Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Majdnem egy évig játszottam egy nagyon ócska notebookról, így a raidezés fel sem merült. Eleinte jó volt, de utána egyszerűen unalmassá vált, nem kötött le, így jegeltem az accot. Tíz év után nekem ez (raid) maradt a wow-ból, a többi része egyszerűen már nem tud lekötni, akkor sem, ha amúgy tetszik. Van itt a szobában a falon egy kerámia dísz, 8 éves, már nem tűnik fel, pedig legalább évekig napi szinten csodáltam meg. A wow többi része számomra egy dísz, és már nem mozgat meg, talán ha tartanék 3-4 év szünetet.
-
Wolverine
félisten
1. Mert ez azért annyira nem egyszerű. Sylvanas forduljon a Horda ellen? Oké. Mi lesz a játékos forsakenekkel, kit áruljanak el, Sylvanast vagy a Hordát?
2. Ki mondta, hogy az Alliance-nak nem célja Lordaeron visszaszerzése? A Wrathgate questchain végén Varian majdnem nekiesett Thralléknak Undercityben, csak Jaina közbeavatkozása mentette meg a helyzetet. Utána Deathwing és a más frontokon meginduló háború eléggé lekötötték az Alliance erejét; és a Siege of Orgrimmar után hiába tudta volna az Alliance 1 év alatt bedarálni az egész Hordát, Varian akkor épp nem akart tovább háborúzni.
3. Kul Tiras szigete a Cataclysmben elmozdult az eredeti helyéről, és jó ideje nem járt arrafelé senki, legalábbis nem tudunk róla. Tekintve, hogy végezte Daelin Proudmoore, nem biztos, hogy túl barátságosan fogadnának bárkit is az Alliance-ból, a hordásokat ne is említsük. A probléma az, hogy Kul Tirasnak egy tengeri kieggel lenne a legtöbb értelme, amiből kihagyni a naga birodalmat hülyeség - és a víz alatti zóna már megbukott Vashj'irban.A pandarenek pont annyira illenek a Warcraftba, mint a gnómok, vagy a draeneiok - sőt, amikor játszhatóvá váltak, akkor is sokkal jobban meg voltak alapuva a lore-ban, mint anno a draeneiok. A worgenekről ne is beszéljünk; Gilneas rég szerepel a Warcraftban, de a worgenek eléggé frissen kerültek a lore-ba. Igazából a Mists of Pandaria története simán volt annyira epic, mint egy Warcraft III, és ha anno megjelenik RTS-ként, akkor mindenki imádta volna Maga a faj meg elég sokaknak volt a kívánságlistáján játszható fajkánt; én már a vanilla óta azt vártam, mikor érkeznek meg, akár NPC-ként. Elég sokat kellett várnom.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
aclandiae
senior tag
Visszaolvastam jó néhány oldalt. A leírtak egy része számomra még új, és nem akarom Google-el ellőni a felfedezés élményét. Az volna a kérdésem, hogy mennyi idő összeszedni a ~60k-t a 30napos tokenért?
Ha visszatérnék - 2.5 év kihagyás után - barangolni szeretnék a világban és élvezni a játékot. Nem pedig ész nélkül futni a muszáj-köröket, mint anno a napi questek idején. Simán a haladás közben (100-ig) összejön a kívánt mennyiség? -
törölt tag
válasz aclandiae #64005 üzenetére
Szerintem annak eri meg gold-al tolteni a havidijat akinek konnyen jon vagy a tobbszoroset kitermeli havonta es nem erzi meg azt a 60k-t (szerk:-idovel lesz ez meg tobb is). De akinek eppen annyi gold jon ossze amennyibol kijon a havidij az idovel bele fog unni ebbe a mokuskerekbe, hogy azert legyen jatekban mert csak kitermelje az ingyenes jatekidot.
Ha nem is minden honapban tudod majd WoW Token-bol fizetni a jatekot de par honapot esetleg fel evet ki tudnal valtani idovel.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz #57919488 #64007 üzenetére
Ha van néhány 100-as altod, esetleg 3-as szintű saját kocsmával, akkor csak a followerekre szánt napi kb 20-30 perccel összeszedsz ennél jóval többet egy hónap alatt. Mondjuk odáig el kell jutni...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
orc88
őstag
Na, sikerült megszerezni a battlechestet, és már csatlakoztam is a játékos táborhoz. Haverommal RAF segítségével a gyorsabb utat választottam
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Zedz
addikt
Ezt olvastátok már? Discuss!
Itt is felvetődik a tavaszi megjelenés, szerintem legalább akkor kellene megjelennie. Persze nem május utolsó hetén.
-
nonsen5e
addikt
válasz Kis Samurai #64012 üzenetére
Biztosan jót tenne a wownak a dx12, de álmodik a nyomor kategória szerintem.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Zedz
addikt
Én csak azt nem értem, miért kellenek új faj-kaszt kombinációk. Szóval már lassan minden tud mindent kezdeni. Remélem ez nem igaz a hírből.
-
nonsen5e
addikt
Ha a "lore"-t figyelmen kívül hagyjuk (már ők is annyiszor szembeköpték az egészet, hogy én már rég az egészet mellékesnek veszem) akkor teljesen logikus lépés lenne, hogy szimplán bármi lehet bármivel.
Így szimplán mindenki olyan fajjal és kaszttal lehetne, amivel akarna, nem lenne bizonyos esetekben érthetetlen módon (= "lore") megkötve a keze.
Én pl. a healereket szeretem, de amíg nem lehet a blood elf shaman vagy druid, addig nem lesz olyan karakterem sem.D4: hunPH, nonsense#2596
-
laceszgamer
addikt
Létezik, hogy hamarosan felkerül a valoros patch? Szerdán 1-től 6-ig karbantatás.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
k.kristof
őstag
válasz laceszgamer #64019 üzenetére
Túl rövidnek tűnik ahhoz, még PTR-re is alig került ki. Patchnél azért hosszabb időt szoktak kiírni, még hogyha jóval hamarabb is végeznek.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz nonsen5e #64013 üzenetére
Ugye a DX12 előnye (legalábbis kezdetben) nem feltétlen a szebb grafika, hanem a CPU tehermentesítése. Ilyen téren pedig MMO-knak elég brutális FPS boost lenne, szóval nem lenne meglepő, ha a Blizz ráfeküdt volna (figyelem: ha lesz is, ez nem azt fogja jelenteni, hogy hirtelen úgy fog kinézni a WoW, mint a TERA online, hanem kisebb effektek és teljesítményjavulást jelent).
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
törölt tag
A Racial fontos szempont hiszen nem keves elteres lehet igy a Class-ok kozott ami donto kimenetelu is lehet pl. a Human Racial PvP-ben.
Ettol fuggetlenul Gnome es Goblin karaktert soha nem csinalnek barmennyire is legyen elonyos az adott Racial.(#64017) Gertrius:
Aki szeret Healelni annak a Resto Druid-ot mindenkeppen ki kell problani (ha mashol nem legalabb PTR-en ).[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz Cathfaern #64021 üzenetére
Kivételesen (kivételesen... mindkettőt egyenlő arányban szidom általában ) én is a CPU terhelés miatt mondtam, nem a kőkori grafika miatt.
Viszont pusztán elméleti síkon maradva, ha azt mondanák, hogy innentől WoW végéig marad a jelenlegi grafikai szint, cserébe megírják n+1 szálat kihasználóvá a WoW motorját, akkor gondolkozás nélkül elfogadnám.
K_mester: Lehet majd egyszer kipróbálom, de nem túl csábító, hogy lehetek valami nagy és rondával vagy valami kicsi és rondával.
[ Szerkesztve ]
-
aclandiae
senior tag
válasz nonsen5e #64023 üzenetére
Gertrius: ha már a kőkori grafikát említed, engem a régi hátas mountok, de leginkább a takarószerű növényzet látványa bosszant. Elég nehezen tudom elhinni, hogy nem lehetne frissíteni a növényzet modelljét.
A DX12-es feature-ok gondolom nem fognak működni erre nem képes hardvereken, igaz?
(bár pont ma láttam valamelyik játéknál egy külföldi fórumon, hogyan oldották meg a DX11-et DX10-es kártyával) -
nonsen5e
addikt
válasz aclandiae #64025 üzenetére
Értelem szerűen nem. Mondjuk a DX12 főként teljesítményt fog hozni, nem plusz grafikai opciókat, ha úgy értetted. (de a legtöbb kártya támogatni fogja: AMD HD7xxx, rx 2xx, rx 3xx, Nvidia gtx 4xx, 5xx, 6xx, 7xx, 9xx, Intel Iris)
Növényzet elég kritikus dolog a szőrökkel együtt ahol nagyot lehetne fejleszteni, még a csúcs játékokban is ritkán oldanak meg szépre (Crysis 3-ban van talán a legjobb fű)
-
aclandiae
senior tag
válasz nonsen5e #64026 üzenetére
A fű a legvége szerintem. A fatörzsek, ágak és a lomb (levelek), amik igen randák. A talaj, a dombok, épületek sokat javultak. Az effekteken is sikerült csiszolni. A víz összes sem hasonlítható a korábbival.
Kezdetektől nem értettem: a palást (cloak) miért lóg bele a hátasokba? Ennél illúziórombolóbb dolog nem is igen van. Pláne hogy kiegről-kiegre haladunk és a mai napig nincs javítás rá.
-
Whysperer
addikt
válasz nonsen5e #64026 üzenetére
Nem látok ebben problémát. Én olyan helyen dolgozom ahol Most megjelenő játékokhoz csinálunk Cinematikokat. stb. Ahogy a WOW-ban mindig megoldották a Directx problémákat.. Szóval 12-t tuti fog jönni és egy fűvet ráereszteni nem probléma.. Továbbá ugye az sem probléma,hogy akkor mi lesz akinek lyan gépe van,hog ynem. LSD directx 10-11. ott is az volt van ,hogy sok esetben valaki directx 10-es kártyával játszik most is. Ha nem jön be a 12 akkor ott más oka van. Blizz már cinematicokban is izomszimulációkat is csinál szóval elég fejlettek ahhoz,hogy ilyen ki sproblémákat megoldjanak. Amúgy meg a Directx 12-nél már a Játék fejlesztőnek kell rá írni a programot és nem a NV meg az ATI for Drivert írogatni hozzá.
Nagyon remélem,hogy jönni fog.
Mivel a Shaman healer mindehol fikázzák így megmarad,ha vissza emgeyk Fő karakteremnek de saját célra . Viszon a vanillas warrirom vagy palamból csinálnék újra tankot. Kérdésem,hogy Melyik milyen mert WoD-ba még nem játszottam. megvan megjelenés óta ,de egy percet nem toltam még. Szóval azt akartam csak megtudni,hogy a Paladin hasonló tank mint LK-ba meg Pandaba vagy milyen most.. Tudom,hogy a Monk a legjobb ,de Én nem igazán szeretem azt a kasztot.. Így maradnék Paladin vagy Warrior tank. Báár legszívesebben amradnék resto Shaman csak azt olvasgatom mindenfele ,hogy nem igazán jó. Viszont,ha azzal is lehet hozni a szintet akkor amrad az.
Köszönöm a válaszokat.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Cathfaern
nagyúr
-
nonsen5e
addikt
válasz Whysperer #64028 üzenetére
Csak azt tudom mondani, hogy meglátjuk.
Effektekben nem nagyon lesz különbség, max olyan szinten, hogy DX12 után több szabad erőforrásuk lesz amit újonnan betett effektek számolgatására költhetnek el.
Az elején a WoW-ban is a víz vagy godray effektek is a DX11-hez voltak kötve (valószínűleg csak opció szinten lett lezárva, de pár hónappal később a dx 9-et is recsegve-ropogva futtató NV FX alatt is bekapcsolhatóvá váltak, noha lett 3 fps-em, de ez mellékkérdés.
WoWnak az a nagy problémája, hogy a CoD szériához hasonlóan egy végtelenül toldozott-foltozott engine fut a játék alatt, egyre nehezebb benne a DX12-höz hasonló nagy volumenű újításokat eszközölni, úgy pedig különösen, hogy hozza is azt a teljesítménytöbbletet, amit elvárnak tőle. Mert össze lehet csapni "gyorsan" az egészet, hogy elmondhassák, hogy tudja, de jobb esetben marad olyan szinten a teljesítmény mint addig, rossz esetben pedig...
A DX12 egy nagyon jó dolog lehet, ha az adott fejlesztő részletesen áttanulmányozza és kiismeri az egyes szolgáltatásait, de ugyanilyen egyszerűen ronthatnak is az egésszel, ugye pont az AMD és az NV "kizárásával".D4: hunPH, nonsense#2596
-
Cathfaern
nagyúr
válasz nonsen5e #64031 üzenetére
"WoWnak az a nagy problémája, hogy a CoD szériához hasonlóan egy végtelenül toldozott-foltozott engine fut a játék alatt, egyre nehezebb benne a DX12-höz hasonló nagy volumenű újításokat eszközölni, úgy pedig különösen, hogy hozza is azt a teljesítménytöbbletet, amit elvárnak tőle."
Hagyjuk már ezt... ahhoz, hogy átálljanak WoD-ban deferred renderingre, gyakorlatilag újra kellett írni az egész motort. Lényegében 0 közös kódja van a mai motornak a vanilla/BC-s grafikai motorral.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Whysperer
addikt
válasz nonsen5e #64031 üzenetére
Figyu EA tudod,hogy csinálja ezeket? AMD-től vásárolt softverrral lefutatják az adott játékot azzal aprogrammal és kész is kód.
Elég jó a csapat ahov avissza megyek. szóval most nem raid finderezni szeretnék.. Tudom Monk alegjobb ,de akkor kötök inkább komprofmisszumot csak ne kelljen azzal játszanom. 8)
Igaziból annyit kérnék mint akik most aktívan játszotoktól, hogy
Resto Shaman/Pala tank/warrior tankról tudnátok véleményet mondani 1-1 mondtaban + és - dolgokról. nem kell sok meg túlzott csak pár szavakat ,hogy viszonyítani tudjak. Valamihez
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz Whysperer #64033 üzenetére
Hja és nagyon rated Bg-s vagyok/voltam.
Szóval ha tnakolni fogok PVe-ben akkor is megtartom a Resto Shaman-t PVP-i, de h alehet akkro azzal Raidelnék is only.
-
nonsen5e
addikt
válasz Cathfaern #64032 üzenetére
Tök jó akkor, csak pont a lényegen nem változtattak, mert ugyanolyan szarul fut a játék (a grafikához képest) mint azelőtt. Ugyanúgy pazarol az erőforrásokkal mint régen, az átírásnak hála 10 éve is standardnak tekinthető élsimítás a motorba való implementálása miatt is majd egy évet kellett várni, továbbá továbbra sem használja normálisan a cpu szálakat (ezen segíteni fog az esetleges dx12, de a nélkül is megoldható lenne). Elég hihetetlen, hogy modern hozzáállással újraírták volna az egész játékot kicserélve az egész kódot, de szinte ugyanolyan rossz mint a régi toldozott-foltozottal.
Ennyi erővel akkor csinálhattak volna egy új, értelmesebb motort is. És az hülyeség, hogy a "sok karakter miatt", mert tonnányi játék van ahol mégtöbb karaktert jelenít meg a motor mint a wow, amellett szebb is és jobban is fut.
Whysperer: Lehet akkor a Blizzard is rátérhetne arra, mert optimalizáltság terén a Frostbite nagyon az élen van.
[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
Tud nekem ajánlani valaki valami olcsóbb megoldást a gametime re? Tehát én nem kifejezetten a Shop-ból szeretnék tölteni rá pénzért, hanem valahol hátha árulnak GC-t vagy valami ? Esetleg valami legit gold vételes megoldást (már persze ha van ilyen )
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Cathfaern
nagyúr
GC: [link]
És lehet már goldért is venni játékidőt, simán ingame AH-ból, vagy ha inaktív az acc-od, akkor már rögtön a karakterválasztó képernyőn is (ugye odáig már mindenképp eljutsz, mert frozen acc-al is már be lehet lépni max lvl20-as karakterrel)Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Evome
senior tag
válasz Cathfaern #64037 üzenetére
Ezt tudom
Direkt ezért kérdeztem rá hogy goldot valahol lehet e vásárolni legálisan Vagy pedig az még mindig illegálisnak számít ?!Illetve a cs:go skinjeim elcserélése goldra o.O nos persze az pedig megint egy szűk célzóna
Ezzel a linkel semmire se mentem úgy igazából, azt hittem valami webshopot nyitok meg, de ugyan die dobott vissza
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Gold vásárlás legálisan a game token fordítottja: Blizz webshopból megveszed a tokent (EUR-ért), és berakod AH-ra, ahol kapsz érte goldot.
És ha megnézed a linket, akkor a hsz-ek között van bőven webshopEladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
nonsen5e
addikt
-
Evome
senior tag
válasz nonsen5e #64041 üzenetére
Na végre
Értem az egész blizz rendszert csak azt akartam tudni hogy illegálisnak számít e máshonnan a gold..
És mégegyszer leírom ha véletlen valaki azt hinné hogy nem értem a rendszert ÉRTEM A RENDSZERT TOKENEKKEL ÉLEK EGY IDEJE, CSAK OLCSÓBB MEGOLDÁST KERESTEM ENNÉL IS
Köszönöm a válaszokat, megpróbálok akkor egy G2A-s vételt összehozni, annál nem nagyon látok olcsóbban úgy sem.
-
-
Micsurin
nagyúr
-
lakisoft
veterán
Nem tudjátok hogy a blizzcon digital jegy ára szokott-e változni vagy ez fixen ennyi volt és lesz? és meddig lehet megvenni?
- Árad -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest