Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
válasz kabelmania27 #3600 üzenetére
Ez elég kínai nekem. De nálam semmi aljzat nincs(azt hiszem).
Annyit tudok, hogy valahol a falban bejön a lakásba, a konyhában kiáll a falból két nagyon rövid csonk, ami valami csatlakozóval össze van kötve(egyáltalán minek így van megoldva, nem is értem), utána a következő állomás már a szobában a falból kijövő kábel, amire rá van dugva a modem. -
pomk
őstag
válasz kabelmania27 #3602 üzenetére
Valószínűleg csak toldás.
Soha nem nézegettem, le is van festve, de valami hasonló, mint amit linkeltél.
Du. készítek fotót. -
pomk
őstag
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem, hogy az UPC-nél hol lehet megnézni azt, hogy utcára, házszámra pontosan lebontva legfeljebb milyen sávszélességű internetet lehet beköttetni?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
pomk
őstag
válasz kabelmania27 #3606 üzenetére
Ja.
Egy szobában van a TV, a router és a modem is. Koax osztó van a router és a TV előtt. -
emsy83
csendes tag
válasz AssAssynn #3607 üzenetére
Elvileg itt: http://www.upc.hu/szolgaltatas-kereso/
Hol laksz pontosan?
Azért kérdem, meret a RubiComtól átvett települések nem mindegyike szerepel itt, ez esetben szerintem itt próbálkozz "próba"rendeléssel: https://online.upc.hu/prod-ws3/login/prepareLogin.action[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
AssAssynn
őstag
Szia!
Köszönöm a választ.
Azonban ez volt Rubicom-os térség, tehát a felső linken szereplő kereső ki sem dobja a mi településünket. Csináltam viszont egy "próba" rendelést, ahogy te is tanácsoltad, s az internetre az "XS", "L" és az "XL" elnevezésű csomagokat dobta ki. Így már nem olyan jó biznisz ez. :/
Gubek-Einste: Köszönöm a választ neked is. Amit fentebb írtam, azt neked is megy.Amúgy, ha már itt járok, hadd kérdezzem már meg, hogy egyébként mennyire stabil a vonaluk az én körzetemben, s mennyire azt a sávszélességet kapom, amennyiért fizetek? Továbbá milyen a ping, s van-e néhány százalékot meghaladó csomagveszteség erre? Illetve mennyire tolerálják a fájlcserélő programok használatát?
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Topikgazda
válasz AssAssynn #3611 üzenetére
Nekem a kezdetek óta van 120-as netem (majdnem 3 éve).
Sebességbe meg van mondjuk, pontos mérést nem tudok adni mivel ekkora sebesség mellett már szerver limitbe ütközök de több szálú, egyszerre több letöltés indításával gigabites kapcsolaton lévő szerverről jó esetben meg van akár a teljes sebesség is.
Pinget, csomagveszteséget nem nézek mivel nem szoktam játszani de többen is írták, hogy vannak gondjaik a játékokkal.
Én szinte 24/7-ben futtatom a torrent-et és mindig megy rendes sebességgel, én általában szinte azonnal a kikerülés után leszedem ami nekem kell így sokszor 1-2 seeder-nél kapcsolódok be a letöltésbe és emiatt viszonylag alacsony sebességet tudok csak elérni de ha van rendesen feltöltő akkor megy már rendes sebességgel. A feltöltéssel nincsen gondom, megy ahogyan kell max sebességgel. Én olyan havi 1,5-2 TB adatforgalmat generálok és még nem kaptam emiatt semmilyen büntit.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
AssAssynn
őstag
válasz Gubek-Einste #3612 üzenetére
Köszönöm szépen a bő választ!
-
pomk
őstag
válasz kabelmania27 #3614 üzenetére
Majd megnézem du.
-
pomk
őstag
válasz kabelmania27 #3616 üzenetére
OK.
-
pomk
őstag
válasz kabelmania27 #3618 üzenetére
OK.
Gondoltam rá tegnap este is, csak már lusta voltam. -
emsy83
csendes tag
válasz AssAssynn #3611 üzenetére
Nem írtad le melyik településen vagy! Nos mi Bogácson, lekopogom nagyon stabil a kapcsolat! Szerintem csoagot rendelj, úgy jársz a legjobban, az 5000 ftban jelenleg Tv, Telefon és 8 mbit net van, de elvileg még 2 hónap és ezt automatikusan felváltja a FiberPower 25!
A max. sebességet szinte folyamatosan tartja, jelenleg ilyen: A ping érték általában kevesebb mint most! -
pomk
őstag
válasz kabelmania27 #3625 üzenetére
Azóta persze nem fordult elő a hiba (szerencsére). -
pomk
őstag
válasz kabelmania27 #3627 üzenetére
Kiváló.
Hagyd a fenébe, ne törd magad rajta! Nem nagy probléma. Semmi gondot nem okoz. -
kabelmania27
Topikgazda
Elhiszem, hogy kíváló
Az érdekelne mennyi a powerlevel, mennyi az snr és mennyi az adási.
Albérletbe kettes osztó után nekem 5-7között volt a powerlevel snr 40-41 adási 48-49
Az egyik albérletbe ugyanilyen fekete koax volt, akkor drága volt még a UPC kábelnet, pannonos 3gb-s netet használtam.[ Szerkesztve ]
-
hucsikoi
senior tag
Végre sikerült! Ma hívtak a UPC-től, hogy él a hálózat és holnap már jönnek is bekötni!
-
pomk
őstag
válasz kabelmania27 #3629 üzenetére
Ezek a kérdések nekem kínaiul vannak.
De mondom, hagyjuk a témát. A hiba jellege nem ér annyit, hogy törjük magunkat rajta. -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Bocs ha rossz helyre írok de az UPC még nem küldte a számlát a műholdas tévéről, nem azért mert annyira fizetni szeretnék csak mióta bekötötték (május eleje) nem jött semmi ami kezd fura lenni
Mi az oka a késedelemnek?[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz bluobluo75 #3633 üzenetére
Hívd fel az ügyfélszolgálatot.
-
Pacos
tag
Múlt pénteken rendeltem tőlük szolgáltatást a neten(tv+net+telefon) - csütörtökön kellett volna jönniük. De még csak nem is jeleztek hogy majd megyünk...
Ami jött mail egyikben sem írták hogy vissza kéne jeleznem. Sőt, kifejezetten oda van írva mindnél hogy ne válaszoljak a mailre, csak ők jeleztek vissza hogy vették az adást.
Ez ügyfélszolgálat vagy bemehetek a helyi irodájukba ezzel?Amikor szétszedtem még működött!
-
bluobluo75
őstag
válasz kabelmania27 #3634 üzenetére
Itt nem lehet megtudni?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz bluobluo75 #3637 üzenetére
upconline@upc.hu címre írj emailt
-
HofiZoli
senior tag
válasz kabelmania27 #3638 üzenetére
Teljesen felesleges.. Neki a műholdas upc-vel van szerződése, külön cég.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Valaki mondja meg mért fekete a History képe analógon napok óta. Csak hang van. A digitális jó. Idegesít mert nézném (Őrb.) Üdv! -
törölt tag
Van olyan hogy a weboldalukon beírom a település nevét, kiirja hogy nálunk a szolgáltatás nem elérhető, de amugy meg mégis ?
-
elodman
aktív tag
Üdv,
az 5 GB havi korlát - a Fiber Power 10-ben - vajon elegendő:
-havi kb. 20 óra belföldi vezetékes telefon Skype-ról hívására
és
-havi kb. 20 óra youtube-ozásra
és
-böngészgetésre, levelezésre?Vajon meddig lehetne nyújtózni az 5 GB-on belül e tevékenységekkel?
Köszi, Üdv.
-
villamos
őstag
-
villamos
őstag
válasz kabelmania27 #3647 üzenetére
Nem hinném hogy ilyen probléma lenne, akkor talán korábban jelentkezett volna. Az összes tévén pontosan ugyanakkor csinálja, és csak ez az egy csatorna.
De semmi extra, a padlásra feljön a koax az oszlopról, az belemegy egy négyes elosztóba, és azzal van szétdobálva.Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
válasz kabelmania27 #3649 üzenetére
Dehogy! Isten őrizzen a UPC nettől! Nincs internet!
Kizárólag analóg kábelTV előfizetésünk van.Az osztó az hasonló, de a csatlékok máshogy vannak elrendezve, egy bemenet felül, négy kimenet alul...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest