Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38901) cl.aci


cl.aci
aktív tag

Sziasztok.
Valaki meg tudná mondani, hogy a use-olos trinket miért rak 10 s cdt az enginer kezesencsantjára? Elégé érzékenyen érint ez a változtatás, vagy netán valamilyen bug ez?
Köszi.

"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"

(#38902) Cyrusv10


Cyrusv10
tag

Sziasztok!

Arathor - Alli - Wings of Destiny

Ha érdekelne egy olyan magyar guild, ahol nincs előírva mikor kell játszanod és mikor nem, akkor köztünk a helyed. Szociális beállítottságú guild vagyunk, nagy hangsúlyt fektetve a játékélményre, és a barátságra.

Szeretnénk jó hangulatban, normális emberekkel előbb-utóbb végignyomni lehetőleg mindent amit lehet, beleértve a classic és a bc raideket is. Ha hozzánk jelentkezel, akkor ne a valor pointok lebegjenek a szemed előtt, hanem a szórakozás. Molten Core igenis lehet szórakoztató, sőt Deadmines is. A raid időpontjaink "rugalmasak", mivel sokan dolgoznak és van életük ezért nem tettük őket túl későre. Ez általában délutánt vagy kora estét jelent, megfelelő egyeztetéssel pedig szinte bármit meg lehet oldani.

A jelenlegi contentben heti 3 raid napot biztosítunk és 85-ös tankra és healerre lenne szükségünk a haladáshoz (A gearelődéshez segítséget nyújtunk.) Masszívan és tudatosan nem progresselünk, lehetőségeinkhez mérten igyekszünk hetente minél több bosst beverni (eddig 3/7 a "progress").

Mielőtt hozzánk jelentkezel, jó ha 1-2 dolgot alaposan átgondolsz:

- Inkább pug-olni szeretsz? Ez nem a te guilded.
- Nem vagy képes rendszeres fórum/guild naptár használatra? Ez nem a te guilded.
- Megbízhatatlan vagy? Rendszeresen késel eventekről? Ez nem a te guilded.
- Nem vagy képes csapatban játszan, néha a csapat érdekeit a saját érdekeid elé helyezni? Ez nem a te guilded.
- Képtelen vagy szóban kommunikálni a guild társakkal? Ez nem a te guilded.

Viszont... Ha ezen a sok kitételen átjutottál, akkor te vagy a mi emberünk!

25-ös szintű guild vagyunk, van honlapunk, fórum, Mumble szerver, 7 guild bank tab szóval minden ami szem-szájnak ingere. Ha esetleg felkeltettük az érdeklődésedet, akkor látogass el a honlapunkra, olvasd el a szabályzatot, valamint hogy milyen játékosokat keresünk, és ha úgy gondolod, hogy neked megfelel amit olvastál, akkor a leírt módok egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot.

http://www.wingsofdestiny.org/

[ Szerkesztve ]

(#38903) robyroby válasza Khelben (#38890) üzenetére


robyroby
tag

Kb. mennyit lehet szakítani egy Vial-al? :DDD

v.?"#38890: na igen, ha mázlid van és megjön a Vial receptje, az se rossz bevétel; de a nyereség... az necces lehet"
:R

(#38904) F-ECT$ válasza robyroby (#38903) üzenetére


F-ECT$
titán

Eleinte 70k-ért ment a sárki. Azután elég gyorsan leesett 40-45k-ra. Én nemrég 36k-ért vettem, és szerintem alapanyag + 5k-t nyugodtan el lehet kérni érte, de mivel csak alchemyvel lehet használni, ezért túl nagy kereslet nem lesz rá.

Dive ever, work never.

(#38905) Cathfaern válasza F-ECT$ (#38904) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Ez ugyanolyan, mint a motor is: tudja használni bárki, nem kell hozzá a szakma.

(#38906) F-ECT$ válasza Cathfaern (#38905) üzenetére


F-ECT$
titán

Sorry, akkor ez csak a bétában volt alchemyhez kötve. (Vagy akkor se és keverem valamivel.)

Dive ever, work never.

(#38907) Khelben válasza robyroby (#38903) üzenetére


Khelben
nagyúr

5k körül. Hétvégenként van, hogy elmegy 2-3 db. Aztán persze van olyan is, hogy 2-3 hétig egy sem. Kb. ugyanannyit keresek vele, mint a növény-flask tőzsdézéssel, de ezzel kényelmesebb, mert csak berakom 48 órára, aztán le van tudva, nem kell ott ülni és figyelni az árakat.

(#38908) F-ECT$ válasza Khelben (#38907) üzenetére


F-ECT$
titán

Mennyi az alapanyagok minimális ára guild perkkel, goblin raciallal?

Dive ever, work never.

(#38909) robyroby


robyroby
tag

Sztetek miért kapkodják még mindig a darkmoon trinyókat? Mert nub-ok?:)

v. mert az új trinyókhoz nehéz hozzájutni / drágák / rosszabbak / sok valorba fájnak?

(#38910) Cathfaern válasza robyroby (#38909) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Néhány kasztnak / specnek továbbra is BiS-ek. Illetve mivel könnyen elérhetővé váltak a 359-es (365-ös) epicek, sokan nekiálltak "felupdateleni" az altjaikat, illetve a nem raidelők a mainjeiket. És ezek mellé 359 trinket illik. Valorból tud szerezni egyet, de másikat csak raideléssel tudna, sokadik bossból, tehát egyszerűbb ha megveszi a darkmoonost.

(#38911) Khelben válasza F-ECT$ (#38908) üzenetére


Khelben
nagyúr

Ami fix, az 29k, ebből jön le a guild bónusz (2900) és a goblin bónusz (ez utóbbi nekem nincs, úgyhogy nem tudom mennyi). Ehhez jön 16 flask, 60g körüli átlagáron és a 12 truegold, ami nálunk 6-6,5k körül mozog. A deepstone oil alapanyaga pár g. Az összesen 36-37k, guild bónusszal 34 körül.

(#38912) F-ECT$ válasza Khelben (#38911) üzenetére


F-ECT$
titán

Ezek szerint az én ah-ból vett 36k-s sárkim nem is volt drága :) Mondjuk azóta nem láttam bent egyet sem Arathor horda oldalon, és előtte is 40-44k körül voltak csak benn.

Dive ever, work never.

(#38913) Skizz


Skizz
addikt

A 70-es repülés komolyan ilyen drága? Nekem itt már leszállt a lila füst, hogy sikerült összekaparnom pár ezret, erre látom hogy az egész elmegy 68+70 repcsire (csak a 70-es valami 4000 arany).

(#38914) Cathfaern válasza F-ECT$ (#38912) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Az nagyon olcsó volt, lényegében alapanyag ár. Felteszem már régóta az illetőn száradt, aztán meg akart szabadulni tőle (vagy csak hirtelen kellett neki a pénz). Mondjuk megjegyzem arathor allin nem nagyon megy ez a mount, alig látom akár hirdetni, akár keresni.

Skizz:
Ahhoz, hogy northenden repülhess, ~400g kell, ahhoz hogy azerothon ~200g, de ha jól értem ez utóbbi meg is van. A "70-es repülés" csak a repülés sebességét növeli 280%-ra 150%-ról (meg ami utána van még egy fokozat az is, az meg 310%-ra).
Szóval ha már tudsz repülni, akkor egyedül a "Cold Weather Flying"-ot kell megvenned ahhoz, hogy bárhol (bármilyen szinten) repülhess. A többi csak kényelem :)

[ Szerkesztve ]

(#38915) F-ECT$ válasza Skizz (#38913) üzenetére


F-ECT$
titán

Elvileg ha volt legalább 1 gyűjtögető szakmád, és nem szórtad a pénzt, akkor a questekből és ah-ból lennie kellene ennyi pénzednek 70-re. De ha most nincs is, akkor pár szint és meglesz, esetleg kérj kölcsön.

Dive ever, work never.

(#38916) F-ECT$ válasza Cathfaern (#38914) üzenetére


F-ECT$
titán

Jaja, mondom azóta nem láttam egyet sem az AH-ban. Btw egyáltalán nem "ér" ennyit, de igazából semmi sem ér semmit hosszú távon. Vehetnék most pl 378-as staffot 20k vagy 40k aranyért, de 3 hónap múlva már lesz jobb. Ez is csak 1 lesz a mountjaim közül, amiből annyi van, hogy néhányon szerintem max 1x ültem, pedig nem gyúrtam arra, hogy sok legyen...

Dive ever, work never.

(#38917) Wolverine válasza F-ECT$ (#38906) üzenetére


Wolverine
félisten

A bétában egy ideig tényleg az alchemyhez kötötték, jól emlékszel.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38918) neduddgi válasza Cathfaern (#38036) üzenetére


neduddgi
aktív tag

Ez majdnem így van, a questelésekkor különösen daemon warlockkal, best mastery hunterrel gőzerővel lehet haladni, zöld cuccokkal is 3 azonos szintű mobot simán be lehet vállani egyszerre. Volt is itt egy avi amiben a lock lazán leszólóz egyedül egy bosst. Mert a boss "buta", és csak a pettel szórakozik, amit időnként lehet healelni is. Ugyanezt a szívességet a pvp ellenfelek nem fogják megtenni. :)

[ Szerkesztve ]

1. A Pénz nem boldogít, csak amit veszel rajta; 2. A Pénz nem boldogít, csak ha van belőle elég; 3. A pénz nem boldogít, a hiánya pedig pláne nem.

(#38919) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Mostanság tényleg jobb, használhatóbb a disc, mint a holy priest? Egyrészt valamelyik nap nézegettem top guildek priestjeit (más okból), és a legtöbbjüknél disc+shadow talentet láttam. Tuti, hogy azon a szinten bossról bossra áttalentolnak, de hogy mindnél épp a disc maradjon bent kilogoláskor, ez már több, mint véletlen. Tegnap mondta is valaki az Infamousból (aki bepofátlankodott 334 ilvl-lel Nefarianra, de hát vinni kell, mert ő Infamous tag...), hogy a disc jobb, szórakoztatóbb, stb.
Nyilván csak kipróbálással lehetek benne biztos, amit meg is teszek, csak valami gyakorlati tapasztalat jól jönne. Különösen az Evangelism-Archangel-Atonement hármas használata, nem használata viszonylatában. 5 fősökben még el tudom képzelni, hogy spamelem a Smite-ot, na de raiden :F 5 fősben sem az igazi, ha több melee van a csapatban. Vagy ha kirakom, akkor sem kulcs-spellként használjam, csak időnként?
Max. 10 fős raideket healelek, azt is csak FL első néhány bossán, és az előző tiert puggal, guilddel.

Még mindig priest, de most egy enchant kérdés. Mint tailor, van két back enchant, az egyik 580 spirit, másik 580 int 15 secre chance on spellcast módon. Fegyverre ott a Power Torrent és a Heartsong, előbbi 500 int, utóbbi 200 spirit hasonló módon mint a backnél. Logikusan arra gondoltam, hogy a 200 sp < 580 sp, az a 80 int különbség meg elhanyagolható és balance-olási célzattal legyen egyik intes, másik spirites, de ilyen kombinációt senkinél nem láttam még.
Most vajon feltaláltam a spanyolviaszt, vagy totál lényegtelen apróságon picsogok? Minthogy szerintem két csoportnál számíthatnak ilyen részletek, a durván HC raiderek és az ilyen kazuárok, mint én, előbbinél a first killek múlhatnak ilyenen, nálam inkább az, hogy egyáltalán ölünk-e valamit.

(#38920) Cathfaern válasza ígyvanferi (#38919) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

"5 fősben sem az igazi, ha több melee van a csapatban."
Valamit félreértesz, az Atonement pont akkor jó, ha sok melee van a csapatban, ugyanis a sebzett célpont körül healel. Pont ezért használják előszeretettel raideken is.
Amúgy a discet főleg a CD-i miatt szeretik, aoe pajzs, power infusion, pain suppression. Ráadásul jelenleg teljesen hasonló aoe hps-t ki tud tolni, mint a holy.

Enchant:
Igazából nem nagyon van értelme úgy összehasonlítani a spiritet meg az intet, mint ahogy teszed :) Ha van mana problémád, akkor spirit kell*. Ha kevés a healed, akkor int kell. Ha mana problémád is van és kevés is a healed, akkor meg vagy kevés a geared, vagy valamit rosszul csinálsz.

*pontosabban egy picit bonyolultabb a dolog, mert közvetett úton az int is ad mana regent. Emiatt int jóval hasznosabb stat, mint a spirit az esetek többségében.

(#38921) Wolverine válasza ígyvanferi (#38919) üzenetére


Wolverine
félisten

Ha kevés a manaregened, és nem bírod a healt, akkor jobb választás a Spirit. Ugyanakkor az Int növeli a manapoolt és a spell powert is, ami egyrészt több healt tesz lehetővé, másrészt azok nagyobbak lesznek (így összességében kevesebb manával gyógyítasz ugyanakkorát). Az ilyen kérdésekben én egy gearoptimalizálóval utánanéznék, melyik a jobb a mostani cuccaimhoz viszonyítva. Priestként csak egy választásod van, az Ask Mr. Robot (a Rawr priest moduljai a 4.0 óta nem voltak teljesen frissítve).

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38922) rt06


rt06
veterán

Hi!

egy olyan kerdesem lenne, hogy ha csak az alapjatek van felteve, mil;yen korlatozasokba utkozok?
ugyanazon a szerveren jatszok, mint masok, csak nem erem el az uj fajokat, class-okat, teruleteket, vagy teljesen mas szerveren jatszok?

Udv: VladimirR

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#38923) Wolverine válasza rt06 (#38922) üzenetére


Wolverine
félisten

Mivel az első kieg, a BC már beleolvadt az alapjátékba, így a következő korlátozásaid lesznek:
- lvl70-es szintkorlát
- nem indíthatsz death knight karaktert
- nem indíthatsz worgen és goblin karaktert
- nem utazhatsz Northrendre, Deepholmba és Vashj'irba
- nem repülhetsz Azerothon, csak Outlanden

Minden máshoz ugyanúgy hozzáférsz, mint akik megvették a WotLK-ot vagy a Cataclysmet is.
szerk: a szerverek közösek, és a kliens is.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38924) Healbacsi válasza ígyvanferi (#38919) üzenetére


Healbacsi
őstag

Manapsag azert inkabb discen healelnek mint holy-n, mert a discnek van 2 defensive cd-je, mig a holynak csak egy szarnya van, ami megmenti egyetlen utestol, de nem ad damage csokkentest, csak tobb healt, igy ha vmi oknal fogna nem tudnal healelni, akkor 0-t akarmennyivel noveled 0 marad. Jo healt tol a holy azzal nincs gond, de a pain sup, es a bubi eleg durva spellek akar 5 fos viszonylagban is.

(#38925) ZozzHUN válasza Skizz (#38913) üzenetére


ZozzHUN
addikt

Úgy voltam vele, hogy minek classic helyen repülés, aztán most jövök rá hogy mount hyjal is classic helyen van :)

Amúgy most értem el oda h volatile earth-et tudok farmolni hogy a nép zabálhassa :)

Volatile fire csak mobbol esik?

(#38926) ZozzHUN válasza Healbacsi (#38924) üzenetére


ZozzHUN
addikt

Az lenne a tuti ha masszív heal közben elfogy a mana és benyomhatnánk egy Dipressiont :) (asszem igy irják)

(#38927) rt06 válasza Wolverine (#38923) üzenetére


rt06
veterán

kosz a valaszt, meg egy kerdesem lenne hirtelen: total noob-kent (ergo nem ismerem a vilagot), mi a legegyszerubb modja megtalalni az egyes vendor-okat?
ahogy neztem, azt pont nem mondja meg a guard (szinte minden mast igen)

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#38928) Wolverine válasza rt06 (#38927) üzenetére


Wolverine
félisten

A minimapen van egy nagyító ikon. Arra kattintva kijelölheted, mit akarsz trackelni :) Így meglesznek az általános vendorok (kaja/pia ikon), a javító NPC-k (üllő ikon), a fogadósok (hearthstone ikon) stb. a minimapeden.

#38925: nem, horgászni is lehet Hyjalben; Sulfuron Keep közelében van 4-5 school a lávában. No meg transmute-olható is a Living Elements segítségével, ha alkimista vagy (a garantált Fire procchoz Hyjalben kell csinálni - de a Volatile Air/Water drágább).

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38929) ZozzHUN válasza rt06 (#38927) üzenetére


ZozzHUN
addikt

Wowhead.com

Oda beirod hogy mit keresel és meg mondja hogy szerezd meg-találd meg :)

(#38930) rt06


rt06
veterán

kosz a valaszt mindkettotoknek, ezeket mar neztem, viszont a nagyiton hiaba jelolom be, csak akkor latszik, ha kozel vagyok (vagy elrontok valamit), bongeszobe kilepkedni meg kenyelmetlen

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#38931) Wolverine válasza rt06 (#38930) üzenetére


Wolverine
félisten

Aham, szóval neked olyasmi kellene, ami messziről is jelzi, hol van egy vendor. Ezt csak addonokkal lehet elérni - ebben az esetben neked a térképre jegyzetek írását lehetővé tevő HandyNotes kell, és pár pluginje: az árusok helyét megjegyző HandyNotes_Vendors, és mondjuk a kasztok/szakmák trainereit megjegyző HandyNotes_Trainers.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38932) ígyvanferi válasza Cathfaern (#38920) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Nem feltétlenül értettem félre, úgy gondoltam, hogy ha teszem azt van egy melee a tank mellett, jön valami sz@r a bossból, bekapja mindkettő, viszont a boss továbbra is a tankot csapkodja, akkor nekem ne healelje az Atonement a dps-t, majd azt felhúzom én, amikor van rá pár másodpercnyi szusszanás. Ez volt az aggályom ezzel kapcsolatban.
Úgy is kérdezhetem, hogy (legyen még konkrétabb), Nefarian fighton van rá bármikor esély Smite-tal healelni? Pillarokon tűnik használhatónak így hirtelen. Sőt, ez nem is rossz, azt hiszem.

Nem akartam én összehasonlítani (illetve nem tudom mire gondolsz, hogy hasonlítottam össze őket), az lebegett a szemem előtt (és csak ennél a két tételnél), hogy nem árt egy kis throughput, meg egy kis regen. Na most, akkor inkább választom a sokkal több regent, a kicsivel kevesebb inttel, mint fordítva.

Épp mostanában jöttem bele a raiden a healelésbe (bár valószínűleg a nerfelésnek és a javuló gearnek köszönhető inkább, de jobb azt hinnem, hogy skilesedtem), CD-ket használom, nem spamelek nagy healt ész nélkül, stb. Nincs komoly managondom és ha a többiek sem bal..szkodnak el valamit, akkor életben is tudom tartani őket.

(#38921) Wolverine: nem tudom, hogy Mr. Robotot kérdeztem-e meg, letöltöttem a legújabb Rawrt, futtattam optimalizálást, semmi gondja a backkel és a fegyverrel.(most Darkglow és PT van rajtuk). Apróságokra fennakadt, viszont a nagy részükkel nem értek egyet. Na mindegy.

(#38924) Healbacsi: na ilyenre nem gondoltam. A PW: B-re gondolsz, mint második defensive CD? A Guardiant azért én ennél kicsit jobbnak tartom, oké, hogy nem csökkenti a bekapott sebzést, viszont ha oltári gáz van, még mindig feltolja 50% HP-ra. Na majd tényleg a gyakorlatban fog kiderülni, hogy muzsikálok disc-en.

[ Szerkesztve ]

(#38933) rt06 válasza Wolverine (#38931) üzenetére


rt06
veterán

igen, az lenne a lenyeg, mert fogalmam nincs, hogy mi hol van

handynotes-t neztem, ha jol lattam pont azt csinalna, ami nekem kell, viszont az admincontrolpanel aszondja, hogy nem up to date

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#38934) Wolverine válasza ígyvanferi (#38932) üzenetére


Wolverine
félisten

A Rawr priest moduljai megbízhatatlanok, talán a 4.0.3. óta nem voltak frissítve. A javaslataira nem adnék egy fabatkát sem.

Vladi, a HanydNotes tökéletesen működik - ha a .toc file-ban az első sorban a számot átírod 40000-ről 40200-ra, akkor nem fog problémázni az addonmenedzser sem. Én is használom évek óta folyamatosan.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38935) Viktor77 válasza rt06 (#38933) üzenetére


Viktor77
titán

Vagy egyszerűen pipáld ki a "Load out of date addons"-t.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#38936) ígyvanferi válasza Wolverine (#38934) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ja, úgy értettem, hogy az az Ask Mr. Robot valami modulja a Rawrnak, de akkor megnézem azt is.

(#38937) Wolverine válasza ígyvanferi (#38936) üzenetére


Wolverine
félisten

Nem, az egy önállóan fejlesztett cucc. szerk: eddig elfelejtettem linkelni.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38938) Cathfaern válasza rt06 (#38933) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Out of date addonokkal addig nem kell foglalkozni amíg működnek, és nem dobálnak errorokat. Elég sokszor van, hogy új patchel az adott addont érintő dolgok nem változnak, de a verziószám növelés miatt out of date-ek lesznek.

Amúgy hol kezdtél el játszani? Vagy nem publikus?

(#38939) ZozzHUN


ZozzHUN
addikt

Valaki tud friss patchnotes-t? Mert ma jött ki egy patch, de a launcher-ben a full 4.2-es patch notes-a van fent :S

(#38940) rt06 válasza Viktor77 (#38935) üzenetére


rt06
veterán

koszonom, ez kellett nekem

Cathfaern: nem akartam en foglalkozni vele, de nem toltodott be a mocsok
jatszani itt szegeden kezdtem el ^^
amugy eleinte Boulderfist-en (oda dobott be a trial suggest realm-re, az megallt lv20-on a limit miatt), aztan megneztem itt az elso post-ot, es most inditottam egy karaktert Bloodscalp-on

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#38941) ígyvanferi válasza Wolverine (#38937) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Kösz!
Lefuttattam, PT-vel nincs baja, a Darkglow-ot lecserélteti Lightweave-re, vagyis az intes back enchantra. Összefoglalva: 364 hastétól szabadítana meg 400 mastery javára. És erőlteti a socket bonust minden esetben. Gondolom ez is egyéni preferencia kérdése, nekem jobbnak tűnik a kicsit gyorsabb spellcast a nem igazán kalkulálható (legalábbis nekem kicsit nehezemre esne fight közben) Echo of Light heallel szemben. Főleg, hogy 10-es raidben nem is mindig van boomkin, spriest vagy sámán (talentfüggő a Wrath of Air Totem?)

Megjegyzem, a back enchant és a - később bejött - 65 mastery-s kéz enchant kivételével tök ugyanezeket javasolja a Rawr is.

(#38942) Cathfaern válasza ígyvanferi (#38941) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

"(talentfüggő a Wrath of Air Totem?)"
Nem, de cement nem fogja pakolni, hanem inkább a melee haste-et rakja magának (kivéve ha van pl. frost dk a groupban).

(#38943) Wolverine válasza ZozzHUN (#38939) üzenetére


Wolverine
félisten

Faceless lefordította.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38944) ZozzHUN válasza Wolverine (#38943) üzenetére


ZozzHUN
addikt

Még angolul sem találtam meg, köszönöm!

(#38945) ZozzHUN


ZozzHUN
addikt

Mindjárt megvan a lvl82!!

Most szereztem egy csomó lvl 80 req körüli zöld ruhát, az autcioneer azt mondja h ilevel alapján 3-400 aranyat is megérnek. Tök jó, ha meg is veszik őket!

Eddig azt vettem észre hogy a mote of air-t érdemes farmolni meg az essence of air-t, ha valakit érdekel prof nélküli meggazdagodás AH alapján. Jobban viszik mint a mining-enchanting supply-t :)

(#38946) F-ECT$ válasza ZozzHUN (#38945) üzenetére


F-ECT$
titán

Attól függ mit értesz "meggazdagodás AH alapján" alatt. Mert az, hogy cuccot farmolsz óránként 1000G-ért, az nem az :)

Dive ever, work never.

(#38947) Khelben válasza F-ECT$ (#38946) üzenetére


Khelben
nagyúr

Arról nem is beszélve, hogy a zöld cuccokat véletlenül sem fogják megvenni 3-400k-ért, amikor annyiért már 359-es gyártott cumók vannak ah-ban.

(#38948) Wolverine válasza ZozzHUN (#38945) üzenetére


Wolverine
félisten

Ennyiért egyetlen zöldet sem fogsz eladni. A tizedéért talán.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38949) Skizz


Skizz
addikt

Az elemental slayer encsi kinek jó?

(#38950) Wolverine válasza Skizz (#38949) üzenetére


Wolverine
félisten

1. Nem encsi, hanem enchant.
2. Bárki használhatja, de senkinek sem optimális. És akkor még finoman fogalmaztam.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.