- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
elite.cs11
senior tag
Hello!
Pár gondolatban le tudnátok írni, hogy mi a véleményetek a Steinhart órákról? Konkrétan EZT az órát néztem ki. Főleg a foszforeszkálással kapcsolatban vannak kérdéseim, ha van valakinek tapasztalata (meddig világít, pár év múlva is megfelelően világít-e...stb.)
Köszi a válaszokat! -
elite.cs11
senior tag
Hello!
Egy automata, használt Fortis B42 Flieger Day-Date mennyit érhet? A csat és a szíj nem eredeti, de jó minőségű bőr.
Előre is köszi a segítséget! -
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Elég szép, szemeztem már Fortisokkal is. Na nem mintha mostanában szeretnék ennyiért órát venni.
Szulita28: Ó a Hamiltonról el is feledkeztem... Habár az X-WING annyira nem tetszik
RCTiv: Egye fene, akkor veszek egy IWC-t

condy: Még mindig gyönyörű óra

-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Jaj nem voltam elég egyértelmű. Rákerestem az ajánlott órára, és fémszíjasat láttam meg először, nagyon fura volt. Aztán belegondoltam, hogy a pilóták nem mutatnak annyira jól fémszíjjal.
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
300-400k HUF között milyen svájci pilóta órákat ajánlotok?
(csak, hogy ne csak a diverekről beszéljünk
)Tacto: az URL elején lemaradt egy kettőspont a http után

-
elite.cs11
senior tag
így van

condy: biztos nem az zavar, hogy nem vagy eléggé jártas a témában?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
elite.cs11
senior tag
Tudtommal a geeket nem csak computer geekre használják (persze ez a legelterjettebb).
Szerintem lehet geek-nek mondani akárkit aki egy bizonyos témához (tárgyakhoz, akármihez) jobban ért, mélyebben beleássa magát
Szerk.: Wiki: "The word geek is a slang term originally used to describe eccentric or non-mainstream people; in current use, the word typically connotes an expert or enthusiast or a person obsessed with a hobby..."
Szóval ez alapján ennek a topiknak a nagyrésze geek
-
elite.cs11
senior tag
És van olyan szíjmárka (pl Hirsch) amiben nincs az a szintetikus lapka?
Persze a Sniper Strapsen kívül
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
"Az élet természetesen számos problémát vet fel. A legközismertebbek, hogy miért születünk a világra, miért halunk meg, miért szeretnénk a közbülső idő túlnyomó részét kvarcórák viselésével tölteni?"
- Galaxis Útikalauz Stopposoknak
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Nem sok dolog tehetné szebbé az estét...

-
elite.cs11
senior tag
Ez kézről is húzható ugye?
Illetve az automata szerkezetek 80%-a húzható kézről vagy akár több is, és inkább a régiek nem? -
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Mit tudtok mondani erről az óráról? Ez melyik tipus lehet?

-
elite.cs11
senior tag
Ennyi erővel óra se kell, mert arra is ott a telefon

-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Amikor rákattantam az órákra észrevettem, hogy az egyik előadómnak elég jónak tűnő órája van, de sajnos nem láttam rendesen, mert mindig rálógott az ingujja, és több előadást nem fog tartani

Majd hátha sikerül a folyosón elkapnom
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Hiába, az arany még mindig jól tartja az árát.

Nem is tudtam, hogy BME-n csak msc után lehet igényelni, érdekes. Mondjuk a BME (gépész) gyűrű eléggé durván néz ki, alapból a kar logója elég jól néz ki
#103872 condy: Ez pont az a Fortis ami nagyon nem tetszik (a planet edition)
A számlap mintája számomra nagyon gagyi hatást kelt. -
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Szerintem simán lehet fiatalos is. Számomra ha aranyból van, az ódivatú. Ha sikerül elvégezni az egyetemet, tuti beruházok egy kari pecsétgyűrűre, és nem kizárt, hogy hordani is fogom

De, hogy ne csak offoljak, láttátok vintagewatches-on azt a Longines Avigation-t? Valami gyönyörű az az óra

-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Semmi baj nem volt ezzel az utóbbi kérdéssel szerintem...Továbbra is jöhetnének azért kérdések, feldobták az unalmas forumozós napokat

Majd ha a bankkártya pinjét kéred el, akkor elkezdek gyanakodni
-
elite.cs11
senior tag
Jók ezek a szavazások. Tetszik.

-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Egy automata Tissot PRC 200-nak mennyi lehet a tisztíttatása? Húszezer körül?
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Hát...a szíj valódi bőrből van
Arról nem szól a fáma hogy mi köré teszik a bőrt
Meg épp ezaz, hogy a szíjra írják rá, nem pedig a műanyag darabra, vagy akármi is van benne. -
elite.cs11
senior tag
Igazából jelenleg úgy érzem, hogy most van egy sima dátumkijelzős órám, ja meg van egy nap, dátumkijelzős amit restaurálni kell. Szóval kövire esetleg valami olyat szeretnék, amin mondjuk van stopper vagy másképp jelzi a dátumot, szóval hogy valamiben más. De igy leirva hülyeségnek hangzik, szóval nem szóltam

-
elite.cs11
senior tag
Köszi

A baj csak az, hogy kövi órának nem ilyet terveztem

-
elite.cs11
senior tag
Már tárgytalan
-
elite.cs11
senior tag
Komolyan....veszélyesek ezek a képek. Lassan már nekem is kell egy ilyen óra

-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Grat, gyönyörű

-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Nektek melyek a kedvenc pilóta óráitok? Mármint az elérhetőbb kategóriában főleg...

-
elite.cs11
senior tag
Ahogy nézem a szavazók 100%-a a pilótára szavazott...szóval ez eldőlt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
elite.cs11
senior tag
Ezt a kérdést nem gondoltad komolyan ugye?
Vagy úgy értetted, hogy automata vagy kézi húzós? 
-
elite.cs11
senior tag
Szabikaa mellé állok, inkább pilóta

-
elite.cs11
senior tag
Am csak azért szeretnék egyet, mert szeretem a bolygókat, az univerzumot, érdekel is stb.
Ha megengedhetném egy ilyenre is beneveznék
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Ja most nem konkrétan ez a hirdetés a lényeg, amcsiból nem rendelnék. Igazából az óra se annyira lényeg, mert a kövi óra majd 2-3 év múlvára van tervezve, addigra meg sok minden történhet. De ha majd ott vagyunk és van egy kiszemelt, mindenképp kikérem az itteniek véleményét is, hátha jön egy jobb ajánlat

De csak úgy kíváncsiságból, annyiért milyet vennél?
-
elite.cs11
senior tag
Mit értesz húzósabb alatt? Csak onnan jutott eszembe, hogy nézelődtem a holdfázisos órák között (nem volt áram, valamivel el kellett ütni az időt
), amikor megláttam ezt. Vagy ennyiért alapból nem kéne holdfázisos órát nézni? -
elite.cs11
senior tag
Frederique constant órákról vélemények?
-
elite.cs11
senior tag
Hát nem tudom, nagyon max egy 3 mili átmérőjű koronát tudna bekapni, de nem tudom lehetne-e elég erőt kifejteni a húzáshoz is.
De az az óra nagyon szép
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Ha tudom hogy nem fogom hordani az (automata) órát mondjuk egy hétig akkor érdemes kihúzni a koronát? Vagy teljesen mindegy.
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
A (leges)legegyszerűbb mechanikus szerkezet kb (vagy pontosan
) hány alkatrészből áll? -
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Ma fizika előadáson neodímium mágneseket adtak körbe (rohadt erős mágnesek). Mikor hozzám került, megfogtam a nem órás kezemmel (persze olyan messze tartottam a drágaszágomtól, amennyire csak tudtam), megnéztem, jaja tök jó meg minden, aztán adtam is tovább. Veszély elhárítva

#95717 csabulaxi
Általában nem tetszenek a Tag Heuer-ek, de ez nagyon adja

-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Teljesen egyetértek

Más
Ma menet közben észrevettem, hogy a függönyön egy vékony résen besüt a nap, és elkapott az ihlet. Az más, hogy azután jöttem rá, hogy negyedkor kéne indulni, miután megnéztem a képet.

És nagyon röstellem, de csak ing volt rajtam, zakó nem

-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Számomra az igazi órák mechanikusak, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben csak mechanikus óráim lesznek....de azért ez nagyon bejön
(max ilyesmi lehet a kivétel....bár lehet nem hordanám
)
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
A mai nap elkísértem egyik haveromat egy mobilszervizbe. Belépés után mi volt az első dolog amit megpillantottam?
(Nem, nem a samsung gear a lényeges a képen
)
Később vissza kellett menjünk a kész telóért, voltak ott mások is, akik egy másik ott dolgozó munkatárssal beszélgettek, akinek a kezén megláttam egy divert. Ilyesmi volt (a lünetta biztos ilyen volt)
Ezek után meg az említett úriember egy rolexes példát hozott fel a vevőnek
Van valaki aki magára ismert?
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Ó ezt kipróbálom

A watch accuracy nem annyira jött be a fotózás miatt, hátha ez -
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Ezen most jót nevettem így este

-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Végre megjött a Patek Philippe katalógus. Ahhoz képest, hogy ezt rendeltem elsőre, ez jött meg utoljára
Bár még a Vahceron-t sem kezdtem el, csak most fogok végezni az IWC-vel
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Az arany és a platina is fém

Amúgy igen, egyet értek
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
E szerint a 10 ATM-el, már lehet alkalmi úszást, szörfözést egyéb vizisportokat űzni, csak búvárkodni nem.
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Melyik a legolcsóbb holdfázisos mechanikus óra? Svájcira gondolok
-
elite.cs11
senior tag
Ennek én sem látom értelmét.
A szerkesztés gombnak maximum annyi a jelentősége, hogy ne irj két kommentet közvetlenül egymás után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- Gyúrósok ide!
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)