- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Na ez igen! Itt mar.le is nyomtak a CE arat

-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Kemény, Ulduarban 30 FPS alá is volt hogy lement GTX 1080-al...hála az égnek, hogy a WoW nem változott és akármit pakolsz alá, nem lesz elég neki

-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Na, GM adott is 7 nap játékidőt, így még Legion előtt gyorsan összeszedem Ulduarból azt a legendary húsklopfolót

-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Régi idő után most belogoltam az új VGA-val és meglepően tapasztaltam, hogy Orgrimmar közepén 60-80 FPS volt csak.
Igaz a grafika maxra van tolva FXAA élsimítással, de képes a WoW ennyire megfogni i7 6700K+GTX 1080-al szerelt gépet is FullHD felbontáson?
-
Darth_Revan
veterán
KonzolokSzervize-ben pár napja még volt 1 db Collectors Edition amikor vettem, kérdezd meg, hátha van a simából is 1-2.
Továbbá igaz, hogy 1 hónapja néztem, de a III. ker Auchan-ban volt 3-4 db sima WoD 9990 Ft-ért. -
Darth_Revan
veterán
Köszönöm a válaszokat.
Más: g2a-n vásárolt 60-napos GC mennyire megbízható? Biztosítással (ha nem jó a kód, akkor visszaadják a pénzt) és PP költséggel együtt 6400 Ft. Blizzard bannolt már ilyen olcsó GC miatt?
-
Darth_Revan
veterán
Hi!
Működik még az évfordulós Molten Core raid ? A mounton kívül van valami más értelme végigtolni ? PUG-al a LFR segítségével végignyomható vagy guild szintű csapat kell ? -
Darth_Revan
veterán
A rengeteg pozitív Warlords of Draenor visszajelzés után döntöttem: 3 év szünet után visszatérek én is Azeroth világába. Szerencsére még volt 1db WoD CE a KonzolokSzervize-ben, így le is csaptam rá

Pár hete beléptem a battle.net felületre és láttam, hogy a WoW belépőm bannolva lett. Szerencsére sikerült beszélni egy GM-el, aki mondta, hogy amíg én szüneteltettem, addig valaki lopott bankkártyával pár napra feltöltötte és akciózott a karaktereimmel. A GM a nagy részét visszaállította a törölt itemeknek, amit meg nem tudott, a helyett adott mást.
Kíváncsi leszek erre a kiegre, Cataclysm utolsó raidjét is csak PUG-al néztem már meg, mert nem voltam aktív, a Panda meg egy az egyben teljesen kimaradt.
-
Darth_Revan
veterán
Tudja valaki, hogy a Mysts of Pandaria helyszínéül melyik országot vették? Kínát vagy általánosságban minden ázsiai országból valamit?
-
Darth_Revan
veterán
A panda téma, mint kiegszítőként...hát, vannak ajtók, amiket nem szabad kinyitni és Blizz kinyitott 1 ilyet.
Csodálkoztam is, hogy mért ajánlanak 20 hónap WoW előfizetés mellé ingyen Diablo 3-at

Az a komment tetszett, hogy írta srác, hogy a tesója már vanilla WoW óta nagy hc raider, mindenből CE-t vett, még Direct TV ticketet is vett, hogy online nézze BLizzcont, de amikor meglátta az új kieg trailert, beleverte a fejét a billentyűzetbe

Cathfaern: Pardon

-
Darth_Revan
veterán
A Pandarian inkább egy vicc és április 1 kategória, hülyeség egy egész kieget csinálni csak ebből, nem is véletlenül van ekkora felháborodás.
Egyetlen kiegészítőnek az 1. trailere sem kapott ekkora negatív visszajelzést.
Cathfaern: Talán mert a trailer alapján olyan, mintha 8 éves kínai kislányoknak készülne. Ha 1 faj és helyszín lenne a kiegészítőből akkor oké, na de hogy az egész kieg erről szóljon az már sokaknál kiverte a biztosítékot.
-
Darth_Revan
veterán
Ez a kiegészítő lesz a Blizzard első nagy bukása. Már a hivatalos youtube trailer kommentjei között is megy az anyázás. Ha ez csak egy helyszín+faj lenne a kiegészítőn belül, akkor király lenne,de hogy az egészet e köré építik az elég nagy gáz. Látszik, hogy már kevés az ötlet és kell valami, amivel igazán berobbannak Kínában...csak az a baj, hogy a világ többi részén meg ezután leköpik őket.
Bemutatták Diablo 3 trailert: óriási örjöngés
Bemutatták Starcraft 2 keig trailert: óriási örjöngés
Bemutatták WoW kieg trailert: kínos csönd, háttérben halk éjengésEnnyit erről. Úgy tűnik ki fog durrani a Blizzard nagyra nőtt lufija. SWTOR-nak adtak ezzel egy kis rejtett reklámot.
-
Darth_Revan
veterán
Mists of Pandaria...április 1. poénból csinálni egy teljes árú kiegészítő lemezt...1 szavam van erre a kiegészítőre a videó láttán: LOL
-
Darth_Revan
veterán
Tudja valaki, hogy conquest pontért mennyi goldot fizetnek? 35 vagy 75 silvert? Azt megtaláltam, hogy valor-ért 47 silver jár, de conquestet sehol sem találom ...
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Ma végre meglett a guildünknek a Hun 3. Sinestra kill

Jöhet Firelands

-
Darth_Revan
veterán
Csak nekem halt le minden WoW-al kapcsolatos dolog? Még a launcher se jön be

-
Darth_Revan
veterán
"Játéknál nem zavar, hogy nincs számla. Ha felbontod, utána úgyis csak a kiadó cseréli, ha hibás."
1) Pedig számla nélkül annyit ér az a játék, mintha írott DVD-s virágbolti verzió lenne

2) És számla nélkül mivel igazolod a kiadónál, hogy te tényleg megvetted ?
Még nem mondok véleményt, megvárom, amíg megjön a számla.
-
Darth_Revan
veterán
úgy tűnik kifelejtették...de ingyen elpostázzák

-
Darth_Revan
veterán
1 kérdés azoktól akik Konzolok Szervíze-ből rendelt:
Ti se kaptatok számlát? -
Darth_Revan
veterán
Most hozta a futár a Konzolok Szervíze-ből a CE-met

-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
576shop-ban is lehet lesz CE árcsökkenés, azonban még nem döntötték el. Remélem legkésőbb hétfőre már eldöntik

-
Darth_Revan
veterán
1) Nem eredeti játékkal, segítségért rossz ajtón kopogtatol. Hihetetlen, hogy Fanatikus tag-ként még nem sikerült ezt felfogni.
2) Ha korábban jó volt, de most már minden drivernél ilyen üzenetet dob, akkor valószínűleg haldoklik a VGA, pár hét/hónap és végleg bedöglik. VAGY ha minden más játék oké akkor csak az a feltört vacak f*s.
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Nah elő is rendeltem, remélem nem azért ilyen olcsó, mert bontott termék vagy mert téglával lesz kitömve

Ha ezzel a megrendeléssel minden oké lesz, jövőben is innen rendelek
u.i.: MSN-en megkérdeztem tőlük és azt mondták, hogy jelenleg még tudják garantálni, hogy minden előrendelő kap CE-t, szóval ha valaki akar spórolni 1 havidíjat, az még megteheti.
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
1) Igen, kötelezően kell mellékelni személyi, vagy jogosítvány fénymásolatot, külön van gomb hozzá a feltöltéshez ("Attach ID Here"), mert ezzel igazolod, hogy tényleg tiéd az acc
2) Nem a WoTLK utolsó 5 kódját kellett (volna) megadni, hanem az authenticatorod sorozatszámának az utolsó 5 kódját. Ha valami oknál fogva nem írtad volna fel és örökké elveszett, akkor pedig a titkos kérdésed és válaszod. Ha ezt se tudod, akkor szívás.
Ha 24 óra alatt nem szedik le, akkor nem is fogják. Ebben az esetben töltsd ki újra (ezúttal helyesen) a webformot.
-
Darth_Revan
veterán
Nektek működik rendesen a Blizzard downloader? Először 11, 2. alkalommal pedig 33%-on kiakadt "InstallWoW.exe has stopped working" hibaüzenettel és kilépett. Win7 Home 64bit és admin módban futtatom.

-
Darth_Revan
veterán
Tudom, nem tudnak könnyen becsapni

Csak 2x is amikor először megláttam, hogy hivatalos Blizz címről (donotreply@blizzard.com) jött ilyen témával levél, hogy "WoW Cataclysm Beta invitation", hírtelen még a vér is megállt az ereimben , majd amikor megnyitottam a levelet, akkor jött a csalódás...
-
Darth_Revan
veterán
A rohadékok már küldtek nekem olyan levelet, amit úgy álcáztak mintha hivatalos Blizzard e-mail címről jött volna, mert a feladó betűről-betűre a Blizzard egyik hivatalos mail címe volt

-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Nem tudja valaki, hogy SC2 Thor petért jár-e Feat of Strength achivement?
-
Darth_Revan
veterán
WoTLK normal kiadása Magyarországon csak DVD tokos vagy a DVD tok papír dobozba van beletéve?
-
Darth_Revan
veterán
Lol, ilyen még a mesében sincs, múltkor meghalt a tokenem, felraktam a mobilosat, most meg meghalt a mobilom is

-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Annyira azért nem számit illegálisnak, még MMO-Champion-on se zárták be az ezzel foglalkozó topikot, pedig az hivatalos website

(vagyis pontosabban az arról szól, hogy hogyan lehet megszerezni ingyen és a PC-nken futtatni)Miután tegnap meghalt a tokenem, én is felügyeskedtem a z520i-mre az FS!-n levő leírással...először aggódtam, mert (mint utólag kiderült) a telefonom kijelzőjére nem fér ki a serial első és utolsó karaktere, de szerencsére kb 1 perc alatt sikerült az account management oldalon kibarkochbáznom a hiányzó 2 karaktert

-
Darth_Revan
veterán
Nah leválasztották a tokent, de nem küldenek újat, mert 6 hónap gari jár hozzá és az 4 hónapja lejárt QQ

-
Darth_Revan
veterán
Megtörtént

Mellesleg, Mobile authenticatoron a serial hogy néz ki? FS!-n levő módszerrel leszedtem z520i mobilra és megy is gond nélkül, viszont kijelző picit kicsi hozzá. a generált kódot látni gond nélkül, viszont a serialt amit hozzá kel lcsatolni az acchoz attól tartok nem fér ki a kijelzőre...én ennyit látok:
"X--XXXX-XXXX-XXX"
Ez a teljes vagy az első és utolsó digit hiányzik? -
Darth_Revan
veterán
Hi!
Mit tudok akkor tenni ha meghalt/lemerült az authenticatorom?
-
Darth_Revan
veterán
Jó lett az új patch
Csak kár, hogy mai nap folyamán Saurfang kb esélytelen volt a sok lag miatt 
-
Darth_Revan
veterán
Hi!
Nem tudom észrevette-e más is, de a log-in képernyőn valami olyan durva grafikai effektek vannak, hogy a VGA jobban felmelegszik, mintha egész nap be lettem volna logolva
Egész napi játék után max 71 fokos a VGA-m, de ~ fél órányi log-in képernyőn állás után 76 fok (COD6 alatt se megy fel ennyire) 
-
Darth_Revan
veterán
A cd kulcs ami a DVD tokban van a telepítő lemez alatt alapból CE változathoz készült, nincs külön "játék" és külön "ce" kulcs.
Amikor hozzá szeretnéd adni a már létező Lich King accountodhoz a Lich King CE kulcsot, akkor az account management lap alján, a Cancel Account felett levő " Wrath of the Lich King Collector's Edition Retail Upgrade" szolgáltatáson belül próbálod meg, ugye? -
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Nyár óta tegnap reggel sikeresen kipakolták a "kínaiak" harmadik alkalommal is a guild bankuknak...nagyon bejárósak már

-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Valakik nagyon rászálltak mostanság a guildünkre
Weboldalunk hetek óta random vírus támadás alatt van, 2 tagunk accját feltörték, ráadásul tegnap este a GM-ünk accját is feltörték és kipakolták a guild bankot....-25k arany készpénz+tonnányi boe ulduaros cucc és enchanting hozzávalók, összes eddig kiesett Crusaders Orb, 12 Runed Orb, stb ... 
Nem baj, ettől még ma este Firefighter 25

-
Darth_Revan
veterán
Wolvi, csak most láttam milyen nyereményjátékot írtatok ki....3 szavam lenne a dologra: "Le a kalappal"

Remélem jó helyre fog kerülni és sok képet raktok majd fel a túráról

-
Darth_Revan
veterán
Algalon 10 down

-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
a) Nem IC mögött van Algalon "terme" (ha egyenesen bemegyünk az Antechamber-be akkor van előttünk a 2 lépcső ami Kologarn-hoz vezet, na ott nem megyünk fel és nem balra IC-hez megyünk, hanem jobbra) ott csak a q adók vannak akik majd adják a kulcsot meg a sok-sok jóval teli jutalom zsákot
(van benne 100g, 1 Runed Orb és 5 Emblem of Conquest)b) Igen, ha megvan a raidben legalább egy embernek a kulcs akkor minden héten 1 órára lehet menni rá (hogy elérhessük csak Leviathan-t és XT-t kell megölni akár normalban)
-
Darth_Revan
veterán
Csak szólok, hogy akik Algalon-t ölnek/tryolnak, már akkor is elmegy a boss ha combat közben jár le a timer...sikerült a legjobb tryunkon megtapasztalni
(Jah és nem csak, hogy elmegy, de fel is robbantja a raidet) -
Darth_Revan
veterán
IGEEEEEENNNN!!!!
Éjfél előtt pár perccel az utolsó tryon meglett végre a Firefighter és így meg lett a Glory of the Ulduar Raider is Proto drakkel együtt
Sose hallottam még ekkora öröm üvöltést ventrin mint most 
-
Darth_Revan
veterán
Ma 10 órányi wipefest után sem lett meg normal Firefighter, nagyon nehéz fight és apró baki wipe-ot okoz
Már csak ez az 1 hiányzik 
-
Darth_Revan
veterán
--> http://eu.battle.net/ <--
Csinálsz egy accot, majd belépsz és hozzáadod a WoW accod, simple
Max 5 perc alatt megvan. -
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Valaki elmondaná pls, hogy Razorscale-nél a "Heroic: A Quick Shave" archivement-et, hogy a fenébe lehet megcsinálni?
Mi toltuk keményen a dps-t, bl, cd-k, minden ment, de még így se kerültünk közel se ahoz, hogy 100%->50%-ra jusson
(mondjuk a boss így is meglett, csak látom, hogy nagy csomó guiild ezt is megcsinálta) -
Darth_Revan
veterán
Lelőtték Ragnaros-t...épp öljük Razorscale-t, majd megjelenik üzenet, hogy server restart in 15 min, majd 1seccel az üzenet kiírása után full le is lőtték

-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Tudom so last year, de végre meg lett nekünk is (Genesis-Ragnaros) ma kb 20:15-kor a Twilight Vanquisher...és én vittem az első mountot

-
Darth_Revan
veterán
Még csak 74-es vagyok, de eddig nagyon bejövős a WoTLK
Dragonblight-ban a On Ruby Wings quest leadása után levő videó bejátszás pedig atom durva 
-
Darth_Revan
veterán
Végre megjött a WoTLK CE-m
Megyek is telepíteni 
-
Darth_Revan
veterán
[link] Megáll az eszem...ráadásul már múlt héten is volt egy ehez hasonló csak más karakterrel.

-
Darth_Revan
veterán
2.4.2 ?! Akkor viszlát...
(Az eredeti WoW 2.4.3-nál tart) -
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Igen.
A realmlist.wtf fájl módosításán kívül csak abban az esetben kell megcsinálni a többi dolgot, ha nem zavar, hogy US patchet kell feltenni a klienshez és nem EU patchet
(E miatt pl gond lehet patchelésnél, mivel US patch általában 1 nappal hamarabb jön, mint EU patch, tehát 1 napig nem tudsz játszani EU szerveren US kliensel patcheléskor) -
Darth_Revan
veterán
Nah akkor kicsit kibővítve, így kell US->EU (vagy fordítva) alakítani a WoW klienst (elvileg):
-Telepítsd fel az US WoW klienst
-Telepítsd fel az US Burning Crusade klienst
-Egy MPQ Editorban ([link]) megnyitod a a WorldofWarcraft/Data/enUS/locale-enUS.mpq fájlt
-az előbb megnyitott fájlban megkeresed a Wow.ini fájlt és megnyitod
-Miután megnyitottad a WoW.ini fájlt, ezt kellene látnod:
[WoW Config]
Version=1
Country=US
Language=en
Region=1Ezt írd át erre:
[WoW Config]
Version=1
Country=GB
Language=en
Region=3ha ez megvan mentsd el és zárd be a programot.
-ha a fentiekkel végeztél, akkor menj a World of Warcraft\Data mappába és írd át az enUS mappát enGB mappára. Ha ez is megvan, akkor menj bele a frissen átnevezett enGB mappába és minden fájl nevét amiben "enUS" van, írd át "enGB"-re (mindet!)
-nyisd meg a World of Warcraft mappában levő realmlist.wtf fájlt, ezt kellene látnod:
set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist us.version.worldofwarcraft.comEzt írd át erre:
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com-telepísd fel az elérhető EU patcheket
-Játsz
Magam még nem próbáltam ki, de elvileg működnie kellene (azért csinálj biztonsági másolatot). Have fun
(tudom, nem 2 perces meló, de még így is gyorsabb, mint letölteni az EU klienst
) -
Darth_Revan
veterán
Ok nem probléma, nem muszáj újra letöltened az EU klienst, ha nem akarod. Mindjárt leírom, hogy "konvertálhatod" át EU-vá. Na szóval kb csak annyit kell tenned, hogy a realmlist.wtf fáljt megnyitod (A WoW mappájában van) és az "us"-t átírod "eu"-vá

szerk: lenyomod a trialt az ok, viszont csak akkor alakíthatod át végleges accounttá a trialból, ha megadod a teljes változat CD kulcsát...ami pedig a bolti dobozban van
(A trial alatt csinált karaktered NEM veszik el) -
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
No para, szokás szerint én se kaptam

(Amúgy szerintem elég gáz eladni valami olyasmit amit "ajándékba" kaptál...Warhammer Online Béta kulcsból volt nekem 12db, de mindet ingyen szétosztogattam...btw, még van 1 Warhammer kulcsom, szívesen elcserélem egy WoW béta kulcsra
) -
Darth_Revan
veterán
Miféle vidkari? Intel GMA 950/x3100 vagy ATi Radeon x1150/x1250, stb? Minden low-ra véve simán megy a játék, ha egyedül questelgetel+5fős insta is még éppen belefér...de e fölött sajnos már a eléggé le tud csökkenni az FPS ami erősen a játék élmény rovására megy

(u.i.: Bár tudom, hogy csak én vagyok olyan noob, aki nem tud normálisan játszani 8 FPS-el
) -
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Nem muszáj, hogy dombornyomott legyen. Visa Electron is tökéletesen megfelel.
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Ha még nem lett volna említve, akkor a CDGalaxis-nál előrendelhető a World of Warcraft Wrath of The Lich King Collectors Edition

Érdekes, hogy 15.990Ft-os áron indult, és ma már 21.990Ft-ra módosult az ár
(Mondjuk ez nem meglepő) -
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Megcsináltam ma is Netherwing dailyket, azonban még mindig csak 14k/21k-n álltam
Szerencsére összeszedtem 31 Netherwing Egg-et így végre exalted lettem Netherwing-el
Épp most repülök Shattrath-ba Süsü-t választani 
-
Darth_Revan
veterán
Tegnap volt egy kis "szabad" napom így kifarmoltam a hiányzó 2500g-t az epix mountomhoz...és ma végre sikerült is megvenni a skill-t

-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Mennyi a valós ára ennek? Kifarmoltam (12 órámba telt) és legyártottam 5öt, mert úgy tudtam, hogy jó áron el lehet adni...470g-ért hírdetem és nem nagyon kapkodnak érte
Sőt még egy 64-es pala olyat is rámírt, hogy "rofl that goes for 260g nowadays"...tényleg már csak ennyit érne ?! 
-
Darth_Revan
veterán
Tegnap kellett volna a bankkártyámról levonnia havidíjat a WoW-nak, de mivel nem tudott, ezért ma reggel Frozen-re tettek, azonban most mégis belogoltam. Hogyan lehetséges ez?

-
Darth_Revan
veterán
A WoWSniffer nevű addon használatáért bannolhatnak? (elvileg látni lehet vele, hogy mit ír a másik frakcióhoz tartozó játékos)
-
Darth_Revan
veterán
ops, a Rank 3-as Flourish-t másoltam ki, a Rank 4-es 4410-t healel.
-
Darth_Revan
veterán
Nézegettem, hogy milyen újdonságukat fogunk mi druidok kapni WoTLK-ben és többek közt ez a 2 tűnt fel:
Revive: Returns the spirit to the body, restoring a dead target to life with 840 health and 890 mana. Cannot be cast when in combat. 10 sec cast, 72% of base mana, 30 yd range. (tehát a combat ress mellett végre lesz cooldown nélküli ress is)Flourish: Heals up to 5 friendly party or raid members within 15 yards of the target for 3773 over 7 sec. The amount healed is applied quickly at first, and slows down as the Flourish reaches its full duration. Instant cast, 960 Mana, 40 yd range.
Főképp az előbbinek már épp ideje volt
Már csak a Bloodlust hiányzik és nem is kell sámán a raidbe 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AM4 A520M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 TI 8GB Zalman S2 TG be quiet! 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi toltuk keményen a dps-t, bl, cd-k, minden ment, de még így se kerültünk közel se ahoz, hogy 100%->50%-ra jusson
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)