- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCTiv
tag
srácok segítsetek, nyári szíjat keresek lld-re
most egy hirsch pure szilikon van rajta de valami vagányabbat szeretnék. Nyilván bőr csak trükkösen jöhet szóba de alapvetően tetszene.mondjatok nekem alternatívákat dögös, nyáron is hordhatóakra légyszi. (csigaszíjjal hordom télen, és most kevésnek érzem a pure-t)
első körben az is kérdés, hogy ha hirsch james lenne esetleg a befutó, akkor sötétbarna, vagy világosbarna?

-
RCTiv
tag
ha meguntad átveszem, én is majdnem elhasaltam

-
RCTiv
tag
most miért kell ezt csinálni???

-
RCTiv
tag
amúgy ledes témában én ezen is gondolkodtam még játszásiból, egész jól néz ki képen
-
RCTiv
tag
írtam is ettől én is f..tam, de nem para. ha nem világít akkor is egyértelműen órának látszik, én ettől tartottam. de jobb lenne ha folyamatosan világítana ez nem is kérdés.
deskdiver: nagyon hasonló az ízlésünk

-
RCTiv
tag
fogalmam sincs hogyan kell ejteni, én csak "gé"-tek

talán egy hét míg ideért, megmondom őszintén, hogy az irodában csücsült már pár napja mire én benéztem

azt hittem zavaró lesz, hogy nem megy állandóan a kijelző de nem vészes. nem lett belőle karkötő, órának látszik kijelzés nélkül is szerencsére. egy tag heuer ilyet akartam régen nagyon de ez sokkal faxább

-
RCTiv
tag
gratula a sok újtulajnak becsatlakoznék én is, majdnem elfelejtettem
(majd egyszer lövök jobb képeket is) nagyon baba élőben (és közel sem ekkora nagy, pont jó) 
egy netes kép mert még megközelítőt sem fogok tudni:
(mondjuk elképzelni sem tudom, hogy lőtte be, hogy még mutassa az időt mert kb. két másodpercig világít
az óraszíj pedig nagyon nagyot üt) -
RCTiv
tag
egy bajom van csak vele, hogy nem világít állandóan a kijelző úgy meg kicsit furi

-
RCTiv
tag
nekem lesz egy ilyenem, majd beszámolok milyen
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
akartam írni, hogy egy icipicit mintha megégett volna

(látom más is ráérzett - de kép alapján megítálni lehetetlen, majd egyszer hívj meg egy kávéra és élőben megmondom a tutit
) -
RCTiv
tag
ilyen alapon kb az összes parnis mehetne a kukába.... (mondom ezt úgy, hogy én sem szeretem ezt, de sokkal inkább elfogadom, mint a márkázott/logózott hamisítványokat. ennél azért hiteles az, hogy "nem volt pénzem az eredetire, de nagyon nagyon tetszik a forma")
a kis gyártók (mittudomén) 300-as omega utánérzései (értsd kb. egy az egyben másolatai) mivel különbek mint amit a parnis csinál? nekem akkor már a steinhart egyes órái sem férnének bele, attól, hogy már jogilag nem büntetendő még ugyanúgy másolás telibe egyik-másik.
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
lehet én is nagyvonalú leszek és megkapja a tangente-t mert érdekes módon az nem nagy neki
(csak valami mini szíjat kell vadásznom, ami elég esélytelen.amúgy köszönöm mindenkinek a tippeket, meglátjuk, majd beszámolok.
bár pont ma vettem elő kicsita tangit, diplomaátadóra megyek külföldiekkel, (nem én kapom ...) ide már nem elég formális az lld de még az smp sem.
-
RCTiv
tag
most erről ne nyissunk vitát szerintem
valóban nem kifinomultabb egyáltalán, de máshová van pozicionálva az MK mint a Hilfiger. a saját kategóriájában ugyanolyan "faék" márka az MK mint a tetején a titkárnők mintás-logós LV táskái. a Hilfiger egy egyszerű iparos, ott nincsenek ilyen gondjaim, az sima divatóra, lehetne fossil, guess vagy akármi, abban igazad van, hogy kategóriájában kb. ugyanaz a közeg, mint az MK felette, de ez csak itthon van így kicsit arrébb mint kb. az adidas, egy jó iparos de semmi extra. de mondjuk az MK helyett ugyanoda pozicionálva egy furla táskával már ritkábban futsz össze és vélhetően az MK vásárlók 90 százaléka nem is ismeri, na erre írtam, hogy sokkal kifinomultabb. -
RCTiv
tag
ha már itt vagy ennek mekkora az átmérője?
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
ezzel valami nem stimmel nekem, ez a szám fekete számlapos kellene legyen, meg nem tudom valahogy nem jók az arányai.
(van az a szép köves kerámia chanel óra, azt nem tudja valaki felirat nélküli utánzatban hol lehet kapni?)
amúgy neki valóban mindegy, nekem nem mindegy

ezzel szemezek amúgy, csak ez automata.... (milyen kemény pont az ellenkezője kell
) -
RCTiv
tag
az nagyon nagy... egy picike törékeny lányt képzelj el. illetve te ismersz fészen szóval el sem kell képzelned

különben egy orient lady rose jöhetne, de azok is 36-37 mm-esek
-
RCTiv
tag
rámírnál privátban valami képpel? mondjuk 180-ig nem hiszem, hogy el akarok menni.
(130-ért hirdettek egy-két hónappal ezelőtt egyet, még kattogtam is rajta, hogy meg kéne venni.)
resool:
igen tudom, de egyelőre még lázad az órabuzi énem, hogy divatórát vegyek neki.
bár a nőknek tökmindegy ezt már kifigyeltem

-
RCTiv
tag
srácok segítsetek, valami nagyon kis finom órát szeretnék a feleségemnek karácsonyra meg úgy egyáltalán, nagyon picike vékony csuklója van, tehát csak olyan szíjmegoldás jöhet szóba ami kivehető-alakítható, mert vélhetően nagy lesz minden, szóval ilyen karpereces fix órák kiesnek, mint ahogy quartz-ot szeretnék, automata, kézihúzós szintén kizárt. szereti a női márkákat (melyik nem
) szóval gucci, chanel meg ilyenek is szóba jöhetnek.a keret 100e, titkon csípnám ha egy omega constellation beesne, (legkisebb méret és quartz, mintha már láttam volna egyszer), vagy valami szép kis longines, nem tudom. lehet használt ha tökéletes állapotú.
ha nem találok valami órás márkát, akkor veszek neki egy hilfiger kis órát (valamelyiket) ettől kellene megmenteni.
a vörösarany "szín" most nagyon tetszik neki, egy fehér kerámia órája meg már van amit szintán tőlem kapott, szóval fehér most nem játszik. -
RCTiv
tag
dugnád vagy rúgnád?

-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
hahaha majdnem kimentem egy fotót lőni a (majdnem) ugyanilyen burkolathoz itt nálunk, de xar idő van, nincs kedvem

más: van olyan rolex szerintetek ami egy misiből kijön és nem dátumos diver? egy ismerősöm keres órát (mondjuk én is keresek csak nekem nincs erre pénzem
) és szerintem ez nem megy már. azt látom, hogy egy 114060-at nem nagyon látok 5000 euro alatt, de nem nagyon értek a rolexekhez, (minél nagyobb fekete számlap és nincs buborék és dátumablak ez a kívánság) -
RCTiv
tag
a következőt titokban fogom tartani, mert már mindenki smp-vel meg lld-vel mászkál

szulita: én nagyon rajta vagyok, csak ez már hátráltatna a végcél elérésében
nagyon-nagyon szép az az óra. van egy csomó lonzsin ami tökéletesen felült erre a "retro" vonalra, van vagy három is amit gondolkodás nélkül bevállalnék... -
RCTiv
tag
srácok kezdek rákívánni erre az órára, beszéljetek le róla kérlek

(emberi méretűnek tűnik)
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
tegnap láttam egy ilyet kézen, elég brutális ez az óra. (csodálkoztam is, hogy milyen kamu ez, hogy ekkora nagy, nem tudtam, hogy van 44-es roli is
) -
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
ezt nem is értem, azonnal rohannék venni egy gyári fémet ...
-
RCTiv
tag
nekem nem márkaszerviz 50-ért csinálta az smp nagyszervizt, szerintem húszért aki elvállalja, az nagyon jó barát, vagy "kifújom egy kicsit levegővel, pöttyintek rá két csepp olajat és kész vagyunk" típusú szerviz lehet.
húszból nem jön ki egy apró darabokra szétszedett majd összerakott generál szerintem. Talán baráti áron egy alap 2824-es. (na nem mintha a 2892-es olyan űrtechnika lenne, de ha ezt-azt cserélni kell és eredeti alkatrészek mennek bele az nem egy huszas sz tuti.)
-
RCTiv
tag
mindjárt felteszem az enyémet is egy ezressel olcsóbban

-
RCTiv
tag
jaaaaaaj csiga ne már, mire elfelejteném mindig előveszed és megint tréningezhetem magam hetekig, hogy "nemkellnemkellnemkellújóra"
(nagyon tetszetős ez az inox a fene essen bele, teljesen belegárgyultam
) -
RCTiv
tag
én menthetetlenül beleszerettem a szürke számlapos verziókba.... lehet ez lesz a negyedik x-es szülinapomra, de akkor meg kell vennie 5-ös kezelőnek (vagy pének?) a nomosomat

tetszési sorrendben (az első kettő holtverseny
)

-
RCTiv
tag
igen csak kicsit "oversize" nekem ezért tetszik, mégha nekem túl nagy is, de biztosan vannak, akiknek ezek a junghans órák picikék.
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
nekem volt ilyen a kezemen, semmivel sem rosszabb mint pl. az lld. ismerősnek vettem ajándékba és hát azért felpróbáltam, nem-e rossz a bőr

örülök a topikkonklúziónak, ha jól értem legtöbbünk ha nagyon muszáj elvegetálna
egy "álomóra mindennapra" egy dressz óra és egy játszós kombóval. még egy tényezőt hagytunk ki, az életkort, tíz évvel ezelőtt még el sem tudtam volna képzelni, hogy egy órával elvegetáljak a rolexet meg például öreguras xarnak tartottam.
idő kell míg az ember igazán tudja mit akar, addig meg nyilván próbálgatni kell. -
RCTiv
tag
jaja ne vigyen félre senkit, hogy rolexet írtam, az tetszőlegesen behelyettesíthető

(Pl nekem egy portugieser is okés lenne csakhogy a safit ne hagyjuk ki, vagy egy jlc memovoxxal is ellennék ....)
most nem fenyeget az a rém (még) hogy vásároljak, mert az álomórát nem engedhetem meg magamnak akkor sem ha mindent eladok, de lehet meglépem ezt egyszer.
a játszósóra kitétel az adott, azt természetesen belevettem a körbe. azt megadom még, hogy egy vékony öltönyóra esetleg még elférhet, de ott sem vagyok finnyás, egy régi vintage vagy egy orient bambino nekem megteszi... vagy a nomos-t nem adom el

-
RCTiv
tag
régebben néha belefutottam abba, hogy milyen óra ez kérdésre elkezdtem magyarázni, hogy hát ez egy replika, de nem úgy replika hanem tényleg replika, de már csak a kinézete mert nem is igazi kompresszor ház hanem csak sima, na azokat a fejeket
erről nagyon hamar leszoktam, az átlagembert egyáltalán nem érdekli, az órabuzit meg felismered mert csorog a nyála 
-
RCTiv
tag
mindenkinek:
Nem olyan egyszerű ez.... mostanában egyszerűen nincs kedvem cserélgetni az óráimat. Nem szeretem, hogy fel-fel kell húzzam a pihenőket, mert alig-alig jut rájuk idő az aktuális kedvenc mellett. Mivel quartz órám egyetlen egy sincsen, (én igazán megpróbáltam pedig, volt egy longines hydrocoquest talán még emlékeztek rá, eladtam, aztán vettem egy "ólcsókát" hogy akkor játszósnak jó lesz, azt is eladtam, nem tűri meg a kezem az elemest ennyi..
) az óraforgatótól valahogy idegenkedem, minden cserénél felhúz beállít, aztán ezt nem szeretem. Meg igazából két órát hordok, azoknál meg egy-két hónap is megvan míg váltok általában.Van tartalék óra is de nem hordom mert tartalék
van játszós is, na azt néha felveszem, kertészkedéshez nyilván nem a drága órát viszed, viszont vagyok már pl. annyira öreg, hogy egy fesztiválra simán elmegyek a komolyabb órában, merthát azt szeretem, abban érzem magam jól... (persze nem is úgy fesztiválozok mint 15 évvel ezelőtt
)szóval nálam szerintem egy igazi all rounder óra (plusz egy játszós, de amilyen kategóriáról most beszélünk oda bele kell férjen egy párezer/tízezer forintos kertészóra
) talán nem okozna problémát, ellennék mint a tök. Ha meg pár év alatt megváltozik az ízlésem akkor lehetne cserélni, meg ez ugye felülről korlátos anyagi helyzetet is feltételez, mert ha minden mindegy lenne na hát akkor minden mindegy is lenne 
csiga: nem hiszem, ahol én forgolódok ott elhiszik rólam, hogy igazi, de ha nem lexarom
annál jobb, megfigyeltem a drága óra sokszor irigységet szül, mert ugye ez 100% értelmetlen luxuskiadás sokak szemében - de azok meg nem is értenek hozzá, hogy megítéljék mi van a kezeden) -
RCTiv
tag
misi a rolidat nem akarod elcserélni pár topikkedvenc órára? (árkülönbözetet megbeszélve term.)
vagy ha esetleg valakit érdekel, gondolkozom azon, hogy egy órám legyen és az egy roli kellene legyen nyilván... (szinte mindegy melyik csak klüklopsz nélkül) csak ahhoz ki kellene árulni a meglévő óráimat, vagy találni valakit akinek éppen az a vágya, hogy egy lld egy smp és egy tangente triót beszámítson. (meg még egy-két kisebb értékű de elég ritka gyöngyszem )
nektek mi a véleményetek? egy mindent vivő vagy sok kisebb? néha úgy érzem, hogy kevés kezem van az óráimhoz

-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
ezek szerint tényleg nehéz volt a rejtvény, na jó advanced level valóban, hiszen tudni kell, kinek van a topikban lld-je, és azt is ki az aki szíjakat készít, na a kettő közös halmaza lesz az aki olyan tesztképet tud nekem mutatni, hogy a saját órámon látom hogyan mutat a szíj. (hiszen nekem is lld-m van)

vagy csak vicceltél és pontosan tudtad de oltasz kicsit, az se rossz

-
RCTiv
tag
senkit sem nyűgözött le a kis rejtvényem

-
RCTiv
tag
jaaaaaj de qrta türelmetlen vagyok

csináltattam egy szíjat (meg egy pénztárcát de ez most mindegy) egy híres mesteremberrel és már postán figyel, nagyon várom.
a megfizethetetlen kategória, amikor kérsz egy képet és a mesternek van ugyanolyan "próbadarabja" amilyenre majd véglegesen kerül nálam a szíj

lehet kitaláljátok kitől jön

-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
a stowák között is körbenéznék azért, bár régen néztem már rá az oldalukra és most kicsit megleptek az árak, mióta lett minden órájuk 1000 euro környéki?
Pár éve amikor az eta 2824 mizéria volt, akkor még egy antea 380 euro volt (amit megrendeltem csak visszamondtam, mert túl sokat kellett volna rá várni és ugye beesett egy tangente ami azért mégiscsak na
) -
RCTiv
tag
most éppen a mindenes seikoban nyomom, és igen vízbe is viszem

tényleg visszaolvasva párezer hozzászólást, ugye vettem nemrég egy sárga kiegészítő mutatós seikot, na azt tovább is adtam egy barátomnak, mert én nem tudtam a rossz szememmel leolvasni róla rendesen az időt, az óra és percmutató kvázi "eltűnt" nekem már zavaró volt. ha valaki ilyesmiben gondolkozik, ezt vegye számításba.
update: csomagolhatnál mellé vmi szép nagyon sötét barna szíjat az lld-re

-
RCTiv
tag
kikérem magamnak nem innen ugrottam rá, persze bizonyítani nem tudom, de szerintem nem is kell
főleg, hogy azóta neked is van 
(hétvégén jövünk haza...)
-
RCTiv
tag
nem fogom elárulni mi az amin kattogok, mert az egész topik vesz magának

bár minden lld-smp tulaj szégyellheti magát akinek nomos még nincs az az igazi trió.

-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
az úgy van, hogy te megveszed tízezerért az ötezres hamisítványt aztán csodát vársz. küldd vissza az eladónak és várd ki újra az egy hónapot egy másik xarért.

-
RCTiv
tag
szépóra jóóra
ha nem parázol attól, hogy nem zafír, akkor teljesen jó ötlet. Ja igen még egy nagyon fontos dolog, hogy a kis vékony mutatói azért klasszul elvesznek a fehér hátterű számlapon, szóval jó szem is kell hozzá, ez esetleg zavaró lehet.itt a topikon egy topiktársunknál van hozzá egy faxa szíj, is majd ha nem leszek beteg és végre elhozom, rakok fel egy képet azzal is. (bár én már most is leszedtem a bőrszíjat és egy fekete-sárga nato van rajta) a gyári szíjtól azért csodát ne várj.
nekem ez lesz a nyári kirándulós órám, ha messzire megyünk mindig quartz és olcsó órában megyek, sőt én tuti úszni is fogok benne, két hónap múlva arról is be tudok majd számolni, hogyan bírta

(és igen ha megveszed jön az smp

-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
vintage diver hangulatban kis csuklóra tökéletes a seiko snzh5
nekem is van egy és a tokfülek távolsága csak 48 mm (lemértem) egyáltalán nem tűnik nagynak a mérete csuklón és nagyon komfortos. (nekem is 17 körül van a csuklóméretem)
-
RCTiv
tag
igen azon, de bíztam benne, hogy direkt volt és akkor vicces is meg minden oké

-
RCTiv
tag
az eladó sem gondolta.... vicces volt, mondta, hogy napközben nem volt otthon, nem is nézte az e-maileket, én ugye kb fél órán belül csörögtem, megbeszéltük, hogy este akkor találkozunk (először azt, hogy nem aznap, hanem hétvége után találkozunk, de be voltam sózva és rábeszéltem) és amikor leültünk inni egy üditőt, akkor mondta, hogy most indulás előtt nézte meg és van vagy harminc e-mail.... sokan ráugrottak, én sem gondoltam amúgy, hogy ennyire pörgős lesz.... most az egyszer én voltam a jó pozícióban, nyilván máskor meg majd más lesz.

-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
only ready módban

mondd, hogy csak viccelsz

-
RCTiv
tag
azért az valahol szomorú, hogy egy 3000 eurós órát gyakorlatilag "jobban" lemásolnak párszáz dolcsiból mint az eredeti. (a jobban alatt azt értem, hogy a hátlap gravír mélyebb a hamisítványon LOL) tudom, hogy marketing és nem önköltség alapú ezeknek a termékeknek az árazása, de mégis..... Itt még a szerkezetre se lehet mondani, hogy deháthűde....
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
talán kicsivel kevesebb is az óra
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
nem hiszem, hogy eladó lesz, pár mikrokarc a csaton, minden papír, 2003-as 2009-ben az akkori tempora-ban szerviz, most meg a saját órásomnál, egyből, remélem sosem kerül rá sor, hogy annyira megszoruljak, hogy el kell adnom. (kopkopkop)
alkatrészeket nem kellett cserélni, mondott valamit ami mindig csere általában, de ebben még azt sem kellett, valami rugófixfax, nem értek hozzá, de tökéletesen megbízok az órásomban, nem csak belecsapott egy kis olajat

és szerintem is a legszebb összeállítás, én is régóta keresem. Még majd egy portugieser kell és kész vagyok

-
RCTiv
tag
azt mondta semmi kopás, viszont valami az első szerviznél valami "túlmostak" bármit is jelentsen az
, de hogy nem érdemes vele most foglalkozni, majd öt év múlva megnézi újra
elég faxentos állapotban van, lehet nem is fogom túlhordani, de most pár hónapig biztosan. Majd nyáron meg visszaváltok az LLD-re. Mindkettő tökéletes mindenes. Az SMP valami egészen kifinomult, semmi sincs benne a búvárok darabosságából és esetleges nyersességéből, brutalitásából. -
RCTiv
tag
a számlap alapján könnyű volt

voltam most nagyon messze európától, elég durva helyen (az üzletközpontban pédául két PP bolt) láttam csodákat a kirakatokban

-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
-
RCTiv
tag
meg is találtam kis kereséssel:
-
RCTiv
tag
nekem ez egy omega x33-nak tűnik

-
RCTiv
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most egy hirsch pure szilikon van rajta de valami vagányabbat szeretnék. Nyilván bőr csak trükkösen jöhet szóba de alapvetően tetszene.

) talán nem okozna problémát, ellennék mint a tök. Ha meg pár év alatt megváltozik az ízlésem akkor lehetne cserélni, meg ez ugye felülről korlátos anyagi helyzetet is feltételez, mert ha minden mindegy lenne na hát akkor minden mindegy is lenne