- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Cathfaern #88616 üzenetére
Hehe, tagnap este gondoltam egyet, mondom van 5 q DM-be, letolok egyet. Gyorsan találtam csapatot, nem kellett szinte semmit várni healer-ként, aztán fél 7-től 3/4 9-ig tartott, mire minden q meg lett csinálva. A végére már totál elgémberedtem a kanapémon.
Szóval jah, nem lesz itt 10 perces insta, az ziher. -
Spet
addikt
válasz
Cathfaern #88616 üzenetére
Igen, mert ha quest itemet kell farmolni több embernek, akkor iszonyatos mennyiségű mobot be kell darálni.
Ha viszont csak grindelni kell, akkor jobb a csapatmunka.
Viszont ha meg XP kell, akkor érdemes csak dungeont tolni (szinthez passzolóval átlagosan 1-1,5 szint összehozható, ha elég hosszú)
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Cathfaern #88614 üzenetére
Ugyanaz, de mégis más. Én is inkább mentem ugyanabba az instába 25* egy itemért pl.: Sun Eater, mintsem 75* csináljam meg ugyanazt a daily questet, hátha kijön egy titanforged random. Ennél már csak az a jobb, ha nekem egy gagyi gyűrű proccolódott, havernak meg a bis statos chest. Én 0,5% dmg, ő meg 5% +dmg.
-
Azie
őstag
válasz
Cathfaern #88614 üzenetére
de. bár nem annyira, mint BC. classicban is 60on már nem jellemző a brainless 2h-val tankolok mindent összehúzva és aoe. pont ezért volt a legjobb a játék bcben, mert a classic gyerekbetegségeket már javították, de nem mentek el a crowdpleasing minden legyen ingyér' isntant, mert az adhd-s gyerekek az előfizetők.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Cathfaern #88533 üzenetére
Az 1.12 sem volt bugmentes...akkor hagyjanak benne minden bugot, régit és újat együtt, akkor is ha az komoly problémát okoz? A vanilla lényege nem a buffolt, nerfelt vagy broken classokról, vagy egy hibás játékmechanikáról szól, még csak nem is a sorbanállásról, hanem a tartalomról. Nem azt kell nézni, hogy minek javítottak ki egy bugot, ami benne volt anno a játékba, hanem azt hogy a területek, a questek, az insták, BG-k ugyanazok.
A BC azért is lett sokkal jobb, mert a vanilla alatt összegyűlt sok problémát abban javítottak ki.
-
Azie
őstag
válasz
Cathfaern #88533 üzenetére
a sírás amiatt megy, hogy baromira nem olyan, mint anno, hanem a törtszerveres mókusokra/streamerekre tweakelt foscunami, minden szakmai szempontot és régi tényt félredobva. biztos megkérdeztek 1-2 akkori játékost, de amit én látok az az, hogy csomó dolog más, mint régen volt.
-
MasterMark
titán
-
BoneDragon
veterán
válasz
Cathfaern #88115 üzenetére
Igen tudom.
Abban amit irtam hogy mostaniban is igy van e, hogy a pet agro kb semmit nem ér. Értem ezt úgy, hogy nyom egy tauntot a mobra, bele is csap párat, de a rohadt mob akkor is visszavált rám ha nem őt lövöm. Nekem ez igy elég fura. Legionban húztam lockot anno de ez nem rémlett. Vanillaba meg warrit húztam csak, lehet jobban jártam volna most is azzal, igazából AV miatt akartam lockot, hogy távolról dotoljak. Pve nem érdekel. Igaz még csak 18 vagyok, de a reggeli 2 óra játékból másfél óra a hullához visszafutásból állt. Még warriorral se csináltam ilyet anno... nem is értem. -
rio92
csendes tag
válasz
Cathfaern #86490 üzenetére
Igazság szerint nem feltétlen lényeg a progress, régen volt belőle részem bőven. Kezdem egy picit unni a wowot, gondoltam jót tenne egy kis frissítés és kipróbálnám az alli oldalt is. Egy jó társaságú guild, ahol mindig van kellemes beszélgetés, és az emberek raiden kívül szerveződnek más dolgokra is (pl. achievement, vagy akár csak egy bg), már megfelelne.
-
cl.aci
aktív tag
válasz
Cathfaern #84803 üzenetére
Helfireben lévő zöld core houndot lk elején fogtam be, vagy 10.-re sikerült mert fearelt vagy megevet simán mire végigért a tame beast, speed potival és minden nyalánksággal, természetesen nem a kissebekre mentem hanem a q moobra.
lakisoft: Fagyasztó csapdával a legegyszerübb befogni az egyszerübb peteket aládobod és utánna simán teameled, nálad nagyobb szintü petet nem tudsz befogni, pandás rare farkast (amelyik szájában a kard van) csak a kövi kiegben lehetet befogni mert ott lépted túl a szintjét. -
Padlás
senior tag
válasz
Cathfaern #84790 üzenetére
Akkor az gondolom nem tűnt fel, hogy folyamatosan ugyan azokat a hozzászólásokat rántja össze. Ma pecáztam, ma island expeditiont toltam, várom a timewalkingot, de jó, hogy x timewalking van, de rossz, hogy y timewalking van, ma belogoltam, ma is fejlődtem z karakterrel.
Ha meg éppen segíteni próbál, jobb esetben abból sok minden nem derül ki a kérdező számára. Rosszabb esetben leírja a hülyeségeit, amikkel aztán félrevezeti az embert. -
Csokishurka
őstag
válasz
Cathfaern #84786 üzenetére
Igen mi már csak ilyen lelki korcsok vagyunk, egész nap azt várjuk hogy mikor lehet valamibe\valakibe belekötni.
Itt nem arról van szó hogy hc vagy casual, én sem csinálok már semmit csak, karit húzok nagyritkán meg AH-zok orrvérzésig, de mégsem okádom tele a fórumot tételesen hogy miket adtam el mennyiért...és hogy húztam egy szintet a magen és ezt tudja meg ország világ.
Az zavar, hogy feljönnék olvasni valami érdekességet vagy megválaszolni valakinek a kérdését, de semmi más nem megy csak mókás pecázás meg kiskari húzás IE-el és hogy milyen petek estek ott. Általában átsiklok felette, csak nem értem minek kell csesztetni a másikat akik nem asszisztálnak Plata blogjához. Jól tudom, hogy ez is a WoW része amiket Plata ír, de ha ő teleírja a fórumot a kis meséivel, akkor bizony el kell fogadni, hogy van akinek ez nem tetszik, és hangsúlyozom mivel ez egy fórum, ezt le is írhatja, mivel nem anyázós és egyéb stílusban teszi ezt meg.
Pl. itt van TBT, ő számomra tök jó dolgokat szokott posztolni, mégsem küld naponta 6 képet szobrokról, meg kancsókról, meg könyvekről. Vagy ha Lore-ról van szó azokat szívesen olvasom. De az csak én gondolom így más szereti biztosan szereti olvasni Plata izgalmas kalandjaid. -
szaszab
aktív tag
válasz
Cathfaern #84786 üzenetére
Srácok! Van az a pszichológia, hogy elengeded a témát, és akkor a másik félnek nincs mibe "beleállni", és akkor nem generálunk több offot erről.
Én nagyon örülök, amikor _általános iskolában_ megtanították, hogyan emeljem ki a lényeget. Egy szóval: megvan az a képességem, hogy felismerem, mi érdekel és mi nem (értsd: számomra csak az időmet rabolja). Képes vagyok elengedni, skip-elni az utóbbit.
Tök jó lenne, ha a fanyalgók is elsajátítanák ezt a skill-t. -
Plata
félisten
válasz
Cathfaern #84674 üzenetére
Mivel nem járok M+-ra,sem egyéb instára nem sok értelmét látom az augment vacaknak.
Arra hogy kergessem a halakat meg az ércet nem kell.
Bár lehet ha pecabotra tűzném akkor kifognék valami mutáns halat.
Wq-záshoz meg warfronthoz sem kell szerintem.
Másra nem járok,az insták unalmasak.
Egyébként ha már insta,most volt egy klassz élményben részem.
Vagy 10 év után újra tankoltam huntival alcatrazban.
Csak most nem BM huntival hanem MM huntival.
Az első bossnál a tankunk dc-zett és ki lett rúgva,ott maradtunk négyen és mivel hiába vártunk tankra elindultunk,sajna csak 3 petem van,MM huntinak nem nagyon kell,de maki feri bevált.
Tök lazán elmentünk utolsó bossig négyen úgy hogy a gorillám tankolt.
Az utolsó bossra lett tank.
Valamikor nagyon régen egyszer BC idején már tankoltam ezt az instát de akkor BM huntival.
Na meg akkor még haverokkal.(#84673) SshaarK
Ha mountot is akarsz fogni akkor kell stable,vagy mi a rosseb a neve.
De egyébként olyan épületeket húzz fel amilyen professionod van.
Ha akarsz followereket szerezni akkor kell a kocsma is.Trading post is jó,meg a bank is és a salvage yard. -
Plata
félisten
válasz
Cathfaern #84590 üzenetére
Én remélem hogy valamilyen formában visszatér egy kicsit,mert nagyon jó volt.
Mostani BfA-s follower küldik semmire sem jók.Nem is foglalkozom vele.
Légióban 8.2 után már 4k gold felett is jött egy egy küldiből.
Most BfA-s küldiben jön 80 gold talán.
Inkább szórakozom törpével draenori küldikkel,de ritka az olaj küldi,így lassan haladok a hajós küldikkel,fogalmam sincs honnan lehetne sok olajat szerezni.
Wowheaden néztem még legion idején róla útmutatót,de az az NPC nekem nem volt ott.
Valószínűleg azért mert full kihagytam draenort. -
Csokishurka
őstag
válasz
Cathfaern #84539 üzenetére
Igen rájöttem, ez neki lételeme. Pedig mérnök vagyok, de kb fél órámba telt összehozni ezt az unalmas szöveget. Neki szerintem 2 perc mert csak jön és jön magától...
Feladtam
Személy szerint nincs bajom a taggal rendes gyereknek tűnik aki csak meg akarja osztani frenetikus élményeit a nagyvilággal
De kicsit sok márTényleg kezd bloggá válni. De igen én már rászoktam a szimplán végiggörgetésre.
-
Padlás
senior tag
válasz
Cathfaern #84510 üzenetére
Le lehet ezt egyszerűsíteni. Szakmai topikban floodolva offol folyamatosan.
Már csak azt nem írj le, hogy éppen belogolt. Timewalking eventhez már nyugodtan írhatna egy sémát. Első komment, hogy végre holnap kezdődik az event. 2-3 komment, hogy éppen az x karakterrel tolja. X karakterrel esett y ilvl item z slotra. Plusz egy kommentnek séma, hogy valami pet, mount stb esett. Csak a változókat kell átírni és mindjárt hatékonyabban megy a 20/100 komment, sőt így talán 50% fölé is tornázhatná.
De minek is teszem ezt off-ba. Belefér az, hogy arról beszéljünk, hogy hogyan beszéljünk a játékról. Elvégre a WoW-ról van szó.
-
Lirion
addikt
válasz
Cathfaern #84459 üzenetére
Ami kiigazítás egyébként transmog szempontjából is jól jönne, igazából teljesen felesleges a jelenlegi megkülönböztetés, fegyverek már úgyis csak stat stickek, bármelyik kasztnál amelyik 2h-ed használ lehetne dual wield és fordítva.
Ez szerintem igen rossz volna. Vannak kasztok, ahol konkrétan megtévesztő lenne (elsősorban pvp-re gondolok), ha pl. dual wield-t 2h-re transmogolna a játékos vagy csak a fegyvereket más típusra és class fantasy szempontjából se jönne ki jól.
-
Plata
félisten
válasz
Cathfaern #84446 üzenetére
Personal loot szerintem értelmesebb mint ami előtte volt.
Lehet hogy zsinórban nem kapok semmit 3 instában sem,de legalább nem azért mert valaki elveszi előlem ilyen vagy olyan indokkal a lootot.
LK idejében gáz volt sokszor a loot osztogatás.
Mondjuk nem panaszkodom mert nekem jó sorom volt,de akkor is hülyeség volt szerintem.
Nekem az a rendszer nem nagyon tetszett.
Utoljára LK-ban raideltem rendszeresen és guildel úgy tisztességes HC módra,amikor mindig megvolt melyik este melyik csapat hova megy.Ma már nem lenne türelmem hozzá.Meg nem is magyarokkal játszom.
Erről jut eszembe,ma timewalking instában egy csapat magyar közé kerültem warrival.
Észre sem vettem az insta végéig hogy magyarok,pedig a nevük messziről árulkodott róla.
Leöltük uccsó boss-t megint esett mount is,akkor vettem észre hogy bakker ezek magyarok ragnaros szeróról.
Szóba is elegyedtem velük még. -
DjDanee87
addikt
válasz
Cathfaern #84440 üzenetére
Igen mainnel is nehezebb a m+, természetesen, de mainnel akit érdekel a játék úgyis tolja rendesen és magas szinten meg totál érthető ha nehéz (+15 pl). De Legionben én szerettem kis m+t menni szarabb alttal is. Mivel nehéz affix csak 10nél jött lehetett menni anélkül, hogy mások idegeire mennél a kisebb ilevel miatt. Most ha alttal könnyebb contentet akarsz akkor kb sima mythic dungeonre vagy korlátozva.
A legion gold lehet a legion negatívuma, de gondolj bele milyen szar most pl azoknak akik BFAra visszatértek, de Legionnel nem játszottak. Goldot alig lehet szerezni, míg akik játszottak eddig milliókon ülnek. Engem nem zavar, mert az utóbbi kategóriába tartozom, de el tudom képzelni milyen lehet vkinek most 0ról indulnia.
-
Padlás
senior tag
-
Plata
félisten
válasz
Cathfaern #84167 üzenetére
Én nagyon rég óta szeretem a Diablo-t,hamarabb volt Diablo mint Warcraft nálam.
Annak idején iszonyat sokat játszottunk.Néha egész napos run-ok.Vagyis éjszakás.
A véleményemet a Blizzconról és a mobilos Diablo-ról inkább nem írom le,mert nem lenne benne egyetlen szép szó sem,de durván csúnya igen. -
laceszgamer
addikt
válasz
Cathfaern #83864 üzenetére
Hát nem tudom, hogy a tartalom nem elég vagy mi az amiért így alakult, de így 2 hónappal a kieg után már 3 120-as karim van, és lehet lassan a negyediket is felhúzom, régen meg általában egy-egy kieg után pár hónapig elvoltam egy maxos szintű karival.
Bár míg a WoW-ból ki lehet termelni a fél Blizz store-ra való pénzt goldból, addig nem panaszkodom. -
Plata
félisten
válasz
Cathfaern #83704 üzenetére
Ez az én problémám is,hiába tudok sok időt szakítani wow-ra,az nem azt jelenti hogy végig is tudok figyelni.
Vagy raidelni,mert ha valami közbe jön nem mondhatom azt hogy bocs most el kell mennem csinálni egy melegszendvicset mert valaki éhes.Bármikor bárki meg zavarhat,családnak nem lehet azt mondani bocs most nem érek rá mert épp raidelek.
Igazából csak úgy este 10 óra után tudok nyugisan játszani hogy már nem zavar meg senki,bár még az sem 100%.Vagy ha melóban stikában játszom abba belefér bányászgatás pecázás wq-zás,de raid nem. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Cathfaern #83565 üzenetére
Jó, de mouse overrel ellőheted az összes heal és utility spellt a kiválasztott raid memberen, míg healbot party/raid frame-jén csak négyed vagy ötöt. És klikkelni kell megfelelő billentyűvel, de nem tudod healbot frame-en kijelölni a tagot, hogy olyan spellt süss el, ami nem fért ki healbot bindre.
Nekem ElvUI alatt holy paladinnál a képernyő közepére van húzva a party frame, raid esetén meg a két tank van kint, aztán key binding + mouse over kombóval tartom őket életben, miközben focus a boss és sebzek bele.
-
Padlás
senior tag
válasz
Cathfaern #83498 üzenetére
Persze az átlag guild talán megöli durva overgearben mythic G'huunt a következő raid megjelenése körül, de valószínűleg nem jutnak el eddig. Mythicen meg manapság lemegy az első 2 boss, ami nagyjából a hc utolsó bossaival megegyező nehézségű. Azért amelyik guild fel tud mutatni egy 3-4/8+-os progresst, az azért átlagon felüli.
-
Csapoati
nagyúr
-
Hunner
senior tag
válasz
Cathfaern #83254 üzenetére
Nyilván nem, elég egyértelmű hogy adatbázis hívás, meg mittudomén, (azt a bluepostot nem láttam) viszont ha a kód nincs meg ami működteti akkor a "balansz database" nem sokat ér. Egyébként nem egy dologról beszélünk, közben rájöttem. Az eredeti kérdés az volt, hogy hogy gondolja a blizz hogy működni fog a Classic, mikor a mostani sem megy; nézzünk rá a class balance-ra. Erre válaszolt Csapoati kifejezetten a balansszal kapcsolatban, én meg már ott általánosan írtam azokról, amiket rendszer-fejlesztői szinten biztos hogy kihívásnak éltek, élnek meg. Egyértelmű hogy a designereknek van a legkevesebb dolga a Classiccal, programozó részről viszont egy olyan kihívás hogy nem lennék meglepve ha a Blizzconon kiégett depressziós Blizzardos embereket láthatnánk
-
Hunner
senior tag
válasz
Cathfaern #83249 üzenetére
Ha nincs ott a kód ami futásra képes csak egy build ami alapján kvázi újra kell programozni ezer millió dolgot, akkor nincs kész. Egyébként a class balansz szerinted egy excel táblában van amit megeszik a wow kódja? Designereknek azon kell agyalniuk amit Csapoati mondott, hogy mik kerüljenek bele ha bele akarnak rakni valamit az újabb rendszerekből...De alapvetően mindent le kell programozni.
(#83250) Csapoati: 15évvel ezelőtt nem hiszem, hogy a legfontosabb az volt, hogy eltegyék a buildeket meg mindent amit csak tudnak. Esetleg a WotLK időszakból vannak komplett kulcsrakész snapshotok, de 2004-2006 közötti időről beszélünk. Sehol nem járt még az adattárolás meg az adatbiztonság stb egy játékfejlesztő cégnél szvsz. Mármint, de járt. Azért volt a fiókban az a bizonyos hdd...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Cathfaern #83216 üzenetére
Én voltam, de nem olyan sokat (2006 nyár - BC elejéig) , és egy db dps warrink vagy palánk se volt.
Igaz, csak ZG-t, AQ20-at és MC-t ütöttük, Razorgané kifogott rajtunk (is).
Persze egy 40 fős raiden volt vagy 25-28 dps (nem emlékszem konkrétan mennyi), ott azért elférhetett egy-két ügyes hibrid class dps is. -
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Cathfaern #83209 üzenetére
Életképes lehet, hogy volt a dps warrior, de a Blizz nem is akarta, hogy a hibrid classok dps spece megelőzze a pure dps classokat. Így aztán biztos vagyok benne, hogy a casualek között volt retri pala, feral/balace druid, ele/cement sámán stb is, de a raiderek között én egyet se láttam, gondolom azért nem ok nélkül. Theorycraft volt akkor is, csak nyilván nem olyan komoly, mint ma.
Csokishurka: Ja igen, a mace specialization talent. Asszem az a warrinál is ugyanazt tudta, x% eséllyel stunolt az alap ütés.
-
Plata
félisten
válasz
Cathfaern #83196 üzenetére
Én kíváncsi vagyok rá,de raidelést meg hasonlót tuti nem fogok csinálni,kinek van már ideje meg türelme napokig tolni egy raidet.
De Bm huntit biztos kezdek.
Majd megint elmegy a fél napom pecázásra meg főzőcskézésre hogy legyen elég kajám a petemnek,mert ha nem etetem rendszeresen akkor elhúz a búsba. -
Hunner
senior tag
válasz
Cathfaern #83180 üzenetére
Én is be akartam írni és még reddites topikot is hoztam volna magamal, de pont akkor tették ki a tegnapi hotfixeket.
Timewalking
Fixed a bug that caused Warforged Timewalking items to not have the intended item level.
Fixed a bug that prevented Azerite Power from dropping in Timewalking dungeons for players with a Heart of Azeroth.
Increased player gear power, and greatly lowered damage and health of many creatures and spells in End Time.
Timewalking vendor items now scale to item level 320 at player level 120.
Legion Timewalking quests should no longer be offered by Archmage Timear in Dalaran. For the Battle for Azeroth Timewalking quest, seek out Chronicler Shoopa in Dazar'alor or Chronicler Toopa in Boralas. -
Mister_X
nagyúr
-
DjDanee87
addikt
-
válasz
Cathfaern #83073 üzenetére
Régen sem értettem vele, abszolút örültem, amikor bevezették a loot specet (bár engem nem értintett healerként a tank/dps vita, ami volt off gearem, az raidből jött anno). Szóval ez örvendetes, jelenleg meg tényleg nem érint, mert mivel full-full causalban tolom, így több fejtörést okoz a 12. karakter elnevezése, mint az 5-10% dps különbség raideken.
-
válasz
Cathfaern #83065 üzenetére
Régen erre a community rávágta, hogy jó, de ők tudnak healelni, a siam DPSek meg nem, ezért gyengébbek. Hát köszi.
Kb. hasonlóan korrekt hozzáállás, mint anno, amikor még más volt a roll és instákban a tankok közölték a legelején, hogy viszik a DPS lootot, különben kilépnek.
Mount: nagyon jó lenne, de ennyi goldom sose volt, főleg, hogy kimaradtam az aranyidőkből, amikor a garrisonnal lehetett vagyonokat keresni.
-
válasz
Cathfaern #82983 üzenetére
Female tauren priest.
Én imádom a taureneket, bambán suták és szerethetőek annak ellenére, hogy csak 3 ujjuk van. Pandákat is bírom, illetve az új kiegből ha lehetne, akkor a teki + róka párost is megnézném, mint játszható faj. Ha egyszer meglesz a feltétele (ami esélyes, mert 2 gyerek mellet még fix csapatos instázás se megy, nemhogy raidelés), akkor Zandalari Trollból viszont kell majd még egy druida, mert azok a formok nagyon betegek lettek. Tuti, hogy tolt valami tudatmódosítót az aki készítette.
Így már értem, ezek állíthatóak, bár én alapvetően szeretem a dark theme-eket, de ezen még lehet finomítani, illetve én is fogok majd előbb utóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged