Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
boogie84 #155497 üzenetére
Az sem idealis ha egesz nap egy irányban forog, ezért nem javaslom a conrad es társai félét amin kézzel kell átkapcsolni ellenkező irányba.
Ahol azt írják leírásban hogy "Bekapcsolás után a behelyezett óra forogni kezd 1 órán keresztül. 3 óra szünet után a ciklus újtrakezdődik. A forgásirány beállítható.", már tudni lehet hogy tovább kell lapozni mert ugyanarról az egy típusról van szó csak más dobozban. -
boogie84
veterán
válasz
vadászcsiga #155489 üzenetére
Az hogy lehetseges?
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #155477 üzenetére
Nem mindennapi az biztos.
-
turika86
aktív tag
Sziasztok, tudom rég jártam errefelé. kérdezném a szakértőktől ,hogy egy ilyen óraforgatórol mit gondolnak:
[link]
igazából ami elbizonytalanított, hogy máshol pld. bálint órás ilyen 30ezer ft-tól kezdődnek.
válaszokat előre is köszönöm. -
Land
veterán
Kristály üvegre érdemes fóliát venni? Ha igen honnan és milyet?
-
veloke
tag
válasz
squir #155443 üzenetére
Igen, 170-ért, ha lenne rá fölös pénzem, simán bevállalnám azt a két satellite kontrollos órát, ebben egyet értünk. De ugyanakkor ennyiért már lehet venni flieger-t, ezer meg egy pilóta órát, ami műszakilag lehet hogy nem nagy szám, de sokkal stílusosabb, mint ezek. Lehet hogy a Jupiterben, meg az Aerospace-ben 3 dolláros szerkezet van, de külcsínre simán odaverik ezeket az órákat. Inkább a japánokat ajnározzák egy picit túl, és a luxusmárkák alsóbb kategóriás órái örvendenek egy kicsit kevesebb tiszteletnek....Nyilván itt nem a Navitimer-ről van szó...
Apropó, mi lesz az utód, ha már azt a műszakilag "gagyi"monaco-t sikerült eladni...
(én nem tudtam volna Tőle megválni, vagy csak nagy nehezen)
-
gipsztigris
addikt
válasz
tupacamaru #155463 üzenetére
Én is!
-
von toth
tag
válasz
squir #155443 üzenetére
Ezt osztom, de azért az ETA eléggé összekapta magát a precidrive - vonalon és ha megnézed, hogy csak zafír meg tömör szem, azért árnyaltabb képet ad az a kijelentés, hogy kvarcból csak japánt. Főleg annak tekintetében, hogy az európaiak még gyártanak 40mm körülit, a japók már csak szinte buszkereket. Valamint szerintem a dizájn sem valami tutifrankó mostanában japánéknál.
A svájci árképzéssel van szerintem inkább a gond, mert 170 környékén a japók már fullextrát csinálnak, de ha van valami összeköttetésed és nagyon jóárasítva szerzel svájci kvarcot akkor már megfordul a dolog.
-
tupacamaru
veterán
válasz
gipsztigris #155457 üzenetére
Meglepődnék ha átcsúszna.
-
krx21
nagyúr
válasz
vadászcsiga #155435 üzenetére
Valaki ilyen mod-ot kíván?
-
Skyhunter
őstag
Van egy Doxa zsebórám. "Majdnem" eladtam, de a kedves vevő meggondolta magát (f'book használt órák csoport) és visszaküldte az órát. Ki akartam próbálni, és eközben valószínüleg "túlhúztam". (Megjegyzem egyáltalán nem értek a zsebórákhoz, a kifejezést is most gugliztam össze.
)
Jelenleg nem lehet tovább húzni, de az óra sem indul el. Nagy bajt csináltam vele? ... sokba fog kerülni a javítása?
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #155453 üzenetére
Dr. Watch on
-
Mano66
senior tag
Nem tudom a http://www.jomashop.com/-ról mi a véleményetek?Megbízható?A kiszemelt óra ott durván olcsó,félek,hogy hamis.Tissot PRS 516 Automatic.Onnan rájön a vám + áfa a vételárra?
Ez lenne az :
Hol lenne érdemes biztos forrásból venni?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
alphaville #155450 üzenetére
Bingó. Meg is oldottuk az ügyet Dr. Watson
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #155432 üzenetére
Csak az első fotót néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest