Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34544) spidersoft válasza csucsotke (#34517) üzenetére


spidersoft
senior tag

A Carpo egér most úgy látom, hogy kb. 3000Ft. Az M6880-at 3565Ft-ért vettem öt éve, azóta 4134Ft lett (a PCX-nél néztem hirtelenjében), úgyhogy azért épp nem duplája, max. ha számolunk rá szállítási díjat is. Eddig ezt találtam a legkényelmesebb egérnek, amit próbáltam. Egyetlen nagy bajom van vele: gyűjti a retket a kézről (vagy az oldalsó gumírozás "radírozza" az elhalt bőrt, vagy a csillogós felület a ludas, már bizonytalan vagyok... viszont a cégnél ennek a LED-es verzióját használom (M6800), aminek ugyanúgy van gumírozása, viszont a felülete matt, és az nem szedi a retket...), emiatt bebüdösödik és le kell néha mosni. Szétszedni meg nem lehet, csak ha lepiszkálom a talpát... emiatt már réges-rég nincs talpa :D Cserének vagy olyan egér kellene, ami nem szedi a piszkot, vagy olyan, amit könnyű szétszedni és nem a csavarok vannak leragasztva a talppal...

"A felső kattintók nem adnak ki semmi hangot" -- a normál jobb-bal gombra gondolsz? Csak mert az M6880-ban a három főgomb mikrokapcsolós, míg az M6800-ban a középső csak normál nyomógomb (valami ilyesmi). A céges egérben eddig már kétszer cseréltem a középső gombot... szóval ha ilyenek a főgombjai, akkor szerintem nem lehet sok éven át tartó megbízhatóságot elvárni tőle.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.