Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blckhm
tag
Szerintem nagyon jól néz ki így, nekem is fekete faceplate van rajta és így illik bele a nappalink tematikájába.
Már csak egy olyan szilikontok kellene a kontrollerekre ami fekete és tudom mellette használni a DS charging station-t, matricázni nem nagyon szeretném, kinőttem már a Panini korszakomat.
-
proly01
őstag
Itt kérdezem mert a topikja elég hallott.
Tudja valaki mit kell a karakteren és hanyasra fejlesztenem hogy büntetés nélkül tudjam használni a white bow-t a deoms soulsban?....Pr:)ly....
-
KKaresz45
senior tag
válasz Zsinder #72454 üzenetére
Nem azt írtam hogy nem hallok különbséget, hanem azt hogy a reviewk alapján nagyobb különbségre számítottam.
#72455 Deck Ebben a Reviewban van egy csomó szempont ami számomra teljesen irreleváns pl. milyen vele utazni meg hogy milyen az irodában. De én most nem vitatkozom, még nem vontam le a végső következtetést.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Most jött az e-mail, hogy a Konzol Stúdió-hoz érkezik a gép amit előrendeltem még régebben.
Ha valakinek kellene szívesen át adom.
Ez a csomag.
Ha valakinek kellene akkor írjon még ma, mert szombaton 12-ig vissza kell jelezzek, hogy kérem-e.[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Schalyt
csendes tag
Sziasztok,
én is kaptam egy konzol studios levelet lemezes ps5-re.
Ha esetleg valakit érdekelne írjon rám privátba és tovább adom ugyazon az áron az előrendelést. -
RangerFox
Topikgazda
-
ProEvoFan
nagyúr
Neked Steelseries Arctis 1 Wireless van?
Idén cserélném a HyperX Stingert (hangzással nincs baj, csak unom a vezetéket).
Látom annyiba kerül, mint a 3D pulse és legalább XSXhez is tudnám használni, mert ha jól tudom, a Sony fülese nem kompatibilis a zöld konzollal, mint ahogy az Xbox wireless sem kompatibilis a PS5el. -
ProEvoFan
nagyúr
Diablo 2 előrendelésnél írja, hogy kapsz béta lehetőséget.
Na de mikortól?
Van erről valakinek valami információja? -
prime77
aktív tag
Sziasztok!
Playstation 5-re mennyi irányítót lehet kötni?
Mondjuk Fifázni, ha hárman akarnak, és egy csapatban lenni - akkor 3 irányító ráköthető?
Vezetékes irányító is van hozzá?
Úgy tudom az "originalt" sokat kell tölteni, mert hamar lemerül.
A legnagyobb kapacitású SSD 825GB-s?
Köszönöm szépen a válaszokat! -
RangerFox
Topikgazda
válasz prime77 #72468 üzenetére
Igen, lehet egyszerre 3 kontrollert rácsatlakoztatni (4 a max). Tudod vezetékkel is használni a gyári kontrollert, 5-10 órát bír egyébként játéktól függően egy töltéssel. A belső tárhely mérete minden esetben 825GB, ezt a későbbiekben lehet majd bővíteni.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Elkezdtem a Last of Us remasterdet. A kezdés is elég erős.
-
törölt tag
Kell valakinek a rendelésem? PS5 driveos. 1-2 hét.
-
Mirage
tag
válasz keIdor #72417 üzenetére
Nekem mondjuk éppenséggel minden bútorom fehér/szürke, szóval a Ps5-höz képest pont hogy a Series X az ami inkább kilóg a sorból
Egy ideális világban az lenne a tuti ha csinálnának magukból a gépekből is legalább egy fehér és fekete verziót, mint pl a ps4 esetében. (De tényleg, egy matt fehér hatású series x nagyon adná szerintem )… -
veterán
-
CptAdamica
veterán
Az Xbox konzolokra is elérhető a FidelityFX Super Resolution Vajon a Sony is integrálni fogja?
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
törölt tag
Első én00 2021-06-25 16:06:25
Második fmzsolt77 2021-06-25 16:16:31 -
MODERÁTOR
válasz CptAdamica #72477 üzenetére
Ez nem az engedélyezéséről szól, ugyanis nem gátolják a használatát, hanem a támogatásáról. Erre nincs feltétlenül szükség, de nyilván nem árthat ha kínálnak egy ilyen megoldást, amit így egyszerűbb lenne kihasználni.
-
MODERÁTOR
válasz CptAdamica #72480 üzenetére
A PS oldalán kicsit macerásabb lehet integrálni, mert jobban eltér a szoftveres háttér. Vagyis úgy mondanám, hogy tovább fog tartani kicsit, de tuti, hogy a Sony is tervez vele. Különben elég nagy előnyt adnának a konkurenciának. De mint ahogyan pl. a VRR meg az SSD bővítés támogatásának az összehozása is nehezen megy, ennek a megoldása sem napok kérdése lesz.
-
belan
addikt
Ha esetleg a ps5 kell garizni kell hozzá a gyári kontroller is ?
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
-
MODERÁTOR
válasz CptAdamica #72486 üzenetére
Amúgy eddig is használtak hasonló megoldásokat (mármint olyanokat amik alacsonyabb számolt felbontásból csinálnak viszonylag jó minőségű magasabb felbontást). Kb. a HZD lett a leghíresebb e téren (sakktáblás renderelés), aztán elég elterjedt lett ez a reconstructed resolution dolog, kézen fogva a dinamikus felbontással. Szóval nem arról van szó, hogy a FidelityFX most megváltja a világot, hanem csak egy jó alternatíva.
-
balazs025
senior tag
Abandoned gameplay reveal (egyben a beígért app) el lett halasztva augusztusra: [link]
Kojima nem halad vele. -
MODERÁTOR
válasz CptAdamica #72490 üzenetére
Rendszerszintű fel- és leskálázás az természetesen van, merthogy itt már fix a HDMI kimeneti felbontása, és játékindításkor nem vált át arra amit a játék támogat. De ez közel sem nyújt olyan minőséget mint a FidelityFX. Hogy a játékmotorba mit építenek be, az más kérdés, azt nem kell feltétlenül külön támogatnia a Sony-nak. Viszont ha van egy ilyen kész megoldás rá, akkor az lényegesen meg tudja könnyíteni a játékfejlesztők dolgát.
-
-
CptAdamica
veterán
Nahát, kipróbáltam a Game Pass-ben a Dirt 5-öt, és a 2. futam közben arra gondoltam, hogy ez mi ez. Szóval le is töröltem, de ami érdekesebb, gondolkoztam, hogy biztos kell e nekem az F1 2021, ami megint alig fog valamit változni potom 23k-ért? Gyors mérlegelés után megegyeztem magamban, hogy nem, szóval megvettem helyette inkább a Returnalt, ami már jön is lefelé, kíváncsi leszek, de szeretem magam szivatni, szóval bizakodó vagyok.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
3L1T3
addikt
válasz CptAdamica #72494 üzenetére
Ó te fiú pedig a z F1 2021 elég sok dologban változik…
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
CptAdamica
veterán
Áh, engem az építs saját csapatot annyira nem köt le, se a sztori mód, azt vártam volna, hogy a szabadedzés programokat kicsit megbolondítják és izgalmasabb lesz, de pont ma láttam, hogy megint tök ugyan azok lesznek megint, szóval elkeseredtem, mert már hányingerem van tőlük. Majd akciósan behúzom, vagy majd jövőre, hátha kukázzák az EGO-t és kicsit feldobják az egészet.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz CptAdamica #72494 üzenetére
Az utóbbi években moslék volt az egész.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
undercover
őstag
STEELSERIES Arctis 7P nincs valakinek? Ha már Steelseries én mindig ezen gondolkodom...
Amugy én F1 rajongó vagyok, tudom nem változik sokat, de jó elmókázni pár futamot számomra mindig az aktuális résszel.
Elvileg az F1 2021:
Szebb lesz mert kap Ray-Tracing támogatást
Részletesebb törés modellt kap, ilyen kisebb elemek is törhetnek majd az első és hátsó szárnyról vagy az oldaldobozokból ehhez részletesebb grafikon is lesz.
Jobbak lettek talán a motorok hangjai,
Kap egy Fifa szerű karriermódot, Jobb lesz a fizika is valamivel.De amugy valószínűleg a F1 2022-re tartogatják a puskaport amikor a Formula 1-ben is sok minden változni fog.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
CptAdamica
veterán
válasz undercover #72498 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy RT csak a visszajátszásokban fog menni.
Megyen!
-
_drk
addikt
válasz ProEvoFan #72465 üzenetére
Nekem is az volt kinézve, ameddig nem néztem rá az MM-ben. 40ért nagyon bazári műanyag volt, az Összeszerelés gyenge, össze vissza csuklott már a kezemben. Az egész mintha már a kezemben szét akarna esni vagy/és törni.
Előbb próbáljátok megnézni!
Én inkább vettem egy Epos gsp 300at. Jó nekem az a vezeték és a Sennheiser biztosít a jó mélyről .
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest