- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Sosem lattam meg ilyen Breitling “homage”-t
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
En teljesen egyetertek ezzel
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Kimondottan tetszik
-
Magnum_
nagyúr
A holdóra a márkajelzést leszámítva pontosan úgy néz ki, mint a
ParnisPagani. Vagy fordítva. Ki találta ki a dizájnt? A holdóra, vagy a Pagani?
Nem vitázom, nem flame-elek, csak a low budget kategóriában olyan órát keresnék én magam, ami önálló dizájnt képvisel (volt régen Subra hajazó microbrand-es órám, de azon már túl vagyok). -
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
kellett az órámhoz pótszem (nem mai csirke, csak NOS állapotban vettem - Breitling A73380), c24-en körbenéztem, 2-300EUR egy szem, de pontosan ilyet nem is találtam (csak szálhúzottat), most ebéd után besétáltam WDL-be, pont volt raktáron, 19e Ft beszereléssel, beállítással

-
Magnum_
nagyúr
Ami panaszt ossze lehet olvasni az olcso automatakrol (itt is), szerintem nem erdemes.
Tsebacsi: itthoni seikot garanciaval, rendben van. Alirol noname koppintast? En ennyire bator nem vagyok.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Nem tudom, lattatok-e a 39-es Aqua Terrat (quartz) FB csoportban. Valaki csapjon le ra.
-
Magnum_
nagyúr
Lazenby egy filmben volt Bond. A hivatkozott hsz rola szolt.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
En mindig veszek adott markaju utazotokot az oramhoz, abban tartom otthon, meg azt viszem magammal, ha elutazom
-
Magnum_
nagyúr
persze, hogy quartz-ra
én quartz bzi vagyok, nem is nagyon tudom, mire cserélném le a mostani brenyómat 
Ha ügyesen választasz telefont, egy Aquaracer quartz is befigyelhet mellé.
(én még zárás előtt kedvezménnyel vettem egy i13-at az áremelés előtt, még így is sokallottam az árát amúgy, de lehet sokszor kuponhalmozással jó (?) samsungot is venni és akkor mehet nem microbrand de szép állapotú óra (akár patika is). Nem tudok most példát küldeni, nekem is volt nemrég 150k körül lőtt nagyon szép Aquracerem fém szíjjal, de eladtam, nem hordtam, szerintem ide is szúrtam fotót róla.Microbrand: nekem egyszer volt, a mostani Venezianico akkor még Pegasus néven futott, rózsafa doboz, minden körítés, aztán leestek a mutatók, szerencsére pont Olaszországban tőlük 20km-re voltam, amikor ez történt, átmentem oda, le is adtam nekik, aztán küldtek kettő újat inkább, ez pont egy rossz példa lehet, de nem szeretnék soha többet microbrand órát.
Zolika: Aquaracer, quartz, 39-41mm, vannak ilyenek.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
nagyot mentetek ma :-))))
szembe jött velem FB csoportban eladóként az az omega óra, amit nemrég adtam el, de már egy kereskedő árulja.... biztos nem lett szerelem
dzsi: utolsó mondatodat leszámítva teljesen egyetértek azzal, amit írtál.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Koszi
egyebkent arban sem volt rossz vetel.
2000-es evekben gyartottak ezt.Offba meg azert irok, mert se nem japan, se nem microbrand
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Holnap elvileg jonnek az omegaert, picit rizikoztam es c24-rol megvettem az utodjat (volt kis aralku, remelem, rendben ideer es tenyleg olyan, mint a fotokon, arban az omega alatt marad rendesen)
-
Magnum_
nagyúr
Na jo, en is kioffolom magambol a hasonlo rolcsis sztorim: en taval vettem, szombaton rendeltem, raktaron van, atveheto, elmentem, hazahoztam, nem tolt.... visszavittem, nem tolt, igen tudom, csere/penz vissza, majd hetfon, ne szorakozz, nincs kollega, dehogy nincs, nincs masik, dehogy nincs, akkor csere jo lesz? Persze.
Dobozt itthagyom, de elotte probaljuk ki
-
Magnum_
nagyúr
Jut eszembe: egy baratomat ket hete elkisertem az Andrassyra egy uj Heritage-t venni, az az ora egyebkent mese (jovo csutortokre kaptunk is meghivot valami eventre oda)
-
Magnum_
nagyúr
Nagyon meg voltam elegedve a minosegevel, azzal, amim volt (transocean), talan jobb is volt, mint a seamastere.
Aztan persze lehet, hogy a tudat (nem omega) csipne a szemem :-))) -
Magnum_
nagyúr
Igen, de picit felhype-oltak a rokcsi arakat :-) de amugy sem izgat annyira (persze egy daytona kellene) Nekem a "colt" dizajn nagyon tetszik es banom, hogy a brenyom eladtam, talaltam chrono-n 3db-ot, ami erdekelne, nagyjabol betakarna az omega ara. Tehat kb 15 eves orat keresek, DE legyen patika :-)
-
Magnum_
nagyúr
Az nem nekem valo
($) ha elmegy, meg fogok nezni egy masik omegat, de sanszosan ujra Breitling lesz -
Magnum_
nagyúr
En meg sanszosan eladom az oramat (kineztem egy masikat...)
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Bar mar nem vallalkozast kepviselo jogtanacsos vagyok, hanem a fogyasztoi oldalt kepviselo ugyved, de velemenyem szerint termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához nem kell a szijat megbontani. Ez a vallakozasnak szivas, mert azert lassuk be, akarmennyire ugyes az oras, lehet, hogy lesz nyoma annak, hogy a szijat mar megbontottak, UCS-kent lesz eladhato igazabol.
A visszaveteli kotelezettseg nem ketseges, de ertekcsokkentes szerintem alkalmazhato, bar egy szigorubb levelre talan visszaveszik anelkul is (de fenntartom, hogy el lehet donteni, hogy tetszik-e, vagy sem szijallitas nelkul is es azert a vallalkozasokkal sem kell felelslegesen kbszni)Nem kotelezo a neten kereskedni, de azert verseny legyen, igaz? :-)))
-
Magnum_
nagyúr
Nem ertem, miert kellett megbontani a szijat, ha nem tetszik? Felprobalni anelkul is fel tudtas volna.
Egyebkent szerintem kotelesek visszavenni, de ertekcsokkenest alkalmazhatnak a vonatkozo jogszabaly alapjan: 25. § A fogyasztó csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Az utangyartott lunetta azert kiszurhato, nem egyezik a szin (es megkulonboztetheto a gyari, fakulttol is)
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
WDL oldala menni fog
-
Magnum_
nagyúr
Na jo, lehet, hogy egy mission to saturn johet

-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
legnagyobb svájci óramárka, a Rolex kedden szintén közölte, hogy leállítja az Oroszországba irányuló exportot
Szerintem arrafele meg nagyobb aremelkedes lesz a rolcsiknal
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
A belépő seamaster december végén még 1.910e Ft volt, későn követte le az EUR mozgást, de egyébként is nőttek az árak.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(meg ezen még sárgulósak az indexek, csúnyán öregszik). Már megvan fél éve a Brenyóm, de egyelőre nem látok utódot semmiben
)

a breitlingemen volt, az omegamon nincs es nagyon zavaro.