Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz KelemenUhr #92137 üzenetére
Hát igen nem a csíkozás miatt szép a ruszki, hanem a domború kidolgozottsága, plasztikussága miatt.
Lesz valami tipp szóljatok!Hú, mit találtam Orient Mako/ay lünetta/bezel elégedetlenkedők!
Valaki tapossa ki itt is az utat és követem!
Betét azután lenne dögivel (yobokies, Dagaz).F@szányos lett!
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #92151 üzenetére
Hát ezt a fejlett nyugaton már régóta művelik.
Csak az a fránya pénz ne számítana!
Ki tud skx lünettát, tényleg ennyiért van csak?
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
ph_5.5
aktív tag
válasz vadászcsiga #92152 üzenetére
Köszönet!
OK, ha kiszedtem 1 szemet a szíjól, megcsinálom.
Condy- neked is köszönöm!
-
Szabikaa20
őstag
Gratula mindenkinek az új órához!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
csƵ
addikt
Elvileg a PR100-asnak 19 mm a szíjszélessége. Akkor most 18 vagy 20 millis NATO szíj jó rá?
-
Cha-b
senior tag
válasz fiktív1 #92148 üzenetére
Ezt linkeltem volna én is.
Ez vagy a Tag microtimer jöhetne nálam szóba digitális óra tekintetében, de egyszerűen fel nem foghatom miért akar egy "felnőtt" (nem mondta mennyi idős) férfi ember digitális órát manapság. Ez a 80-as évek vége, kilencvenes évek eleje divatja. Egy analóg mindenféleképpen "szemrevalóbb" komolyabb hatást kelt sztem. Ha rossz az ember szeme, akkor nem szóltam, mert ez egy értelmes/valós indok lehetne számomra.CSAKAKISPEST!!!!
-
csƵ
addikt
válasz phranxinatra #92163 üzenetére
Olyat még nem találtam...
#92163: akkor még nem volt ott. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ph_5.5
aktív tag
válasz alphaville #92156 üzenetére
-
ph_5.5
aktív tag
válasz polonic #92168 üzenetére
vadászcsiga adta meg a választ- ki kell szednem 1 szemet... de már annyira sötét volt a fotó pedig el akartam készíteni. (35mm F1.4 1/80 ISO800 körül, a világítós kép pedig ISO2500 1/25 35mm F1.4 - szóval nem akartom tovább várni)
Egyébként annyira nem zavar. Felfelé nem csúszik mert az alkarom elég vastag- lefelé meg a kezem méretes (25cm-es az araszom)
Vadászcsiga- Igen, egyébként tényleg nem veszélyes. Az automta Hamiltonom kb 3mm-el vékonyabb csak a súly nem probléma.. szóval ha ez nem ázik be mint az Invicta akkor sokáig megmarad.
[ Szerkesztve ]
-
ph_5.5
aktív tag
válasz vadászcsiga #92173 üzenetére
2006-tól egy Citizen Marinaut Titaniumot hordtam fém szíjjal. Az Invicta is fémszíjas volt... A Hamilton Jazzmasterem kevlár utánzatú vízálló szíjat kapot. Nem vagyok bőr párti- bár tudom hogy szépeket alkotsz.
Facebook? Csak levelezésre használom- igazából nem vagyok fent. Tudom- az ilyen nem is ember
[ Szerkesztve ]
-
ph_5.5
aktív tag
válasz vadászcsiga #92175 üzenetére
Nem árukapcsolásra gondoltam a részedről
Alapvetően modelleket fotózom (női) - tárgyakat ritkábban. De az órával van pár ötletem amit meg akarok csinálni. Majd ide felteszem ha lesz időm összehozni a képeket.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz ph_5.5 #92166 üzenetére
Grat, jól néz ki. A németeknél a DHL a sima postát jelenti, gondolom itthon is a posta vitte ki.
Ez a WE North Pole akkora mint az én órám, nekem való darab.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Macyke82
tag
válasz JackFeryll #92180 üzenetére
Sajnos a hobbijaim közül mindegyikre jellemző az "anyagi csőd" titulus:
órák, fényképezés, kerékpározás (szigorúan országúti)
De összeteszem a két kezem, hogy mindegyiket jó szinten élvezhetem. -
Golota
aktív tag
Nem egyetlen órának, de nekem pl bejönnek ezek a digitális órák, pedig (sajnos) már nem vagyok tini. Junghans, Suunto és több Casio modell is nagyon tetszik. Van bennük valami mesterkéletlenség, szerethető retro, vagy tool watch feeling. A waveceptoromat is gyakran hordom.
Ami egyáltalán nem tetszik, az az ana-digi.
[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
válasz KelemenUhr #92133 üzenetére
Grat! Mutatós darab...
(#92150) ph_5.5
Grat neked is! Ütős darab! Szó szerint..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz agy73p #92143 üzenetére
Köszi mindenkinek!
agy73p: Azt nem tudom, hogy van-e ezeknek pontos típusszámuk, de sajnos nem szokták feltüntetni őket, csak annyit, hogy Poljot. Érdemes szétnézni e-bay-en (Beírod, hogy Poljot, lesz rengeteg találat és lehet vadászni), meg Vaterán is volt nemrég egy ilyen, nem tudom, fent van-e még. Esetleg Dzsanának van a fehér változatból.
szundybence: A kép alatt a típusszám, e-bay-en találsz, olyan 60 €.
vadászcsiga: Köszi, de, ez már az én csuklómon, rohadt gyorsan ideért, meg is lepődtem, azt hittem az indiai HMT érkezett meg.
ph_5.5: Gratula!
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Ra3
őstag
Régebben már nézegettem a Zeppelineket, de automatájuk nem volt ami tetszett volna, aztán az utóbbi időben meg is feledkeztem hogy kellene egy kicsit retró stílusú óra. Most egy DFI-s rendelés kapcsán (fizetés után jöttek rá hogy nincs amit rendeltem) ajánlottak eléggé akciós áron (az eredetileg rendelt óráért fizetett összegért) egy ilyet, és nem tudtam ellenállni:
Zafíros, alsó kismásodperces-es, üveg hátlapos, wr 5 bar. Egykét hét és itt lesz, majd beszámolok róla, ha nem jön be akkor legrosszabb esetben eladom.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
fagyalllo
őstag
válasz Golota #92183 üzenetére
Én is szívesen vennék valami klasszikus kinézetű(bb), igényes LCD-s órát, a Seiko csinált is ilyeneket, sajnos a szimpatikus modelleket már nem kapni.
A legszebbet már régóta: SBPG001
Az SBFG001-et 1-2 hónapja még láttam pár helyen, mostanra az is eltűnt.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Wg5113
aktív tag
Nagy gratuláció az új óra szerzeményekhez Mindenkinek!
-
entropy
tag
Powermatic 80 24 óra alatt 0 másodperc járáseltérést produkált. Ebből 12 órát egy helyben volt, 12 órát pedig a kezemen, irodában, kinti hidegben (na persze ez lehet, hogy semmit nem jelent) és ping pongozás közben is.
Amit még tapasztaltam: nagyon halk a tik-tak hangja (tudom nagyon professzionális kifejezéssel éltem ), és ezenkívül 10 percet késett a dátumváltás éjfélkor. Ez még normálisnak mondható gondolom. -
csƵ
addikt
Az elmúlt 20 évben fejlődtek valamit a szerkezetek?
-
Ra3
őstag
válasz entropy #92191 üzenetére
Az elég jó, ezekből a powermatic werkekből van több változat is? Úgy rémlik hogy valaki azt írta itt korábban, hogy márkától-ártól függ hogy melyikbe milyen kerül.
vadászcsiga:tényleg jobban néz itt ki, nem hülyeség az a 10óra10. Mondjuk az enyémen rakott fekete indexek lesznek, a számok helyett, de a többi stimmel
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
alphaville
aktív tag
válasz vadászcsiga #92192 üzenetére
Csiga, ez az Orient a tièd?Mert akkor beszèlgessünk privát...
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz vadászcsiga #92192 üzenetére
Fentvan a bakancslistán, még ezévben biztosan beszerzem.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
szundybence
aktív tag
válasz KelemenUhr #92186 üzenetére
Köszi.
-
entropy
tag
Megmondom őszintén, hogy nem tudom, de szerintem csak ez a C07.111 van ami 2824 modifikáció. Nagyon sokat utánaolvastam a szerkezetnek, de inkább csak azután kutakodtam, hogy vajon milyen a szervizelhetősége... Nem találtam semmi konkrétumot, senki nem tud semmit mondani, senkinek nincs tapasztalata, csak feltételezések mennek mindenhol. Még az sem tiszta, hogy tényleg plastic/műanyag benne a gátszerkezet, több helyen azt is írták, hogy szintetikus anyag, ami különféle fémekből van... De ,ha valaki tud tényleg kézzelfogható konkrétumot erről, az jelezze pls!
Egy kronográf változata van, amiről viszont hallott rosszakat egy órás ismerősöm egy szervizestől...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest