Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13001) elit_hun válasza -FreaK- (#12995) üzenetére


elit_hun
őstag

LFG/trade chanelbe biztos találsz olyan guildet ami karát/HC-ket tolja :) Amúgy ajánlom összeszedni az S1-et, mert full zölbe nem nagyon akarnak majd instázni veled :( ...

A rested xp jó dolog, bár ha valaki igazán gyorsan akar karit fejleszteni pihenés nélkül, nem lesz sok kék csíkja. Mint pl a rugómnak is csak akkor gyűlt a kék csíkja, amikor este aludtam, és ő is /sleepelt az innbe, ellenben a warlockom volt, hogy 8-10 napot is átaludt, így gyakorlatilag 60 felett csak kék csíkkal fejlődtem :))

hja, ha az embernek nincs szocialis kapcsolata, mindenkihez probal beszelni, ebbol lesznek az utcan motyogo oregasszonyok - meg a bloggerek ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

(#13002) -FreaK- válasza elit_hun (#13001) üzenetére


-FreaK-
veterán

Köszi, igen tervben van az S1, mennyi idő amúgy kifarmolni napi 1-2 óra játékkal? Ha viszonylag hamar össze tudna jönni akkor lenne motiváció h nekifeküdjek:)

(#13003) Wolverine válasza elit_hun (#13001) üzenetére


Wolverine
félisten

S1-ben instázni baromság. Inkább heroic, d3-as kék szett, badge-es/craftolt epicek.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#13004) Djuree válasza Wolverine (#12996) üzenetére


Djuree
félisten

9 karaktert?? :Y :Y
minek neked annyi te ember :F
egyszerre úgyis csak 1-el tudsz játszani, ergo elég 1 is. ezért lesz nekem csak 1 druidom, a legjobb karakter, felszenvedem valahogy 70-ig, már 30-as vagyok :D . tank, dps, healer, mindenre tökéletes.

ezt a rested csikot nem értem. hol van ilyen csík? kerestem egy ideig de nem találtam...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13005) elit_hun válasza Djuree (#13004) üzenetére


elit_hun
őstag

A rested csík akkor jön amikor ki vagy logolva, vagy innbe/fővárosba vagy. Csak innbe és fővárosba jön rendes mértékben (ugyanannyi jön innbe&fővárosba) A rested csík amúgy kéken jelenik meg, szal amíg kék csík részen van, addig +100% xp a megölt mobokért :)
Azért azt nem mondanám, hogy a druid mindenre tökéletes, vagyis persze, lehet tank is, meg healer, esetleg DPS (bár DPS-ben rém gyenge :U ) De mivel mindegyikhez más gear kell, általában csak 1 irányzatban feljesztik...

Wolverine: Heroichoz azért kéne valami alap gear...Arra meg pont jó az S, badge farmoláshoz is kell valami, egy friss 70-nek meg nincs nagyon pénze a méregdrága craftolt epicekhez...

Freak: hűha, napi 1-2 óra játék nem sok...kb 1500-1700 honort tudnál összekaparni/nap. De ezzel az a gond, hogy 1-2 óra nem elég karához sem, sőt, egy napi heroic is ált 1,5-2 óráig tart :W

hja, ha az embernek nincs szocialis kapcsolata, mindenkihez probal beszelni, ebbol lesznek az utcan motyogo oregasszonyok - meg a bloggerek ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

(#13006) DebilEvil válasza Djuree (#13004) üzenetére


DebilEvil
tag

nekem csak 10 db 70esem van, 8 TN, 2 meg US-BB, emelett minden profession-om 375-os, van 4 db tailorom, igy 4 naponta tudok csinalni 20as taskat, mert minek szorakozzak 20asnal kisebb taskakkal
Igy csak az enchantokkal kell masra varnom, mert azt nem lehet atadni.

(#13007) -FreaK- válasza elit_hun (#13005) üzenetére


-FreaK-
veterán

Értem, a napi 1-2 órát a honor farmra gondoltam, ha az megvan akkor hetente párszor szakítanék időt a heroicozásra. De ezért szeretnék olyan guildet ahol szintén vannak friss 70esek, velük el lehetne kezdeni az 5fős instákat.

(#13008) Wolverine válasza Djuree (#13004) üzenetére


Wolverine
félisten

A 10. már 70-es (druida :D), és csak 2 groupquestje maradt, meg instákba szólók, az össze stöbbi készen van :U Így nem unatkozom. Nem mellesleg saját nézőpontomból megismerek minden kasztot. Minden craftra van karakterem; és a sok gyűjtögetős miatt pénz is jön, illetve az alapanyagigényes szakmák (bs, engi, jc, ench) fejlesztéséhez is van kellő mennyiségű anyag.
A rested csíkot az xp csíkon láthatod :U

#13005: a questelésből/normál instákból felépített kék gear elég heroichoz; és ne felejtsd el a craftolt BoE epiceket. Kifarmolod az alapanyagot és legyártatod...

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#13009) Guargumi válasza -FreaK- (#13007) üzenetére


Guargumi
tag

Instázáshoz nem kell guild, bár lehet próbálkozni, de 1x az lfg, 70 instákba már kevésbé fordul elő, hogy idiótákkal hozz össze a sors, max. lesznek olyanak, akik kevésbé kitartók az esetlege whipe -k miatt.
Kara - ez a legjobb hely egy alapgear megszerzéséhez - már csak guilddel megoldható, még imba csapattal is 4óra biztosan van, de inkább 6, úgy készülj, hetente van reset, mire összejön egy normális cuc, legalább 10 ilyen rendezvényen részt kell venned.
Innen lehet majd tovább lépni, a 25 fős raidek felé, de amig ezek a cuccaid nincsenek meg, addig szerintem SSC, TK eléggé felejtős.
Másik út, hogy badge ért veszel cuccokat, a szigeten egész jó dolgok vannak, legjobb badge farmoló hely Kara, tehát visszatértünk oda ahonnan elindultunk.
Ezt végig kell járni, ki kell seggelni, a játék nagyrésze csak most jön.
Sok múlik a guilden is, jól nézz körül, hova mész, akik nagyon tolják, már nem járnak karába, akik kevésbé azokkal viszont majd a következő raidek lesznek kérdésesek, persze átjelentkezni, transzferelni mindig lehet.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

(#13010) -FreaK- válasza Guargumi (#13009) üzenetére


-FreaK-
veterán

Ezekkel mind tisztában is vagyok, a raid abszolút nem is szerepelt a közeli terveim között, csak egy olyan guild kéne ahol gyakrabban járnak 5fős-be(esetleg kara) :)

(#13011) Djuree válasza Guargumi (#13009) üzenetére


Djuree
félisten

instázáshoz kell ám csak a guild igazán :K
tegnap megint bevettek egy gnomerganba tartó csapatba. kértem 100x is hogy osszák meg a küldiket, nem is hallottak meg. ill. egyszer azt mondták felesleges a questeket csinálni :F
ekkor meguntam, lelúzereztem őket és kiléptem a piccsbe :DDD

basszák meg az ilyen tahó barmok. ezért kéne egy jó magyar guild és nem lenne ilyen gond.
meg akkor sem ha nem lenne ez a buzi 25-ös questlimit :U

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13012) -conrad- válasza Djuree (#12993) üzenetére


-conrad-
addikt

Ne sértődj meg, de egyre inkább az jön le nekem, hogy a wow nem a te játékod.

(#13013) nierthen válasza Djuree (#12993) üzenetére


nierthen
tag

van a restednek értelme. nem parasztvakítás, az xp-d 90%-át meg nem kvesztkeadásból szerzed. ne írj butaságokat, vagy csak vitaindítónak írod be ezeket a teljesen nonszensz dolgokat?

Nierthen#2767

(#13014) Djuree válasza -conrad- (#13012) üzenetére


Djuree
félisten

sztem lehet jobban az enyém mint a tiéd, de mind1 :U
lehet több rpg-vel meg több warcraft-al játszottam mint te :K

inkább talán az hogy én kb. 3 hónapja tolom, és naponta csak 3-4 órát tudok játszani, ergo nem lehet akkora tapasztalatom mint neked :R

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13015) Wolverine válasza Djuree (#13011) üzenetére


Wolverine
félisten

Instákba sokan farmolni járnak: xp-t, bossdropokat, pénzt/alapanyagot (clothot remekül lehet így összeszedni). Simán lehet úgy fejlődni, hogy nem csinálsz questet. (szerintem kevésbé fun, de van, akit a questelés irritál) Instákhoz - főleg low levelen - nem szükséges a guild, úgy se menne jobban...

Amúgy nem számít, mennyit RPG-ztél/Warcraftoztál... a WoW se nem RPG, se nem hagyományos Warcraft játék. Hiába játszottál sokat ilyenekkel, lehet, hogy a WoW nem jön be igazán. És veled kapcsolatban néha eszembe jut egy kifejezés - főleg a resteddel kapcsolatban -, ami szvsz eléggé ismert topicon belül: spawning expert :U

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#13016) Djuree válasza -conrad- (#13012) üzenetére


Djuree
félisten

nierthen: én úgy vettem észre 3 hónapos pályafutásom alatt hogy így van. lehet hogy később máshogy lesz de most így érzem. 3k pontokat kapok olyan questekért ahol nem nyírok ki senkit, csak macskaformában átlopakodok a tömegen és elveszem ami kell. rengeteg ilyen quest van.
Azokat a baromságokat meg kihagyom, amikor az a feladat hogy szerezzek pl. 12 zombiszemet. ehhez ugye zombikat kell ölni. nem is lenne gond 12 zombi kiírtásával de mikor kb. minden 5.-nél (vagy 10.-nél,ilyen is volt már) van, akkor az élettől is elmegy a kedvem. fantáziadús küldiket szeretek csinálgatni, amiket nem unok.

pl. most valami nyomozás valami Stalvan után. na az valami jó kis chainquest volt, igazán jó volt. ilyen kéne még több.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13017) nierthen válasza Djuree (#13016) üzenetére


nierthen
tag

hát, tényleg lassan abbahagyod szeritem is a WoW-ot...

Nierthen#2767

(#13018) Rizzo válasza Djuree (#13014) üzenetére


Rizzo
aktív tag

Nincs is azzal gond, hogyha nem tudsz sokat játszani, meghogy nem ismered még annyira a játékot. Mikor megcsináltam az első karakterem emlékszem, beértem az első inn-be és megjelent a karakteremnél a "zzzz" (rested) jel, és lefeküdtem vele, mert gondoltam álmos :)
Ki kell ismerni a játékot, ennek is megvan az ideje, kinek több kell kinek kevesebb. Olvasgasd a fórumokat, oldalakat, és hallgasd meg mások tapasztalatait, tanácsait, de a lényeg a "hallgatáson" van ;)

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#13019) Wolverine válasza Djuree (#13016) üzenetére


Wolverine
félisten

A grindelős questek vannak többségében, és a droprate ritkán 100% (egyébként már emeltek rajta; mostanság a questitemek droprate-je 20-40% között van, régen valóban 5-10 volt sokszor).
Tényleg kezdesz a spawning expert címre rászolgálni.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#13020) sasa311 válasza Djuree (#13014) üzenetére


sasa311
veterán

lelúzerezni egy egész party-t azért, mert
- lementek gnomereganba (ahova normális ember sose megy le, minden szempontból egy fos insta)
- Nem osztják meg a questjeiket (ahol normális ember véletlenül se csinál meg questet, mert baromság)
- Ezekután arcoskodni, szitkozódni és lelépni
Ezt mi úgy mondjuk, hogy ősi román szokás :DDD ;]

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#13021) Djuree válasza Wolverine (#13019) üzenetére


Djuree
félisten

spawnin expert. nem tudom mi ez de jól hangzik :DDD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13022) Djuree válasza sasa311 (#13020) üzenetére


Djuree
félisten

engem éredekelt volna gnomergan, még sosem jártam ott. meg a questeket is szeretem megcsinálni. questek nélkül nem sok értelme van az egésznek. az sajnos tényleg egy lúzer party volt. legalább annyit mondtak volna miért nem osztják meg a q-kat. de rám sem basztak. mifelének az ilyenekt bunkeceknek nevezzük...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13023) nierthen válasza Djuree (#13022) üzenetére


nierthen
tag

...és feljebb azt írod, hogy nem érdekelnek a kvesztek, mert unalmasak, meg sablonosak és csak azokat csinálod, ami ezektől eltérő...

Nierthen#2767

(#13024) Nevar


Nevar
aktív tag

Nekem azok a questek a kedvenceim, hogy pl hozzál 10 raptor fejet, vagy 10 denevér szárnyat, de a raptoroknak valamiért nincs fejük, a denevéreknek meg nincs szárnyuk...

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar

(#13025) whitezo88 válasza Nevar (#13024) üzenetére


whitezo88
nagyúr

van ahol megmagyarázzák, miért, pl mikor 6 páncéldarab kell odaírja, hogy vérmentes kell, ami tiszta ;]

(#13026) Djuree válasza nierthen (#13023) üzenetére


Djuree
félisten

de dungeonben más azért meg csapattal. csapatban szívesen csinálok bármilyet :D

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13027) Djuree válasza Nevar (#13024) üzenetére


Djuree
félisten

igen, ezek valóban jók :DDD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13028) -conrad- válasza Djuree (#13014) üzenetére


-conrad-
addikt

Sztem pedig az ilyen embereket szokta a többség leignore-olni, és elhajtani, legalábbis a kommentjeid alajpán így ítélem meg.
Lehet, hogy több rpg-vel játszottál, meg lehet hogy több warcraft-al is, de az az egy biztos, hogy a wowhoz fingod sincs, max nagy vonalakban. Ez persze nem is lenne baj, mert senki sem így születik, csak tudod a hozzáállás: pár példa:
- rested xp szar, nem ér semmit, 5 kommentel később meg kiderül, hogy azt sem tudod mi az, meg hogy hol keresd.
- lvl30-on megállapítod, hogy 90%-a az xp-nek az questekből jön be. Valószínűleg így lehet, azért épülnek a leghatékonyabb szintezések mobok irtására; (grind, ill az exploitolás highlvl instában)
- levisznek gnomereganba, (ami elvesztegetett idő, annyi idő alatt amíg party-t talál oda az ember meg szenved vele, sokkal hatékonyabban lehet haladni a szintezésben) amit nem láttál, és nem, hogy a földhöz csapkodnád a segged örömödben, hogy olyan helyre lejutsz ahová amúgy esélytelen mert 1 óra power leveling többet ér és ezért nem is jár oda a kutya sem, inkább spammeled a partyt questekért amit gondolom fel sem vettek. Aztán ahelyett, hogy okokat keresnél arra, hogy miért is nincs quest, lúzerezel és otthagyod őket. Te úgy gondolod, hogy ha lenne értelme, akkor ők nem vették volna fel őket? Senki nem akar magának készakarva rosszat... :U
Bár megnyugató, hogy szerintem ők jobban örültek a kilépésednek, mint te. :)

Nem baj, ha nincs tapasztalatod, de kérdezz, és ne hőbörögve, ebben az orángután style-ban rushold le a community-t, mert kb. az lesz a vége, hogy nagy ívben.... ni fog rád mindenki aztán ténlyeg rossz lesz neked a wow, mert a MMORPG-részből neked kimarad a MMO.

Tipikusan az a vicc jut rólad eszembe, amikor bemondja a rádió, hogy egy őrült a forgalomban szemben halad az autópályán, és "egy őrült?! Hát itt mindegyik az!"

(#13029) Nevar válasza -conrad- (#13028) üzenetére


Nevar
aktív tag

Gnomereganban történetesen van egy jó quest, ahol egy eléggé jó kék leather gatyához (meg még pár jó cucchoz) lehet hozzájutni, de ez szerintem csak a véletlen műve :)

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar

(#13030) Djuree válasza -conrad- (#13028) üzenetére


Djuree
félisten

nekem marad ki az MMO rész :F :Y
Éppen azért akarok belépni egy jó magyar guildbe hogy együtt tudjunk játszani egy jót. Jó hangulatban, nem véresen komolyan venni de hatékonyan játszani. Minden nap keresem a guildeket de csak 70esket vesznek be sajnos.
Ezért megyek szívesen gnomerganba is. Lehet hogy szar hely de tudod a társaság jobbá tudja tenni. De te ezt biztos nem érted. Te csak az xp-re meg a cuccokra mész biztos. Én még a jó cuccokat is átengedem szivesen másnak ha jófej az illető.

Amúgy igencsak jobban játszok már mint sokan akik régebben tolják. Mindig behaltunk valamelyik dungeonben mert mindenki ment mint a hülye. miután átvettem a parancsnokságot érdekes módon egy halál sem volt. taktikai érzékem úgynézki van a sok rts-ezés után...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13031) -conrad- válasza Nevar (#13029) üzenetére


-conrad-
addikt

Gnomer meg az a másik aminek a neve sem jut már eszembe, ahol a lila meg narancs bejárat van és az a bazi ogre nő a főboss, na ezek szinte soha nem mennek végig, ezért felesleges is az endbossos quest. :)
Amúgy ami overpowered ott, az a Hydrocane :DD Még nekem is megvan a pappal, tök fun leülni a tó aljára vele és farmolni a watert víz alatt. :))
Anno lowlvl szinten volt olyan, hogy egy hordás kergetett én meg quippeltem mikor kikerültem combatból egy pillanatra és leúsztam a víz alá, ő meg jött de nem fígyelt és túl soká mardt lenn, nem ért fel levegőt venni. :)

(#13032) FefeeX válasza Wolverine (#12996) üzenetére


FefeeX
veterán

Mi az hogy 150% Xp-t kapsz?
Duplát kapsz értük, ami nálam kereken 200%

(#13033) nierthen válasza FefeeX (#13032) üzenetére


nierthen
tag

bontsd szét a két dolgot, mert:
1. max összegyűjthető xp bónus, tehát rested, csak másfél szintnyi gyűjthető össze.
2. a restedddel ölt mob a normál módban kapott xp dupláját jelenti / kill

Nierthen#2767

(#13034) Ribi válasza Djuree (#13030) üzenetére


Ribi
nagyúr

Hat olvasgattam a hszeid es eleg erdekesek.
Szentem nemsok ertelmes guild vesz fel ilyen hozzaallassal.
Eleve kilepni egy partybol ahogy csinaltad igencsak paraszt dolog.
Hogy valaki meg sosem jart Gonmereganban és csak azert nem megy mert nem nyaljak ki a segget a partyban akkor rogton kilep. Siralmas.
En ha valahol nem jartam és szar is volt a party inkabb nem sozltam hozzajuk, de mentem tovabb, mert erdekelt hogy milyen az egesz dungeon. A jatekelmenyert mentem, a felfedezesert. Masik dolgo ez a rested. Fingod sincs rola hogy hogy mukodik, de csak fikazod hogy semmire sem jo. Ez is nagyon jol mutatja a hozzaallasod az egesz jatekhoz. Szarsz utananezni hogy miaz, csak nemtetszik, nem érted és innentől fika fika.
Kb 4-en probaljak elmagyarazni, de utana is csak fika fika. Kicsit is elgondolkodnal azon amit irnak az emberek akkor egyszerubb lenne.
A questekert en azt irtam hogy jo lenne ha. Erre te mit irsz ? A questekert kulonben sem jar 2x xp. Szovegertes 0.
Na nem irok tovabb mert valszeg teljesen felesleges. :(
Olyan embereket akarsz kiosztani akiknek 2-10 70-es karija van. Kicsit sem nagykepu dolog.
"Amúgy igencsak jobban játszok már mint sokan akik régebben tolják." Lehet hogy ők még annyi ideje sem toljak mint te. Erre valszeg nem gondoltal...

[ Szerkesztve ]

(#13035) anxius válasza Djuree (#13022) üzenetére


anxius
aktív tag

Ha ez vigasztal,én is csak boosttal voltam Gnomerban,egykori GMünk vitt le,de 2boss után eltévedtünk.Azóta sem voltam ott.

"Amúgy igencsak jobban játszok már mint sokan akik régebben tolják. Mindig behaltunk valamelyik dungeonben mert mindenki ment mint a hülye. miután átvettem a parancsnokságot érdekes módon egy halál sem volt. taktikai érzékem úgynézki van a sok rts-ezés után..."

Hát ha csak most kezdesz belejönni,akkor GZ érte.Első 14es szinten PUG-al végigtolt Deadminesomon is én jelölgettem,és bár teljesen új voltam tudtam jelölni és irányitani.Mindössze egy icipici IQ kell hozzá,hogy megnézd,hogy van-e kék színű nevű játékos a csapatban,annak elmondod,hogy mit Polymorphozik meg jelölöd a többit.

[ Szerkesztve ]

(#13036) FefeeX válasza -conrad- (#13028) üzenetére


FefeeX
veterán

Na nem azért, de ha már egyszer lemész egy instába, jobb ha van oda quested mintha nincs... Több mani, több xp a végén - már ha végigmegy. Ha valakinek megvan annak meg aztán sokba tartana megosztani is. Ha nem teszi akkor meg tényleg egy nagy paraszt. Nekem néha kedvem adódik instalátogatásokra, olyankor azért felveszem a questeket is, de többnyire drop miatt megyek (gnomereganban pl thermaplugg's left arm - palának retrihez a szint legjobbja) - mondjuk annyiban más az én helyzetem, hogy lev60 alatt csak 70es haverral megyek insta-runra... :)

(#13037) Djuree válasza nierthen (#13033) üzenetére


Djuree
félisten

valaki előbb írta hogy egy rested csíkkal 3 szintet lépett :U

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13038) FefeeX válasza nierthen (#13033) üzenetére


FefeeX
veterán

az of hte shattered sun névutótagot hol lehet szerezni? :)

Hiába olvasom újra, asszm ma baj van a szövegértésemből, mert nekem nem ez jön le belőle :) Lehet azért mert délután megyek komplex vizsgázni... (államvizsga)

(#13039) anxius válasza FefeeX (#13038) üzenetére


anxius
aktív tag

Asszem exaltednél valamelyik torony tetején van egy npc,akitől megvásárolhatod a rangot 1k goldért:)

[ Szerkesztve ]

(#13040) Ribi válasza FefeeX (#13038) üzenetére


Ribi
nagyúr

Kocsma tetejen van 1 csoka akinel lehet venni 1000g-ert ha exalted vagy.

(#13041) FefeeX válasza Djuree (#13037) üzenetére


FefeeX
veterán

Hát az úgy megy, hogy questeket csinál, csak annyit öl amennyit szükséges, viszont azokért dupla xp-t kap (ez mondjuk akkor jó ha tényleg másfél csíkod van) és akkor a rengeteg gyilokért is dupla xp jár, meg a questek is viszik előre a szekeret. Emellett,ha nem szeretsz questelni, akkor fele annyi idő alatt lépsz szintet kék csíkkal mint lilával.

(#13042) FefeeX válasza anxius (#13039) üzenetére


FefeeX
veterán

1k goldért rankot venni???? LOL ez azért durva. :) Egyébként exhalted... ez az a 2.4es peccsel bejött új vidék? Csak mert fél éve nem játszottam, 1 hónapja vagyok de azóta meg powerhúzom a palám, mikor van időm rá...

(#13043) anxius válasza FefeeX (#13042) üzenetére


anxius
aktív tag

Sokaknak megvan már:D.Amúgy igen,Isle of Quel'Danas-on a dailykből lehet összeszedni a reput:)

(#13044) Ribi válasza FefeeX (#13042) üzenetére


Ribi
nagyúr

Nem tok olvasni :D

En is most gyujtom ott a reput a palamnak, kell a shield.

[ Szerkesztve ]

(#13045) FefeeX válasza anxius (#13043) üzenetére


FefeeX
veterán

Lehet majd meglesem mit osztanak arrafelé... Csak a mai vizsga legyen meg...

(#13046) -conrad- válasza Djuree (#13037) üzenetére


-conrad-
addikt

Aztaqva nem hiszem el, hogy nem érted, annyiféleképpen le lett írva.
Példa:

150% rested xp-d van, legyen ez 150 xp. 100 xp egy szint.
Megcsinálod a zombiszemes questet, kinyírsz 10 zombit, mindegyik 10 xp, a questért kapsz 50 xp-t.
Ugye a zombikból lesz 100xp-d, meg ott a quest, de a quest 50xp-je kitolja a restedet, mert nem számít bele.
Így szintet lépsz (100xp a zombikból), és mégis a köv. szint végéig rested maradsz, mert meglesz 50% xp a quest leadásából (50xp-t ér a quest) és marad az 50% rested.(150 xp - 100 xp a zombik miatt)

Így lehet kitolni 3 szintet is vele.

(#13047) anxius válasza FefeeX (#13045) üzenetére


anxius
aktív tag

GL:)

(#13048) Ribi válasza -conrad- (#13046) üzenetére


Ribi
nagyúr

Es ha nem vagy rested akkor a zombik csak 5 xp-t ernek. Igy is szintet lepsz, de pont a kov szint elejen leszel. Restednel ha még leversz 5 zombit akkor megint szintetlepsz (felteve hogy megint csak 100 xp a kov szint ami nem igyvan de ez mind1). Viszont ha nem vagy rested akkor 20 zombit kell leverned, hogy ujra szintetlepj. Ami erezhetoen sokkal tobb. 15 zombi vs 30 zombi.

[ Szerkesztve ]

(#13049) Djuree válasza -conrad- (#13046) üzenetére


Djuree
félisten

biztos úgy van :DDD habár én nem fogok bohóckodni vele...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13050) steveetm válasza Djuree (#13049) üzenetére


steveetm
őstag

Te hülye vagy, semmit nem kell bohóckodni vele, csak eltolni a hs-t mielött kilogolnál.
10 sec.
Üdv.: steveetm

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.