Hirdetés

2020. május 26., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-05 14:26:42

LOGOUT.hu

UPC Magyarország Kft. (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2951) tuser válasza club1 (#2949) üzenetére


tuser
(aktív tag)

Hol élsz te ... PR -nél leadod a cuccokat ( CI modul, kártya, ... a modem saját ), papírt is kapsz róla, szolgáltatás felmondva ... majd rá pár hétre jön egy csekk hogy jössz nekik a modem és a CI árával. :Y

Pár hónapig nyomtuk egymás agyát, miközben a város másik végéből 15:00 -ig maratont futva ellátogattam hozzájuk 1-2 heti egyszer miután telefonban mondták hogy mutassam be az átvételi jegyzőkönyvet és minden egyéb papírkát ( "pár" évre visszamenőleg a modem miatt ), pénteken bebumliz, bemutat, fénymásol, bemutatásról aláírás, fénymásolás ... nem sokkal később ribúúút késedelmi kamattal. :C

[ Szerkesztve ]

4 Tb, 7200 RPM, garis winyó van óccóé' eladóóó : http://goo.gl/bWrs3

(#2952) Verbat


Verbat
(csendes tag)

Sziasztok,

Új albérletbe költöztünk. Az előző bérlő UPC előfizető volt, de kiköltözéskor lemondta a szolgáltatást. Mivel itt van a falban az aljzat, gondoltam szereld magad módban megoldom a felélesztést: megrendeltem a szolgáltatást (analóg tv+25Mbit fiberpower+tel), átvettem a modemet, és mivel csak aljzat van a falban, kábelek nincsenek, kaptam egy kábelt/elosztót/toldót stb.tartalmazó csomagot.

Az aljzat a falban így néz ki:

A kapott kábelek pedig F-F (fiú-fiú), illetve F-kodu (fiú-fiú). Ezek közül pont semelyik nem passzol az aljzatba.

Kérdés:
- A két fali aljzatból melyik a net és melyik a tv?
- Melyiket milyen kábellel kell kötni?
- Ilyenek miért nincsenek a csomagban? :)

Tipp: a falban a fiú a tv, és hosszabbítani kell a tv felé azonos végűvel. A lány a net, és fiú-fiú koax kábel kell a modem felé, de az F fej nem megy bele az aljzatba.

(#2953) kabelmania27 válasza Verbat (#2952) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Nem mindegy mivel hosszabbítod a kábelt, aljzatnak van csillapítása, akadozhat a neted.
Ha bolti kábellel hosszabbítod aminek 1x az árnyékolása, a visszirányú frekiben össze fogja szedni a környék összes létező zaját, emiatt problémák léphetnek fel.
Ezt az aljzatot ki kellene venni és a kábel végére egy F csatlakozót kellene felszerelni, szükség van még egy F toldóra is, így már össze fogod tudni kötni a modemet a kábelhálózattal:)
Ha nem saját beüzemeléssel fizettél volna elő, az UPC technikus is kivette volna az aljzatot a kábel végére tett volna egy kompressziós F csatlakozót utána F toldót, legvégül pedig koax kábellel összekapcsolja a modemet.

[ Szerkesztve ]

(#2954) kabelmania27 válasza Verbat (#2952) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

A lényeg, ki kell venni az osztót, a kábel végére F csatlakozó, így az osztót betudod kötni, az osztóból az egyik kábel modembe, másik a tévébe megy.:)

(#2955) bb.bocs


bb.bocs
(őstag)

sziasztok, lenne 1 kérdésem megint. upc ügyfelek vagyunk 1 jó ideje, és most megint lejárt a szerzödésünk. ha egy alacsonyabb telefonra akarunk váltani, (pl havi 2000et fizetünk és 1000ft osba akarunk átmenni) kell e a fölösleges procedura? bemegyünk, lemondjuk, várunk... majd megrendeljük bekötik örülünk...? vagy lehet online leváltani a magasabb csomagról? ( mivel már hüségidö lejárt) a másik, hogy a tvt és awifi szolgáltatást csak személyesen lehet lemondani? ( azért lenne jó, mert a telefonszámot nem akarjuk elvesziteni...)

[ Szerkesztve ]

(#2956) kabelmania27 válasza bb.bocs (#2955) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Szerintem telefonálj be a 1221-re, és válaszd ki a lemondás menüpontot, szerintem vissza lehet váltani. Haveromnak is vissza lehetett menni 60/6-ról 50/5-re.
Ha nem tudsz ügyintézővel telefonon beszélni írj levelet a upconline@upc.hu email címre.

[ Szerkesztve ]

(#2957) Gubek-Einste válasza bb.bocs (#2955) üzenetére


Gubek-Einste
(Topikgazda)

Természetesen ha nincsen hűséged akkor simán tudsz lefelé is módosítani. Én múlt hétfőn váltottam telefonon Silver telefonról Bronz-ra, rögíztették és a tegnap jött számlán már a Bronz telefon szerepel.

Más:
A telefon módosítással egy időben kértem, hogy az eddigi Cisco EPC3212 kábel modemet cseréljék ki egy EPC3925 HGW-re amit meg is történt, itt már írtam is, de pontosan egy nappal a beüzemelés után megállt az eszköz mint a bevert szög, ledek normálisan világítottak de se net, se telefon. Újraindítás után kb 2 percig volt net és telefon is, utána meg ismét semmi. Ügyfélszolgálat felhívása, nő mondja nézi a modem adatait, szolgáltatás visszajön ismét 2 percre de után ismét elmegy, kapcsolás a műszakoshoz, nála is megtörtént a 2 perces játék. Hétfői kiszállás felvéve, közben reset-eltem az eszközt, újra beállítás és azóta is meg minden ahogyan kell.
A HGW bérleti díja elvileg 600HUF/hó, weboldalon az szerepel, hogy az FP50 és FP120 élőfizetőknek ingyenes. Megrendelésnél először azt mondták ingyenes, másodjára, hogy havi 600, kiküldött szerződésen havi 600, tegnap jött számlán nem szerepel a HGW. Akkor most mi a helyzet, fizetnem kell vagy nem???

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P

(#2958) bb.bocs válasza Gubek-Einste (#2957) üzenetére


bb.bocs
(őstag)

köszi szépen zsir :) akkor lefelé módositunk tvt meg telefont :) viszont még 1 kérdés. most úgy állunk hogy fizetünt tv net telefonért havi 15 16000 ft ot...most valami olyat akarunk, hogy olcsóbb legyen,a ne marad, a telefon olcsóbb, és a tvt valamire váltani. kérdés mire? feltétel hogy legyenek dokumentumadók...meg rögziteni is jó lenne. ( viszont akkor ugyanott vagyunk hogy 12 13000 ergo 2000ft ért nem éri meg a galiba.)

(#2959) bb.bocs


bb.bocs
(őstag)

ha most lemondom ( tv telefon internet van) ha most lemondom a tvt, akkor az internet és telefon ára drágul? ( másik kérdésem, ha lemondom még az internetet, akkor utána ha újra internetet akarok, mennyi idön belül köthetek ,tehát úgytudom van valami idö aminek elkell telnie miután lemondtam, és miután ujraigénylem. éés harmadik kérdésem, ha ujraigényelem a netet, köteles vagyok szerzdést kötni?

(#2960) kabelmania27 válasza bb.bocs (#2959) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Szerintem három hónapnak el kell telnie.
Nem lesz drágább a másik két szolgáltatás.
Ha felmondod az összes szolgáltatást és ezután ha újra Upc-s szeretnél lenni újra elő kell fizetned, tehát újra kell előfizetői szerződést kötni.
Szerintem tavasszal érdemes újra előfizetni, akkor nincs társasházi/nem társasházi külön ár.

(#2961) forrest85 válasza bb.bocs (#2959) üzenetére


forrest85
(senior tag)

3 hónapot kell tudtommal várni.

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez! Szebb jövőt!

(#2962) bb.bocs válasza kabelmania27 (#2960) üzenetére


bb.bocs
(őstag)

aha. hát 3 hónapig lenne ingyen internetem most, ezért fölös lenne a upc... 3 hónap után megint megkötném, vagy több...

szóval akkor ha megszakitom és nem csomagom van tv ltelefon meg net, akkor elvileg drágul, mert csomiban olcsobb... ( akkor ha most csomagot módositok akkor nem kell hüségszerzödést kötnöm? )

[ Szerkesztve ]

(#2963) kabelmania27 válasza bb.bocs (#2962) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Ha nem csomagban van a három szolgáltatás nem fog a megmaradó szolgáltatás drágulni.
Március 1-e óta csökkentek a havidíjak, ősztől lehet megint emelkedni fognak.

[ Szerkesztve ]

(#2964) bb.bocs válasza kabelmania27 (#2963) üzenetére


bb.bocs
(őstag)

elöször csomagban volt, de aztán mivel lejárt a szerződésünk, drágult 100 200ft ot...

(#2965) kabelmania27 válasza bb.bocs (#2964) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Albérletbe internet 15-ös netcsomag volt, miután lejárt, pár hónapig maradt 2800Ft, később 2926Ft-ra emelkedett. Szerintem hűség nélkül korrekt ár volt ez az összeg.
Fibernet egy év után kiszámlázta mindhárom szolgáltatást listaáron, kétszer kellet 25ezerFt-os számlát befizetni.

[ Szerkesztve ]

(#2966) Teaway


Teaway
(veterán)

.

[ Szerkesztve ]

Nincs itthon csokid??

(#2967) myckie2


myckie2
(senior tag)

Üdv!
Ha most nekem van egy helyi szolgátatónál 5000/512 Kbps netem, akkor megérné átváltani Fiber Power 25-re? Árba szinte ugyan az. :R

"For every man there is a cause which he would gladly die for."

(#2968) kabelmania27 válasza myckie2 (#2967) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Milyen jellegű a mostani neted?

(#2969) myckie2 válasza kabelmania27 (#2968) üzenetére


myckie2
(senior tag)

Most nézem, hogy délen (Szeged környékén) nem is elérhető. :( Akkor várunk még pár évet rá.

"For every man there is a cause which he would gladly die for."

(#2970) kabelmania27 válasza myckie2 (#2969) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Az én lakóhelyemen sem érhető el:(

(#2971) szelidorzo válasza myckie2 (#2967) üzenetére


szelidorzo
(aktív tag)

5 ről 25 re váltani azonos ár mellet megéri-e? :C :W

Ár érték arányban igazából csak a Digi alternatíva a UPC-nek. A Tré jóval drágább, az Invitel is többe fáj ADSL-en, ráadásul az Invitel panaszkezelése hasonló a volt Fibernetéhez. A kis cégeket pedig lassan megeszik a nagyhalak, legalábbis, most nagyon ez a trend.

kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu

(#2972) kabelmania27 válasza szelidorzo (#2971) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Fibernettől kerültem át az Invitelhez, gyakorlatilag semmi sem változott minden ugyanaz, számlaszám, gépem ipcíme, bix leszakadás, egyvalami változott a csatornakiosztás, aminek minősíthetetlen színvonala van. Se eszámla lehetőség, az elvett adók csak a digitálisban találhatóak meg, ezzel viszont az a gond, hogy a szolgáltatási terület többségében nem érhető el egy digitális adás sem.
Egy Dunántúli városban sincs digitális szolgáltatás, pedig igény lenne rá.

[ Szerkesztve ]

(#2973) bb.bocs


bb.bocs
(őstag)

sziasztok ,újabb kérdés. van tv internet meg telefon. hüségnyilatkozat lejárt. holnap megyünk módosítanitelefont olcsóbbra, net marad kivétel a wifi cosomag, éés a televiziót teljesen lemondjuk. kérdésem, ezért kell valamit fizetni helyben ( a havi dij, valami) vagy meglehet azt csinálni, hogy amit küldenek csekket, azon majd befizetjük, ? ( jelenleg nincs pénzünk, de a hó végén lenne... ezért lényeges a dolog.

(#2974) kabelmania27 válasza bb.bocs (#2973) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Szerintem nem kell.

(#2975) bb.bocs válasza kabelmania27 (#2974) üzenetére


bb.bocs
(őstag)

remélem :)

(#2976) Gubek-Einste


Gubek-Einste
(Topikgazda)

Egy kis hosszú hétvégi net betegeskedés:
Budapest XVII. kerület, Uszoda környéke.

Csütörtökön este három negyed hétkor újraindult a HGW és ezt 6-7 percenként meg is ismételte. Az SNR a korábbi 33-35 dB helyett 27-29 dB lett. Természetesen 1221 felhív, hétfői kiszállás rögzítve. Próbáltam reset-elni a HGW-t de nem használt. Este 11 után meguntam az állandó újraindulgatásokat és kikapcsoltam a gépet, elmentem aludni.
Péntek reggel ismét minden rendben volt, SNR ismét 33-35 dB de este fél hétkor ismét elkezdte az újraindulgatásokat, SNR ismét 27-29 dB lett. Ezúttal 11-kor abbahagyta az újraindulgatásokat és ismét visszatért a korábbi 33-35 dB SNR.
Szombaton este hatkor ismét jött a már szokásnak nevezhető újraindulgatások de most nem lett jó reggelre sem, egész vasárnap folyamatosan újraindulgatott, néha még a sima weboldal nézegetés is kínszenvedés volt. Vasárnap este hétkor normalizálódott a helyzet, jó volt a sebesség de továbbra is újraindulgatott de már ritkábban. 11 és éjfél között egyáltalán nem volt újraindulás, utána is csak óránként egyszer.
Ma hol jó volt, hol nem, volt kb 3-4 újraindulás volt reggel-délelőtt.
Kb fél tizenegykor jött a szerelő, megnézte az SNR értékeket majd elment mert a környéken többen is jeleztek ugyan ilyen gondot. Azt mondta megnézi a terveket/rajzokat, hogy merre lehet a gond, majd jelentkezik. Fél négyig néha láttam az utcában, közben jött még egy szerelő. Fél négykor visszajött megint nézett SNR értékeket, már jók voltak (33-35 dB) de mivel az analóg tévé továbbra sem volt valami acélos így még azt mondta ránéz az elosztó dobozra, többet már nem jött vissza.

Ami érdekes:
Az analóg adás nagyon rossz volt, még mindig az, grízes, vízszintesem csíkos. Én analógot már nem nézek, anyámékat meg nem zavarja, tudnák nézni a másik box-ot de nem teszik.
Digitális adással semmilyen gond nem volt, Videótárban is lehet nézni a filmeket, szombaton végig is nézetem egyet az HBO OD-ban, simán meg, a kép ugrott csak egy-egy másodpercet de nem volt különösebben zavaró, a hanggal nem volt gond.

[ Szerkesztve ]

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P

(#2977) bb.bocs


bb.bocs
(őstag)

nah, ma röpke 2óra várakozás után, lemondtuk a upc tv t, és a telefont lemódosítottuk. a telefonnál nem volt gond, viszont a tvnél 10percig győzködött :d ajánlatot tett, kedvezmény ez meg az... mondom hűűűdejóóóóó, lemondjuk :D erre jött utána nagyim testvére, és szintén lemódositott telefont, meg tvt :D eddigi 15000helyett mi most fizetünk majd 4000et, nagyim testvére meg 5 6000et a 15 helyett :D szegény upc...csak 2 órát vártunk...

(#2978) artiny


artiny
(őstag)

UPC CHELLO 25/2 otikai net, max,14 Mbps speedtest.net szerint es az utorrent szerint is :DDD ? ping 70-80 koruli wifivel mérve, a feltoltes az 2,15 Mbps.
Valki azt mondta ha 25 vana akkor 31 el kéne jönni a dolognak...

10/1 koaxos netunk volt majd megghosszabitottuk erre 25/2 es optikaira,de nem vegeztek semmi szerelest,azt montak a foldalatt optikai van,de a házba koaxon jon be tovabbra is....ez igy van mindenkinel? minden szolgaltatonal? es akinek ez a netje van az mennyivel tud huzni?

(#2979) club1 válasza artiny (#2978) üzenetére


club1
(veterán)

Én a UPC-nél csak FiberPower internet csomagokat ismerek/használok, ebből 25 Mbps-os pont ennyit tud:

És optika csak a gerinchálózat, az utcán és onnan rézkábel jön be a lakásba. Full optikán a T és a Digi szolgáltat a nagyobbak közül.

(#2980) Gubek-Einste válasza Gubek-Einste (#2976) üzenetére


Gubek-Einste
(Topikgazda)

A mai fejezet:

Tegnap este továbbra is voltak HGW újraindulgatások és 27-29 dB SNR de viszonylag normálisan lehetett netezni/töltögetni.
Reggel ismét pocsék volt a net, szinte teljesen használhatatlan ugyan úgy mint vasárnap. Természetesen ismét hívtam a 1221-et és ott már mondták is, hogy tudják, hogy gond van és már dolgoznak megoldáson, kint is volt a két tegnapi technikus de most nem jöttek fel, csak valamilyen dobozban babráltak az utca végén, negyed órára minden elment de vissza is jött és azóta stabil a net, egyszer sem indult újra a HGW és az analóg adás is rendben van.
Remélem több gond már nem lesz és mostantól zavartalanul tudom élvezni a szolgáltatás összes örömét.

A jelszintek a következőek:

Már csak az van hátra, hogy jóváírás kérjek mivel a hibát először csütörtökön este nyolckor jelentettem be és ma kedd van, azaz jócskán kifutottak a 72 órás határból.

[ Szerkesztve ]

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P

(#2981) Egorov


Egorov
(aktív tag)

Sziasztok!

Analóg kábeltv start csomagról váltottam bronz csomagra. Sok csatorna viszont nem jön be. :(

-Reflektor TV
-DOQ
-Cool TV
-Minimax/Animax
-AXN
-Sport1 (Mocsok szemcsés és zúg, élvezhetetlen)
-Sport2

Szóval ezek nem jönnek be. Van valakinek ötlete, hogy miért vagy jöjjön a 1221?

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#2982) kabelmania27 válasza Egorov (#2981) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Hogy van kialakítva a kábelezés a lakásban?
Ha nem tudsz az osztókról képet betenni, elég ha leírod róluk a feliratot és azt is melyik kimenetből hova megy tovább.
A leágazó out kimenetet kell a tévéhez vezetni, tap-ot a modemhez.

(#2983) Egorov válasza kabelmania27 (#2982) üzenetére


Egorov
(aktív tag)

Na ide nem tudom valamiért feltölteni a képet, de feltettem picasára
Amin a feket "duncs" van az megy a TV-hez, ami mellette van pedig a modembe. Ez előtt nincs semmi szerkezet, csak kint a folyosón egy lezárt UPC szekrény.

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#2984) kabelmania27 válasza Egorov (#2983) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Modem jelszinted milyen? 192.168.100.1

[ Szerkesztve ]

(#2985) Egorov válasza kabelmania27 (#2984) üzenetére


Egorov
(aktív tag)

Leszedtem azt a szűrőt, a helyzet változatlan. :(

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#2986) kabelmania27 válasza Egorov (#2985) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Gyenge a bejövő jelszint (a powerlevelez hozzáadok 6ot akkor 0lesz), jelentsd be a hibát.
0power level melett lehetnek szemcsések az uhf adások.
Ki kellene cserélni az osztót ilyenre hogy több jel legyen a modemnek.

[ Szerkesztve ]

(#2987) Egorov válasza kabelmania27 (#2986) üzenetére


Egorov
(aktív tag)

:R Akkor írok egy emailt, hogy problémám van.

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#2988) kabelmania27 válasza Egorov (#2987) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Oké, 2009óta az UPC nem használ visszirányszűrőt, de visszatekerheted ha nagyon régi a tévéd:D

[ Szerkesztve ]

(#2989) Egorov válasza kabelmania27 (#2988) üzenetére


Egorov
(aktív tag)

Na akkor igazán szólhattak volna, hogy egy régi szutyok cucc van a rendszerben és kicserélhették volna egy újra már régen. :DDD Na visszacsavartam, nehogy a végén baj legyen belőle, hogy nincs rajta. A TV meg hát nem a legújabb, egy mocsoknehéz Thomson valami, amit még MediaMarkt-ban vettünk óccsóért, mert nem volt hozzá doboz. :DDD

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#2990) kabelmania27 válasza Egorov (#2989) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Szerintem még a start csomag kimenetén van a lakásba menő kábel azért szemcsések ezek az adások.

(#2991) Gebriel


Gebriel
(veterán)

Hi all!

Remélem jó helyre írom a problémám.
Kaptam egy új modemet FP50 internet miatt, eddig FP30 volt.
Regisztráltam az új modemet és azóta néhány oldalt a böngészöben mint a www.google.hu , www.hasznaltauto.hu helyett a upc-s regisztrációs oldalt adja be firefox alatt.
Azóta eltávolítottam a firefoxot és újratelepítettem de nem oldotta meg a problémát.
IE alatt tökéletesen működik.
Ötlet esetleg, hogy rendesen működjön?

(#2992) Egorov válasza kabelmania27 (#2990) üzenetére


Egorov
(aktív tag)

Hát már elküldtem ez emailt. Ha közben mégis megjavul, majd írok nekik, hogy már tárgytalan. De azért kicserélhetnék azt a régi elosztót vagy mit. :)

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#2993) kabelmania27 válasza Egorov (#2992) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Kérj a szerelőtől egy szimmetrikus kettest, ha nem ad rendeld meg azt amit linkeltem.
Érdekes a probléma.

(#2994) Jim74 válasza Gebriel (#2991) üzenetére


Jim74
(veterán)

Szia!

A Firefox leszedésnél a profilt is törölted, vagy csak sima uninstall volt és aztán visszaraktad?
Érdemes lenne az FF-ben egy előzmények törlését végrehajtani (Ctrl + Shift + Del). Majd azért figyelj oda, mert ez törli a mentett jelszavakat, sütiket ilyesmiket is, ha engeded neki.
Lehet, hogy ez megoldja a problémát.

(#2995) Gebriel válasza Jim74 (#2994) üzenetére


Gebriel
(veterán)

Igen megoldotta, köszi szépen.

(#2996) Jim74 válasza Gebriel (#2995) üzenetére


Jim74
(veterán)

Nincs mit, örülök, hogy megoldódott a probléma ;)

(#2997) bb.bocs


bb.bocs
(őstag)

ma jön a upc. ha nem találnak itthon kapucsngön, akkor felcsörögnek telefonon?

(#2998) Gubek-Einste válasza bb.bocs (#2997) üzenetére


Gubek-Einste
(Topikgazda)

Ha van megadva kapcsolattartó szám akkor elképzelhető.

[ Szerkesztve ]

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P

(#2999) bb.bocs válasza Gubek-Einste (#2998) üzenetére


bb.bocs
(őstag)

megvolt igen és hivtak is minket:) ( elvitték a routert meg médiaboxot. a kábeleket meg nem meg a távirányitot, de nem is érdekelte öket nagyon :D)

(#3000) Egorov válasza Egorov (#2992) üzenetére


Egorov
(aktív tag)

Na nem jött ki senki, azt írták, hogy sokáig tart az átállás az bronz csomagra. 2 nap. -.-' Ma reggelre minden csatorna szépen be is jött. :)

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.