Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ez az 1.23 patch se tudom, hogy mire volt jó. Néztem konzolos benchmark-okat, ez megint a szarnak egy pofon. Series X-en próbáltam, még mindig képtelen tartani a fix 60fps-t. Nem azt mondom, hogy olyan nagy gond ez, vagy játszhatatlan lenne. De akkor nem értem a patch note-ban ezeket a "performance" részeket. Mert minden patch-ben szerepel. Mit mérhetnek ezek? Tized, század fps-eket?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
Ne feltétlen konstans fps növekedésre gondolj Ebben benne vannak olyanok is, hogy egy adott scene-ben vagy egy adott lokációban (pl egy zsúfolt szobában) eddig beszakadt az fps valami miatt, most meg nem fog. De az is benne lehet, hogy gyorsabban tölt itt-ott.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz tboy93 #71907 üzenetére
Nem ez a baj. Kétszer végigjátszottam. Nem zavart egyszer sem. Azt nem értem, hogy hogy lesz ebből next-gen patch. Csilli villi grafika, ne adj isten magasabb felbontásban?! Merthogy az engine-t nem fogják újraírni, az fix. Ezzel meg láthatóan küszködnek a konzolok.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
VTom
veterán
válasz WhiteWalker #71891 üzenetére
Hát ne játssz vele...
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
N@idia
őstag
Nem hiszem, hogy azon lehetne már változtatni, de alapjába véve szerintem nem lett rosszjáték, nekem kimondottan tetszik, de ennyiért nem veszem meg kicsit sok ez a 17k egy olyan játékért ami eléggé félkész állapotban jött ki.
Viszont, ha akciós lesz tuti behúzom.Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Mike
veterán
válasz N@idia #71914 üzenetére
engem a grafikai bugok nem zavarnak annyira egy játékben, előfordul az ilyesmi. de hogy az AI segghülye, a rendőrök teleporálnak, az baromira. szóval én inkább kihagyom., és csak remélni tudom, hogy a witchert nem basszák el (ha már 3 részt sikerült megcsinálni normálisan)
-
Zsinder
aktív tag
Szerintem akik végigjátszották már a játékot azok nem reménykednek ilyenben.
Én PS5-ön játszottam végig, nem nagyon hiszem, hogy egy esetleges PS5 patch lesz az oka az újabb végigjátszásnak
Az a baj, hiába lesz szebb és hiába futna stabilabban, azt nem tudják majd kipöccsölni, hogy a városlakók nagy része agyhalott, ami engem jobban zavart mint a bugok vagy stabilitási gondok -
.LnB
titán
válasz saelin #71918 üzenetére
Kezdésnek megnézetném velük (sokszor) a Legényanya, kocsma tologatós jelenetét.
Utána meg kezdhetik elölről felépíteni magukat. De úgy mindenestül. Mert az engine forráskód ellopása miatt, még talán azt is kezdhetik a nulláról.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
s1ckness
kezdő
válasz tboy93 #71851 üzenetére
Hali!
Én PC-n játszottam majdnem végig a Valhallát, egy elég komoly buggal találkoztam. Ha nem nézel utána, akkor simán game breaking bugnak mondható. Nem fogok spoilerezni, annyi a lényeg, hogy ha a saját településeden az egyik fő küldetésben egy NPC, akit követni kell megáll és nem megy sehová, akkor győződj meg róla, hogy az az egyetlen aktív küldetés Ravensthrope-ban. Én ezzel elég sokat (1 órányi intenzív fórum olvasgatás) szívtam, de ezen kívül semmi komoly bug nem volt. PS verzióról nincs infóm. -
EczkE
veterán
-
blckhm
tag
-
.LnB
titán
Szerintem:
-Vagy nem jön idén
-Vagy egy nagy semmi lesz. (Ami megint csak felháborodást fog szülni)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
KKaresz45
senior tag
Az a "performance improvement" valószínűleg nem a Series X verziónak szólt, hanem az alapgépeknek (minden bizonnyal a PS4-nek) és az a lényege hogy visszavettek az "élő, pezsgő" városból. Cyberpunk 2077’s Better PS4 Performance Has Cost Most Of Its Pedestrians And Traffic
-
.LnB
titán
Komolyan, megkeresett a CDPR pár mod készítőt a nextgen patch-csel kapcsolatban, nem is hallottad?
[ Szerkesztve ]
-
-
gulyasrobert
csendes tag
válasz CptAdamica #71941 üzenetére
Most megnéztem én is az új roadmapet és tényleg ez is tolódott jövőre. Ami még ennél is gázabb, hogy konkrét dátumot se kötöttek hozzá. Ez a játék számomra halott. Amúgy sem voltam oda érte, nem vonzott be a téma, de ekkora blamát...
-
CptAdamica
veterán
válasz gulyasrobert #71943 üzenetére
Akkor idén sem kezdek neki, szép karácsonyi ajándék volt, köszönjük CDPR.
Amúgy azt pletykálják, hogy visszatérhet a Dead Space. ❤
Megyen!
-
válasz balazs025 #71945 üzenetére
Jogos, elneztem, meg iden ev vegere igerik, rosszul ertelmeztem a grafikat.
Mondjuk tok8, eddigiek alapjan ez azt jelenti, hogy talan 2022 karacsonyakor mar lesz is nextgen patch, meg jatszhato is lesz."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
balazs025
senior tag
Ja, nem azért, nem kötegedni szerettem volna, plusz elsőre tényleg elég zavaró a grafika a második ábrán. Én remélem, hogy idén jön, de szerintem is benne van, hogy 2022-re csússzon. Mondjuk engem nem érint, mert, ha valaha is újrajátszanám, akkor ahhoz megvárom az összes dlc-t is, az meg bőven a next-gen patch után lesz.
-
hombre[EU]
veterán
év végén jön a Bloodborne Remaster
Life, Uh, Finds A Way
-
MODERÁTOR
válasz hombre[EU] #71949 üzenetére
Akkor ezért nem érkezett hozzá semmilyen patch.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS5 Slim (garanciás)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest