- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bloons TD5 - Tower Defense játék
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V-I-D-A
aktív tag
Mai "igénytelenség"
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz bajnokpityu #273682 üzenetére
Melyik?
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz bajnokpityu #273676 üzenetére
Igen, az Electro Luminrscence a klasszikus illuminator, de a legtöbb mai modell inkàbb zöldes árnyalatú. Az A168 talán kék, mert a modul egyezik az F-105w-ben lévővel. (Feltételezem)
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz bajnokpityu #273676 üzenetére
Szerintem már csak a zöldes van. Ezért lepett meg az F-105W kék illuminator-a. A képek nem adják vissza, de szabad szemmel hatalmas a különbség ez, és a DW-290 zöldes illuminatora között. Plusz sípol is halkan az illuminator, mint a klasszikus 25-30 (?) évvel ezelőtti óráknál.
[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
Legolcsóbb Illuminator-os Casio (hétvégi akciós 6792,- forintos) érkezett ma hozzám, ami a téli dolgozós órám lesz. Pulóver, kabát alatt nem fog elakadni. 😉 Ennek még az igazi klasszikus kékes fényű, sìpolós hangú illuminator-a van. CASIO F-105W
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz Lev Abalkin #273578 üzenetére
Nincs
-
V-I-D-A
aktív tag
Akciós DW-5000SS tegnapi érkező. (Menetes hátlap, acélház)
[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
Acél Timex a mai napra.
Nagyon hozza a '80-as éveket. -
V-I-D-A
aktív tag
A Bezel.hu-ról rendelt már valaki? Megbízható bolt lehet?
-
V-I-D-A
aktív tag
Pózolj fűnyíróval!
-
V-I-D-A
aktív tag
TimeStore-on akciós a "Vissza a jövőbe" számológépes Casio: [link] SPRING10 kuponnal még 10% lejön az árból. A szállítás viszont sajnos ebben az értékben nem ingyenes, így 10.275,- forintba kerül szállítással (online fizetve).
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz KurtCobain #256166 üzenetére
5%-os "HUSEG" kupon él. Garanciánál nekik kell visszaküldeni, máshol nem lehet érvényesíteni. Kiegészítő információ, hogy a prémium G-Shockok sorozatszámát lézerrel kiégetik.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz kovsol #256127 üzenetére
Hát elég durván. Emlékszem hogy 2016-ban, az SRP313 Drakula Monsteremet kérésemmel ellentétben dobozában küldték Szingapúrból, ezáltal fennakadt a vámon. Vámmal együtt emlékeim szerint olyan 55-60 ezer forintomba került. Ez akkor soknak tűnt nekem, és bosszankodtam is rajta mennyit kellett fizetnem érte végül.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz zorzy4 #255562 üzenetére
Tegyük fel, hogy hétvégén nem hordtad, ezért megállt. Hétfőn beállítottad, felvetted. Ma (szerdán) megintcsak állítanod kell a dátumon, mert 29.-ét mutat. Ez kb. ilyen. Nekem is van 3db mechanikus órám, soha nem érdekelt a pontosságuk, mert csak alkalmanként hordom őket, akkor meg mindegy. De van aki direkt ezért szereti. Mert ugye "lelkük van"
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #253834 üzenetére
Külföldi fórumokon kivesézték, hogy ez kamu hír. Nem jönnek ilyen változatok. De ha mégis megjelennének, én is vennék.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz fagyalllo #252984 üzenetére
A másik véglet, ha napon tartják évekig. Én pl. tavalyelőtt 2db új GW-B5600 G-Shockot küldtem vissza kibontás után az Irissimo-nak, mert a solar panelen repedések voltak. Ezen a modellen a solar panel már csak egy fólia, nem rendes üveg, mint pl. a GW-M5610-en, a napsugárzás elég könnyen kinyírja. 2018-as modellek voltak, szerintem 3 évig a napon lehettek egy kirakatban mire elküldték nekem. Na ott az akkuk fullon voltak.
-
V-I-D-A
aktív tag
Van arról valakinek infója, hogy a Timestore-on Szeptember 01-től is lesz 10%-os kupon (mint most a SUMMER10), vagy holnap rendeljem meg gyorsan a kinézett órát?
-
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz pulutodurumo #229893 üzenetére
Izopropil alkohol és kéztörlő papír. Az izopropil csak dörzsölésre, nehezen oldja a festéket, ezért a résekből nem oldja ki, csak a felső részről szedi le apránként, dörzsölgetve. A festék Tesco-ban kapható autó javító festék (olyan körömlakk szerű üvegben) 999,- forint
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz vinczetibor #216437 üzenetére
Magyarországon JAR.
-
V-I-D-A
aktív tag
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz Sungoo #215536 üzenetére
Kösz a tippet, nekem is jobban tetszene valami egyedibb, de pályázok még a gyári fémszíjra is, csak még nem tudom honnan fogom tudni beszerezni. Timecenter ebben is tud segíteni vajon? Általában minden órámat fémszíjjal rendelem, ha lehetséges, de ebben a színben csak bőrrel volt sajnos.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz Lauda #215532 üzenetére
Köszönöm szépen! A te órád hozta meg hozzá a kedvem. Egyébként ennyi újdonságot hozott az új szerkezet: "A japán márka új szerkezettel készíti népszerű modelljét. Az órát az Eco-Drive rendszernek köszönhetően a fényből nyert energia működteti, most már a töltöttségi szint is leolvasható a jobb szélső segédszámlapról. További újdonság, hogy zónaidő megjelenítés helyett már világidő üzemmód kapott helyet az új modellen, így városkód alapján képes meghatározni bármelyik zónaidőt. A naptárt teljesen automatikusan lépteti, felismeri a hónapokat, éveket, sőt még a szökőéveket is. A németországi mellett már az amerikai, a japán és a kínai atomórákhoz is képes pontosítania magát." - forrás Timecenter.hu
A hátulja viszont már csak gravírozott:[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
Most hozta a futár. CB5860-35X A kedvezményért köszönet Timecenter fórumtársnak! (a képen a kondenzátor töltöttségi szintje, és a sikeres pontosító jelvétel visszajelzése látható)
[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz CoolBoy323 #211425 üzenetére
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz Lev Abalkin #209389 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Cyberpunk 2077
- Windows 10
- Külpolitika
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest