- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz
Bilux
üzenetére
Szerintem a kérdésekben semmi trollkodás nem volt.
Ennél korektebben nem lehet feltenni ilyen fajta kérdést.
Nekem most aktuális a téma nem 5 hónappal ezelőtt amikor megjelent.Eddig vártam meg nem is vonzott a dolog.
Vannak dolgok amiket nem tudok hova tenni de ez az én nyomomorom.
Ami nekem nem fér bele az a 30k összeg egy normál kiadású játékért.
Pár éve ez az ár a maxos kiadásokat takrta.
De ez az én nyomorom. -
Farkassacred
őstag
válasz
Bilux
üzenetére
"okoskodik" És ez a személyeskedés most kellett ide?

Mindkét fél tök korrekten állt most egymáshoz, én legalábbis nem láttam semmi kivetnivalót.
A pro-nál kíváncsi leszek black friday-en lesz e vajon már valami akció. Amcsiban állítólag volt már valami, nyáron nálunk ez még esélytelen lesz. -
-
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Bilux
üzenetére
Szerintem halál fölösleges ezen vitatkozni hogy melyik széria milyen hangos mert minden példány különböző, minden szériában vannak hangosabb meg halkabb darabok.
A fatre mindenki azt mondta hogy "hangtalan" én hallottam belőle 3 db digitalt, mindegyiknek jól hallható hangja volt. Ezzel szemben az általános tapasztalatok szerint "hangos" slimből kettőt hallottam működés közben, egyik sem volt hangosabb mint a korábbi fatek. Proból az enyémen kívül egy másikat hallottam, ez mind a kettő kimondottan hangos volt. De ebből is vannak halkak a tapasztalatok szerint. Nem olyan mint a PS4 Pro hogy mindegyik ugyanolyan hangos. Ott ez általános volt, itt nem az.
-
3L1T3
addikt
válasz
Bilux
üzenetére
Fura, hogy a valóságban nem egy terminátor, testével van megáldva nem?
Ez itt a gond továbbra is, nem a színésznővel van a gond , sőt semmivel nicns gond mielőtt itt megint megjelennek az önjelölt PS vagy ND védő ügyvédek. Azzal van itt a gond, hogy Neil kattant és szándékosan erőlteti a maszkulin nőket és a többi ezzel kapcsolatos dolgot. Nem az a gond, ha egy nő formásabb, vagy izmosabb. Azzal van a baj, hogy egy nő anatómiailag telejsen más felépítésű mint egy férfi. Emberünk meg erről nem akar és nem is vesz tudomást.
Mindenesetre itt mindenki azt hiszi ez a legnagyobb bajom, vagy azoknak akiknek nem feltétlen tetszett a játék az első beharaongozó alapján. NEM! Továbbra is a legfőbb bajom az, hogy egyáltalán nem tudok azonosulni a főhőssel, mert nem szimpatikus. Igen ez egyeseknek és nekem is kizáró ok, mert az immerziom sérül. De nyugi a Witcher 4-re is egyelőre felemásan nézek, a Witcher 3-ban sem kifejezetten kedveltem a Ciri-s vonalat én Geralttal szerettem volna játszani.
A SONY egyes dolgokban kicsit elszált, ez igaz már az első trailerre is ahol sok a termékmegjelenítés. Erre a Marvel's Spider-Man játékokban se volt szükség, még is egyre jobban túltolták már ott is. Hányinger Adidas megjelenések, és túltolt outfitek, majd a kolab nem létező Spidey ruhák.
-
lmno
őstag
válasz
Bilux
üzenetére
Steering sensitivityt fel kell nyomni maxra, az assistokat meg ki kell kapcsolni, mert azok lehet hogy az úton tartanak, viszont cserébe lassabb leszel + nem is érzed az autókat hogy hogyan is kellene kezelni őket. Illetve az adaptive triggereket ki kell kapcsolni, mert úgy csak nehezebb gázt adni + fékezni.
De igazából nem a kontroller hanem az autó beállításokon múlik, meg nem mindegy hogy mivel mész. Egy GT3-as autót mindig könnyebb lesz az úton tartani, mint egy széttuningolt utcai autót. -
FireFox1996
addikt
válasz
Bilux
üzenetére
Mi kb 1 hete játsszuk a Gran Turismo 7-et, egyelőre csak kontrolerrel. De egészen ügyesek a gyerekek, élvezik a játékot, még az asszony is összeveszik néha velük, hogy őt miért állandóan kitúrják a játékból
Vettem hozzá PS VR2-t, de ez meglepi karira
Asszony már bedobta az ötletet, hogy kell hozzá egy komány
-
F-ECT$
titán
válasz
Bilux
üzenetére
Ez az "Optimális látótávolság" inkább azt jelenti itt, hogy ekkora távolságról látod a különbséget az adott felbontások között. Magyarul ha pl a 65"-os tv-t 3.5m-ről nézed, akkor ugyanolyannak látod az FHD és a 4k adást is. Szóval lehet közelebb is ülni, mint a 4k-s oszlopban lévő számok, ha szeretnéd, hogy jobban kitöltse a látómeződet a tv.
-
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
Bilux
üzenetére
Köszi a választ , nem találtam meg a használati utasítását a laptopomnak , arra lettem volna kíváncsi hogy ez az usb kimenetre ír e valamit amiből megtudom hogyan viszonyul a Ps5 usb c portjához .Eszköz kezelőben sem ír sok mindent . A Ps 5 -re ezt találtam : 1 USB type-C, SuperSpeed USB (10Gbps) .Gondolom azért csak lassabban tölt valamennyivel a gépemről . Majd letesztelem .Bár azt se tudom ha feltölt máshogy világít e ? Ha van erre infód , és leírnád megköszönném .
-
pr0bi
senior tag
válasz
Bilux
üzenetére
Idáig nem nagyon hittem el de ahogy elnézem már az új játékok ára is az egekben lesz.
Pl.
NBA2k23 PS5 normál 27500 ,
M Jordan edition (normál tokban némi extrával) 40.000
Champion edition (normál tok, mégtöbb extra) 60.000 !!Ezek után csodálkozik mindenki, hogy jó esetben 130.000 Ft egy collectors edition?
Szép jövő ha ez lesz az új standard
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Bilux
üzenetére
improve stability nyilván

Ez a hivatalos:
If you're using a TV that supports ALLM (auto low latency mode), you can adjust ALLM settings in Settings > Screen and Video > Video Output > ALLM.
If you select Automatic, your TV will automatically switch to low-latency mode while playing games.
If you select Off, ALLM won't be enabled, except during VRR (variable refresh rate) output.
This system software update improves system performance. -
ldave
félisten
válasz
Bilux
üzenetére
Ezt saját magadnak kell eldöntened. Nézd meg a kínálatot, gondold át hogy azok közül mivel játszanál az előfizetésed ideje alatt, számold ki, hogy ez reális-e a játékra szánt időd mennyiségével és meg is vagy a válasszal.
Fontos, hogy a Gamepass-nek már van múltja, így tudjuk hogy sok-sok egyéb játék kerül bele havonta, a PS+ Extra esetében ezt még nem tudjuk. Lesznek abban is ilyen day1 játékok, mint pl a Stray, de többről nincs hír, ez alapján még nem lehet megítélni a szolgáltatást.
-
-
keIdor
titán
-
RangerFox
Topikgazda
-
-
Azért mert erre IS való ez a fórum nem gondolod?
Másrészt meg akkor úgy készülök, hogy veszek előtte egy csere kontrollert és ha ez így működik akkor a külön vett pld piros vagy fekete variánst ha gond van vele akkor csereutalványt adnak vagy várhatok náluk a cserére mert akkor inább maradok a fehérnél. -
tboy93
nagyúr
Elküldöd / elviszed a triwardenhez, akik cserélik a kontrollert. Az, hogy ez mennyi idő, az attól függ, hogy van-e éppen nekik készleten. Amikor nekem volt bajom akkor nem volt és 3 hetet kellett várnom a kontrolerre.
Ha nem közvetlen hozzájuk viszed, hanem oda ahol vetted, akkor az még több idő lesz.
-
Chalez
őstag
Most próbáltam ki a demót, hát nálam felejtős, nincs egy rossz TV-m, de a 30fps miatt majd kifolyt a szemem. Anno az NFS Heat-tal ugyanígy voltam, megvettem PS4 Pro-ra, majd pár óra után adtam is tovább - de persze pc-n más kávéház, semmi bajom nem volt vele ott.
Egy Gran Turismo Sport ezekhez képest maga a mennyország.
Nyilván van akinek a szeme nem érzékeny annyira, irigylem is őket bizonyos szempontból. -
pzstm
titán
dede, első dolgom volt, hogy képeket és videókat ne készítsen és az amúgyis is kevés tárhelyet ne ezzel tömje tele.
Steps to Turn Off PS5 Trophy Videos and Screenshots
Navigate to your PS5 home screen, and then click "Settings" to open the Settings menu.
Choose "Captures and Broadcasts" in the Settings menu. The Captures and Broadcasts screen is shown.
Select "Trophies" in the menu on the left side of the screen. Options associated with how trophies are handled during captures and broadcasts are displayed on the right side of the screen.
Toggle off "Save Trophy Screenshots" to no longer automatically capture a screenshot whenever you earn a new trophy. Alternatively, toggle off "Save Trophy Videos" to no longer capture a short video when you earn a new trophy. Trophy videos and screenshots will stop being captured automatically. -
Kétféle PS5 upgrade létezik:
- sima patch a PS4-es változathoz ami BC módban fut, ez automatikusan települ
- különálló, natív PS5-ös változat, ezt adhatják ingyen és pénzért is, és a manuálisan elindítható letöltés előtt a könyvtáradhoz kell adnodVagyis ha beteszel egy PS4-es lemezt, akkor vagy simán a PS4-re kiadott változatát futtatod, vagy a PS5-re patchelt változatát, vagy pedig telepítheted mellé a digitális PS5-ös változatát és azt. Játékfüggő, hogy mihez mi érhető el. Ami biztos, hogy ha létezik az adott játékból natív PS5 port is, akkor azt manuálisan tudod letölteni, automatikusan nem szedi le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszer majd szeretném pótolni.
Asszony már bedobta az ötletet, hogy kell hozzá egy komány

Azért csak túlélem valahogy
Kendek
RangerFox