- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bloons TD5 - Tower Defense játék
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
-
icm
tag
válasz bbuffy #92757 üzenetére
Talán... megint egy jó körültekintés utáni kijelentés.
A Grand Seiko oldalon ha mindet nem is, de minden 2ikat megnéztem (egyik a fekete a másik a fehér számlapos verzió volt, így az összes típust megnéztem) mindegyik zafír üveges... a szutyok kvarc szerkezetestől a szuper drága spring drive kronográfig.És ha már Diver az legyen búvár, a Quartz pedig kvarc...
"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
phranxinatra
aktív tag
válasz bbuffy #92757 üzenetére
Kiadott a Seiko egy évfordulós Sumot, és annyira pöpecül megcsinálták, hogy minden porcikája tetszik. Ezt eddig egy Seiko driverről sem tudtam elmondani. Hogy mást ne mondjak, Hardlex helyett zafír van benne. Mindemellett az ára sem esik a horrorkategóriába. Csakhogy a huncut kis japók lekorlátozták 2000 darabra a példányszámot, úgyhogy akkora esélyem van hozzájutni egyhez, mint lesimogatni Putyin karóráját a holnapi látogatásakor.
-
condy
senior tag
válasz bbuffy #91970 üzenetére
bbuffy, ronin: Köszönöm.
Berendeltem még egy szép bicsakot, de az még nem jött meg.
Itt találkoztam a márkával, és nagyon bejön. Már nézegettem az étkészleteket is, lehet meglepem a családot egy garnitúrával.pajav8: Gratula. Meg természetesen az alkotónak is kalaplengetésem!
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Cha-b
senior tag
válasz bbuffy #91122 üzenetére
Na igen nem egy szépség, nem is tudom hogy sikerült kitalálniuk...
Azt írtam "kezdenek", egész jó képeket lőnek róluk. Szal ha az utcán találnék 1et most már lehet nem dobnám el... , de sosem vennék. (ha lenne órára annyi pénzem mást vennék)Szerk.: phranxinatra: Most így rákeresve lehet részeg voltam mikor tetszettek, vagy sokat csalt a kép.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Szabikaa20
őstag
válasz bbuffy #91030 üzenetére
Kifejtenéd? Megveszel egy új kocsit,kihozod a szalonból már csökkent az ára!Ez gondolom másnál is igaz!
Vadászcsiga: Én nem! Mondjuk én is annyiért vettem át amennyiért vették!De az 1hetes volt...De 10hónap a 2évböl már nem kevés!Nekem pl megérné az a +3000 forint hogy 2 év garival vegyem...
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
condy
senior tag
válasz bbuffy #90728 üzenetére
Ha belepiszkálnak a szerkezetbe? Tisztítás, szabályozás...
Veloke: Most linkelte tempus. Vége mindennek. Dobhatom ki.
Sajna a LHC még várat magára. Nem tudunk Tomival összefutni, de azért igyekszem.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz bbuffy #89313 üzenetére
Persze, ki lehet fogni. Ahogy ez a fél éves Couturier Valjoux is nem hordott fél évesen.
Planet Ocean szép de 1,5M nem tervezek órát (még nem). Ráérek.Ez gyönyörű:
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz bbuffy #89306 üzenetére
Nincs gondom a Tissot-val. Még akár az is lehet, hogy marad. Inkább egy új Tissot, mint egy isten tudja mennyire ütött-vágott használt Longines.
Ami szép és újszerű az ritka, sokszor képek alapján nem is lehet teljes bizonyossággal megmondani. Persze kifogható, csak azért mindig ott a rizikó, mert a leejtés vagy látszik vagy nem, a szerkezetbe meg nem látsz bele. Ha meg új, akkor inkább egy Tissot "csúcs" mint egy alap Longi.
Ettől függetlenül lehet hogy eladom, és feljebb lépek. De először ezt vigyék el.[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz bbuffy #89295 üzenetére
Mit mondhatnék erre ezek után? Nagy varázsló vagyok, nem kizárt, hogy eladom azt is, és az ebből fennmaradó 100k-t hozzáteszem. Az már majdnem egy automata Longines...
(#89296) pohár
Egy szolid Cartier 14k + egy jó használt autó inkább, mert annyira nem tetszik. Van olyan, amiket korábban is linkeltem, ami számomra ér annyit, mint amennyiért árulják, de ez nem.
[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
válasz bbuffy #88768 üzenetére
Attól függ milyen óráról van szó, pl. szovjet/orosz cuccokat nem vállal. Illetve beestem hozzá múltkor egy zeppelin elemcserére és átirányított azzal is a fentiekhez
De múltkor ajánlott egy kolegát: http://orasgyuri.hu/
Egy órát csináltattam nála, ebből még nem nagyon lehet tapasztalatot mondani, de rendes volt és meg vagyok elégedve.
Egyébként itt van nekünk Dzsanafred
-
Tempus Fugit
csendes tag
válasz bbuffy #88397 üzenetére
Az "hey" amire te gondolsz, de egy levélben az is elég slendrián, hogy finoman fogalmazzak. Nem szelengben kellene formális levelet / üzenetet írni, de ha ők így is küldtek katalógust, akkor le a kalappal. Én már a levél / üzenet nyelvezetéből kiszűrném a helyükben, hogy potenciális vásárló-e az illető. Biztosan azt hitték valami orosz újgazdag, aki nem tud angolul.
-
condy
senior tag
válasz bbuffy #88399 üzenetére
Küzdök a könnyeimmel!
Volt tegnap (végre )egy érdeklődő, de nagynak találta. Szerintem.
A katalógusról: Még nekem ilyen nem volt, így mint új gyerek még örömködöm egy csöppet. Megnézem, hogy mit nem fogok megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
icm
tag
válasz bbuffy #87734 üzenetére
Tehát a koronáról húzás az smafu ami lényegébe véve előrelépés, oké értem. A járástartalék azért nem szempont számomra mivel minden nap más órát hordok így igazából mindegy, hogy pl 40 óra vagy 48 órát tud - úgyis bő 3 napig egy helyben van az óra - esténként amúgy is forgatok az órámon amit nem tudok koronáról húzni. Persze kényelmi szempont lenne. Mivel elfogadhatjuk, hogy technikai fórum is ez, az én véleményem az, hogy hiába jó a régi szerkezet ha már van új ami lényegében tökéletesen ellátja a régi funkcióit lehetne azt is használni. Azért csak figyelem, hogy a régi monster és az új monster esetén ezt meglépték, de az nyilván más tészta.
"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
condy
senior tag
válasz bbuffy #86659 üzenetére
Szabikaa: Gratulálok! Szép kezdés minden tekintetben!
Mintha lett volna egy kis takarítás.
bbuffy, vadászcsiga: Én is szeretlek titeket!
A borotválkozásról meg csak annyit, hogy én egyszerűen csak a "férfiasan tökéletes" megoldást preferálom.
[ Szerkesztve ]
-
-
condy
senior tag
válasz bbuffy #85861 üzenetére
Valóban! Nem chronot szeretnék. Van kettő, de minek? Első lelkesedésben szereztem be őket, de már nem jönnek be. Mivel egyik sem automata megszabadulni sem tudok tőlük.
Viszont az L619-es szerkezet sem rossz, amit hallom, olvasom...phranxinatra: Két lehetőségem van: piros, vagy totál kék. A fekete meg nekem nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz bbuffy #85212 üzenetére
Ahogy tetszik mondani. 88-90kg vagyok. Nem vagyok túl nagydarab, de nem is célom. box, thai box-nál nem jár előnyökkel. A csuklóm nem vastag, de igazából tök mindegy mekkora, mert az óra tetszik a kezemen. Felőlem aztán bárki bármit mondhat, lepereg, és ettől nem fogom holnap eladni akciós áron.
Még a 43mm-es Couturier is tetszett a csuklómon. A kis tokozást egyébként sem szeretem, bár 43-44mm nagyobb nem fog kelleni. Ha ez az óra kisebb tokozású lenne, nem vettem volna meg.(#85233) Wg5113
Köszi. Tudom, hogy jó a méret. Max 1-2 mm még elbír a csuklóm tokozásban, a Couturier is jól állt.
Érdekes, hogy az automata Certina DS Podium is 42mm, de kisebbnek tűnt felvéve. Nem is tetszett annyira.
De Valjoux-s Couturier-em lesz, az biztos. Az is mélyen belém "költözött", de nem hajt a tatár.
Max 3db jobb automatában gondolkozom, és lehetőleg 1,2M-nál ne legyen több az össz értékük. Ha maradok Valjoux vonalon, ez pont elég lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
g0n21
senior tag
válasz bbuffy #84377 üzenetére
Szerintem nem ismeri a lehetőséget.
Tehát vannak a topikban olyanok, akik tudnak a listaáraknal olcsóbban beszerezni bizonyos darabokat (szinte mindent).
Orienteket a tutuora.hu-n nézegess, de kereshetsz seikot, citizent a skywatches, vagy a dutyfreeisland oldalán, vagy eBay Accountján.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
-
condy
senior tag
válasz bbuffy #84161 üzenetére
Nem tom! Nem volt a fa alatt.
Nem kérdezősködtem, mert kiderült volna, hogy láttam az előzményeket.
Még azért reménykedem, mert anyuci sugallta, hogy lesz még valami a téli vakációnk után, aminek örülni fogok, de nem iszok előre..."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Jojo5
őstag
válasz bbuffy #82440 üzenetére
A Rado sem véletlen gyárt kerámiából tokokat, szerintem strapabíró főleg így ötvözve acéllal, arról nem is beszélve, hogy a karcállósága kiemelkedő ami a lünettáknál nem elhanyagolható plusz.
zack: A másik, mielőtt megvennéd az órát azelőtt próbáld fel mindenképp, én is Spacematic-ot szerettem volna, de amikor felpróbáltam csalódtam....
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
condy
senior tag
-
tupacamaru
veterán
-
condy
senior tag
válasz bbuffy #76480 üzenetére
Nekem szinte minden kollėgãmnak almãs telója van. Én a csereidőkor juszt is LG G2-t vettem.
polonic: Jõl gondold meg! Én anno a nagy lelkesedésben szépen sorra vãsárolgattam a vekkereket, most azért már rájötte, hogy csak automata! Így adhatom el a csapat felét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest