Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3041) szelidorzo válasza janihunk (#3038) üzenetére


szelidorzo
aktív tag

Nem jársz rosszul a váltással. A UPC átvette a fibernetes területet, és azzal kezdte, hogy a boxok kiszállításával egy időben kissé rendbe kapták az elhanyagolt hálózatot. Ahol kellett erősítőt, kábelt cseréltek az utcákban, rendesen beszintezték a jelet. A szolgáltatóváltást kifejezetten jól megszervezték, a jelzett dátumok előtt kint voltak a szükséges eszközök, STB, modem, csak le kellett cserélni adott napon és működött minden. Jobb TV minőséget és klasszisokkal jobb netet kapok, mint anno fibernetesként. Nem jelentek hetente hibát, nagyon elvétve van szakadás. Mondjuk kissé zsúfolt a terület, mert hétvégente a 120, csak 60-70 mega. Fölfelé a 10 mindig meg van. A UPC-nek igazából ha a minőséget, sebességet árat is figyelembe vesszük, akkor a digi az ellenfele.

Ha nem kaszálnának plusz egy ezrest a HDMI kimenetes boxért havonta (ezért nagyon haragszom rájuk, mert a scart csatlakozón analóg a jel nem digitális, bármennyire is digitálisnak hívják a csomagot), ha végre biztosítanák, hogy elég legyen kártya a TV-zéshez box nélkül, akkor azt mondom annyival jobb mint a digi, amennyivel többe kerül.

A tré csoport jó, jó, de drága, a fibernet drága és gyalázatos volt, az invitel ADSL-je gagyi, üvegszálat huzigálnak, és kínálják, de azt sem tudják milyen szolgáltatást árulnak, az ügyfélszolgálatuk, számlázásuk, üzletkötőik kritikán aluliak. Ne bánkód, hogy rubicomosból UPC-s lettél.

kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.