Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz Daywalker #17117 üzenetére
Értettem, hogy te rendes pályán mennél. Azért írtam, hogy ha jössz, akkor tengerben, és nem izzadságban fogsz fürödni Na meg volt smile a végén.
Ha lesznek jelentkezők, akkor előtte úgy is még egyszer írok ide, hátha valaki még kedvet kap, netán kikopik a barátnője.mf : Az időpont az teljesen képlékeny. Nekem mindegy, hogy mikor és mennyi időre mennénk.
Én se a szerpentinre gondoltam a 140-es utazót, főleg hogy majdnem végig 50-es tábla van. A 8-as úti szerpentineken biztonságosan lehet tartani a 70-110-as tempót. Az utak nagyon jó minőségűek, a rendőrök nem cseszegetnek a gyorshajtásért. Én pl. 50-es táblánál szerpentinen 110-el előztem meg záróvonalnál, de nem foglalkozott velem.
A 140-es utazót leginkább azért írtam, hogy azokat kiszűrjem, akik nem mernek menni, illetve nem tudják tartani ezt a tempót...
Nem szeretek száguldozni, nem vagyok versenyző se, de szeretek előzgetni, és dinamikusan közlekedni.
Ez nem verseny hanem túra leszA másik dolog, hogy nem vagyok profi túravezető, sőt még soha nem vezettem túrát, szóval kisebb-nagyobb eltévedésekkel lehet számolni. Ha már a tengerparton vagyunk, akkor onnantól lehetetlen eltévedni.
Netán, ha érez valaki ambíciót, akkor besegíthet a vezetésbe.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest