Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
2.0 benya RAV4-ekkel van valakinek tapasztalata?
98 körüli, 3 ajtós. Tényleg 10 fölött esznek?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
dragonfx
veterán
válasz runner 125 #55303 üzenetére
ennyi idős 2000es valószíni még az ujjak is ha meghajtod ennyit. agyári adatok egy 101% optimális környezetben vannak.szinte tarthatatlanok.csak nagyon ritkán...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
zolikaDB
veterán
Áruljátok már el, h ez mi a retkes büdös lóf.sz? Ez már a kínaiság csimborasszója, aftermarket lvl99 -> [link]
-
neduddki
nagyúr
válasz runner 125 #55303 üzenetére
HI!
5 Gasoline 9,77 10,63 12,28
az 1az-fse sokkal jobb habr annal meg elfejtettek hogy kenszegeny benzin kell ezert tonkrevagta a kat-ot /itthon meg az a velmeny \tak hogy alul mereteztt de ez hujjeseg/udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz bitpork #55309 üzenetére
Meg lehet csinálni, főleg ha muszáj, de nem teljesen biztonságos. Ha teheti az ember, érdemes megállni. Ha van egy másfél órás etap, persze hogy én sem állok meg '60-nál, hogy ácsi, de jó lenne, ha ez lenne a vezérelv a saját biztonságunk érdekében.
Ha menni kell, menni kell, nincs mese, persze. Amikor Krakkóból jöttem haza, én is a paracetamollal versenyeztem, hamarabb kellett hazaérnem, mint hogy visszalázasodok, úgy hogy a 7 órás út alatt volt két pisiszünet, aztán davaj, irányhorány... de ne ez legyen a mérce.
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #55309 üzenetére
HI!
erre ma ropulo van:- )
en 800km fole nem rakom a napi adagot es abba is bioseges nezelodest
de ha tejetem inkabb alszom nyugotan hatuludv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ReSeTer
senior tag
Fater kocsija ma műszakin volt, kapott szép fekete plecsnit.
Most akkor megfogják dobálni tojással? (van-e valami hátrány, ha nem pesten használja?) -
Arcképgyáros
-
Snooker
senior tag
[link] xddd
-
-
-
giigz
veterán
Nekem kék van
-
neduddki
nagyúr
válasz DeFranco #55323 üzenetére
HI!
ford hungary kiadja az igazolast
udv
neduddki
p,s, bitpork: nem csak stifteknel, a 96os Carinavaal is megkuzdott a vizsgabisztos, de a fonoke elott meg kelelt hajolni
mod: exKiksig: juro3asnak kik lenned
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz neduddki #55307 üzenetére
Értem, ok.
Az sok, pláne, h 3 ajtós.
3 ajtós 10 év körüli SUV-okból meg nagyon ritka a diesel, és viszonylag megkímélt 1,5 körül.
Grand Vitara első kasznisából is 1-2-t árulnak csak hahu-n, de az osztrákoknál sincs sok abból sajna.dragonfx
Ok, köszi, így kiesik.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
pomk
őstag
Felmerült bennem, hogy külföldről fogok autót venni.
Lenne olyan kedves valaki, és leírná ennek menetét?
Felmerült bennem néhány kérdés, ami nem teljesen tiszta.
Kinézem neten, felhívom/e-mailezek nekik, meg beszélünk egy időpontot. Kimegyünk, személyes átnézés, próba, stb.. Ha tetszik, akkor hogyan tovább? Mit kell intézni külföldön ahhoz, hogy haza kerüljön? Milyen rendszám kell rá? Kint az adásvételin kívül mit kell intézni? FIzetni hogy kell? Utalás? Ha hétfőn megnézem és megtetszik, aláírjuk papírokat, átutalom az árát és nem érkezik meg az nap, akkor mi van? És itthon mit kell, bár itthon már könnyebb utána járni azért.
Sok mindenkinek tiszta lehet ez a téma, de nekem nagyon ingoványos terület. -
TaaT
nagyúr
válasz bitpork #55324 üzenetére
Nekem is elqrták, pirosat kapott a 2002-es katalizátoros közvetlen befecsis benzinesem, haver dízel kettesgolfja meg kéket...
(#55317) -secret-: Az enyémen kívül az egyetlen ilyen méretű (RC330) felnigarnitúra amiről tudok az országban, haver adta el neki
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
zolikaDB
veterán
Teljesen rendbenvan, ha nem tavaly, hanem most ilyenkor veszek kocsit, annyi utánaolvasással, "tudással", ami most van, és annyi pénzből, akkor eszem ágában nincs astra g-t venni. Azt megvettem, kiismertem, tudom, mit hol keressek, és amikor gond van, az mennyibe kerül. Mivel költöttem rá, nincs értelme eladnom.
Typhoon47: ez mi? Szabályos?? Hogy kell bekötni?[ Szerkesztve ]
-
-
zolikaDB
veterán
válasz DeFranco #55342 üzenetére
Parancsolsz?
Jajj: BBS RS 15"-19" eladó Megnéztem a fb adatlapot. Érkező Lambo Diablo felnik... De honnan???[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
nem jó a híre a Jaguárnak, de nem semmi miket írnak, ez pl rögtön kettő. Egyik azt írja hogy 90ezer ft volt a klímapanel cseréje (nem a komplett, hanem a panel - nekem ez 6 ezer ft volt BMW-be, igaz bontott de hibátlan), váltócsere 800 ezer ft amit még rosszul is csináltak meg. [link]
itt meg szintén brutál drága volt a váltó, ami 130 ezernél adta meg magát [link] és még a 3l-es is annyit is fogyaszt mint valami böhöm 15 éves V8. -
zolikaDB
veterán
válasz Bdanyy #55346 üzenetére
Fenti Golfot Viccen kívül. Amúgy hasonló áron? Golfot, Passatot 1.9TDI-vel (III, IV, B5), gázos Omegát, kombi dízeles Astrát, kinti BMW, Audi, Merci dízelt, max 800-ig papírral, és a fennmaradó 3-400-at szervízre költeni. Cordoba, Ibiza, netán Fabia, Audi A2 1.4 PDTDI-vel.
Szeretem az Astrát, de ez csak egy drágább Suzuki, szerintem. (Classic II) Viszont nagy álom egy kupé Astra G, OPC design-al, 2.0-s turbómotorral, netán ugyanez kombiban. Na jó, ha a motort berakják az enyémbe, maradhat![ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest