Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72976) kiraly.andra


kiraly.andra
aktív tag

Sokszor olvastam már itt, hogy a szolgáltatás lemondásának behazudásával lehet jobb pozíciót kicsikarni, ami kedvezőbb árat, vagy nagyobb értéket jelent. Ma felhívtak, hogy hamarosan lejár a hűség, érdekelne-e több/jobb akármi. Na, mondom magamnak, itt a pillanat, mivel nemrég bejelentkezett a Telekom az optikával, adnának többet ugyanannyiért (például 1000/1000 az 500/22 helyett, amiből az első ezer felesleges, de a második az nagyon tetszik).

Közlöm is az ügyintézővel, hogy ne is folytassa, mert lelépést tervezek. Elmondtam, mi az ajánlat, majd megengedően felajánlottam, hogy licitáljon, jelezve, hogy leginkább akkor van esélye, ha az árat csökkenti, mert több szolgáltatásra nincs szükségem, illetve a Telekomnál ugyanennyiért többet kapok. Határozottan közölte, hogy az árat semmiképp sem csökkentheti, sőt, az eddigi csomag is csak 200 forinttal többért mehetne tovább. Az itt olvasottak miatt ez meglepett, ezért próbálkoztam kicsit, de nem lehetett elbizonytalanítani, árcsökkentésre nincs lehetősége.

Vajon ez csak rá vonatkozott, mert azzal volt megbízva, hogy több szolgáltatásra beszéljen rá? Érdemes ezek után nekem kezdeményeznem, és telefonon jelezni az ügyfélvesztés fenyegető rémségét? ;-)

:a:

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.