Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
Sziasztok,
Tudom, hogy órát nem igazán érdemes abból a célból is vásárolni, hogy ez majd egy "jó" befektetés is lesz az egyben. Azonban most lett egy óra ami totálisan a szerelmesévé tett, csak megkérdezem, hogy mit tudtok róla avagy ez sem számítana "jó" befektetésnek a későbbiekre nézve?
Előre is köszönöm a szakértő segítséget!
-
5-ös kezelő
senior tag
Kr:sz : Ha eredeti, talán. De ennél sokkal szebbek a régebbi típusok /Tangente és Tangomat/. Sztem azok jobban tartják majd az értéküket.
Ra3 : Szép az az Orient nagyon, csak nem hackable-windable. Tutunál 61, majd 67 volt legutóbb, amikor néztem. Gyengülhetne kicsit a dolcsi már.
PH 5.5 : Szép /nagy/ darab. Az M-Force 22 deka. Tudom, mit érzel... És ne csalj a képpel, majd a csuklócsont alatt csatold fel.
Dzsana új Poljotja elkelt. Ha innen vitte valaki, kérünk majd fotót.
Entropy : Jó kezdet. Remélem a pingpongütő nem az órás kezedben volt. Ugye jobbkezes vagy?[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
vadászcsiga
félisten
válasz alphaville #92196 üzenetére
Dehogy, google x-dik találat.
-
balintka2009
csendes tag
Sziasztok! Lehet hogy nem ide tartozik ez a kérdés meg lehet hogy gyerekes :-)
Ti mit gondoltok arról hogy melyik kézen kell hordani az órát?:-) -
entropy
tag
válasz 5-ös kezelő #92207 üzenetére
Természetesen igen, jobb kezes vagyok és nem azon volt az óra
De azért egy kis mozgást nyilván végez a bal kezem is
De ez szerintem igazán belefér még[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz balintka2009 #92209 üzenetére
Sztem nincs olyan, hogy balos jobb kéz, jobbos bal kéz.
Ėn ballal írok, de az órát is azon hordom.
Megszokás kérdése sztem."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
bbuffy
senior tag
Amelyiken akarod. Általában bal, de sok jobbos van.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Cha-b
senior tag
bal, de hord ott ahol jól esik.
Általában a balkezesek hordják a jobb kezükön az órát, ami érthető is, mert mondjuk írásnál zavaró lehetne.CSAKAKISPEST!!!!
-
Ra3
őstag
-
kr:sz
tag
Köszi mindenkinek!!
-
Cha-b
senior tag
válasz phranxinatra #92215 üzenetére
Ez csak egy tipp volt a jobb kezes hordásra.
Én már gyerekkoromban úgy tanultam, hogy bal kézen szokás, de ha minden igaz ez régen a felhúzós órák miatt alakult ki, szal mára szinte értelmét is vesztette.CSAKAKISPEST!!!!
-
5-ös kezelő
senior tag
Azon a kézen hordod,amelyiken akarod. De ha mechanikus az órád,ne a pofozkodós kezeden...
Entropy : Bíztam benned. Bár ma kerékpároztam Monsterben igen óvatosan fogva a kormányt,mégis volt bűntudatom.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
balintka2009
csendes tag
Köszönöm a válaszokat:-)
-
balintka2009
csendes tag
Az igaz ha egy automata óra ütést kap akkor elkezd késni, de aztán beáll normálisan?
-
vadászcsiga
félisten
válasz balintka2009 #92220 üzenetére
Nem igaz. Következő kérdés?
-
balintka2009
csendes tag
válasz vadászcsiga #92221 üzenetére
Nincsen :-)jah és 2012 volt szétszedve az órám ( Seiko 5) amit most vettem. Akkor vigyem el megnézetni?
-
fagyalllo
őstag
válasz KelemenUhr #92137 üzenetére
A fehér számlapos SNXF tiszta kockás füzet, a helyedben kicsit feldobnám a fehérségét, valahogy így képzeltem el:
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
tolts.hu
őstag
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Misi1979
őstag
bratyók
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Szabikaa20
őstag
válasz balintka2009 #92223 üzenetére
Akkor még talán nem kell...
Misi1979: Nagyon baba!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Ra3
őstag
válasz tolts.hu #92225 üzenetére
Inkább csak egy jól kinéző dizájnelem, vannak elméletek a dekompressziós időről és jobb láthatóságról, de ha ilyen céllal csinálták is, gyakorlati haszna nem nagyon lehetett, mivel a természetes fényből a piros nyelődik el először a vízben kb. 3-4 m-es mélységnél, szóval az alatt már nem pirosnak látszik.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
g0n21
senior tag
Ma megjött strapcode-ról a super oyster tömörszemes szíj.
55USD, postával (találtam a neten kupon kódot), egy hét alatt, és nagyon babafagyallo ez a számlap mod az snxf-hez nagyon baba, megnéztem, 62USD, de out of stock sky-on
úúúú, Misi, Tiéd a Rolex? NAgyon széép!
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Injun
senior tag
Szeretnék venni pillangó csatot.Hol érdemes?
-
g0n21
senior tag
válasz fagyalllo #92237 üzenetére
a fehérre máris tettem egy best offert
a csatról kép1 kép2Jó minőség, nem túl laza, de nem feszítős. Az ív szépen fekszik a csuklómra. Nem lemez, hanem rendes tömör anyag.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
válasz fagyalllo #92239 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy 15.000 forint körül volt, és a Seiko szervizben a gyári, tömörszemes Seiko oysterre mondtak 22.000 forintot, azzal a gondolatisággal, hogyha itthon vettem az órát, van rá 30% kedvezmény, az lett volna 17.000 körül.
Csak nem itthon vettem (mondjuk, de, werna4-től itthon vettem . Amit még meg lehetett volna beszélni, mert a feketepandám előtte egy helyett három hetet volt náluk garis javításra -.-De ettől függetlenül tényleg jó bolt volt, remélem tartós marad.
Ha van fejlemény snxf05 best offer ügyben, írok.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Orient Ray Diver tetszik mostanában, talán ez lehetne az első automata órám.
Érdeklődnék a tulajoktól, hogy milyen véleménnyel vannak róla, mik a tapasztalatok?
-
hdman
őstag
Volt valakinek inverzes G Shock-ja? Mennyire lehet jól/gyorsan/egyszerűen leolvasni? Most nagyon ráfüggtem egyre, munkás órának venném
p.s. rohadt sok replika van, a hirdetések több mint fele...
Sopron city :)
-
V-I-D-A
aktív tag
Nekem volt évekkel ezelőtt, napsütésben elég nehéz volt leolvasni, mert árnyékot vetett a sötét rész a világosra. Soha többet nem vettem olyat! Nekem egyébként van egy eladó nem inverzes eredeti, légnyomás mérős, fényenergiával működő, rádiójel vezérelt példány.
[ Szerkesztve ]
-
nlb84
tag
Köszönöm a válaszokat.
MCP, MCSA, MCSE, MCTS, MCITP: Enterprise Administrator, Enterprise Messaging Administrator 2010
-
Misi1979
őstag
Köszi srácok!
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bitcoin topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- World of Tanks - MMO
- Netflix
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs