Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bajnokpityu #94899 üzenetére
130 000km után nekem még minden betét és tárcsa a gyári sajátja. Kb. félig vannak lekopva a betétek, de a tárcsákon már látszik, hogy eljárt felettük az idő. Hétvégén, mikor a gumisnál voltam, mutatta a saját RS octiját. 160 000km és még minden fék alakatrész a sajátja. Mennyire volt ez tervezve?
Rendo84
Küldhetek videót, szerelési útmutatót, amit csak akarsz, csak arra voltam kíváncsi, tényleg ki tudjátok-e cserélni, hogy ne készítsek útmutatót fölöslegesen.Ez golfon mutatja, de a motor azonos a fabia-ban is..
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bajnokpityu #94902 üzenetére
Én látom a képeket és szerkeszteni is tudom. Törölni, hozzáadni, elvenni. Mit szeretnél? Ha küldesz képet privátban, meg az autó adatait, hozzáadlak. A képeket bárki megnézhetni.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bajnokpityu #94904 üzenetére
A privát képeket nem látjuk. De már lementettük.
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
Mágus írtad valakinek hogy megkeresed a motor és váltótartó bakok beszereléséhez a méreteket. Megtaláltad?
-
tresh
veterán
válasz maggi1886076 #94889 üzenetére
már van
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz szkinni #94916 üzenetére
Remélem tudod, hogy az általad gyárinak titulált felni az esetek 90 százalékában valami beszálítótól érkezik a gyárba megrendelésre. Pl lehet, hogy Ronal, BBS.., akkor ha azonos méretben veszel pl BBS felnit, az replika, mert nem gyári?
Elárulod, milyen autód van?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
sőt néha még áldásos hatása is van a nagyobb de replika malomkeréknek, mert puhább, így nem terheli annyira a futóművet -legalábbis ezt hallottam
más: holnap megy a rozi lengőkarcserékre juppi és majd megelássuk, hogy megmarad-e a nyiki
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
TaaT
nagyúr
Azt mondjuk nem értem hogy lehet a teló "teteje" csont száraz. [link]
Give them hell Ukraine!
-
K Norbi
addikt
Nekem mikor le volt csüccsentve a gép, ilyeneket pusziltam be alá [link] Aztán túl kemény volt.. egyre rosszabbak az utak felénk, aztán egy drága barátom meggyőzött hogy a gyári lengéscsillapítókhoz vegyek Eibach prokit -30mm rugókat [link] milyen fasza lesz már vele az autó! ennyit simán elbír a gyári gátló!
TaaT Én nem ajánlom gyári gátlókhoz az ültetőrúgót!! olyan volt az autó mint egy ringyó hintó!! szar volt az egész... aztán visszaraktam a gyári rugókat és beletörődtem a dolgokba -
FoBCRaistlin
őstag
-
TaaT
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #94943 üzenetére
Talán egy GTI féle -25mm sport jó lenne, gyári gátlókkal. Csak ezt nem biztos hogy alá lehetne pattintani az enyémnek.
A tied alatt gondolom nem a sima alap futómű van?
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat