Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#103633) ggbuffon1897


ggbuffon1897
őstag

Sziasztok,

Sajnos az asszony vmiért rajong ezért a szolgáltatásért, igy hűség lejárat ide vagy oda, illetve az én digipártiságom ellenére, marad a voda új hűséggel (nekem is jobb a békesség) ,de 500 helyett 1000es nettel. Szerdán jönnek is cserélni az eszközöket.

Mivel én annyira nem vagyok képben lenne pár kérdésem:

Jelenleg az a fehér színű modem van, illetve asszem ez valami kaon box. Az új eszközöktől várható valami előrelépés? (A net néha gyalázat, a box lassúságatól is felall a szőr a hátamon sokszor)

Az mitől lehet hogy a közszolgálati csatornák HDja gyakorlatilag nem működik? Értem ezalatt, hogy akad, szemcsés, szaggat vagy épp jel sincs? Ez már 1éve létező probléma és igazából az m4 miatt érdekel csak (eddig megoldottam m4 onlineról az f1et) A többi csatornánál nincs ez a probléma. A jelenség mindkét tvn jelentkezik, az egyik boxos a másik mediacardos megoldással működik.

Illetve valóban nincs olyan megoldás, hogy mindkét készülék mediacarddal üzemel? Tényleg kell egy box minimum (amiért 500ft/ho -t is elkernek mostmár az új hűséggel, pedig ez tudtommal eddig nem volt) vagy csak átakarnak b*szni?

Elvileg 14napon belül eltudok állni a szerződéstől (ami gondolom akkortól indul, ha a szerelő a régi eszközöket kicserelte szépen , vagy amikor jeleztük az újra a szándékot /kb 10napja,/ szval még van egy kis időm visszatancolni :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.