Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz Reverting #91049 üzenetére
Van raktáron új Steinhart Ocean1 Black ETA2824-2 kerámia 127 000 Ft
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #91052 üzenetére
) remeljuk...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
fiktív1
tag
válasz vadászcsiga #91054 üzenetére
Hát, igen, írták is, a németek, hogy feljebb fog menni a frank miatt..
Jelzem nektek is, hogy a Júliusban megrendelt ocean 44-nek még mindig nyoma sincs, tájékoztatás semmi. Lassan 7 hónap.. A hírhedett RIOS....
Lassan körvonalazódik bennem egy levél tartalma a kinti cég vezetőjéhez.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
A szijat még finomhangolni kell, kicsit lötyög rajtam.
A Hantos óránál mennyibe kerülhet ez a művelet?
-
fiktív1
tag
válasz vadászcsiga #91057 üzenetére
Mivel csúsztak, stb, próbálják exkuzálni magukat, nem kértek előleget, csak türelmet. (már van 1 másik amúgy)
[ Szerkesztve ]
-
icm
tag
válasz polonic #91058 üzenetére
Én anno valami ~1000 forintot fizettem amikor a fémcsatból kellett egy szemet kivenni. Múltkor pedig megoldottam otthon. Nagyságrendileg nem gondolom, hogy ennél sokkal többe kerülne, tekintve nem egy űrtudomány...
"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
icm
tag
válasz polonic #91062 üzenetére
Egyelőre nem vettem stift kiütőt, egy régi masszív stifttel ütögettem ki. Azért pl hasznos ha van otthon akár egy ilyen vagy egy ilyen. Nem tudom mennyire tartósak... hirtelen felindulásból ezeket találtam, ha van jó minőségű verzió akkor érdekelne. Akár a stift kiszedő is érdekes lehet, habár nem szívesen adnék ki 6-7 ezret egy Bergeon-ra de ha nincs alternatíva még az is lehet az lesz...
-
vadászcsiga
félisten
válasz fiktív1 #91060 üzenetére
És miért akarsz meg egyet?
icm
Egyik sem jó semmire de talán az első használhatóbb. A másodikkal csak a szenvedés van, szinte tuti hogy ahhoz a szíjhoz amihez kellene nem lesz jó. Az elsőből egy garnitúrát már gallyra vágtam mert ócska puha anyagból vannak a tüskék.[ Szerkesztve ]
-
fiktív1
tag
válasz vadászcsiga #91064 üzenetére
Hát.... lesz 1 olyan bontatlan O44 az országban, amire nem kell várni jó sokat.
Ugye azt, hogy itt valaki megválik tőle, azt nem lehetett tudni.[ Szerkesztve ]
-
fiktív1
tag
válasz vadászcsiga #91066 üzenetére
Vesztenivalóm nincs vele, kaját nem kér, megjön, amikor megjön. Úgy tudom, kinti rendelésre is kell/kellene várni rendesen. Lényeg az, hogy már élvezem, különben mocskossul pipa volnék.
Írni már innen is írtak több panaszos levelet. Erre a magyar forgalmazó még le is baszta, hogy mit égetik őket Günter előtt! Én a maufaktúra helyéből rég kivettem volna a jogoka a kezükből! ...És pl átadtam volna ..nekem.
[ Szerkesztve ]
-
icm
tag
Na ez az én bajom is, akár a stift szerszámmal is. Gagyi cucc... a Seiko spiritből kivett stift keményebb mint ezek a szerszámok, könnyedén szereltem avval a fémcsatokat de ez kicsit sufnis... ráadásul a stift drágább mint a szerszám szóval hosszú távon a szerszám érné meg, de egyelőre jóba nem futottam bele.
-
WiZARD
addikt
Én a második típust vettem, és nekem tökre bevált. Nem egy örök darab, de pár műveletre tökéletesen elég.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
SeatZola
őstag
Na tegnap este megrendeltem a DFI-ről az asszonynak a szülinapi órát.
Ő lett az:
Edo-drive, Super Titán tok és csat, zafír, wr100. 34mm. Egész pofás darab. Szerintetek mikor érkezik meg kb?Zoli
-
Szabikaa20
őstag
válasz fiktív1 #91067 üzenetére
Én írtam nekik annó,hogy nem törődnek a vásárlóval miután kifizette az órát,sőt előtte se nagyon!Rios elküldött valami másik céghez,hogy ők intézik a garizást,de az a cég nem is válaszol!Emailcím sincs a weboldalukon azt külön kellett kikérnem a FB-os oldalukon se válaszoltak se emailben azótase!
Sőt most nézem a FB-ról már törölték magukat ez a cég volt az: Tér-idő óra ékszer ker.kft.Azt hiszem masik oldalat csinaltak ahova én írtam mar nem létezik!Ilyen helyen javítanák a Steineket,ahol kinai órákat forgalmaznak?Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
nagyúr
Új óratulajoknak sok boldogságot!
Mellé egy kis vidám hazai hírek:
Voltunk a haverommal a westiben, a Média elõtt ott a kínai placc.
Látom egyik vitrinben hogy "Yamaha!!!!"
Szent sz@r!
Megnézzük gyorsan!
Bár ne tettünk volna meg! Olcsó kínai gumihatású órák, márkához méltatlan kivitellel!
De a kis eladócsaj erre is feltette a koronát!
"Valami amerikai márka" címmel!Ennyi a mese péntekre, szabad röhögni!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
fiktív1
tag
válasz excalibur36 #91083 üzenetére
A 44-is már 136 ezer, ha átszámolod. A saját oldalukon. Magyar rioson most frissítették, 20 al drágább... nesze neked...:-( 115 volt..
Szabika, én tuti csak a "gyárba" küldeném vissza nekik, ha gari lenne.
[ Szerkesztve ]
-
ph_5.5
aktív tag
válasz vadászcsiga #91054 üzenetére
Február 04-én is még 118ezer volt a raktáron lévő kerámiás Ocean 1 black. Ez volt az egyetlen opció, alu lünettával nem is lehetett kérni.
Szóval ez a hirdetett 114 ezres termék 2 napja még nagyon rossz vétel lett volna.
-
Tothgera30
Ármester
Új Seiko Monster SRP307 még mindig eladó...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
fiktív1
tag
válasz vadászcsiga #91090 üzenetére
Ph!
Steinhartéktól.
Igen, akkor nem szóltam, így akkor onnan amúgy is drágább lett volna az óra, mint a magyar partnertől. Az a 115 ropi elfogadható volt. Szíjat, alkatrészeket rendeltem a kinti oldalról, ott mindenhol fel volt tüntetve, hogy free postázás. Azért gondolhattam. Az órák dobozzal nagyobbak, biztosítás is van rajtuk, stb... érthető, bár sok.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz phranxinatra #91007 üzenetére
-
ph_5.5
aktív tag
válasz WiZARD #91097 üzenetére
6.9 Euro és DHL (egész aurópába ennyiért postáznak, Németo-ba 40 euro feletti vásárlásnál ingyenes)
A Holland cuccoknál pedig szerintem szintén DHL... és 24 órán belül sokszor Bp-n volt az áru. Ott meg állt néha 2 napot mire kihozták.
Szerk: Izrael és Oroszország 15.9 Euro ...
Ilyen fog érkezni elvben a jövő hét közepére.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest