Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
@Norbi, Taat Köszi!
Megnéztem:
- gyári acél 6", ET 47
- ami fent van VW alu: 7", ET 45
- amit linkeltem BBS: 8", ET 35 -> tehát az acélhoz képest kijjebb jönne +37 mm, aluhoz +23 mm-tKicsit soknak érzem.
Szerk: míg töltöttem fel a képeket közben Ti is írtátok, hogy sok lesz, felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz molnarpeter #93528 üzenetére
Hiába írod, hogy 2003, a váltó lehet 2000-ből is. A váltón vannak a pontos számok. Abból lehet okosodni. Ez a workshop manual sem mond semmit, van ott egy szám, de annyi.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Mágus2 #93554 üzenetére
Jogos, akkor rövidesen belebújok megnézni
focvis: willtheyfit.com
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
Lehendő és aktív FSI tulajoknak ajánlom
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #93555 üzenetére
Most este eddig jutottam - a váltó felülről (katt, kicsi thumbnailt csináltam, hogy ne húzza hosszúra a hsz-t):
Az itt-ott látszó fehér tömítőpaszta lehet a korábbi szétszedés jele, mint nemrég említetted?
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz molnarpeter #93561 üzenetére
Pontosan, szóval ez már javított. Az a paszta ott biztosan nem gyári.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz molnarpeter #93563 üzenetére
Ha be tudod szerezni az eredeti VW olajat, akkor azt öntsd bele.
-
Typhoon47
senior tag
Valakinek 1.2 CR (75le) Tdi-ről van tapasztalata? Megbízható, elég teljesítménnyel rendelkező motorok ezek egy Polo-ba?
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz molnarpeter #93565 üzenetére
G 060726A2 Ezt írja hozzá gyárinak.
-
mmdms
addikt
válasz Typhoon47 #93572 üzenetére
Érdekes, hasonlón gondolkodok én is, csak nem 2012-est, hanem 2000 környékit nézegetek, ott sincs értelmes motorral (1750 €-ig mézegetem). Se golf se polo.
Ilyen öregebb városi futkározós benzines, olcsó kocsinak úgy gondolom még mindig ez a legjobb választás: [link]
De ha tudtok ajánlani valami értelmes alternatívát ez helyett azt megköszönném.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
zsolt19900
őstag
csaka1.4pdLupó
amennyiben komolyan városba kell és kifejezetten futkározásra, és nem menne sokszor hátul "magasabb" személy akkor Lupó
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
mmdms
addikt
válasz zsolt19900 #93574 üzenetére
Wow, ezek a tdi lupok 300+k kilométert futottak ennyi lóvéért.
Nem tudom, ezek a lupok nagyon csajos kocsik.
Filózgatok még 7-800 ercsis szmártokon, 1-1,5 év műszakival, aztán ha lejár a tüv, eladnám valami töröknek 3-400-ért és veszek egy másik ugyanilyet.
Picit irigykedve szoktam nézni, amikor jönnek ezekkel a kis vackokkal, én nézegetem hova fér be a passat, ő meg fogja magát, beáll keresztbe a legkisebb helyre, kiszáll és elsétál. Nekem meg még 2-3 kör a tömb körül, mire találok valami helyet.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
zsolt19900
őstag
ismerős szerelt smartot, azt mondta amikor autót kerestem, hogy "inkább ne" és azért egy 50lovas smart meg egy 75lovas lupó között van különbség + még a nyúlmókusok és ne félj, nekem is mindenki azt mondta, hogy csajos és furán néz ki amikor egy ekkora ember kiszáll belőle
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Mágus2
Közösségépítő
Az új verda lezabálja a gatyám is.
-
mmdms
addikt
válasz zsolt19900 #93576 üzenetére
Eszem ágába sincs szerelni/szereltetni. Ha széthullik, hát így járt, veszek másikat. Igazából azért is ilyen olcsóak, itt mindenki így használja ezeket.
Akkor nem véletlen targonca az avatarod?Mágus2: Van ülésfűtésed nem? Akkor az a nadrág nem is akkora érvágás..
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
maggi1886076
addikt
Melyik futárszolgálattal tudom legolcsóbban elküldeni a felnijeimet?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
zsolt19900
őstag
áhh csak megtetszett Guido azért lett ő az avatarom
-
Trak
addikt
Sziasztok,
Budapesten és környékén hol, kinél érdemes szélvédőt cserélni manapság?
Skoda Fabia''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
TaaT
nagyúr
-
Mágus2
Közösségépítő
Pedig nem taposom, na jó 110-et tartom, ahol lehet, de az nem számít igénybevételnek ennél a váltó áttétnél. Most sok volt a város. Ternap tankoltam, 480km-re 29 liter nyál elment. Minden nap van most 20-30km város. Reggel dugóban ácsorgás, kormány rágás.
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
Polo és lupo formára teljesen az, a smart-okból meg annyiféle karosszéria/színezés/felni kombó van, hogy igényeid szerint válogathatsz.
Amúgy ezért preferálom az általam linkelt mazdát, az legalább egy fiatal srácnak is jól áll. És nem tudod olyan könnyen tönkretenni.[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
joshua7
veterán
Bocs az off-ért, de 225/40 R18-ból ki mit ajánlana?
Michelin Pilot Sport 3 GRNX illetve a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 van képben nálam.Semper Fi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest