Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79001) Viktor77 válasza Plata (#78999) üzenetére


Viktor77
titán

Pedig a lordok jönnek. Mivel Sargeras úgy harcolt ellenük, hogy ki akart írtani minden életet amit megfertőzhetnek.
Így alapvetően nem volt annyira rossz ő, csak nem volt tekintettel ránk.
Mivel ugye ő most nincs, így a lordok el fognak szabadulni.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#79002) Viktor77 válasza Plata (#78999) üzenetére


Viktor77
titán

Ja, az lemaradt, hogy a karaktereink nagyhatalmú hősök, nem egyszerű halandók. Így tudunk leverni ekkora gonoszokat.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#79003) Fandango válasza Plata (#78999) üzenetére


Fandango
veterán

Tudom, hogy furcsa ezt egy MMO-ban megérteni, de magát az egész sztorit úgy képzeld el mint egy klasszikus szerepjáték történetet.
A raidelő karakterek olyan hősök akikből nagyon kevés van, és borzasztó erősek lettek a hosszú megpróbáltatások során, olyan tárgyakkal és képeségekkel ruháztak fel magukat, ami egyedülálló az adott világban. Úgy képzeld el, hogy a raider csapaton kívül nincs más csak átlag hétköznapi emberek, ne úgy hogy ezer számra rohangálnak az utcán mint a játékban.

(#79004) Csokishurka válasza Viktor77 (#79002) üzenetére


Csokishurka
őstag

Igen most ha azt nézed, és pl csak egy karakterrel toltad végig minden kieget, egyre erősebb és erősebb lettél, legyőzted Arthast, Deathwinget.....mondhatni te is előkészültél akkor :)

Edit: You are now prepared :)

[ Szerkesztve ]

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#79005) Csokishurka válasza Plata (#78999) üzenetére


Csokishurka
őstag

Szerintem a végén LÖB-ök lesznek, közös családi szentesték stb stb.

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#79006) Arnold2 válasza Lirion (#79000) üzenetére


Arnold2
őstag

Kis kiegészítve még, hogy a Légió erőssége többek között abból állt, hogy ha meg is öltél párat, azok visszajöttek. Ezért volt a számuk kb végtelen. Úgy hogy a búnyót Argusra vittük bezártuk ezt a kiskaput. Plusz maga Argus ellen a legyengült titánok is besegítettek.
Ha P3 után nincs Eonar feltámasztása, még mindig alulról szagolnánk az ibolyát :)

Tehát azért volt segítségünk :)

(#79007) taylor9414


taylor9414
csendes tag

Bizony, azt azért tényleg hozzá kell tenni, hogy a pantheon sokat segített minket a harcok alatt. Meg ugye ők fogták be Sargerast, szóval hiába csapkodtuk meg Argust, ha ők nem lettek volna Sargeras megszerzi Azerothot. Mondjuk így is bele vágta a bökőjét. :DD Ami meg Ilidant illeti, szerintem lazán elővehető kövi kiegekben, Sargerassal egyetemben, mármint jönnek a voidlordok, aztán mindennek vége, de Ilidan meggyőzi Sargerast, hogy segítsen nekünk stb.... De ez persze csak a fejemben létezik. :D

(#79008) Csokishurka válasza taylor9414 (#79007) üzenetére


Csokishurka
őstag

Osztom véleményed én is ilyesmire gondoltam :D
Az ősellenséggel az oldalunkon a void lordok ellen :D Cool

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#79009) bucihost


bucihost
senior tag

Sziasztok! Keresek 2 addont, de az istenért se találom meg sehol. valakinek ötlete esetleg? Egy magyar Streamben láttam, de persze a paraszt magyar miért is válaszolna....

Az Actionbar és az Unitframe érdekelne :R

[ Szerkesztve ]

(#79011) ígyvanferi válasza MegalodonS (#79010) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Vannak még Warcraft III playerek?

(#79012) Csapoati válasza ígyvanferi (#79011) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Több, mint hinnéd. :)
Amúgy Remastered kiadásra tippelek.

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#79013) Plata válasza MegalodonS (#79010) üzenetére


Plata
félisten

Nekem van Warcraft 3 és TFT.De a régi battlenet accomra volt regisztrálva,amit elhagytam. :O

(#79014) mg1992mg válasza Plata (#78999) üzenetére


mg1992mg
senior tag

Azért ha megnézed, ha a legtöbb kieg végi bossnál nincs ott valaki rajtunk kívül, akkor nem mi kerültünk volna ki győztesen...
Vanilláról fogalmam sincs ki volt a főboss, BC-ben Kil'Jaeden épp hogy csak átkukucskált, LK-nál Tirion, Deathwingnél Thrall és az Aspectek, Garrosht egyedül csaptuk meg, Archimonde-nál ott voltak Grom-ék, Argusnál a titánok, s mi Sargeras-hoz hozzá sem nyúltunk.

(#79015) TBT válasza Csapoati (#79012) üzenetére


TBT
addikt

Én is, mert az utóbbi javításokkal már ott is elhagyta a Blizzard a korábbi fájlrendszert (MPQ) és a CASC fájlrendszerre állította át a játékot. Gyakorlatilag a StarCraft Remastered előtt is erre változtatták a klasszikus StarCraft fájlrendszerét, aztán jött a bejelentés a Remasterről. Illetve ugye már néhány éve minden Blizzard játék CASC alapú (kivétel a HearthStone, mert az Unity motoros cucc).
Örülni fogok a Remastered kiadásnak is, de azért jó lenne egy WarCraft 4 is, bár a StarCraft II Legacy of the Void "bukása" után erre nem sok sikert látok.

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#79016) Csapoati válasza mg1992mg (#79014) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Kel Thuzad volt a főgenya a Vanillában, de ott nem volt segítségünk.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#79017) Plata válasza Csapoati (#79016) üzenetére


Plata
félisten

Én már nem emlékszem ki volt a főgenya vanillában,de azt tudom hogy naxramas rohadt nehéz volt,de nekem még is inkább molten core meg blackrock insták maradtak meg.
Egyébként,az új rendszer bár tényleg szarrá vágta a kis szintű instázást,mert rémálom még mindig,sőt,most lich king timewalkingon is találkozok annyi béna barommal hogy el is ment tőle a kedvem,pedig régen hogy imádtam a timewalking heteket.50-60 timewalkingot letoltam lazán most meg már 6 után tele volt a hócipőm.
Ne már hogy szar LK instában 110-es gyökér ne tudja mit kell csinálni. :Y
Sosem volt még ilyen hogy legalább 5-6 karival ne toltam volna le timewalkng heti küldit,de volt hogy 12 vel is,de most nem megy,annyi gyökér van timewalkingon is hogy nem igaz.Halvány gőzük sincs mit kéne csinálni,összerántanak kétszáz mobot oszt csodálkozik hogy mindenki padlót fog.
De a küldizés baromi jó lett.Asszem vanilla óta nem is mókoltam ennyit egy zónában.Kivéve mikor Bc elején rühelltem outlandet és inkább eliteket öltem ezerszámra. :DDD
Csináltam egy törpe karit,és már letoltam a Dun Morogh küldiket,most tolom loch modan-t,kb félig van meg.Már 20-as vagyok,nulla insta eddig.Elég sok minden megváltozott a sztoriban vanilla óta,legalább is ilyen bombázós meg dark iron törpös sztorira nem emlékszem.Vanillában hót ziher hogy nem lehetett repkedni bombázóval ironforge felett,vagy nagyon kimaradt,pedig törpe volt mindig a kedvencem.

[ Szerkesztve ]

(#79018) Lacee1986 válasza Plata (#79017) üzenetére


Lacee1986
senior tag

A timewalkingtól nekem is elvették a kedvemet rendesen. Még mainel is csak egyet megyek az 500 badge-ért és annyi. Ulduart meg se fogom nézni.

(#79019) Csapoati válasza Plata (#79017) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Aki még nem játszott LK-ban, az nem fogja tudni mit kell csinálni. :) Nekem a Kung Fu Panda maradt ki, azokban az instában csak megyek a többiek után, amúgy is utálom azokat.

Bombázás nem volt IF reptéren (sőt, oda hivatalosan nem is lehetett eljutni, de sokaknak sikerült...), Dark Iron vonal viszont már a vanillában is volt annál a befagyott tónál délkeleten.

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#79020) Plata válasza Csapoati (#79019) üzenetére


Plata
félisten

Tudom hogy fel lehetett jutni,annó a guildnak az volt a program hogy feljussunk oda,fent If tetején csináltuk a guild talikat meg egyéb ökörségeket,hihetetlen durva hogy annó mennyire más volt a játék,akkor még komoly guild programok voltak,mennyit pofáztunk,meg mennyit marhultunk,ma meg megvagyok úgy hetekig hogy egy szót sem szólok senkihez,igaz nincs is magyar bronzebardon.
Régen inkább a közösségről szólt a játék,igazán nagyon klassz volt együtt játszani meg ökörködni,volt hogy félnapot el baromkodtunk Booty bayben a hordásokat szekálva. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#79021) sasa311 válasza Lirion (#79000) üzenetére


sasa311
veterán

Nos olyan 150 NPC szájából hangzik el, hogy a Burning Legion több száz (ezer?) világot ural. Az egész Legion azzel kezdődött, hogy nagy baxom invázió van Azeroth ellen.
Erre csak úgy 1 db ürhajóval átrepked pár "hős" oszt' a több ezer világ mocskos démonjait úgy felpofozza, hogy már le is vannak győzve? Kicsit sánta a sztory :)

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#79022) TBT


TBT
addikt

Tiszta Star Wars:

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#79023) nesh_019


nesh_019
senior tag

[Új hunterremmel gearelés ]

Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.

(#79024) Cathfaern válasza sasa311 (#79021) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Szó sincs arról, hogy legyőztük volna Burning Legiont abban az értelemben, hogy az összes benne lévő demont kiírtottuk volna. De teljes mértékben lefejeztük a vezetést, illetve aki szó szerint a Legion erejét adta (Sargeras) bebörtönöztük. Ugye gyakorlatilag az összes legion tag úgy lett erős, hogy közvetve vagy közvetlenül Sargeras adott nekik erőt. Innentől kezdve nincs vezetése a legionnek, nincs aki "felfegyverezze" az új tagokat. Továbbá a legion igazi erejét azt adta, hogy nem lehetett őket megölni, ez Argus megölésével megszűnt, innentől a legion tagja is ugyanúgy halandók, mint bárki más. Tehát esélyesen a megmaradt "középvezetők" egymás közti marakodással fogják tölteni az idejük nagy részét és mindenki ellesz azzal a világgal amit épp megszerzett. Ha ki is emelkedik közülük valaki, nem valószínű, hogy megtartja a régi ideológiát (minden életet el kell törölni), tehát nem valószínű hogy a legion a jelenlegi formájában életben maradna. De nem öltünk meg minden létező demont, biztos hogy fogunk velük még találkozni a későbbiekben is.

[ Szerkesztve ]

(#79025) Csapoati válasza Cathfaern (#79024) üzenetére


Csapoati
nagyúr

biztos hogy fogunk velük még találkozni a későbbiekben is

Én azért remélem, hogy nem. Láttuk már őket eleget két kiegészítőben is.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#79026) Cathfaern válasza Csapoati (#79025) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Nem feltétlen úgy értem, hogy egész kieg demonokról szól, de lesznek demon ellenfelek :) Nagyon meglepődnék, hogy ha a hatmillió demon modellt soha többet nem használnák :)

(#79027) Plata válasza nesh_019 (#79023) üzenetére


Plata
félisten

Battle for azeroth gameplay a címe,de ez mitől battle of azeroth?
Bele néztem de arguson mászkálsz ha jól láttam. :F

(#79028) <Lacy85>


<Lacy85>
addikt

Hmm. Mióta lett ilyen "érdekes" a WoW community?
Régen simán lehetett játszani PvP szerveren is, mert néhány embert leszámítva nem igazán volt jellemző, hogy max szintű karik farmolták volna a kisebbeket. Most meg kb. meg sem lehet mozdulni.
Az meg külön vicc, hogyha azonos szintű ellenféllel futnak össze, akkor meg lapítanak, mint szar a fűben. :D
Meg kisebb karik amperkodnak 2 110-essel az oldalukon.
De frakción belül is totális az IQ hiány. Instában köszönni már senki nem tud, ha véletlenül meghal mondjuk a tank, az első esetnél kilép mindenki, stb.
Olyan érzésem van, mintha valami putri tört szerveren játszanék a 10 évesek között.
Anno nagyon nem ilyen volt a közösség...

(#79029) Demizson92


Demizson92
aktív tag

Sziasztok!

A visszatérésen gondolkozom, de sajnos a Ragnaros már régen is 1 kalap kakát sem ért, a magyarok szarrá tették. (bocsánat a kifejezésért)
Milyen szervert ajánlanátok ahol van mondjuk 1 normális magyar közösség?
Egyenlőre casual szinten pvp és pve is, majd elválik melyik fog meg újra.

köszi :)

Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!

(#79030) Plata válasza Demizson92 (#79029) üzenetére


Plata
félisten

Nem akarok megsérteni senkit,de szerintem nem nagyon találsz olyan magyarok lakta szervert ahol kb ne ugyanez lenne.Magyarok lakta szerveren az hogy a cseten megy az egymás anyázása vagy rosszabb az olyan alapvető dolog mint hogy a nap reggel fel kel.Szoktam néha játszani arathoron,de sw-ben vagy orgrimmarban vagy cseten minden napos az ugatás veszekedés.Elwynn forestben járva meg is lepődnék ha nem anyázna valaki. :D
Ha valaki kiáll duelre azért ha nem azért,ha délre vonulnak a libák azért. ;)
Ezért nyugisabb Bronzebardon,kéthavonta egyszer látok egy magyart elvétve.

(#79031) <Lacy85> válasza Plata (#79030) üzenetére


<Lacy85>
addikt

Asszony a silvermoon-on kezdett el játszani, mert már tépte a haját a sok vérpistikétől ragnaroson. :D
Ahogy néztem, ott még többen is játszanak, és legalább PvE realm. Szerintem húzok oda én is. :D

[ Szerkesztve ]

(#79032) Peetey91 válasza Demizson92 (#79029) üzenetére


Peetey91
senior tag

Minden szerveren ez megy, ha csak ebből a játékból kéne leszűrnöm azt mondanám, hogy a magyar egy igen nyomorék társaság. Ha tudsz angolul szerintem ne akarj kifejezetten magyar szervert, én a Defias rpvpv-re “menekültem” a sok agyhalott elől, fényévekkel jobb a hangulat és a közösség.

(#79033) Csapoati válasza <Lacy85> (#79028) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Olyan 2005 óta.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#79034) <Lacy85> válasza Csapoati (#79033) üzenetére


<Lacy85>
addikt

Hát nem tudom. Utoljára Cataclysm alatt játszottam eredetin, de sokkal másabb volt a közösség...

(#79035) Healbacsi válasza <Lacy85> (#79034) üzenetére


Healbacsi
őstag

Nem mas. Az altalad emlitett alpari magyarok 99%-a mind tort szerverrol jott at, szoval a tort szerevereket ne dicserd legyszives, mert ott nevelkedtek azok a cimeres okrok. Korabban is voltak szajkaratesok (lasd bloodscalp server), de pl a ragnaroson, illetve a xaviuson ki lehetett nevelni ezt az emberekbol. Wod-tol rengeteg tort serveren szocializalodott jatekos jott, ami meg is latszik. Akiket leirtal az nagyreszt rajuk igaz.

[ Szerkesztve ]

(#79036) BeZol válasza <Lacy85> (#79028) üzenetére


BeZol
őstag

Ez a nagy karik farmolják a kicsiket dolog főleg az allied race-ek miatt lett menő, mert a dungeon-özés már nem olyan buli mint régen volt, most vagy nagy karival mész külön instázni, vagy questelsz. Ha a questjeid insták közelében vannak, akkor esélyes, hogy leüt egy nagy.
Én most csináltam meg kiskarival a loremaster easter kingdomot, és zónánként 1-2-szer ha megöltek, mígnem stranglethorn vale-be nem jutottam, na ott alig lehetett mozdulni... A world pvp pedig más, mintha bg-znék. Sokan tankként v. healerként szivatják a kicsiket, és ha rámész dps-ként, én pl. a druid healert nem tudtam lenyesni csak max félhp-ra, hiába vagyok 970ben 6,5milla hp-val, neki meg csak 5,5millája volt. Tehát 1v1-ekbe kevesen mennek bele, általában gang-bang megy, aztán meg becampelik a hulládat. DE ez ilyenkor jó, mert a kiskarival addig lehet sunyulni a pálya többi részén :)
Elkezdtem aztán a BC questline-ot, és hellfire pennisulán kb. esélytelen volt a questelés, szóval egyből repültem gorgondba, ott eddig semmi attrocitás nem ért, de hányás, mikor fent a levegőben is direkt leszednek, még ha a kreténje földetéréskor meg is hal... :DDD
Ez a nagy kari kíséri a kisebbet dolog papíron jó, főleg a többi kicsi ellen, de pl. amíg a druid healert próbáltam lenyesni, közben vagy 8 kis allist megöltem, mert 1shot minden, nem tudod megvédeni a kiskarikat. Instabejáratok előtt sem hiába van hullatenger néha... Direkt néhányan várják h egy kiskari épp megjelenjen, és hiába jön vele egy nagy is, megöli a kicsit és lehet sétálni, a 110-esek pedig ritkán tudják lenyesni egymást, mondom főleg a gangpartyk mennek. HA le is nyesel 1v1, 1v2 vagy akár 1v3-ban vkiket, jelzem, utána jön egy 4.-5.-6., mert azonnal sírnak a chaten segítségért. Aztán lehetsz akármekkora gearben, 5-6 stunt nem élsz túl.
1,5 éves a kontent. Kieg elején még van vmekkora szociális élet, utána átmegy kisujjgyakorlatba az egész, max a nehezebb instákban van jobban kommunikáció, de semmi sallang.
Én twisting nether-ön voltam, ahonnan elkoptak a magyarok, de ha angol chatet figyelted, akkor ott is ment ugyanaz a baromkodás, ami ragnaroson megy. Én úgy állítottam be a chatemet, hogy ne is lássam a general chatet. Csináltam egy guildes részt, és egy trade-es részt, na egyedül ott látom az item loot és társain kívül a trade chatet, így egyáltalán nem tűnik fel, hogy agyhalottakkal vagy körbevéve.
Ez az agyhalottság tehát nem szerverspecifikus. Lehet, hogy chaten jobban szembetűnik, de ezzel kár foglalkozni. Engem az zavar, mikor már viszonylag jól gearelt emberkékkel összedobva kiderül, hogy istentelen bénák. Az ilyeneket személyesen felkeresném, beleverném a fejét az asztalba, és addig nem mennék el mellőle, amíg le nem törli a játékot, mert agyrém, amiket néhányan leművelnek. Pont tegnap idegesítettem fel magam, hogy 19-es kulcsra behívtak egy 974-es warlockot, és míg én meg egy monk átlag 2.5m dps-t toltunk, addig a warlock 1.33-at tolt... Miatta nem is lett meg időre a kulcs. Konkrétan mindenhol fele annyi dps-e volt mint kellett volna, totál kiégetett mindenkit. Azóta rálestem armoryn, 0 mythic antorus, 0 setbónusz (pedig hc antorus megvan neki), de van 2 legója (fingom sincs jók-e), és szimplán faszmák a köbön 15-ös heti ládákból sok 965-970 körüli item, gondolom totál rossz statokkal, csak az ilvl legyen meg, emellett pedig valszeg játszani sem tud. Nem vagyok egy nagy mythic+ farmer, de most tapasztaltam ilyet először, de ahogy beszéltem a többi ismeretlen arccal, még ők sem láttak ilyet :D

A communityre visszatérve azt kell eldönteni, hogy mi a célod v. mik a lehetőségeid a wow-ban a rááldozható idő és kedv alapján. A jelenlegi kiskari húzás elég borzalmas így, ezért én pve szervert ajánlanék. Hiába horda többségű a ragnaros, amikor nem telített a szerver, akkor más szerverekkel rak össze vmennyire, és olyankor sztem direkt allis többségűeket rak be. Ha az aktuális contenttel haladsz, akkor ilyen probléma nem ér, bár az új kiegben ez már teljesen mindegy lesz ha jól rémlik, de az még fél év.
Én a mythic raidelésben találtam meg azt, ami érdekel és elég kihívást ad. Ehhez heti 4szer raidelünk, amiből 1 a heroic clear és guldan mount farm, tehát optimális esetben 1 nap alatt gyorsan letoljuk a mythic farm bossokat, néha ebből 2 nap lesz, mert azért utolsó bossoknál vannak néha problémák, és marad 1 nap a progresselésre... Na ezért kell a 4 nap, viszont a hc-zást lassan teljesen kiiktatjuk, azzal sok időt nyerünk majd.
Viszont vannak, akik a mythic+-ozásokra vannak rákattanva, ahhoz érdemes egy fix társasággal összeállni, mert komolyabb szintenken nem lehet, sosem tudhatod mikor kapsz egy 974-es warlockot aki 940es szinten se tolja, és még mindig vannak m+-ban is olyanok, akik pár wipe után lelépnek.
És akkor vannak, akik a pvp-re vannak ráizgulva, és pvp orientált guildek is vannak.

Tehát érdemes tájékozódni mit akarsz, és aszerint szervert választani, mert pl. mythic raidelős magyar guildekből még ha "sok" is van, kevés van, aki jutott is érdemi eredményekre.
Ezek alapján horda oldalon ragnaros, allisnak pedig arathor és silvermoon jöhet képbe, mint opciók, de persze lehet nemzetközi guildekkel is próbálkozni, én hc-s korszakomban olyanban voltam, más élmény, de nem bántam meg azt sem.

(#79037) <Lacy85> válasza Healbacsi (#79035) üzenetére


<Lacy85>
addikt

Nem dicsértem a törteket. Épp azt írtam, hogy épp olyan feeling-je van, mint az utolsó tört szervernek, ami tele van 10 évesekkel.
Baromi lehangoló volt erre "visszajönni".
Igazából mindegy is. Húzzuk a belünket PvE realm-re. Ott legalább nyugodtan lehet játszani. :D

(#79038) <Lacy85> válasza BeZol (#79036) üzenetére


<Lacy85>
addikt

Köszi a részletes helyzetjelentést. :D
Igen, közben már megbeszéltük asszonnyal, hogy lépünk silvermoon-ra.
Mivel kimaradt pár exp, így gyakorlatilag minden érdekel most a játékban.
Most inkább küldizés, acsizás, stb. lesz, és szeretnénk NYUGODTAN!!! játszani. :D
Guildek szempontjából igazából teljesen mindegy, melyik realm, mert soha nem voltam az a raid-elő típus. Küldizgetek, repuzok, gyűjtöm a mount-okat, mellette meg insta, bg, esetleg aréna.

(#79039) Healbacsi válasza <Lacy85> (#79037) üzenetére


Healbacsi
őstag

En eddig meg maradtam a ragnaros alli oldalan, de a minden napos tenykedesem soran nem veszem eszre azt, hogy tobb mint 10 hordas jut 1 emberre. Egyszeruen a group finder addonok teljesen kitoltik ezt az urt.

(#79040) Csapoati


Csapoati
nagyúr

Véleményem szerint aki max szintűként 20-30-cal alacsonyabbakat ölöget, az masszívan 100 alatti IQ-val vagy 0 EQ-val bír.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#79041) Healbacsi válasza Csapoati (#79040) üzenetére


Healbacsi
őstag

Szerintem nem.. szimplan csak imadjak a hatalom erzeset. Emberi termeszet.

(#79042) <Lacy85> válasza Healbacsi (#79039) üzenetére


<Lacy85>
addikt

Jó neked. Igaz nem 10:1 arányban, de jóval több hordával találkozni, mint allival. És persze 90%-uk amper gyerek. Már kedvem sem nagyon volt játszani, mert 1 küldi alatt átlag 2-3x csaptak le. :D

(#79043) Lacee1986 válasza Csapoati (#79040) üzenetére


Lacee1986
senior tag

Én is utálom az ilyen embereket, de szerintem aki emiatt sír, az rossz szerveren kezdett... Arra ott a PVE szerver.

(#79044) Csapoati válasza Lacee1986 (#79043) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ez így van, egyszer voltam csak PVP szerveren, és ott is fölényben volt a frakcióm. :)

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#79045) Roland861010 válasza <Lacy85> (#79042) üzenetére


Roland861010
addikt

Istenem ezt a kurva sírást nem értem ! Ragnan játszok hordaskent és minden resetkor tele van szerver kék patkány oroszokkal csapatba verődve basszák szét az egyedül napizok napját...
Mégsem megy a rinya
A másik meg a magyar top progres guildek hordaban főleg ragnan dekolnak vagy arathor allin szóval annyira nem gyökér nép a magyar aki még ilyen virág lelkű az inkább olvason verseket.

(#79046) TBT válasza Roland861010 (#79045) üzenetére


TBT
addikt

Szebben kifejezni magad nem lehetne?

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#79047) feri1014 válasza Roland861010 (#79045) üzenetére


feri1014
senior tag

Pont erről beszéltek a többiek, szépen bemutattad mi a probléma. :U

(#79048) Lacee1986 válasza feri1014 (#79047) üzenetére


Lacee1986
senior tag

Haha, én a Bloodscalpon "nevelkedtem", de szerencsére már átment a szerver magyar krémje a Ragnára. Azt azóta is kerülöm mint a rákot.

(#79049) feri1014 válasza Lacee1986 (#79048) üzenetére


feri1014
senior tag

Már elvből nem invelek ismeretlen ragnáról, túl sok a rossz tapasztalat. Ha le is megy az adott insta vagy raid, nem vagyok kíváncsi az anyázásra, mert nem úgy csináljuk, ahogy ő gondolja.

Napokban random pugba belépek, köszönök, már jön is a /w k*va any*dat egy ragnás arctól... :U

(#79050) <Lacy85> válasza Roland861010 (#79045) üzenetére


<Lacy85>
addikt

Nem sírás volt, csak megjegyeztem, milyen sok lett a 30 IQ-s agyhalott.
De ha neked ez az igény szinted, akkor én kérek elnézést. :D
Azóta már problem solved, és teljes nyugalomban játszunk Silvermoon-on.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.