Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38651) Wolverine válasza birno (#38650) üzenetére


Wolverine
félisten

A Lacerate és a Thrash critje nem aktiválja.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38652) bbela0999 válasza birno (#38650) üzenetére


bbela0999
csendes tag

Hát szeretnék, csak egyelőre bc-ig vagyok aktiválva. Nem tudtok boltot, ahonnan postázzák a wotlk-t+cata-t? Futárszolgálatot nem szeretnék, nem vagyok itthon amikor kéne és úgyis csak lerakják a postára ha nem tudják kézbesíteni, azért meg nem fizetem ki a 2 kieg. árának harmadát kézbesítés címen.

[ Szerkesztve ]

(#38653) Viktor77 válasza bbela0999 (#38652) üzenetére


Viktor77
titán

Galaxisban megrendeled, megnézed hol a legközelebbi Pick-Pack pont nálatok, és oda kéred a szállítást. Ott meg akkor veszed át, amikor akarod.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#38654) Gyick válasza bbela0999 (#38649) üzenetére


Gyick
őstag

Nekem warrior tankom tankom van meg druid.A druiddal jobban szeretek játszani.Jó lesz az csak várni kell vele.

(#38655) lumpen_stex


lumpen_stex
aktív tag

na úgy néz ki feltörték az acc-omat. az tünt fel, hogy a most húzott drudidámtól eltünt 1000 arany, végignéztem az összes többi karaktert, egy 84-es dk valahol egy raid instance-ban áll egy 55-ös karakterrel, van 6k aranya, előtte nem volt semennyi és a kezelő felület is át van variálva. valami farming bot futhatott rajta mert csak 4 alap spell van beállitva. és tele van felszedett zöld 80+-os cuccokkal

na ilyenkor mit kell tenni? jelszót megváltoztattam.

nade, hogy találták ki? 9 karakter, zagyva szám és betű. máshol nem használom, keylogger sincs a gépen. semmilyen beszopatós oldara nem mentem. biztos, hogy valamelyik addon lopja a jelszót!!! gatherer, critline, npcscan ezek közül a gatherer az ami alig egy hete van fent...

(#38656) Khelben válasza lumpen_stex (#38655) üzenetére


Khelben
nagyúr

A gatherer meg az npcscan nekem is fenn van régóta és nem volt gondom.
Szerezz egy authenticator-t.

(#38657) lumpen_stex válasza Khelben (#38656) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

hol lehet letölteni? csak warez helyeken láttam... androidra

(#38658) Khelben válasza lumpen_stex (#38657) üzenetére


Khelben
nagyúr

Mondjuk a marketről :)

(#38659) Cathfaern válasza lumpen_stex (#38657) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Simán marketről.

Addonok:
Amennyiben nem telepítővel pakolja fel magát, hanem te tömöríted ki zipből, vagy Curse klienst használsz, akkor biztos nem lehet vírusos. Ha telepítővel raktad fel, akkor azt csinál a gépeden a telepítő amit akar, tehát felrakhat trójait, keyloggert is az addon mellé (de akkor se az addon a vírus).
Hogy miért nem lehet az addon vírusos? Ennek a következő az oka:
A WoW-os addonok egy, csak a WoW által értelmezett nyelven íródnak. Tehát a WoW-on kívül semmi se tudja futtatni őket, legfeljebb ha valaki írna rá egy külön emulátort, de lényeg ami lényeg, egy sima Windows nem tudja futtatni.
Tehát kilőve az a lehetőség, hogy az addon fájljait a WoW-on kívül más lefuttatná

Másrészt az addonok pusztán szöveges fájlok, a script nyelv forráskódját tartalmazzák. A WoW ezt a forráskódot olvassa be, fordítja le, és futtatja. Ebbe a forráskódba hiába írsz bele mondjuk C nyelven valami mást, a WoW nem tudja lefordítani, ezért le se fog futni.
Tehát kilőve az a lehetőség, hogy bármi olyan lefut az Addon futtatása közben, ami nem az addon nyelvén íródott

Tehát, akkor ott tartunk, hogy az addont csak a WoW tudja fordítani és futtatni. Mivel a WoW-ot a Blizzard írja, ebből következik, hogy csak olyan dolog írható meg addonba, amit a Blizz engedélyez. Hogy mik az elérhető parancsok, azt sok helyen el lehet érni, pl. WoW API. Még ezek közül se lehet mindegyiket addonban használni, mivel bizonyos parancsokat csak a Blizz használhat, külső addonok nem. De még ha ezeket is belevesszük, végig lehet nézni az összes parancsot: egyikkel sem tudsz hozzányúlni a gép fájlrendszeréhez, nem tudod elérni a netet, sem csomag, sem magasabb (pl. e-mail) szinten. Egyetlen egy féleképp tudsz kommunikálni a HDD-vel, mégpedig ha a beállításaidat elmented. Tény, hogy lehet olyan addont írni, ami elment minden begépelt karaktert (bár belegondolva, még ez se biztos... mert ha csak keybindokon keresztül elérhetőek a billentyűk, akkor nem) a konfig fájljába, de ezt követően az egyszerűen csak ott fog csücsülni a WTF mappádba. Ahhoz, hogy az bárkihez eljusson, kell a WoW-on kívüli külső program, ami eljuttatja, de akkor már ott tartunk, hogy az addonon kívül felraktál valami a gépedre.
Tehát elmondhatjuk, hogy az addon önmagában képtelen kommunikálni a külvilággal, így nem működhet vírusként

Ehhez hozzájön még az, amit korábban írt Wolvorine, hogy az addonok csak azután töltődnek be, hogy kiválasztottad a karaktered (és mivel a WoW futtatja az addonokat, nem lehet úgy megírni őket, hogy hamarabb töltődjenek be), tehát amennyiben nem írod le a játékon belül, hogy mi a passwordöd, akkor ha megszakad se tudja az addon logolni.

Ha így se tudtalak meggyőzni, akkor feladom :)

(#38660) Ribi válasza Gyick (#38645) üzenetére


Ribi
nagyúr

Ezt én pont fordítva látom.
Inkább zg meg hasonló helyekre kell több stamina, míg low geares az ember, és utána kell egyre inkább avoidance. Főleg 25ös raidben ahol sok healer van, viszonylag konstans van heal, gyorsan vissza lehet húzni a tankot is. Az, hogy van mondjuk +10-20k HPja van nem ér sokat, mert nincs olyan ütés amihez pont az a +10k kellene, viszont a healerek manáját spórolja, ha kevesebb sebzést kap be. Alacsony gearben, instákban sajna bőven vannak olyan esetek, amikor egyszerre több add miatt kaphat durva hirtelen sebzést amire nem lehet számítani, csak túlélni.
Raiden mindig lehet tudni, hogy mikor kap a tank nagy sebzést és akkor jobban figyelnek rá. Szinte sosincs váratlan nagy sebzés amin csak a HP segít.

(#38661) lumpen_stex válasza Khelben (#38658) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

ja de nekem egy ilyen kina tabet-em van, amin van ugyan market, de nem mindent enged letölteni.

ha el tudnád küldeni az apk-t akkor az nagyon jó lenne.

amit találtam az root jogokat akar... de miért is?

(#38662) lumpen_stex válasza Cathfaern (#38659) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

a cruse-al telepitettem.

de akkor mégis hogyan lopták el? csak ezen a gépen használom és ezen nincs keylogger, illetve a mobile ah-t használom még, (azt is a blizzard irta) és a tablet-en sincs keylogger. semmilyen oldalra nem lépek be. fals chat üzeneteket pl blizardino-tól se eszem meg.

az age3-t 6 évig toltam 10M eladott példány, a klánom aminek alapítója vagyok, 23. volt a világ ranglistan, kb 20.000 más klán között, az acc-om sokat ér mégse lopták el egyszer sem...

igazából eddig pozitivan jöttem ki a dologból, 1k gold eltünt de lett helyette 6k + egy csomó csucc ami legalább 1k az ah-ban.

(#38663) lumpen_stex válasza Cathfaern (#38659) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

"
Tehát elmondhatjuk, hogy az addon önmagában képtelen kommunikálni a külvilággal, így nem működhet vírusként
"

hát a gatherer pont ez csinálja. ha találsz valamit akkor elküldi a guild, party, raid tagoknak, akiknél szintén fut. a raid/party küldést letiltottam mert fagyott töle a wow. nade mi van akkor ha akkor is küld infókat ha letiltom? mert egy unrated pvp tele van bot-okkal, azoknak meg simán elküldheti.

(#38664) Cathfaern válasza lumpen_stex (#38663) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Ez tulajdonképpen jogos felvetés (amúgy ez egy speciális channelen keresztül zajlik, kvázi ugyanolyan, mint mondjuk a trade vagy guild, de csak addonok számára látható. De ez is wowon belül fut). De ugyebár loginkor továbbra sem tud futni semmilyen addon, tehát amíg nem írod le ingame a jelszavadat, továbbra se tudja elküldeni senkinek.
De amúgy van addon arra, hogy láthasd ezt a channelt, szóval azt felrakva bele tudsz nézni. Illetve azt se felejtsd el, hogy az addonok forráskódja nyílt (ott van magában az addonban), tehát bárki megnézheti, ebből kifolyólag ha egy ismertebb addonba bekerülne ilyen kód, pillanatok alatt kiderülne.

Hogy hogyan lopták el? Semmi "virágbolti" játék vagy program nincs fent a gépeden (vagy telepítettél utóbbi időben)?

Amúgy az Age3-as példa azért nem jó, mert ott (gyanítom) nem igazán lehet pénzt szerezni az ellopott acc-okból (valós pénzt mármint), így nem igazán éri meg ráfeküdniük. WoW-nál viszont a gold sellereken keresztül elég komoly összegeket lehet realizálni (illetve az eladott WoW példányszám is kicsit nagyobb, a tényleg aktív játékosokról nem is beszélve :) ).

[ Szerkesztve ]

(#38665) lumpen_stex válasza Cathfaern (#38664) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

semmi sincs a gépen ami nem megbízható forrásból származik.

akkor ha nem az addon ludas, amiről nem vagyok 100%-ban meggyőzve, akkor csak a blizard-tól szivároghat ki az infó. főleg ha nagy pénz van benne.

gondolom nem titkositatlanúl mennek az adatok a szerver meg juzer között szóval login-kor sniff-el nem lehet ellopni.

(#38666) robyroby válasza bbela0999 (#38649) üzenetére


robyroby
tag

Sztem minden tank nagyon szuper, a dudu is..
A kedvenceim a chargeolos tankok :)

Kieg vásárlás pl. offgamers.com v. edigital.hu és átveszed inmedio-ban a cuccost.. ;)

[ Szerkesztve ]

(#38667) lakisoft válasza lumpen_stex (#38657) üzenetére


lakisoft
veterán

Mindig ez a warez :D - ááá már a könyökömön jön ki :)

(#38668) Wolverine válasza lumpen_stex (#38665) üzenetére


Wolverine
félisten

Használod-e a WoW-os jelszavadat bármilyen másik helyen (website, email, akármi) is? Mert ha igen, az önmagában veszélyforrás. A Blizzardnak eleve megvan a bevétele a WoW-ból, nem kell nekik pluszpénz az acc adatok eladásából... de ha nem bízol bennük, akkor hagyd abba a WoW-ot és máris nem fog érdekelni, mi van az acc-oodal.
Az Authenticator ingyenes app a store-ban, vagyis a letöltéséhez nem kell semmi - csak egy normális androidos készülék.

Amúgy azon mit nem értesz, hogy az addonok nem futnak, amikor megadod a jelszavad, ezért el sem lophatják? A Gatherer ráadásul 2005 óta létező addon, ha képes lenne bármilyen káros dologra, az rég kiderült volna; amit írtál, az nem a külvilággal való kommunikáció, hanem szokásos in-game chaten keresztül végzett infómegosztás.
Szerintem valahol mégis benyaltál egy keyloggert, vagy olyan gépen léptél be (pl. a Battle.net-accountodba - lásd a Remote AH...), ami fertőzött volt.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38669) whatever


whatever
aktív tag

 

[ Szerkesztve ]

(#38670) LuckyL válasza lakisoft (#38647) üzenetére


LuckyL
őstag

pvp természetesen
de persze nem kell nagy dolgokra gondolni, direkt úgy játszunk midnen héten hogy új teamet csinálunk és letaroljuk az alulgearelteket arénában :))
komoly high end arénához affli talent kellene meg 3v3 vagy 5v5 ahol tud is érvényesülni
de egyik sem jön be, abszolút casual vagyok :DD

cryptot minden termékemért elfogadom

(#38671) lumpen_stex válasza Wolverine (#38668) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

nem használom sehol. gondolom, nem a blizzard adja el, mert nem vágná maga alatt a fát, hanem egy alkamazott...

az egy dolog, hogy nem fut loginkor, de amilyen gány a wow kódja lehet hogy valahol tárolja, vagy benne marad a memóriában, stb.

az tény, hogy nálam semmilyen jelszó lopó programnem fut. banki utalásra, paypal

használom ezt a gépet, rendes virusirtó van rajta.

(#38672) Khelben válasza lumpen_stex (#38671) üzenetére


Khelben
nagyúr

Ha alkalmazott adná el, akkor látná a karakteredet, pénzedet is, nem az 1k arannyal rendelkező accot lopná, hanem a 100k-sat.

(#38673) Lirion válasza lumpen_stex (#38671) üzenetére


Lirion
addikt

Nem akartam hozzászólni, de ez már beteges, amit művelsz. Azt hiszed magadról, hogy mindent tudsz és mindenhez értesz, valójában 100%, hogy becumiztál egy keyloggert vagy vmi hasonló átverést, csak az egodnak nem szimpi, hogy beismerd a bénázást. Csodálkozom, hogy a többiek még hajlandóak a vergődésedre rendesen reagálni.

Protipp: egy rendes vírusírtó nem mérvadó és nem is tud adni teljes bizotnságot. Simán lehet, hogy a tied pont nem vette észre a keyloggert és egy másik azonnal kiszúrná...

(#38674) Viktor77 válasza Lirion (#38673) üzenetére


Viktor77
titán

Mindent leírtál ami el szerettem volna mondani a dologgal kapcsolatban.

Úgy is mondhatnám: +1. :)

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#38675) Wolverine válasza lumpen_stex (#38671) üzenetére


Wolverine
félisten

Ja, persze, egy alkalmazott. Mert akkor a te acc-od adná el, és nem annak a klántársamnak az accountját, akinek annyi pénze van, hogy a klánbankban tartja a felesleget, mert minden karaktere goldcapen van :U
A jelszavad a WoW a bejelentkezéskor elküldi a szervernek, és onnan kezdve nincs tárolva sehol, nincs felírva stb. pont ugyanolyan a bejelentkezés, mint amilyen az EverQuestnél volt, vagy a Dark Age of Camelotnál, az Anarchy Online-nál stb. És ahogy mondtam: minden bejelentkezés a Battle.net-accountodba potenciális veszélyforrás lehet, én pl. abban a kínai huszadik másolat androidos izében, amivel a Remote AH-t használod, kevésbé bíznék ilyen szempontból...

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38676) LuckyL válasza Wolverine (#38675) üzenetére


LuckyL
őstag

mennyi a karakter goldcap?
nekem még 1k goldot is nehezemre esik nem azonnal elkölteni valami baromságra
nincs is sose semmi vagyona szegény lockomnak :D

cryptot minden termékemért elfogadom

(#38677) Wolverine válasza LuckyL (#38676) üzenetére


Wolverine
félisten

A 4.0-val felemelték, így 1 millió gold.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38678) LuckyL válasza Wolverine (#38677) üzenetére


LuckyL
őstag

és annyija van midnen karakternél?
kicsit fanatikus lehet a srác :D
ilyen skillel inkább ebayezne, real-life is gazdag lehetne :))

cryptot minden termékemért elfogadom

(#38679) Cathfaern válasza LuckyL (#38678) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Azért a WoW piaci viszonyai "kicsit" egyszerűbbek és nagyságrendekkel könnyebben előrejelezhetőek, mint az IRL-é :)
Pl. az IRL "patch notes"-ok nem szoktak publikusak lenni, lásd csak a múltkori "Gazdasági válság" nevű world eventet :D

[ Szerkesztve ]

(#38680) LuckyL válasza Cathfaern (#38679) üzenetére


LuckyL
őstag

;]

cryptot minden termékemért elfogadom

(#38681) Ribi válasza Cathfaern (#38679) üzenetére


Ribi
nagyúr

Viszont akik ezeket az IRL patch notes írják. Na nekik pont annyi a pénzük mint itt a goldcapen lévők. Csakhát hülyék lennének kiadni :)

(#38682) LuckyL válasza Wolverine (#38677) üzenetére


LuckyL
őstag

azt hiszem 10 karakter lehet egy szerveren....akkor van 10 millió goldja?
1 milláért veszek neki egy gamecardot, szerinted belemenne? :)
ha ez tilos a fórumon, akkor visszaszívtam :B

cryptot minden termékemért elfogadom

(#38683) Lirion válasza Ribi (#38681) üzenetére


Lirion
addikt

Egyes "kocka játékosoknak" még a goldcapnél is több van a zsákjukban, max nem "arany", hanem egyéb érték formájában.. :)

(#38684) F-ECT$ válasza LuckyL (#38682) üzenetére


F-ECT$
titán

Elvileg tilos, de a nem hivatalos árfolyam azért picit más, olyan 2-5 gold/ft-ra tenném.

Dive ever, work never.

(#38685) Wolverine válasza LuckyL (#38678) üzenetére


Wolverine
félisten

Fanatizmus ide vagy oda, uralja az AH-t sok terméknél, ami végeredményben jól fizet.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38686) Gyick válasza Ribi (#38660) üzenetére


Gyick
őstag

Én meg pont forditva látom.Az agilitys macival szignifikánsan könnyebb az aggrot tartani,ami pont pugba kell inkább mert raidbe a guildtársak azért ésszel játszanak,ha azt monod hogy várjanak egy 3secet amig beleversz némi threatot akkor várnak is.Míg pugba 10-ból egyszer nem is a tank húz.Nekem csak a Jp-ből kivehető cuccaim vannak meg egykét valoros és így szokott lenni flasakal,a df buffjával,buffolva olyan 190k+ hp-m ami bőven elég és "pazarlás" lenne a staminát eröltetni.Nekem za/zg pugra ez jött be,raidbe ezzel nem tankoltam még csak a warriorommal.

[ Szerkesztve ]

(#38687) Cathfaern válasza LuckyL (#38682) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Ez hasonlóan megy, mint IRL is: ha egyszer elég sok pénzt sikerül összeszedned, utána már szinte magától jön.

(#38688) LuckyL válasza Gyick (#38686) üzenetére


LuckyL
őstag

44-es a druidám, a szintjének megfelelő full kékben és heirloomokban van, de thrash packon állandóan túlaggróznak....single targeten nincs gond, de a packot egyszerűen lehetetlen tartani
paladin, warrior sokkal jobb tank ezen a szinten
vagy én vagyok béna, de nem hinném
egyszerűen 2 aoe lehetőség van még csak ezen a szinten a swipe meg a dmg csökkentő medvemorgás, aminek nem tudom a nevét :)

mondjuk engem nem zavar, aki túlaggróz az meghal :)
csak egy idő után már bosszantó hogy engem hibáztatnak
általában akkor kussolnak el, ha bejelentem hogy a következő beszólásnál kilépek és várhatnak félórát tankra :DD

[ Szerkesztve ]

cryptot minden termékemért elfogadom

(#38689) LuckyL válasza LuckyL (#38688) üzenetére


LuckyL
őstag

ja és a másik nagy pozitívum, hogy healer és tank a két talentem
a leghosszabb random dungeon várakozási idő eddig reggel 6 körül volt, asszem 15 másodperc :K

cryptot minden termékemért elfogadom

(#38690) Gyick válasza LuckyL (#38688) üzenetére


Gyick
őstag

mert még nincs thras-ed az aoe dmg nagyobb részét az fogja majd adni,gondolj bele milyen lehetett amikor még 6s volt a swipe cd:) thronst meg egy hot-ot rakj magadra a pack elött az vmit segít.Én az esetek felében nagyobb aoe packoknál első szoktam lenni dpsben tankként:)

(#38691) Wolverine válasza LuckyL (#38688) üzenetére


Wolverine
félisten

Az is kéne, hogy a csapattársak is ismerjék az egyes kasztokat; akkor tisztában lennének vele, hogy AoE-ben a medve sokáig nem jó.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#38692) LuckyL válasza Wolverine (#38691) üzenetére


LuckyL
őstag

azt az aoe morgást van értelme újra meg újra elnyomni egyáltalán?
vagy elég 30 secenként egyszer?
csinál az minden alkalommal plusz aggrot a mobokon amik már a hatása alatt vannak?

cryptot minden termékemért elfogadom

(#38693) lakisoft válasza Wolverine (#38677) üzenetére


lakisoft
veterán

És mennyi a Gold Cap a guildnél?

(#38694) lumpen_stex válasza Wolverine (#38675) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

te mitöl vagy ilyen kurva tájékozott? te irod a wow.-ot vagy mi? egy gány szar az egész kód, ki tudja mennyi backdoor van benne.

10 milliókat utalok ezen a gépen hetente és soha nem volt gond. mit nem birsz azon felfogni, hogy tiszta a gépem? és semmilyen jelszavamat nem lopták még el csak a wow-t?

milyen huszadik kinai androidos izében? én forditottam rá az android-ot mert nem volt rá 2.3 a mobile ah meg a marketről van azért irtam, hogy az biztosan tiszta. sztem változtass a stilusodon mert már nagyon kezdem unni.

érdemi infó nulla csak okoskodás. apád nem házmester? mert a komplexusát az örökölted.

(#38695) lumpen_stex válasza LuckyL (#38688) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

hát gratulálok, te vagy béna és szopatod a népet. nem kéne tanknak jelentkezni ha nem tudsz...

(#38696) Viktor77 válasza lumpen_stex (#38694) üzenetére


Viktor77
titán

Nem kell kurva tájékozottnak lenni, csak logikusan kell gondolkodni.

A te szaros 1K goldos karakteredet fogják a Blizz alkalmazottai eladni? Komolyan nem érzed mekkora baromságot írtál?

A személyeskedést meg nagyon sürgősen fejezd be.

Sokadszorra derül ki, hogy fogalmad nincs a játékról. Elgondolkoztál már azon (főleg, hogy ennyi bosszúságot okoz neked), hogy esetleg ez nem a te játékod?

[ Szerkesztve ]

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#38698) Ribi válasza lumpen_stex (#38694) üzenetére


Ribi
nagyúr

Pont a főzött romok a legbiztonságosabbak :DDD
Azért neked se kell a szomszédba menni, ha nagy arc kell.

(#38699) Cathfaern válasza lumpen_stex (#38694) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Miből gondolod, hogy "gány szar kód" van a wowban? Hogy idézzelek: "te írod"? Hidd el, nagyon rá kéne kapcsolnod ahhoz, hogy Wolv-ot WoW tudásban utolérd.

Android: te magad írtad, hogy "nekem egy ilyen kina tabet-em van, amin van ugyan market, de nem mindent enged letölteni". Ebből egyrészt következik, hogy kínai, abból meg, hogy nem mindent enged letölteni pedig az, hogy nem egy csúcsminőség.

Az, hogy bank jelszavadat még nem lopták el, nem jelent semmit. Nagyon sokan kifejezetten WoW-ra specializálódtak, az ilyenek nem fognak banki adatokkal szórakozni, ugyanis ha azzal elkapják őket, akkor nagyon megüthetik a bokájukat. Lopott WoW accot meg kb. leszarja bármilyen hatóság.

Személyeskedést pedig az Alapelvek értelmében mellőzd. Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#38700) Wolverine válasza LuckyL (#38692) üzenetére


Wolverine
félisten

Tudtommal nem termel komoly aggrót, de nem esküszöm meg rá. Egy kicsit biztosan okoz, mert a közelben levő, de téged nem támadó semleges mobok behúzhatóak vele.

lakisoft: passz. Erre vonatkozó infót még nem láttam.

lumpen_stex: ad egy, ha ismernéd a druidát, akkor tisztában lennél vele, hogy lvl81-ig messze a legnehezebb vele tankolni. Persze ehhez követni kéne egyrészt a communityt, másrészt szintezni egy macit.
Ad kettő, nem a Remote app okozhatja nálad a gondot, hanem maga a nemhivatalos forrásból származó Android rendszer. Ha a WoW-ban ennyi backdoor lenne, akkor sokkal több accountot lopnának el; meglepő módon viszont eddig minden esetben kiderült, hogy malware vagy user error (értsd: kamu oldalon az adatok megadása) volt a lopás mögött. Egy WoW-goldsellert miért érdekelne a te banki accountod, amikor ő a WoW-ra és a battle.netre hajt? :U Amúgy meg folyamatosan van felvétel a Blizzardnál, akár Irvine-ba is - ha szerinted ennyire gány a kliens kódja, akkor nézz szét, biztos találsz ott neked való munkát... ;]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.