- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
Khelben #99509 üzenetére
Saját laptopot használok így a telepítés még csak megoldott lenne, de néhány dolgot tiltanak mint pl online tévék. Érdekes hogy a disney plus és a primevideo, youtube, browser alapú játékok stb gond nélkül megy ennek ellenére.
Beszélek a fő shámánnal. Biztos csak elfelejtette, hogy van aki wowozik is
- Hányas port kell a launchernek? -
BoneDragon
veterán
válasz
Khelben #98598 üzenetére
Pontosan. Szép és jó a classic, csak nem most hanem 10-15 évvel ezelőtt. Annyit fejlődött a játék és kerültek be QoL funkciók, hogy csak azoknak jó akik a múltban élnek vagy időmilliomosok és mai napig 15 évesek fejben (pl streamerek).
Lvl79-ig elmentem benne dk-val és köszi elég is volt. Kiöregedett casual lettem, tökéletes a retail erre. -
törölt tag
válasz
Khelben #63156 üzenetére
Borzalmas hogy mi megy már tényleg. Elég is volt ennyi egy darabig a magyar fórumokból. (Ismét, mint MoP és WoD idején) Majd ha kijött a kieg akkor meg látom a hsz-t ugyanezektől az emberektől hogy "Sziasztok, épp most vettem meg a kieget, segítenétek ebben meg ebben..."
-
Arnold2
őstag
válasz
Khelben #62909 üzenetére
Infó még nincs. Ősszel lesz a következő BlizzCon és feltehetőleg akkor jelentik majd be a legújabb kiegészítőt.
Valóban azt mondták, hogy WoD-ben nem lesz több raid ezért én óvatosan azt saccolom, hogy a bejelentést követően nem sokat kell várni a következő kiegészítőre (durván tippelve szerintem télen már jön).Az irányt meg természetesen csak a Blizz tudja még. De emlékezzünk csak a MoP-ból kedvenc megmaradt egyetlen fekete sárkányunkra, aki azt hiszem a legendás köpeny utolsó küldetésének leadásakor megálmodta, hogy közeleg valamilyen nagy veszély (a légió talán).
Nos vagy lesz ebből valami vagy nemDe találgatási alapnak jó
-
Arnold2
őstag
válasz
Khelben #62887 üzenetére
Home made természetesen.
Nekem amúgy tetszik. Nem tudom, hogy milyen lenne számomra az élmény, ha egyik napról a másikra egy ilyen szintű Azeroth fogadna, de amúgy tetszik(#62885) frostitualt: amit állandóan Te generálsz a magas lóról való "hiteles" megnyilvánulásaiddal..
-
törölt tag
válasz
Khelben #62859 üzenetére
Hordas karimnak en aztan meg a Honor Geart sem fogom kiszedni mert joval tobb BG-t veszitek Horda oldalon mint Alliban. A Racial kerdes nem minden jatekosnal jon ki de (majdnem) minden PvP beallitottsagu jatekos Alliban van es ezaltal mindig tobb es/vagy jobb Healerek vannak BG-n.
Ez eddig legalabbis ahogy en lattam igy volt. De a "zsoldos" rendszerrel eleg csak elkepzelni, hogy ha BG-n van 1 Hordas Healer es Alliban lenne 3 az adott BG-n akkor most van lehetoseg a kiegyenlitesre hiszen a rendszer akar 2 Hordas es 2 Allis Healert is alakithat a BG-n az "arulo" jatekossal.
szerk:
A BG-rol kilepo jatekosokat viszont kegyetlenul buntetnem mert sok esetben lehetne forditani a pontok allasan ha nem lennenek akik lelepnek. -
warcat
veterán
válasz
Khelben #61729 üzenetére
Loginképernyőn próbálkozol? Nekem ott kb 3 próbálkozásra sikerült,de gyorsan rá kell ám tenyerelni.Mindenesetre ha ráér,akkor várj pár órát,lenyugszik a dolog,én be akartam logolni followeres küldik miatt, volt 3 blingtron küldetés altoknál péntek óta ,az kapásból 6 k arany, nameg a többi
-
-
nonsen5e
veterán
válasz
Khelben #61513 üzenetére
20 USD az ára, amiből nálunk lesz 20 EUR is, szóval azért nem teljesen ennyi az értéke.
Úgy látom csak én lőttem nagyon durván felé az árral, simán azt hittem 100k+ lesz.
Mondjuk én egyáltalán nem vagyok tisztában gold árfolyamokkal a fekete oldalon, meg ilyenek, pusztán a Blizzard khm..-ra alapoztam. -
DrGonzo22
őstag
-
-
parandroid
félisten
-
törölt tag
válasz
Khelben #57948 üzenetére
De. Jelenleg is működik.
(#57946) Vistaboy:
Értem én hogy nagyon keveset keresel, de azért olyat írni 2014 november közepén, hogy talán jövő év végére összakaparsz 6 ezer forintot... Hát... érdekesen hangzik.De te tudod. Btw elvileg te is kaptál +5 nap játékidőt, szóval a december 7 még nem a "világ" vége.
-
-
Kis Samurai
tag
válasz
Khelben #57402 üzenetére
A negyedik blizzard launch napi mókámon vagyok túl, volt diablo3 is közte. Legfeljebb 2 napon belül kompromisszumokkal, de játszható volt eddig minden. Csigalom, nyugavér, kollégáink megkezdték a hiba elhárítását... Magam is Service Desken dolgozom. Hidd el, dolgoznak rajta, és nem téged szívatnak a dc-k tömkelegével.
És igen, emelem a kalapom továbbra is. -
nonsen5e
veterán
válasz
Khelben #56841 üzenetére
Ezen gondolkodtam mondjuk... Hogy vajon lesz-e szerver restart? Mert ha nem akkor belépek egy fél nappal előtte, legó robotot benyomok (tudom, botolás...
) hogy nyomogassa a spacet míg elmegyek éjfélkor, beaktiválom a kódot, relog - és mivel nem telik el 15 perc a ki és belog között ezért helyem lesz.
-
kenwood
veterán
válasz
Khelben #55356 üzenetére
ott vmi nem kerek.
nekem fx 6300 + gtx 260 mellett is 100 koruli fpsem van (25os raiden azert kevesebb)
1680X1050 es majdnem ultra (shadow minimum es talan 2 beallitas a masodik legerosebben)
lehet,h az elsimitas miatt.
azt ne rakd maxra egy also-kozep kateogrias kartyaval. -
ldave
félisten
válasz
Khelben #55356 üzenetére
Persze, gondolom akárhogy is írták újra az évek során a játék sok részét, alapjaiban ezért mégiscsak egy több mint 10 éves programról beszélünk. De ha nézem a régi screenshot-okat, nagyon is látszik a fejlődés a régi WoW-hoz képest, az már más kérdés, hogy korszerűbb motorral megáldott játékokhoz képest hogy teljesít (Guild Wars, Elder Scrolls).
-
kenwood
veterán
válasz
Khelben #54740 üzenetére
Ez abszolut nem igaz.
Meg februarban is rendszeresek voltak a 20-40 perces varakozasok szerda-csut-vasarnap este 7 tol 11ig.
Pedig akkor mar soo is fel eves volt,a kieg meg joval tobb.54734: ingyen van,de lootnak nem neveznem,inkabb valami,amivel elobb bejutsz oda,ahol loot is van.
Kieg elejen az 5 fos hc dungeonok 463 ilvlt dobtak,a raid 489-et.26 ilvl a kulonbseg.
Most timeless 496ot ad,mig a raid 553-at.majdnem duplaja a hatrany.
Magyaran ez a loot sehol nincs a sima 5 fos hcbol kipofozhato cuccokhoz kepest. -
etooo
senior tag
válasz
Khelben #54500 üzenetére
Amikor először megláttam, hogy többek között nincs Mangle, Ravage, Pounce, én is eléggé meglepődtem..
De aztán jobban megnézve, hogy a Pounce egyesült a Rake-el, a Ravage kvázi a Shred-el, valamint Mangle helyett a Shred-ről lekerült a pozíciós kritérium, nincs akkora változás, csak kevesebb abit kell kirakni. -
Zedz
addikt
válasz
Khelben #54474 üzenetére
Köszönöm. Most van egy hónap WoW-om, addig meglátjuk mi lesz.
Kezdtem egy maget az allis oldalon is, Ragnaroson. Nem is tudom mit mondjak... SW teljesen üres. Nagyon reménykedem abban, hogy WoD változtatni fog a helyzeten, mert így elég szellemváros hangulata van az egésznek.
OG-t nem kell félteni, ott minden sarkon áll egy k.....arakter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Renault, Dacia topik
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged