Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2387) hesszan válasza Csabee. (#2386) üzenetére


hesszan
aktív tag

szia,

természetesen upcmail igen. (át lehet irányítani :) )

hivatalosan a teljes adatforgalomra vonatkozik. (fel, le)
3 hónap átlagáról beszélek:
nem nem lehet elérni a 300-at. 260-nál küldik a levelet, h ejnye bejnye lassítani fognak ha nem hagyok fel ezzel a hálózatromboló magatartással. az extrém használattal. Gondolom ha eléred akkor lassítanak is a hónap hátralevő időszakára (ilyenem nem volt még, a 100%ot sem léptem még túl)

természetesen 1 hónapban túl lehet lépni, ha az előző kettő és az utánna jövő kettővel kiegyenlíted. (200 200 380 200 200) elméletileg rendben van.
gondolom a https://forgalom.upc.hu/login.php oldalt ismered, minden éjjel frissül.

SAJÁT gondolat, tapasztalat. Rád/rátok nézve nem biztos hogy igaz
nálam irányonként nézik. (eddig koppkoppkopp)
saját kitalálmány: ez lehet hogy csak ott játszik, ahol a sávszél megengedi neki (kevés előfizető, közel a gerinchálózathoz; rám a második igaz). Sőt lehet olyan ahol nem is figyelik, és lehet van olyan csomópont, ahol a nagyszámú előfizető miatt a teljes adatforgalmat figyelik, nem irányokként. sőt az is lehet hogy emellé még figyelembe veszik a netes csomag havidíját is, Tehát lehet egy 120mbitnek nincsen figyelemztető levél sem. Az ÁSZF-től az ügyfél javára eltérhetnek, gondolom ezért senki nem fog perre menni.
De mivel nem ott dolgozok, nem tudom. De kíváncsi vagyok én is. (nekem az is jó lenne, ha csak a feltöltést figyelnék, és a le irányt nem, vagy fordítva :D )

DE nekem már küldtek levelet (2db több hónapos különbséggel), és ez alapján korlátozhatnak, sőt akár bonthatnak is, extrém használat miatt. (mivel nálam fel+le 300 felett van minden hónapban, de irányonként nem volt átlag 300 felett soha)
Én bízok benne, hogy nem fognak velem kiszúrni, és nem fognak bontani, nem fogják a kötbért a nyakamba varrni. Remélem egy határait feszegető, de rendesen fizető elégedett ügyfél fontosabb nekik, mint egy egyszeri kötbér (ami ráadásul nem biztos hogy határidőre befizetődik)

@Csabee.
Hivatalosan adatforgalom 3hó átlaga nem lehet nagyobb mint 300gb.
Erre a hozzászólásra ne hivatkozz, velem ne tolj ki ha nálad nem így van :)

u.i: nemrég került ki az extrém használat az üzleti előfizetésekből. Tehát nekik tényleg korlátlan ÁSZF szerint is. (most nem állok neki keresni de úgy emlékszem)
Úgyhogy aki tutira akar menni vegyen üzleti csomagot. (árazása is más sajnos)

Sungdurung

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.