- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
igen köszi gondoltam erre, csak azóta volt két költözésem és nem találom magát a dobozt sem. Ettől függetlenül teljes mértékben igazad van ott vannak a dobozában. valahol.
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
sziasztok!
Van egy steinhart ocean one titanium 500 -as órám, fémszíjjal. Egy jó ideig nem hordtam most újra rá kaptam és hordom, vagy hordanám, de valahogy fura, és néha zavaró. Gondoltam lehet hogy kellene bele plusz egy toldó, de nem találom :|
szerintetek be lehet valahol szerezni csak toldást hozzá? vagy esélytelen? A gyártó oldalán csak a teljes szíjat látom megvehetőnek, potom 110 EUR :| -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
O1, az O2-t passz hogy honnan lopták
(vagy ugyanonnan?) -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
attól, hogy be tudod bizonyítani hogy ki karcolta össze attól még karcos marad.
Attól, hogy fizet egy kis pénzt fájdalmad enyhítésére, karcos marad....Én egyik nap felhívtam, vázoltam a szitut, hogy új óra késik 5 másodpercet. Azt mondta hogy ezért ő nem szedné szét. Más véleményét nem kértem ki, de nem is fogom. Aki dolgozik hibázhat...
-
Drenadar
veterán
KB egy hete állítottam be a steinhart 500 titaniumot. Most ránéztem és 32 másodpercet késik egy hét után.
Minden nap kezemen volt alvásnál nem. ;-)Ki milyen sűrűn szokta utána állítani a másodpercet?
Ezeknél az óráknál számít hogy melyik irányba állítja az ember a mutatót?
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Ha az utolsó bekezdésed mondjuk rám vonatkozott, akkor nem értelek. Akárhogyan toporzékolok akkor sem lesz pontos az óra, ettől függetlenül nem vágnám a kukába és azt sem tartom járható útnak hogy 5-6 óránként állítsak rajta másodpercet, hogy nagyjából 1 másodperces határban legyen az óra.
szóval:

-
Drenadar
veterán
Mármint hogy mennyire karcolódik? Én ezalatt a kemény pár nap alatt nem vettem észre semmit.
Nekem kényelmes, de még fura hogy a kezemen van valami... de összességében nem zavar, jó.Nekem már több 10 éve nem volt kezemen semmi, max egy mi band gumi izé. Úgyhogy az én tapasztalatom lehet nem annyira mérvadó, mert semmilyen más óra nem volt kezemen még.
Nem látok rajta semmit, titanium ide vagy oda. Egyedül a csatton látok nyomokat, de gondolom azért mert az súrlódhat pl az asztallal, vagy bármivel, de még azt sem találom csúnyának. Eddig nekem kifejezetten bejön a titanium színe, valahogy jobban bejön mint az acél. Én arra vagyok kíváncsi, hogy majd fél év múlva hogy néz majd ki.
(Irodai munkakörnyezetben dolgozom, nincs igénybe véve, és igyekszem figyelni hogy ne csapjam oda semminek se).
(#154077) vadászcsiga: köszi jó ezt olvasni hogy nem tudtam túlhúzni és megsérteni tudatlanságommal.
-
Drenadar
veterán
össze vissza teszem le (számlappal lefele, felfele, és van mikor élére állítva....), és igen majdnem egész nap rajtam van. Nem tudom, hogy az számít e, de szerintem túl sokat bénáztam mikor az időt állítottam be rajta és tuti a rugóra ráhúztam... sokat.
én átgondoltam a dolgokat és napi 5másodperc nem tűnik soknak, illetve én nm nagyon vagyok olyan szituban, mikor számítana másodpercre pontosan, hogy mennyi is az idő.
Nagyon hangulatos kis óra
nekem ennyi számít. -
Drenadar
veterán
Helyzetjelentés o1 titanium 500.
Azota se bántam meg még mindig szép óra főleg a lunetta rajta.
Mai eltérés 3 nap után 15sec... -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Bocsi de nekem nincs több órám, ez az egyetlen.
AZ egyik ap közölte most hogy 3 perc 46 másodpercet késik...
Haha.
Time.is szerint 4s.
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Szia! nem felejtettem el a kérdésed, de munkahelyen nem tudtam lemérni.
Én 18 centit mértem a csuklómra, az óra mellett bal oldalt.
Szóval még a te csuklódra is jó lenne

Első nap tapasztalatai nagyon röviden: Nincs vele baj, kényelmes... és (szerintem) széééép!
Amin meglepődtem, mikor hazaértem a munkából és beléptem a lakásba az óra ragyogott, pedig nincs is sötét.
APP:
Olyan app kellene ami kamerával értelmezni tudja hogy mennyit mutat és aszerint kiírja a tuti. ilyen nincs? -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Ahhoz milyen óra kell hogy a másodperc mutató mozgása folyamatosnak látszódjon?
;-) -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Köszi mindkettőtöknek. Beállítottam, de úgy érzem hogy eleve csalóka hisz szerintem senki nem tudja teljesen pontosan beállítani :-)
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Köszi!

a natot fel lehet úgy tenni, hogy a szerkezet látható maradjon?
vagy az mindenképp kitakar? -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Ahham, sima csavaros, kicsavar, szeg(vagy nevezzék bárhogy is) kihúz, és old.
gondolom ennek sem ész nélkül kellene hozzá állni... számít, hogy honnan vesz ki az ember?
+a csaton is mintha lenne lehetőség arra, hogy kisebbre vegyük az egészet...

-
Drenadar
veterán
Az a baj, hogy nekem még nem esett le, hogy ez mennyivel sokkal jobb mint az elődje

Mennyivel jobb?
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Biztos jó fej akart lenni
vagy elfogyott a többi.[B](#153716) resool : ezer hála. Biztos csak én voltam a béna, de valahogy mikor próbáltam kihúzni, olyan állásba került aminél nem történt semmi. Honnan látom, hogy eredetie és nem egy kínai klón?

-
Drenadar
veterán
A konyhai mérleg szerint 148g úgyhogy igen

De látok benne csavart a szíjban de még nem jöttem rá hogy működik.
És akkor nagyon szánom bánom tudatlanságom, de rákeresve se találtam választ nagyon, hogy a korona hogy működik? elrontani nem szeretném, csavargatásra nem nagyon változik semmi sem :|
Erről van leírás valahol?
vagy valaki megszánna azzal hogy leírja? -
Drenadar
veterán
Köszi mindenkitől

Eddig nem bántam meg. Nem könnyű óra, és a honlap szerint ez nehezebb mint a sima O1, ami acél

Illetve elég sokáig bizonytalan voltam, hogy kell-e nekem ez, mert itt a fórumban több vélemény inkább negatív volt mint pozitív erről az óráról.
És igen, valahogy méretre kell igazíttatni.
(#153707) vadászcsiga: Köszi

Még kell egy kis idő míg ténylegesen birtokba vehetem. -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Nem tudom. Vagyis van egy sejtesem. Azért nagyon horror a szállítási idejük mert lehet nem egyesével rendelnek lehet valami kedvezményük is van. Plusz arra is gondolj hogy lehet ez jó nekik azért is mert ha tőlük rendel valaki órát nagyobb eséllyel náluk néz szijat is ami meg már saját termék. Plusz szerintem a szállítás is elég drága náluk... Fogalmam sincs :-) én inkább a gyártótól rendeltem.
-
Drenadar
veterán
hát de én is "itthonról" rendeltem!

Előtte én is 30-ra számítottam, de hát nem annyi lett.
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
mi 30? mi mennyi?

-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
És nem volt hosszú életű?
-
Drenadar
veterán
És miket vásároltal tőlük? Melyik neked a kedvenc? :-)
-
Drenadar
veterán
Amúgy van baj a steinhart féle órákkal?
nekem pl külsőleg nagyon bejönnek, az áruk már nem annyira
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Sziasztok! Lehet ciki kérdés de hol indul a low end kategória? Ha valaki nem tud milliókat rászánni de mégis jó órát szeretne?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4501, 100% AKKSI
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hátha megértik a makogásom hogy mit is szeretnék.
úgy sem állítgatom

és kicsit koszos is