Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
young78
tag
válasz hoffman_ #11018 üzenetére
Szia,
a kamuhoz nem kell sokat visszaolvasnod, úthenger/kuka.
Fossil ha tetszik, vállalható, divatóra, 1-2-3 év tervezett élettartamra, Tissot 30-40-ért már van, Orient vállalható, és a Casio is. Seiko/Citizen még, ami ajánlott lehet, de befigyel a Certina és az Atlantic pár olcsóbb modellje is. -
young78
tag
válasz hoffman_ #11020 üzenetére
Ez még csak nem is a Tissot legalja
http://tissot.timecenter.hu/tissot+orak/t-classic+karorak/T049.410.16.037.00.oraNautica kb ugyanaz mint Fossil, ha jó vétel (félár) akkor vállalható
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #11022 üzenetére
PRC200-ast láttad már? szerintem első látásra bele fogsz szeretni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
seiko
senior tag
válasz hoffman_ #11018 üzenetére
nehogymár eldöntsd, mihez szólok hozzá!
amúgy a roleksz irtózatos égést jelent a viselőjének.
kamu számlap, kopott aranyozás a csaton.
kilométerekről kiszúrható, hogy gagyi.
nemrégiben a ósanban a pénztárnál állt előttem egy faszi, kvarc submariner volt a csuklóján.
a lekopott krómozás alatt lévő réz toktól már fekete volt a bőre.
olyan megmosolyogni való volt szerencsétlen.
30-40 ezerért már eredeti automata búvárórákat lehet kapni, minek akkor feleennyit kiadni egy sz@rra? -
pohár
félisten
válasz hoffman_ #11046 üzenetére
mert a Fehér féle egy pár ezres kínai fos, amit meg tudsz venni ebay-en is fillérekért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
Éreztem én, hogy sántít. De akkor miért van linkelve a topicban, ha ennyire szíveteken viselitek a dolgot?
Akkor, amennyiben komolyan keresek órát, ha jól vettem le, young fórumtársat kell keresni? Ő miket tud beszerezni, ezt meg tudom lesni valahol?
Illetve, amennyiben nem 100 ezret óhajtok otthagyni egy első komolyabb óráért, erről a Citizenről és társairól milyen véleménnyel vagytok?
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
Veron
addikt
Hogy a fenébe lehet, hogy a Fehér óragaléria, ami nekem úgy tűnik, hogy egy hivatalos forgalmazó, hamis órákat adjon el? Szerintem ez vérlázító!
Ezek után honnan tudja az ember, hogy amit vesz az eredeti? Én pl. a timecenter.hun vásároltam és megvan az órámhoz a garancialevél stb., de gondolom ilyen a hamisítványhoz is jár. Akkor???"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
young78
tag
válasz hoffman_ #11096 üzenetére
Az ár és a pontosság között a gyakorlatban semmilyen összefüggés nincsen, persze előfordul, amikor a magasabb ár kifinomultabb technikát is takar, de semmiképp nem törvényszerű. A Tissot G10 szerkezete kiforrott, a gyárilag megadott értékeket tudja, meghibásodás esetén olcsón (viszonylag) cserélhető, de nem javítható.
-
tupacamaru
veterán
válasz hoffman_ #11096 üzenetére
Nekem van egy Festina kvarc órám ami már 8 éves. Eddig 3x volt benne elem cserélve. Két havonta, amikor a dátumot kell állítani akkor szoktam az órát is a pontos időhöz igazítani. A két hónap alatt csak pár másodpercel tér el a pontos időtől. Mechanikus óránál az a legnagyobb baj hogy nem teljesen egyenletesen adja le a rugó az erőt, tehát nem úgy jár teljesen felhúzott állapotban mint amikor már kezd lejárni. Ezért sem lehet beállítani teljesen pontosan. Szerintem. Én kvarc párti voltam, úgy is kezdtem el órát keresni, de nem nagyon találtam megfelelő méretűt belőle, és így kezdtem el a mechanikusok között keresgélni. Nem bántam meg, de most már nem is adnék kvarc óráért 100k-t.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz hoffman_ #11101 üzenetére
Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. De az első óra nekem is bejön, viszont a második az nem. Még annyit hogy én is adtam volna ki kvarcért 100+k-t, de időközben átnyergeltem automatára.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz hoffman_ #11158 üzenetére
Hát igen, azért élőben kellene megnézni a kiszemelt példányokat, de erre nem mindenkinek van lehetősége sajnos.
-
young78
tag
válasz hoffman_ #11179 üzenetére
Druskoczine reloaded.
"A Vatera tiltja a hamisított márkajelzésű termékek értékesítését. Amennyiben egy
eladó mégis ilyen terméket árul a Vatera szabályai ellen is vét.Egy terméket akkor távolítunk el, ha bebizonyosodik, hogy azt valóban törölni
kell. Ez jelen esetben, akkor teljesül ha a terméklap egyértelmű utalást tartalmaz
arra vonatkozólag, hogy a termék nem eredeti, vagy egy hivatalos képviselő a
megfelelő formában erről tájékoztatja a Vaterát.Tehát ha a gyártó vagy annak hivatalos képviselője jelzi felénk, hogy adott termék
kétes eredete miatt eltávolítandó, a bejelentés, illetve az aukciók termékkódjának
elküldése után az aukciókat megszüntetjük. Ez jelenleg a hivatalos ügymenet, több
gyártó is ez alapján jelzi felénk a problémás termékeket és együttműködésünk
sikeres ezen a területen." -
jookomak
őstag
válasz hoffman_ #23292 üzenetére
Napi hordásra én tuti fémszíjast vennék, mondjuk az 1. sz versenyzőből: [link] Bár ha csak ennyim lenne órára, én tuti egy Orient mako-t vennék. Automata nem játszik?
A keresett emberek pedig: young78 és TimeCenter. Utóbbi fórumtárs ahoz a bolthoz köthető, ahonnan linkeltél, előbbi kollega pedig régi órás família tagja.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz hoffman_ #23294 üzenetére
Nézd meg a Seiko automatákat\kinect órákat, azok is pofásak, elérhető áron
a napi hordásra szerintem azért jobb a fémszíj mert:
- ha izzad a kezed, márpedig legalább néha fog, akkor nem büdösödik be
- sportosabb kicsit az a kivitel mint a bőr szíj, nekem a bőr mindig is az eleganciát sugározta, mindennapokban meg nem kell elegánsan öltözni all the time
- ha most fém szíjjal veszed akkor jobban jársz mintha külön akarnál eredeti gyártótól származó fémszíjat venni(jó példa bandus, ha jól rémlik Dolce Vita-ja van és bőrös, amikor a fém szíjat nézte hozzá, akkor megközelítőleg 40-60k körüli összeget kértek volna el tőle.. ) gondolom az én PRS 516-omnak is ilyen 20-30k körül mozog a fémszíja, de én fémmel vettem, és egyedül a Hirsch vízhatlan szíján gondolkoztam, de végül maradtam a fémnél... ehhez az órához szerintem ez passzolhttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
válasz hoffman_ #23298 üzenetére
ha tényleg ilyen 50-60k ig elmehetsz érdemesebb Tissot\Certina alapmodellt választani szerintem mintsem egy mezei Casio-t
Ribi: amikor én vettem az órámat, akkor nem jött ki annyira a különbség, asszem 5-10k volt a különbség a fém\bőr között... (a tissothoz is 30-40k körül van 1 gyáris szíj ha jól rémlik, szóval megérte)
ja, és Young kollégát keresd meg az árak miatt ha tissot\certina vonalból találsz olyat ami tetszik, mert simán lehet, tud még jobb áron szerezni olyan modellt
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
m3tr0
őstag
válasz hoffman_ #23301 üzenetére
Ha rám hallgatsz akkor választasz egy "mezei" Casiot 40 ezerig, mindegyik szép amiket linkeltél, de szerintem is fémszíjasat válassz.
Az Orient Mako-ról nem beszéllek le, mert tényleg nagyon jó abszolúte best buy ár/érték arányban az "olcsó" automaták közül.
De miért nem választasz egy Edificet és később egy játszós más típusú órát?
Én is így voltam, válogattam kerestem stb. Vettem egy Edificet young kollégától, majd pár hónap múlva egy játszós G-Shockot time-tól, így a sportos G-t használom szinte minden nap, az Edificet meg ha kicsit elegánsabban vagyok öltözve. -
Tothgera30
Ármester
válasz hoffman_ #23301 üzenetére
Konkrétan van tapasztalatom az Edifice modellekkel. Utóbbi Casio órám, ez a típus. Előtte is Edi volt, azt két évig hordtam, a gyári bőrszíj leszakadt, kapott másikat, az üveg egy balesetben betört, kapott újat,de a szerkezethez soha sem kellett nyúlni, azóta az öcsém kapta meg ajándékba. A mostani pedig 1 éves lesz, azóta nem kellett benne/rajta semmit se cserélni, pontos, jól jár, minőségi, tehát én nagyon ajánlom. De mosat ki szeretném próbálni az automata vonalat, de persze az Edit mindenképp megtartom mellette.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
TimeCenter
tag
válasz hoffman_ #23326 üzenetére
Kis segítség a választáshoz:
EF 527D-1A - jó választás,
EQS 500C-1A1 - fekete ionizált bevonat, nem ajánlom
EQS 500DB-1A1 - jó választás ( de ionizált a ráma )
EQW M600DB-1A - jó választás ( de ionizált a ráma )
EQW M600DC-1A - fekete ionizált bevonat, nem ajánlom
Ez a fekete ionizált bevonat sérülékeny, ha nem vigyázol rá akkor megkophat mint az aranyozás.
Szerintem az EF-527D-t válaszd.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #23331 üzenetére
Ja igen, és kérdeznék is egyet Wave Ceptor témában. Ugye automatikusan állítja magát az óra minden hajnalban. Ezek szerint én nem is tudom beállítani, hogy mennyi az idő? Tehát ha valaki szereti, hogy siet 2-3 percet, az így járt?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
darvak
senior tag
válasz hoffman_ #23326 üzenetére
Látom azóta már válaszoltak.
Én a Festinánál amúgy 35-40000Ft-os kategóriára értettem, nem tudtam,h te drágább órákat nézegetsz, összekevertelek.
Amúgy lassan már talán hozzánk is ideérnek az új Edifice-k.
EQW T610-T720
Csak azért, mert van nem ionizált rámás verzió is.
Persze az más kérdés, h mindegyik modell elérhető lesz-e itthon is. DE vannak rá itt illetékesek, akik ezt megmondhassák. -
HourHand
csendes tag
válasz hoffman_ #23435 üzenetére
Szia. Nekem volt hasonló típusú Edifice órám. Csak a lünetta volt feketére ionizálva. 1 évig napi rendszerességgel viseltem. Ez alatt nem jelentkezett semmilyen karc a lünettán, viszont a házon és a csaton sok "mikro" karc keletkezett. Szerintem, ha csak a lünetta ionizált, akkor nem lesz vele gond, ha mégis akkor legfeljebb eladod némi veszteséggel.
-
darvak
senior tag
válasz hoffman_ #23465 üzenetére
Az órához dukálna egy ilyen is air mag style
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest