Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz phranxinatra #91234 üzenetére
Köszi. Lecseréltem a szíjat, de azóta már nem a nato, hanem egy fekete bőr van rajta. Télen nem szeretem a fémet.
Ez az SMP viszont mindent visz. Tegnap rá is kérdeztem Tominál, de most a CHF miatt számomra nagyon felejtős. Mostanában feléltem a forrásaimat, kell egy kis pausa. Célként azért megmarad evidenciába.Alpha: 4-es forgatóm van, nem fér bele minden, de általában forgatok.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Mr. Deluxe
tag
válasz vadászcsiga #91188 üzenetére
-
RCTiv
tag
válasz Mr. Deluxe #91253 üzenetére
-
RCTiv
tag
válasz phranxinatra #91235 üzenetére
hát azért majd egyszer lesz egy PO-m is
-
Deskdiver
senior tag
válasz Mr. Deluxe #91253 üzenetére
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #91257 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #91257 üzenetére
Csak aztán vigyázni rá az aluljáróban meg a villamoson. Nekem sem tetszik igazán a dátum elhelyezése miatt. Azért 6.-án nem nézhet ki rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
válasz Mr. Deluxe #91261 üzenetére
Ha úgy hordod mint John Wick akkor csak a szíj látszik felül
[ Szerkesztve ]
-
Takuun
aktív tag
válasz JackFeryll #91262 üzenetére
Végülis akkor csak ezt látni:
-
vadászcsiga
félisten
-
consono
nagyúr
Tettem a Makora tegnap én is NATO-t, egyelőre még szoknom kell a dolgot, valahogy összement tőle az óra.
(Tudom, hogy fordítva van a szíj, de így volt kényelmesebb!)
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Takuun
aktív tag
válasz phranxinatra #91271 üzenetére
De!
Még a 2014-es Baselworld-ön mutatták be. A Blancpain Fifty Fathoms család legújabb tagjához adják.
-
alphaville
aktív tag
válasz alphaville #91233 üzenetére
TALÁLTAM EGY GYÖNYÖRŰ ZEPPELIN 7656-1 AUTOMATA
ÓRÁT AZ OLX-EN!
Èrdemes megnèzni! Ma tettèk fel.[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #91036 üzenetére
Ráírtam tegnap az eladóra de elkelt. Majd olvastam, hogy itteni az új boldog tulaj.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
KunEmber
senior tag
-
excalibur36
senior tag
Az ETA 2836 milyen werk?
Mennyire számít jónak?Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
resool
aktív tag
válasz alphaville #91274 üzenetére
Tied? Szerintem kicsit drága, közel ennyiért szerintem lehet újonnan is szerezni.
-
V-I-D-A
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem 40ezres kategóriában viszonylag megbízható órát mindennapos használatra? Feltétel, hogy zafír üvege legyen, mert gyűlölöm a karcokat, fém szíjas, és be lehessen vele menni a strandon a vízbe, anélkül hogy meghalna. Külföldről rendelés nem probléma. Van valami best buy ebben a kategóriában?
Köszönöm!
-
Ra3
őstag
válasz V-I-D-A #91280 üzenetére
Ha kvarc kell akkor szerintem ez best-buy most (külföldről), kb. 40k, öröknaptár, zafír üveg, 10bar wr, eco-drive (napelemes):
[link]
Ha itthon akarod megvenni rendes garival akkor ez tudja kb. ugyanezt, mínusz öröknaptár:
[link]
Automatából 40k-ért nem valószínű hogy ugyanez összejön, hacsak nem találsz akciós Orientet külföldről.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
V-I-D-A
aktív tag
Lényeg hogy ne legyen kopó bevonat rajta, szóval ha karcos lesz, egy polírozással meg lehessen oldani! Ja még annyi, hogy rendesen fluoreszkáljon a sötétben, mert sokat dolgozom éjszaka. Lehet automata, és quartz is, nem vagyok válogatós! A hangsúly a tartósságon van. Akkor a zafírt lehúzhatjuk, ha nincs ebben az árkategóriában.
-
vadászcsiga
félisten
válasz phranxinatra #91287 üzenetére
Wow klassz. Fészbúkra vele
-
condy
senior tag
válasz phranxinatra #91287 üzenetére
Bakker!
Nálunk nics hó, de ma elvittük a gyaeekeket az "öregsárkányhoz" a hegyekbe, hogy lássanak telet is.
Sajna nem volt annyi eszem, hogy lőjek egy hasonló képet!
Csigának igaza van: mehet az arckönyvbe! Szép!"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
vadászcsiga
félisten
Az hogy lehet hogy a rollernek van egy csomó swiss made hommage-a, a PO-nak meg gakorlatilag egy sem?
-
phranxinatra
aktív tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz V-I-D-A #91286 üzenetére
Ha éjszakára kell, búvárt válassz, annak a legjobb a láthatósága. Javallat : fekete számlap, fehér mutatók. Esetleg Orient Ray. De kicsit hozzáteszel, és megvan a Seiko SRP307... . Mondjuk a munka jellegétől függően kvarc lehet a jobb választás /strapabíróbb/. A mechanikus órák kényesebbek.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #91294 üzenetére
A Seiko SRP307 nekem nem tetszik, De az Orient annál inkább! Ez ajánlott kategória? Mennyire kell vigyázni rá?
Eddig G-Shock-ot használtam, csak úgy érzem meg kell komolyodnom![ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #91292 üzenetére
Tényleg nincs szinte semmi. Ezt az egyet találtam hirtelen aminek talán van egy apró PO utánérzése, de valójában szinte mindenben különbözik. Kínaiban viszont van bőven, de azok mar túl vannak a Homage kategórián.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest