hétig a tiéd, kapsz vele spéci vendorokat, itemeket, stb-t. Vagy ott volt a runes of magic, amiben saját házad lehetett mindenféle extrával (növényeket nevelhettél és abból gyárthatttál cuccokat, stb). Ezek mind olyan dolgok, ami feldobná a játékot. Wowban mid van? Az itemjeiden meg az achikon kívül semmi. Végignyomsz egy bg-t, hurrá, nyertél, de a honoron kívül nem kaptál érte semmit. És jó esély van rá, hogy a wow következő kiegje is csak arról fog szólni, hogy még egy kis hp, még 20 spellpower, meg 3 új insta. (legalábbis ahogy a neten lehet olvasni róla).Na, szóval jó a wow, de ha a következő kieg is csak annyi változást fog hozni, mint a cata, akkor megint csak addig fogok vele játszani, amíg végignézem az új dolgokat és utána megint abbahagyom, mert érdektelen lesz. Kivéve, ha addigra sikerül rábeszélnem a társaságot, hogy jöjjenek a rendes szerverekre
Szerk: ja, ami még eszembe jutott és nagyon nem tetszik: a low leveles cuccok csak trash. Amint elérted a 85-öt kidobhatsz mindent, itemeket, alapanyagokat, mindent. Pedig nem lenne nagy munka alakítani rajta olyat, hogy pl az alacsony szintű italokat alchemyben felhasználhasd alapanyagként a magas szintűekhez, az alacsony szintű itemeket ne kelljen lecserélni, hanem fel lehessen fejleszteni, az alacsony szintű ércekből is tudj magasabb szintű itemeket csinálni, stb. Az új területeken alig találsz növényt, mert mindenki azt szedi, a régieken meg ott rohad a sok fű, mert értéktelen és max a szintezéshez kell.
Mas MMO: mit? ez a nagy kerdes.
Igen, ez tényleg nagy kérdés és egyelőre nincs rá válasz nálam se.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz Cathfaern #36630 üzenetére
ezek nem megfelelő újdonságok, de akkor mik lennének azok?
Mivel nem vagyok játékkészítő, ezért ne nekem kelljen kitalálni De pl. miért nincs egy-két olyan bg, ami alapvetően különbözik az eddigiektől? Mert tb karakterközpontú, azt mondod. De pont ugyanilyen karakterközpontú alterac valley is, ott sincsenek gépek. A másik új, aminek most nem jut eszembe a neve, ahol resource-ért megy a harc, az meg ugyanaz, mint arathi basin. Szóval én továbbra se látok egetrengető újdonságot a bg-ken.
aztán úgyis SW/OG főterén fogsz ücsörögni, mert ott van minden npc, meg onnan lehet gyorsan eljutni bárhova.
Pont ez a gond. Eléred a 85-öt, onnantól fogva instákba és/vagy bg-kre jársz SW főteréről. És ennyi. Lehet, hogy velem van a baj, de nekem egy idő után ez unalmas. Valószínűleg azért is, mert nem volt társaságom. A PVE és a PVP mint elfoglaltság mellé kellene még legalább 2-3 ugyanilyen szintű dolog. Mittomén, kereskedés, szerencsejáték, bolt nyitása, csak ami úgy hirtelen eszembe jut. Nem is kellene sok új dolgot kitalálni, csak átvenni olyan mmo-kból, ahol ezek működnek.
Ja, még az előző sirámomból kimaradt: a guild leveling miatt sorra alakulnak a 7-800 fős guildek. Innentől fogva számomra a guild értelmét veszti. -
Khelben
nagyúr
Ha már ennyire szólóztok, tegnap leszólóztam Utgarde Keep-et heroicon, tök buli.
(Jó, tudom, nem egy 25-ös raid, de én szigorúan casual játékos vagyok, nekem ez is nagy szám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest