Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz whitezo88 #48996 üzenetére
A telepítéskor kaptál egy restore kódot az apphoz, amit megnézhetsz benne később is. Ha ezt felírod, akkor egy újratelepítés után ezt a kódot megadva az appban visszakapod a régi Authenticatorodat.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Arra gondoltam, hogy visszamegyek játszani így két év után és úgy gondoltam hogy 0-ról húzok egy karaktert. Allis karaktert hol érdemes kezdeni ha raidelnék is? Nem fontos, hogy tele legyen magyarokkal.
-
LógaGéza
veterán
Egy szimpla AutoIt script, nem nagy valami, most melóban vagyok, de ha hazaérek bemásolom.
tskó
Nekem még sose volt gondom ezzel - és ez elég nekem.[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
whitezo88
nagyúr
mikor nyílik a 3. SoO szárny LFR-nek? (flexben elérhető? vagy még senkinek? hirtelen nem tudom)
amúgy ez elég csinos kiadvány: [link]
azt is most olvasom, hogy 2015 decemberére várható a WoW film is azt lehet tudni, miről szól? off szál, vagy lore közeli? Egy I. vagy II. háborús (inkább előbbi) film nagyon bejövős lenne. Bár az lehet túl rétegfilm lenne, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz whitezo88 #49014 üzenetére
Ha jól tudom, akkor jövő héten nyílik (2 hetente nyílnak új szárnyak).
A film pedig úgy olvastam, hogy a Warcraft II és III körül fog játszódni, tehát Medhiv, Anduin Lothar - de talán még Arthas is beleférhet majd.
De addig még van több mint két év, lehet akkorra már WoW se lesz"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
gabranek
senior tag
Srácok! A battle petes questeket kiszedték? Csak a pvp-set tudnám felvennei
Hol találok valami leírást a petek szintezéséhez, 1-25-ig leggyorsabban?田中れいな
-
LógaGéza
veterán
válasz LógaGéza #49013 üzenetére
Úgy látszik nem szabad elkiabálni a dolgot, hazaérve ma már nem tudtam bejelentkezni az akkommal
Pedig melóból - LogmeIn-el ment...
Mennyi idő amíg végeznek a Account Recoveryvel?[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Bencus88
nagyúr
Tudtam én, hogy valami turpisság van a dologban. 5 ezer Ft-os mountot nem osztogatnak csak 15K aranyért. Beléptem ma a játékba és leszállított a mountról és ezt írta: unlearned mount. Ez valami ideiglenes volt és rábasztam? Szép tanuló pénz volt akkor.
-
parandroid
félisten
válasz Bencus88 #49022 üzenetére
A névből kiindulva ez valami eldobható reg lesz, gondolom azóta már kuka is lett, csináltak belőle másikat, a gold meg már régen valami goldfarmernél van és árulják rendes pénzért. Remélem, megtanultad a leckét...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lakisoft
veterán
Nektek nincs login problémátok? Egyszerűen nem enged be a játékba.
- Árad -
-
lakisoft
veterán
válasz parandroid #49025 üzenetére
Ír valamit de olyan gyorsan eltűnik hogy nincs időm elolvasni :-)
- Árad -
-
LógaGéza
veterán
válasz parandroid #49025 üzenetére
Simán csak Connecting-ig jut el, és sehova tovább?
-
törölt tag
-
-
parandroid
félisten
válasz kenwood #49032 üzenetére
Nem tudom, ez jelent-e valamit, de én két országgal arrébb netezek, az adott ország egyik legnagyobb adsl-hálózatán, úgyhogy kár keresgélni, hogy melyik szolgáltatóval van a gond, szerintem kb mindegyikkel, és ezek alapján gyanítom, hogy inkább a Blizzard oldalán lesz a hiba. Nem mintha számítana, csak elkerülendő az összeesküvéselméletek nagyüzemi gyártását.
Lógagéza: Igen, Connecting ablak megjelenik, elvan egy darabig, majd jön a Disconnected from server üzenet.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bencus88
nagyúr
válasz parandroid #49023 üzenetére
Meg persze. Nem gondoltam volna, hogy a meglévő betanult mountot is el lehet venni. Tudtam, hogy túl olcsó, rá fizettem sajnos.
-
addikt
Mar megy, de tipikus, TN fullon van, nagyon hamar tudomast szereztek rola, hogy megjavult.
-
addikt
Timeless Isle-n van olyan rare a ship-en kivul amibol 1000 koruli coin esik?
Meg szerintetek LFR-be mennyire gaz bemenni tankkent 0 taktikai ismeretekkel(dps-kent persze mar voltam)? -
tskó
tag
válasz tPedro_ #49017 üzenetére
Szerinted miért zárnak ki egész ip tartományokat szinte minden hónapban, és csak annyi van a login képernyőn, hogy bizonyos területről belépési gondok vannak, de nem tudják mi okozza gondot és dolgoznak rajta... Pedig az internet már csak olyan, ha elvágsz egy "drótot" megy a másikon... Igaz egyszer bejelentették, hogy az amerikai előfizetők hitelkártya adatait ellopták a szerverükről, de a világ többi része biztonságban van. Hogyne. Aztán szépen belépnek romániából az account-odra úgy, hogy nem lesz locked, nekem meg attól is locked lesz ha belépek mobilról a mobil armory-ba.
-
tskó
tag
válasz Bencus88 #49022 üzenetére
Irsz a gm-nek és visszakapod a gold-ot, lopott/fedezet nélküli kártyával vették a kódot örülj, hogy nem kaptál tempban-t. Legközelebb rakd be a void storage-ba, igaz lovat nem lehet de pl a store-os transmog sisakokkal működik. Akkor is elveszik, de mégis megmarad eddig terjed a blizzard iq azt már nem nézi meg a script.
llletve egy item restoration-t megpróbálhatsz a bnet-en, a sisakokkal az is működött miután elvették... bár a mount-ot megtanultad..
Egyébként ne sajnáld az egy ocsmány mount és meg se dolgoztál érte.
-
addikt
válasz whitezo88 #49039 üzenetére
Koszi, Golganarr-ra gondolsz feltetelezem.
LFR-el akkor meg lehet beprobalkozom, en is ilyesmit lattam, max a 2. szarnyba lehet bonyolultabb, pl. a shamanos bosson, ott azert gondolom nem mindegy, hogy mikor merre huzod a bosst, meg max Norushen.Btw, tegnap mentem eloszor druiddal LFR-be, feral dps-kent, hat basszus, most tunt fel mennyire nem egyszeru figyelni a dotokra, buffokra stb, dungeonbe ez nem eszreveheto szerintem, felraktam a Droodfocust, de utana meg a fightbol nem lattam semmit, mert folyton azon nezegettem, hogy allnak a dotok, meg energy, meg combo pointok, volt, hogy azt se vettem eszre, hogy valamibol ki kellene allni, pedig ezekre nagyon megszoktam probalni odafigyelni.
Kemeny ez a class. -
tPedro_
őstag
Nem fogja visszakapni a goldot, mivel olyan itemet vett, amit alapbol nem lehetne goldert.
Illetve ha visszakapja, akkor szoljatok nekem is, mert par hete megvolt itt is a tanulopenz, igaz kicsit tobb goldom ment ra, de eddig nem ismertem ezt a bankkartyas trukkot.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Ne tudd meg mennyi cloth cuccom van, jóval több mint többi - legjobb az egészben, hogy egyetlen clothot használó karakterem sincs...
-
Bencus88
nagyúr
Ezt a választ kaptam:
Hi there,
Thank you for your ticket, I'm sorry that I could not speak to you while you were online but I hope this message answers the question you sent us about the Armored Bloodwing you bought in-game.
I'm really sorry to hear that you lost your gold in a trade for the Mount and we will investigate the matter and take the appropriate action against the person who you traded, alongside removing any gold or items that you traded to them. However you should be aware that buying anything from our store (Gamecard, Pet, Mount or anything else) or a Trading Card Code is something we do NOT allow in World of Warcraft.
In these cases we sadly cannot refund any money or items you lost as you should only be buying official Items from our Online Store or verified Retail Stockist... not from some random player in-game for gold. These people are usually hackers who have obtained the codes illegally.
While we do realize not everyone wants to spend real money on our codes for various reasons this is just how it works; Real Money pays for things like this... not gold. If codes are being offered for gold or items then it is not legal and should be reported to us via the right-click "Report Player" feature we put into the game.
I hope this has explained everything you needed to know about buying our Official Items. If you see people advertising Store Items or other codes in-game please report them to us using the method I said above and we will then take the appropriate actions.
Ha elküldöm nekik a kódot amivel beváltottam a mountot már az sem segít igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest